Mamici cu 2 pitici (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,adica ai avut mai multe nopti de genul?Nu ma speriaDeci e mult mai probabil sa fie de la dinti,mai ales ca ea are doar 2,probabil urmeaza mai multi deodata si de asta e asa agitata.Oricum,fara san cred ca ar fi fost mult mai greu,asa macar mai motai cat tine tzatza pe post de suzeta,desi cam incomod,dar decat altfel...Of,dragii de ei,cu dintii astia...
Imi pare rau ca Paul tuseste,dar de ce zici criza de tuse?E cumva asmatica?El e alergic?Sper sa dati de capat cu bine,la fel si la dentist.Chiar sa ne spui cum a fost,mi se pare asa dificil la varsta lor...Poate totusi va reusi sa-i rezolve cariile
Claudia,daa,clar nu ar trebui sa te plangi,copiii tai au un program super de somnAstept poze!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Paul are ceva rinita alergica - in 12 mergem la alergolog.
Ana ... uite, dc numai un canin mai are de iesit, a dormit toata noaptea.... de nu mi-a venit sa cred..... deci... Paul facea alte chestii in eruptie dentara, insa Ana asa e... ei ii ies tot cate o gasca, nu pe rand ca la Paul.
Asa ca Ioana ... precis are stilul ei personal de eruptie dentara

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Oana, imi pare rau ca aveti probleme cu alergiile. Sper sa rezolvati cat mai repede. Am si eu un nepotel a carui copilarie a fost umbrita de o pacatoasa de bronsita astmatiforma. Pana pe la 8 ani rezolvasera, nu mai are demult nimic dar... s-au chinuit cativa ani cu tratamente naturiste de desensibilizare, mers la salina, etc. Am auzit ca rinita ar fi mai usor de tratat dar.. la copii nu stiu cum merge. Tin pumnii micutului sa se rezolve repede.
Aud ca Ana ta se chinuie si ea cu dintii. Macar ii ies odata, mai cu chin, mai cu jale dar... ies. Luciei mele inca nu i-au iesit decat 4 dinti si are 14 luni. Urmeaza inca doi sus, se vad sub gingie (incisivii secundari) dar... ma tot uit la ei de vreo 3 saptamani si inca n-au strapuns gingia. O vad ca e mai nervoasa, musca, roade totul ca un catel dar nu iese nimic. M-am saturat sa tot astept sa mai iasa cate un dinte. Dar ce pot sa fac??? Nimic.
Iulia, vad ca si Ioana ta e campioana la dinti, ca si fi-mea.

Mai fetelor, unde sunteti toate??? Nu mai apareti nici una? Ati inceput culesul viei? faceti zacusca? Am ramas numai o mana de mamici prin zona. Ne moare subiectul.

O zi faina!

Mergi la inceput

Oana,sa inteleg ca nu se trezeste doar de dragul tzatzei...da,cu siguranta si la ia ies dintii in gasca.Imi pare rau de Paul,ziceai ca mergeti la Cluj?Sper sa fie bine
Claudia,diferenta intre Lucia si Ioana e ca trezeste des noaptea(se stie cine).V-am admirat si pozele,apetisant porcusor,frumos ca va intalniti .Numai voi aveti copii(n-am mai vazut altii la masa)?
Alex a primit azi bulina neagra,a mai dat o fetita jos de pe scaun.Ma gandesc ca are pe undeva legatura cu Ioana.L=am intrebat de ce a imbrancit-o si a zis ca plangea si pe el il durea capul.Acasa ,cand mai tipa Ioana mai zice sa taca ,ca il doare capul,dar nu ii face nimic,ca suntem noi in preajma,dar la gradi are liber,sa zic asa.O sa merg si eu sa vorbesc cu educatoarea,ma intereseaza mai multe amanunte,pe care sotul nu mi le-a dat si nu s-a gandit sa intrebe.
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am vazut ca strigati prezenta...

suntem si noi pe-aici, pe trecute cu mucii... (momentan eu sunt cel mai rau)
ieri s-au implinit 12 ani de cand m-am maritat... nu zic "am sarbatorit" ca abia ne-am prins pe seara ce zi este... si azi a venit sotul cu un tort mare de ciocolate

in casa s-a facut frig. 21-22 grade intr-o camera, 19 in cealalta. eu sunt tare friguroasa, stiu ca-mi veti spune ca 22 de grade e cald rau... poate ma voi adapta... in cateva zile.
Anul acesta insa am rezistat si n-am bagat caloriferul electric, am imbracat copiii in trening si atata...
Vom vedea cum se adapteaza. Oricum pe jos e mult mai rece decat sus unde e termometrul (stam la parter) si pe mine ma doare spatele daca stau mult pe jos cu ei. Copiii insa nu se plang

Va pup pe toate si sper ca sunteti ok.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Poze de la motzul IoaneiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salutare!

Ca tot faceti prezenta

Stefan tuseste de cateva zile, azi si ieri parca a fost cel mai rau....sper ca dupa noaptea asta sa fie mai bine...O tuse fff uscata si cu crize. Nu mai stiu ce sirop sa-i dau. Maine merg din nou la medic sa vedem ce zice. Am impresia ca ar avea nevoie de ceva sa-i opreasca tusea si eu ii dau expectorante...nici nu stiu. Aseara a inceput sa aiba usoare secretii in gat pe care se chinuie sa le scoata, imi e asa mila de el ca tuseste pana transpira si isi provoaca greata...

Matei este cu muci de o saptamana jumate, insa nimic alceva.

Cam asa suntem noi, in rest, toate bune, cu gradinita este ok acuma, sa adaptat binisor, azi ma intrebat de ce nu poate merge la gradinita... Va trebui sa astepte pana cedeaza tusea ca asa nu-l pot trimite.

Va salutam cu drag, de la Bistrita!
Multa sanatate si eruptii dentare usoare! Mateiu meu este in categoria linistit Se foieste 2-3 nopti inainte de a iesi dintisorul dar este tare cumintel
Noi avem 6 dinti iesiti si inca 2 par a sparge gingia.

Noapte buna!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Gaia.nevia[b], eu zic ca-i rece cum spui tu, mai ales ca pe jos sunt 2 grade mai putin...

[b]Iulia
, sa va traiasca "motzata"

Noi avem deja toate maselele - si asteptam ultimul canin, la Ana i-au iesit in doua ture, intai 7 bucati in 6 sapt (in iarna) si acum, dupa 2-3 luni de chinuiala, iarasi 7 bucati. Cred ca ultimul canin iese ca ultimul incisiv, razletz si fara sa ne streseze chiar asa tare sau va iesi cu maselutele de 2 ani....

Paul are zile bune si rele la camin... mai mult bune, dar luni a fost tare rau, n-a mancat aproape nimic si, cand l-am scos la 3, a plans in continuu pana acasa, cu suspine, zicand intr-una "mi-e foame", am crezut ca mor pana acasa. Tot restul zilei nu s-a dezlipit de mine, iar noaptea a plans fff rau, mai mult de-un ceas i-a trebuit sa se linisteasca, si a cerut sa doarma cu mine - prima data in viata lui Ieri a plans si la camin, nu stiu cum va fi azi... o sa sun pe la 11 sa vad cum e, ca avem de mers la stoma (are doua carii ) si nu vreau sa se streseze prea mult daca tot mergem si la dinti..

Ana, sa vezi poveste de bistrita.... Baiatul cel mare al fratelui meu a facut febra cu voma si somnollenta acum o sapt - brusc, medicul de fam l-a trimis acasa cu recomandarea ca daca se simte mai rau sa mearga la spital. Dupa putin timp a mers la spital - unde l-au terminat, 3 asistente incercau sa-i i-a sange in timp ce el urla si se zbatea.... l-au terminat si pe el si pe cumnata-mea. Nu dupa mult timp l-au pus in ambulanta - cu ceva analize de sange facute - spre cluj ca are apendicita perforata, peritonita, si ca musai sa-l opereze urgent. Cand au ajuns acolo, chirurgul l-a vazut si a zis "nu-l taiem ca n-are apendicita" si l-a trimis la echo. A avut ceva in gat, si-a revenit destul de rapid cu penincilila...
No, in timpul asta parintii cred ca au murit si inviat de n-shpe mii de ori.... Nepotelul meu a fost al trei-lea caz de apendicita care nu era apendicita in sapt trecuta, trimis asa la cluj....
Din cate stiu, diagnosticul asta de apendicita e un diag destul de controversat, insa 3 cazuri aiurea in 4 zile... mi se pare cam mult... mai ales ca analizele de sange - nu-mi amintesc detalii acuma - nu reflectau decat o infectie minora.
Insa cu ocazia asta a vazut cumnata-mea un spital adevarat... cu medici dedicati, cu respect si dragoste pentru pacienti..... ce sa zic, ma doare sufletul cand vad ca in meseria care ar trebui facuta cu sufletul - si se face in unele locuri - sunt prea multi reci ca gheata, interesati doar de bani.

No, sper ca nu v-am intristat
va doresc sapt placuta mai departe - eu am inceput sa invat si tocesc de zor, cat imi permit copii si treburile casei.

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Oana, este atat de trist ceea ce povestesti si atat de adevarat! Vezi tu, daia eu nu ma duc la spital cu copii mei...pur si simplu nu ma duc!Punct. Doamne fereste de ceva cu adevarat grav In orice caz, as pleca la Cluj sau la voi, in Mures.
Este un mare pacat ceea ce se intampla in spitalul din Bistrita...multi medici tineri care au venit aici, au plecat mancand pamantul...nu stiu de ce, habar nu am ce este putred aici si de ce sunt atat de multi incompetenti la un loc

Stefan continua sa tuseasca, insa eu incerc sa ma autolinistesc, sa imi spun ca este bine, atata timp cat nu face febra ma gandesc ca nu are inca vreo bronsita. Tratam cu ceai de ceapa, Prospan, noaptea am pus si o oala cu ceai fierbinte langa patul lui....sa speram ca noaptea trecuta a fost apogeul si de azi pot sa vin cu vesti tot mai bune....

Matei este in continuare mucos, insa multumesc lui DD nu are febra, nu tuseste, sa speram ca trecem cu bine.

Matei este delicios...nu am cuvinte destule pentru al descrie Stie atat de multe lucruri... si este atat de implicat in toate, de curios, de atent, incat uneori imi dau lacrimile cand il vad. Umbla dupa mine cu cate o carticica de animale si imi arata fiecare animalut spunand "ggg" Nu vorbeste mai nimic, de fapt cam nimic...de vreo 3 zile il aud ca zice "mama" dar nu-s sigura ca mi se adreseaza mie... in rest, se mai nimereste si cate un "papa" urmat de un pleoscait de buzisoare cand ii este foame, dar de cele mai multe ori ma ia de mana si ma duce la scaunul de masa din bucatarie si imi povesteste pe limba lui cat ii este de foame
I-am dat o parte de la patut jos de tot, ca avea tendinta sa evadeze si imi era frica sa nu se loveasca, asa ca acum se da singur jos din patut in patul mare si de acolo jos de tot. Dimineatza sta cam 20-30 de minute singurel prin camera si rasfoieste carticele foarte rar ma cauta, numai daca este chiar rupt de foame. La amiaza cand il vad ca i se face somn il duc in patut si adoarme singurel, eu ies din camera. Azi de exemplu ma luat singur de mana si ma dus langa patut .

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

saluatare
Sper din tot sufletul sa nu fiti suparate pe mine, dar nu mai reusesc sa ajung la calculator, parca toate sunt in carca mea. Cu ce sa incep?
Dupa prima saptamana de gradinita:cosmar nu alta nu-i place, plansete...dar m-am tinut tare si am mers ca Sisif cu piatra in spate toata saptamana a culminat cu o indigestie, apoi viroza respiratorie si tuse, tuse si iar tuse; asta intr-un wkend si cand am inceput saptamana erau virusati amandoi.

Asa ca am trait prima experienta cu virusatii la patrat, apoi am racit si eu si sotul....ce mai o intreaga nebunie.
Dragos a stat o saptamna acasa, acum e bine, mai tuseste putin; David e inca sub tratament.
Pe 3 oct. le-am sarbatorit zilele de nastere a fost frumos, am sa pun un link sa vedeti poze:

http://admin-sanziana27blogsite.blogspot.com/

Ma simt atat de obosita, epuizata, copii se incaiera non stop, Dragos il bazaie tot timpul, il trage, impinge, ii smulge jucariile din mana ... cand ma aud cum tip imi vine sa inchid usa dupa mine si sa plec. seara ma culc cu durere de cap, dimineata ma trezesc stresata si cu palpitatii ca mergem la gradi si iar lacrimi

hai ca mai revin, ca-i buna si terapia asta de a ma descarca, desi si voi le aveti pe ale voastre

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D

Mergi la inceput