Mamici cu 2 pitici (11)
Raspunsuri - Pagina 19
OanaRusu spune:
Zsuzsu, multumesc de gandul bun
tare greu sa-i spun sa nu alerge.. adica pot eu sa tot spun ca tot aia e...
De cand cu flixotide asta e mai bine, i-am luat ieri mascutza si inhaleaza singur ff bine, tare-s happy
Sa vedem cum trece noaptea...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Dodo-pui,La multi ani lui Bogdan!Sanatate si tot binele din lume !
Crengu,
,Ioana e bine si ea,fara febra![]()
Eu sunt bine acum,am luat smecta de aseara si hidrasec,ambele se pot da si la copii,asa e
Oana,
nu degeaba ai semnat tu acolo"incurabil optimista"
,o sa fie bine.Felicitari si pentru mascuta!
Am luat vreo 3 lingurite de orez crud,care altadata isi faceau efectul,data asta a fost ceva mai aiurea,bine ca a trecut.In seara asta am simtit ca sunt bine si asa m-am bucurat ca sunt sanatoasa,mi-a fost greu cu ambii pitici(Alex nu a mers azi la gradi,ca fac revizie la centrala),ma durea capul,eram anemica si nu tocmai ok.In seara asta deja puteam sa o iau de la capat cu toate,Doamne,ce bine e sa fii sanatos!(scuze repetitia,dar sunt happy
)Claudia,vaai,dar ce manifestare la viroza asta,bine ca a trecut,imi imaginez activitate la tine....Am tinut cont de sugestiile pentru regim
Aaa,Ioana si ea cu 2 dinti la 13 luni,ne luam de mana
Zsuzsu,bine ca ai rezolvat cu "bubele",banuiesc ca piticii sunt bine acum
Aoleu,e foarte tarziu!O noapte linistita!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
mariaanna spune:
Bine v-m regasit, dragi mamici cu 2 pitici!
Iata-ma, in sfarsit, ca intru si eu in randul vostru, cu 2![]()
.
Multumesc ca v-ati mai gandit la mine si multumim si pentru urarile de nastere.N-am scapat de cezariana pentru ca printesa mea a stat transversal si inca mai sufar de pe urma interventiei chirurgicale.Operatia este usor inflamata, la un moment dat a iesit ceva lichid apoi s-a inchis, dar tot inflamata e.Probabil asa trebuie sa fie pana se vindeca, nu stiu.La voi cum a fost?
Bebelusa mea e bine.Are o luna jumate ,e dolofana si uneori mai face colici.Ne bucuram de ea dar nu putem uita intamplarea de acum 2 ani.Baiatul e scolar de clasa I ,dar are probleme cu polipii si va trebui operat.
Sper sa pot intra mai des sa scriu, desi sunt foarte aglomerata si ma simt neputincioasa.Ma ajut singura la toate treburile ...
Va pup !
OanaRusu spune:
Mariaanna
primele 3-4 luni mi-a fost mai greu, insa acuma e grozav cu doi - se joaca mult impreuna, se pupacesc... se iau la laute ![]()
Nu cred ca-i bine sa fie inflamata - eu am facut ceva sedinte cu bioptronul, de la zepter, a facut grozav de bine, nici macar n-am habar de taietura - acum sunt deja 3 ani si 4 luni.
O sapt grozava la toate mamicile!
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Marianna,nu am facut cezariana,dar nici mie nu mi se pare tocmai ok.Madicul ce zice?Bine ca bebelina e sanatoasa,cel mare sper sa fie bine
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Marianna, bine ai revenit! E mai greu cu doi, intr-adevar dar merita! Nici pe noi nu ne-ajuta nimeni dar ne descurcam. Despre operatie, nu stiu ce sa-ti spun; eu am nascut ambii copii cu cezariana. De fiecare data insa am avut alte probleme mai mari pe cap si n-am avut timp sa ma uit la operatia mea. Daca tu crezi ca ceva e in neregula du-te la medic pentru ca mai bine te duci degeaba la un control decat sa stai acasa si sa fie vreo problema care sa se agraveze intre timp.
Gabitzam, fara sa vreau da, am inceput sa ma uit dupa cadouri ca la noi au inceput astia cu ofeertele de la 1 Sept. Stefan e cel cu dorinte si pretentii, Luciei o sa-i cumparam ce credem noi. Asteptam sa-si definitiveze lista de dorinte si o sa alegem noi ceva de pe lista. mai avem oricum si mos Nicolae, Sf. Stefan, Sf. Lucia si calendarul de advent, totul in dec. asa ca nu stiu cum o sa ne tina punga. Oricum, Luciei cred ca nu-i facem calendar, poate-i luam unul cu bombonele, simbolic. Vedem.
Oana, ce mai face Paul? Tine-ne si pe noi la curent.
Noi suntem bine in general. Stefan a inceput de o vreme cu tusea dar... e oarecum obisnuit pentru el in sezonul rece. Ii dau sirop de tuse si am comandat un inhalator sa-i fac aerosoli. Ma temeam ca o s- deranjeze noaptea pe Lucia cu tusea lui dar nici pomeneala, doarme draga de ea fara nici o problema. Probabil tusea lui ii confirma ca nu e singura, ca Stefan al ei e acolo sus ca de obicei. Asa ca nu l-am mutat, inca dorm amandoi. Aseara insa Lucia a fost cea care nu l-a lasat pe Stefan sa doarma. La scurt timp dupa ce am pus-o in pat am auzit-o plangand. Cand m-am dus la ea, am constatat ca vomase. Mancase prea mult la cina si apoi probabil i-a venit inapoi stand in pat. Asa ca ne-a luat vreo ora pana cand am schimbat/curatat patul si pana am spalat-o/schimbat-o pe ea. Stefan a stat cocotat la el in pat si s-a tot uitat la noi comentand de zor nevoie. Apoi s-au culcat, evident.
Ma duc la treburi. Numai bine, paaaa!
julax spune:
Gabi,am inceput sa ne uitam,dar atat.Alex deja stie ce vrea,inafara de masinnute,ca inainte doar asta vroia.Acum vrea un ceas de mana,o trusa ca dl.doctor,un puzzle cu trenuletul Thomas si cam atat deocamdata.Claudia,ce program de curatenie aveti voi noaptea...Bine ca dorm fara treziri nocturne
Joi vom merge si noi la analize.Alex casca uneori foarte des si cica ar putea fi lipsa de calciu.Nu are legatura cu vreo activitate anume .Azi,de exemplu am mers vreo jumatate de ora pe jos pana am ajuns la cabinet si a cascat de cel putin 30 de ori.Hmm...
Vineri vroiam sa mergem la mall,dar cu gripa asta porcina care a ajuns si la Bacau am retineri.Vom vedea.
O seara faina!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
mariaanna spune:
Multumim de reprimire!
Acum ne pregatim de botez, dar in saptamana ce urmeaza o saimi fac o programare pentru control si vad ce zice dr.
Va pup!
gabitzam spune:
S-a dus sotul meu aseara cu Andrei la un control la ORL, din cauza de muci permanenti. Si i-a zis ca are otita, desi nu s-a plans niciodata Andrei de ureche, ca l-ar durea. Nu stiu exact care e legatura intre muci si otita, dar banuiesc ca este. Nu a putut inca sa ne zica nimic de polipi, repetam vizita peste doua saptamani. L-am programat la ORL pentru ca banuiesc ca are polipi, de aici mucii.
Alaturi de SEBI