Mamici cu 2 pitici (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata la toata lumea.
Sistemul....hmmm.
E prea mult de povestit. Sunt prea dezamagita si obosita ca sa mai comentez. Si parca nici nu mai are rost.

Sanatate la puiutii bolnavi.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salutare

Fetelor, eu am fost tot intr-o viteza, nu am mai dat demult pe aici...

citesc din urma.,,,,

crengu sper ca ai rezolvat cu vaccinurile.Noi suntem pe varianta gratuita de la stat, nu te pot ajuta.

claudia multa sanatate sotului tau!!! Vulcanii noi ii facem asa: Stefan isi construieste vulcanul pe langa o sticla de tedi la care am pus capacul usor, fara sa-l strang tare, ideea este sa nu intre pamant in sticla pana il face el. Apoi solutia o prepar cu otet alimentar, bicarbonat si ceva prafuri alimentare de colorat, sau praful ala de vopsit lana.Pun in sticla uscata bicarbonat si praful colorat, apoi dupa ce totul este gata luam capacul si turnam otetul. Am inteles ca ar merge si cu cola+ bomboane mentos, ca ar face "explozia" mai mare, insa nu am incercat. O sa incercam si asa si o sa-ti spun daca iese fum
In legatura cu burtica....poate sa fi fost ceva emotional la el. Stefan are dureri bruste de burtica cand are emotii, si ii trec pe loc cand este acasa cu toata lumea.... Oricum, ai procedat corect, este foarte bine sa ii dai incredere ca il crezi pe cuvant.

Ada, La multi ani cu ceva intarziere!

Cum sunt copilasii bolnaviori?Mai bine???
Si Matei are mucisori, fara febra, tuseste putin insa am impresia ca se inneaca de la secretii. Inca nu am fost la medic...a mea doctorita sare imediat cu antibiotic preventiv....si as mai astepta un pic. Am luat de la farmacie oscilo pentru Matei si ser viziologic. Azi ma duc sa iau vibrocil pentru nas, am auzit ca este tare bun. Sa vedem....Sper cu ajutorul lui DD sa scapam cu bine.

Fetele, am o mare rugaminte la cele care locuiesc in afara tarii, care ma puteti ajuta sa cumpar
cutia asta de lego
Am scris si la pepenasi. Stefan isi doreste foarte mult asa ceva si aici nu am vazut. Sau daca careva ati vazut in romania sa imi spuneti unde....sa cumpar si eu.

Acum fug la trebi....ca Matei misuna si am de pus macar mancarea pe foc pana se scoala el.

Va si pana la reauzire, numai bine!!!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetele, am gasit lego in tara

sunt fff bucuroasa, azi le si comand

fug ca sa trezit pruncul

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Pfui, mi-a venit jumatatea acasa. Ce bine e! Ma ajuta seara la culcare cu copii, dimineata sa-i pregatesc pentru gradi/dadaca, el face cumparaturile, el duce gunoiul, etc. Zilele astea a trebuit sa le fac pe toate singura. Bine ca s-a terminat si acum impartim la doi greutatile.

Ana, merci ca mi-ai impartasit reteta de vulcani! Ma gandeam eu ca e vorba de otet sau apa si bicarbonat+colorant. Maine sau poimaine o sa probam si o sa incerc si varianta cu cola. O sa-ti spun cum a iesit.

Iulia, da, ii dau mucosolvan si ii mai pun inainte de culcare picaturele in nasuc. Ea e vioaie in continuare dar as vrea s-o stiu cat mai bine.

Gata, ma duc la culcare, de fapt citesc ceva inainte de culcare caci numai seara mai apuc si eu sa mai citesc uneori. Va pup si revin maine. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Claudia, sanatate la familion!

la toate mamicile, noi suntem prinsi cu gradi, eu incerc sa ma apuc de invatat, asa ca numai in fuga pe-aici
Gradi ii place la Paul - la sfarsitul primei zi, mi-a cerut sa doarma acolo (Asta a fost luni) si marti a stat doar cuminte, azi insa a dormit bine, ii place, nu ma mir pt ca educatoare imi par tare blande, si sunt si foarte tinere.

Noapte buna

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna seara la mamici si puiuti dulci
noi suntem mai bine, dani in sf nu mai maraie la mersul la gradi- nu zic ca se bucura sau merge cu placere dar macar nu a mai plans- pana lunica parca vad ca dupa wk end iara o luam de la capat
si Julia e mai bine cu raceala dar inca tot avem mucuti- aspiram de 3 ori pe zi , si luam sinupret- cu scandal si chin- jumate ajunge pe haine ca le scuipa
da na supravietuim
pe toata lumea

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut !! sa nu dati dar stiti cum se aduna toate :gargaritzele sunt racite... iar!! si ca de obicei a luat una apoi cealalta si acum si eu ma chinui.. nu se mai termina..Noroc ca Adi deocamdata e ok. In rest suntem bine, alergam de colo colo, scoala, acasa , fete.. week-end-ul trecut am umblat ca nebunii: am mers la spectacol la circ cu fetele, apoi la doua petreceri de ziua de nastere la doi copilasi, plus cunparaturi de mancare si altele.
Marti am avut si intalnirea cu coordonatorul de program sa vad ce trebuie sa fac sa fiu admisa in programul de certificare pedagogica.. birocratie pana la cer (nimic nou aici!!) si tot felul de examene, si va trebuie sa fac muuuuuulte ore de practica ; sper sa le pot face asa cate putin ca pana incep fetele scoala sunt cam legata de ele.

Claudia multa sanatate sotului !!

Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori !!]

Ada la multi ani! Numai dragoste si bucurie sa te inconjoare!!

Iulia sa va traiasca papusica! la multi anisori Ioana!!
Oana ce ma bucur ca ii merge bine lui Paul la gradi !! Bravo lui !! Ce invatat ? Te apuci si tu iar de scoli ?Ce zice Ana cand nu il vede acasa pe fratior ?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna!

Suntem bine, prin zona.
Sunt putin sub soc, tocmai am aflat ca un prieten din copilarie al sotului meu a murit ieri. S-a plans ca-l doare capul dimineata si pana seara era mort. Suspecteaza un anevrism cerebral, inca nu se stie cauza. Si erau si ei parinti fericiti a doi copilasi de varste asemanatoare cu ai nostri. Traiau la Londra. Sa cad jos cand am aflat.
Mda, saptamana asta voi merge la control sa vad ce s-a mai intamplat cu chistul meu de la rinichiul stang pe care l-au depistat la eco dupa ce am nascut dar de care am uitat instantaneu, preocupata fiind de evolutia micutei mele. Si cred ca si sotul meu o sa faca o serie de investigatii in perioada imediat urmatoare. Crezi ca la 30 si ceva de ani nu ti se poate intampla nimic si uite ca... N-am scris asta ca sa va sperii ci ca sa va indemn sa va duceti sau sa va trimiteti sotii la control la aparitia celei mai mici probleme.

In rest... toate bune. Va urez o seara buna! Pa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,multumim!Sanatate multa gargaritzelor!
Claudia,mi s-a facut pielea de gaina cand am citit postarea ta.O sa-l pistonez si eu pe sotz sa=si faca niste analize ,ca e epuizat mai tot timpul,nu mi se pare tomcai ok.
Ioana e supermaraita,noaptea se trezeste des,eu deja nu mai functionez la parametri normali(de dimineata am pus pe foc o cratita in care am uitat sa pun apa si care a ars putin,apoi am descuiat usa si cautam cheile dupa un timp,nu mi=am amintit pe moment ce facusem mai devreme,ce mai ,zombie scrie pe mine.Abia astept sa dorm si eu noptile ca un om normal,ca in ritmul asta...
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ziua buna, mamici scumpe! Dau daca am intrat prima pe ziua de azi

sper ca toti puiutii raciti sunt bine acum, sanatate multa!

lansez o intrebare: copiii vostri se bat? daca da, cum procedati, cum interveniti, etc...

Teo in chelfaneste la greu si din ce in ce mai des pe Radu.
Daca inainte il impingea, si doar cand cel mic incerca sa-i ia o jucarie din mana sau avea in mana vreo jucarie de-a lui Teo, acum da in el pur si siplu fara motiv. Se duce si il trage de par, sau il impinge, sau ii trage un sut, sau calca pe el, etc.

Nu mai stiu ce sa fac, ii repet mereu-mereu ca nu trebuie sa dea in cel mic, ca il doare, si ca un singur lucru ii cer, sa nu il loveasca si sa il respecte (nu stiu ce intelege el cu respectul, dar am zis ca daca tot repet si ii dau exemple, nu-i niciodata prea devreme).
Si el ce face? Se uita la mine, zice NU, NU, NU, TREBUIE sa IL BATI pe Radu, DA, sa dai in Radu si tot asa intoarce orice vorba ii spun eu.
Cateodata se duce si il pocneste demontrativ, in fata mea. Azi dimineata il lovea cu piciorul si il impingea, abia m-am abtinut sa nu-l pleznesc si eu la randul meu.

Asa ca orice sfat e binevenit, daca v-ati confruntat cu asa ceva.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput