Mamici cu 2 pitici (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut fetele
La noi mai bine, fata e din ce in ce mai bine, sper sa nu se mai intoarca diareea asta nenorocita.

Ma cam grabesc dar as vrea sa-ti raspund Gaia, incearca sa-l pedepsesti cand face asa, cand il loveste pe cel mic. Priveaza-l de ceea ce-i place mai mult, gen deseme , calculator, jucaria preferata , cateva minute. Daca il loveste il avertizezi prima data ca nu-i mai dai voie la desene de exemplu, apoi daca continua, aplici imediat pedeapsa. Si este pe Travel end Living o emisiune " Bona la pachet" , gen " Supernanny" , foarte buna. Eu am invatat multe de acolo. Trebuie sa fii consecventa si sa aplici totdeauna pedeapsa iar pedeapsa sa nu fie exagerata. Sper ca te-am ajutat.
Acum plecam afarasi la doctor. O sa revin mai tarziu.

papapapapa

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sanatate la puii bolnavi - si la cei mari, sotul Claudiei!

Paul e din nou bolnav. N-am energie si nervi sa va spun ce si cum, insa sunt deja asa satula ... asta e.

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Gaia,Alex a avut cateva tentativa sa o articuleze pe Ioana,i-am explicat ca nu o doare,l-am intrebat daca lui i-ar placea sa fie lovit(raspunsul a fost nu),am incercat cu vorba buna,dar cel mai bine a reactionat la pedeapsa.E regula sa nu loveasca((stie de ce,i-am explicat de n ori).Daca se intampla ,sta 3 minute pe canapea sau pe o bancuta(cam astea suntlocurile de reculegere )si ii spun sa se gandeasca la ce a facut ,dupa care isi cere iertare de la persoana pe care a lovit-o.Daca se mai repeta figura(la noi cu bunica are ce are si o cam loveste...din dragoste)sta 3 minute la locul de pedeapsa si i se confisca si o jucarie preferata.La noi a dat rezultate,oricum cand a furat-o Ioana de la Alex era tot cu bunica,in prezenta ei isi cam face de cap,desi in viata de zi cu zi nu e o persoana cu care sa te tragi de sireturi.Dar nepotii cam fac cu bunicii ce vor.Sper sa reusesti sa calmezi piticul.
Crengu,ma bucur ca sunteti mai bine
Oana,daca merge la gradi nu e de mirare ca s-a imbolnavit iar.Va fi un an mai greu din pdv al racelilor.Trecem noi si peste asta.Alex tuseste in continuare si ii curge nasul.Doarme bine si are o stare buna in general.Ioana e ok,luni,daca e totul bine,mergem la vaccin.
LA MULTI ANIDragos,pui de Sanziana!Sa cresti mare,sanatos si destept!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Iulia, printre altele am uitat sa-i urez la multi ani Ioanei. Sa creasca mare si sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii si sa traiti multi ani fericiti cu totii alaturi de ea! Imi pare rau, m-am tinut sa nu-i ratez ziua dar... am ratat-o. Iertare!

Mergi la inceput

La multi ani Dragos!!! Sa cresti mare! Sanatate si viata lunga si parintilor ca sa aiba timp sa se bucure de tine! MUlt noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,multumim mult de urari
Ioana supermaraita in continuare,azi a avut si 3 scaune mai moi,fara febra,in seara asta i-am dat panadol,sunt curioasa daca doarme mai bine(s-a vaicarit noaptea trecuta de imi era asa mila de ea).Am reusit sa dorm bine la pranz,momentan sunt fresh,dar nu stiu cat ma tine.Alex inca mai tuseste si ii mai curge nasul,nu il vom duce nici maine la gradi,abia astept sa fie copiii sanatosi tun.
o noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

La multi ani!!
Ioana
Dragos

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari-mari si fericiti

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Cu Paul sunt necajita pentru ca vineri, cand a facut iar urat, avea tocmai 10 zile de la ultimul medicament.
Supararea e si mai mare pentru ca nu stim ce are, de fapt. Stim doar cum se manifesta - acum tb sa ajungem la Cluj, ne-a fost recomandat cu f mare caldura un pediatru de acolo, am nr de tel tb sa sun maine.

In concluzie... sunt tare trista, da' voi stit cum e cu copilul bolnav.. plus sistemul asta medical care ne da, de obicei, lovituri de gratie.

O sapt cat mai buna

Mergi la inceput

'Neatza!

Offf, ce rau imi pare sa aud ca sunt atatia copilasi bolnaviori!
Iulia, probabil e vreo viroza sau mai vin ceva dinti. Tine-te bine! pupici!
Oana, ce s-a intamplat? Tuseste din nou? Sanatate!
Cami, cate ore de practica trebuie sa faci? SI aici fac astia practica multa la orice meserie. De problema asta cred ca ma izbesc si eu. Oricum succes!
Crengu, ce face Rianna? Mai da-ne de veste. Sper ca ai gasit un medic cu ca re sa rezolvati problema.
Gaia, e neplacut cand ii vezi pe fratiori capacindu-se intre ei. Au si ei propria personalitate si la varsta asta nu se bat din rautate, li se pare normal. Asa ca nu pune tare la suflet. Stefan nu o bate pe Lucia dar ii face si el tot felul de rautati, o necajeste, ii ia jucariile uneori. Eu ii arat intodeauna cum e. Daca el ii ia jucaria cu care se joaca, fac si eu acelasi lucru cu Stefan si ii spun: "vezi ce rau te simti cand eu iti iau jucaria? asa se simte si sora ta. Tu esti fratele cel mare, tu trebuie sa o protejezi, nu sa o necajesti. Ea te iubeste si se asteapta sa o ajuti asa cum tu astepti ca mama sa te ajute nu sa te necajeasca". Daca repeta rautatea in scurttimp atunci il si pedepsesc. Nu uit insa ca atunci cand Lucia ii ia lui o jucarie sau cand ea e posesiva, o cert si pe ea chiar daca ea nu intelege dar atunci Stefan se simte tratat egal, nu se simte discriminat. Am citit ca fratii/surorile mai mari se pot simti usor lezati cand din cauza celor mici ei trag o multime de ponoase si reactioneaza oarecum agrsiv, sfidandu-te si suparandu-te inadins, provocandu-te sa-i arati ca exista reguli dar ca mama il/o iubeste in continuare. De fapt de multe ori se razbuna pe cel mic cautatndu-ti dragostea pe care e nevoit s-o imparta. Incearca sa ai rabdare si sa-ti amintesti ca ei fac alte rationamente decat noi si ca acum isi definesc notiunile de rau/bine. Succes!

Ma duc si eu ca s-a trezit deja toata casa. Va urez o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Bine v-am gasit mamicilor !!
O saptamana frumoasa si usoara sa aveti !!
Vrem si noi in listuta cu copilasii mei dragi Glad Helmut Ioan nascut pe 11.07.2005 si Elena Maria 22.12.2008. Eu am aparut pe 22.01.1981.
Mersi mult

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput