Mamici cu 2 pitici (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Zsuzsu,imi pare rau ca sunt raciti copiii,Alex e si el racit de ieri,de azi a inceput sa tuseasca,maine mergem la medic sa vedem ce zice.am incercat sa-l tin la distanta de ioana,saptamana asta ar trebui sa faca vaccinul si trebuie sa fie sanatoasa,vom vedea ce va fi.Cum s-a acomodat piticul la gradi?
Noi i-am taiat ieri motzul Ioanei.A fost frumos.Am avut noroc de vreme buna,asa ca am stat afara.De pe tava a ales intai stiloul,apoi telefonul si apoi seringa.A mai luat si ata dupa,mai pusese mana si pe bani,dar nu i-a luat.Oricum ambii copii au luat doua lucruri comune:stiloul si seringa.S-or face medici?Vom vedea...
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Nu ne dati disparuti! Suntem prin zona dar... timpul asta...
Iulia, super ca ati sarbatorit in week-end! Si noi l-am sarbatorit pe sotul meu care are ziua de nastere azi. La noi a fost si o zi super faina, sper ca si voi ati avut vreme buna.
Gabi, sa va fie de bine concediul!!! Cand vad poze de la tine intotdeauna mi se face dor de Romania. Iar cand ii vad pe baietii tai, imi pare rau ca n-are si Stefan un fratior, chiar daca tu povestesti ca se mai cearta/bat intre ei.
Zsuzsu, sanatate la puiuti! Revino, oricand, noi suntem prin preajma. Spor la treburi si cand ai timp mai povesteste-ne despre puiutii tai.

Noi... una calda una rece: de data asta il avem pe tati in spital. Dupa un week-end de petrecere... incheiem cu o internare. Speram ca nu e nimic grav. Tocmai azi de ziua lui. N-avem un diagnostic inca, maine urmeaza investigatiile (are o durere abdominala suspecta si nu e prima data cand apare in acelasi loc). Dar... e nasol ca eu chiar am ramas singura cu cei doi puiuti si cu 1000 de griji. Sper ca pana maine seara sa lamurim problema si sa nu fie nimic grav. Stupid e ca azi a sunat toata lumea si eu a trebuit sa preiau telefoanele cu urari de la multi ani care s-au transformat repede in urari de insanatosire grabnica. Partea buna e ca am tot spus de atatea ori ca nu-i nimic grav incat m-am convins si pe mine ca totul e in regula si ca doar face niste investigatii. Va las, ma duc la culcare ca am avut o zi plina. Sper sa revin cat mai curand cu vesti bune.

Mergi la inceput

si daca tot a trecut de ora 12 in Romania, voi fi prima care va ura
La multi ani Ada! Un an bun, sanatate tie si celor dragi si maxima fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Ada!

Iulia, sa-ti traiasca dez-motata Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata. Si poate nu se fac medici totusi copiii, ca e viata grea ma gandesc. Cel putin in Romania.

Claudia, drept e ca se bat astia doi iezi mici ai mei, dar sper ca e doar o faza si o sa treaca si o sa se impace si ei ca fratii.
La multi ani pentru tati vostru, sa fie sanatos si sa nu fie nimic grav!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

LA multi ani Ada

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

La Multi Ani Ioana!!!!!!!!!!!!
Sa cresti mare si santoasa , pui mic si frumos.

La Multi Ani AdaS!!!

ClaudiaH, multa sanatate sotului tau si "La Multi Ani!" si pentru el.

Nu am avut timp sa ma uit la poze dar incerc azi.
Noi cu probleme deocamdata.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare fete
acum dorme Julia asa ca am intrat repede apoi merg sa-i fac supa
LA MULTI ANI ADA !!!
cand ai timp mai da unsemn de viata.

Dani e mai bine, a mers la gradi azi si bineinteles cu scandalul de rigoare si plansete ca nu vrea
azi mai mergem la medic cu amandoi piticii sa vedem ce zice dr daca sunt mai bine sau nu . sper ca da ca nu mai pot cu ei tot timpul raciti

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Gabitza, ti-am admirat pozele. Superbe locurile vizitate. Voi cand plecati in concediu va luati ajutoare, sau mergeti in patru?

Claudia, ti-am dat un PM. La mine apare ca fiind necitit.

Sanatate la toti copilasii bolnavi.

Iulia, urmeaza vaccinul.
Sa ne pui poze cu printesa la taitul motului. Multi pupici de la noi, scuze de intarziere, Riri a dat din nou in diaree si am trait clipe grele cu sistemul nostru sanitar.
Poate daca a luat fata seringa se va face doctorita si ne va salva.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Multumesc de urari!
Sanatate la puiutii bolnaviori!!!

Noi... nu avem multe noutati. Se pare ca sotul meu are piatra la rinichi. Inca nu stim exact cum va scapa de ea dar cert e ca va mai sta o vreme in spital. Asa ca noi... ne vom descurca pe cont propriu inca vreo cateva zile. Lucia e mucoasa tare si cam tuseste dar in rest e vioaie, se joaca, mananca, la somn se mai foieste si miorlaie asa ca nu prea se odihneste ca lumea. Sper sa treaca repede. Nu prea am chef sa umblu si cu ea pe la medici. Stefan e ok dar ma bate la cap sa ma duc sa-l iau de la gradinita, i se pare mai cool sa-l ia mama cu masina decat sa vina el cu microbuzul gradinitei. Iar eu am un chef nebun de asta. I-am spus ca nu pot sa fac asta zilnic dar ca promit sa vin din cand in cand sa-l iau.

gata, fug ca mai am 1000 de treburi. Va pup, pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ada,La multi ani!!!Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!Claudia,La multi ani sotului,sanatate multa si tot ce va doriti sa devina realitate!Aiurea fara picde ajutor,dar o sa treceti si peste astaIi dai ceva de tuse Luciei?Gabi,multumim!Ma gandesc ca daca or vrea doctori,sa fie printre cei mai buni,sa faca cu pasiune meseria si poate ar trece altfel peste unele neajunsuri din sistem.Crengu ,multumim!Nu ai intarziat,joi implineste un an,dar am fact mai devreme,caci tata si sotul vor fi plecati wd viitor.Voi iar cu diareea?De la ce?ce s-a mai intamplat de esti nemultumita de sistem?Sper sa ii treaca repede printeseiAm fost lu Alex la medic,la altul decat cel care da frecvent antibiotice,a zis ca e viral,ne-a dat sirop de tuse si fiole pt.aerosoli.Tuseste urat,e si putin ragusit,dar starea generala e buna.Ioana e la san,s-a trezit deja maraita,eram la baie,a bocit putin pana am ajuns si ii curgea nasul.Hmm,mi se pare ca e putin fierbinte,vom vedea daca vom ingrosa randul bolnaviorilor.Sper ca nu.
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput