Mamici cu 2 pitici (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!!! donu' Bodo!!!!
Sa cresti mare-mare si sanatos

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor, pentru gandul bun

Tuseste tare rau, cand il apuca tuseste cu orele. Acum s-a linistit de vreun ceas - da' pe la 6 iesim, iar il apuca... Cred ca de la ventolin s-a mai rarit (ca tot mai tuseste4 cate putin) da' la 2 nici sa vorbeasca nu putea, asa se sufoca...

Pe seara tb sa primesc o mascutza speciala pt inhalat - ca am suspensie de inhalat care se da sub forma de pufuri, pun in dispozitiv un puf si apoi masca pe figura, o alta mamica - colega de suferinta... - mi-a spus ca e ff usor tolerata de copii.
Of...

Pup toti bebeii, sa fiti excesiv de sanatosi , sa faceti trasnai ca-i mai bine decat cumintei si bolnavi...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Iulia, Riannei i-a prescris si Imodium cand a avut diaree, deci ma gandesc ca poti si tu sa iei. Mai poti incerca Smecta, stiu ca se da si la copii si nu e rau, parca-i ceva pe baza de argila. Sper sa nu ma insel. Pup si sa te faci bine. Ce face Ioana? Cum se simte dupa vaccin? La noi totul e perfect, nici un simptom, nici macar un pic de febra.

Oana, nu ma pricep nici eu sa te ajut. Din pacate nu am cunostinte despre ce ar putea sa ajute. Azi mi-am mai amintit de aspiratorul cu apa care nu scoate praf pe partea cealata, dar si asta nu stiu cat ar putea ajuta. O imbratisare calda si de la noi.

La multi ani Bogdan !

Claudia, Cami, ce mai faceti?

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

La multi ani Bogdan Andrei! Multa sanatate si fericire! Sa cresti mare si sa te bucuri de viata! Sanatate si parintilor!

Offf, Oana, tare rau ce-mi pare de puiutul tau!!!! Cand i-am facut lui Stefan inhalatii aveam tot asa o masca speciala pentru copii si a mers ca si el a avut un episod de cateva saptamani de tusea pana vomita si nu putea dormi noaptea etc. Ma rog, la voi e alta beleaua dar ziceam ca am reusit cu masca sa facem inhalari si pe atunci avea... vreo 2 ani jumate. Sper sa gasesti solutia cea mai buna si sa-l ajuti. Mititelul!
Iulia, nu stiu ce sa-ti spun despre alaptat si medicamente antidiareice. Incearca sa-ti faci un mucilagiu de orez. La noi copiilor cu diaree li se recmanda o pauza alimentara de 6 ore, apoi apa sau ceai in cantitati mici si dese si dupa inca 3 ore paine prajita, orez fiert, banana, ziua urmatoare introduci cartoful si morcovul fiert si tot asa incet incet revii la alimentatie normala.
Crengu, sa-i fie de bine sigilarea! Ce sa zic... noi mai avem mult pana acolo cred. La Stefan ma refer ca la Lucia... nu stiu cand, caci la ritmul lent de crestere al dintilor (are 15 luni si doar 4 dinti in total) parca vad ca o sa-i cada dintisorii de lapte pe la 14 ani.

Noi suntem relativ ok. Eu nu mai gasesc timp deloc, ma lupt de zor sa invat in germana ce-am invatat in romana la facultate ca sa pot sa incep sa ma duc la interviuri pentru job. Stefan a avut un episod de 10 ore cu vomat de cca 1-2 ori pe ora. Bineinteles ca l-a apucat noaptea la ora 2 cand m-am trezit cu el in camera la marginea patului incercand sa-mi spuna ca se simte rau cand jetul a tasnit pe pat, covor, etc. Asa ne-am distrat: el vomitand si eu curatand dupa el. Dupa vreo 10 ore, si-a revenit de parca n-ar fi avut nimic niciodata. De la cabinetul pediatrului mi-au zis ca a fost un virus ca au avut mai multe cazuri. Noi ceilalti vad ca pana acum nu ne-am molipsit. Speram sa fie bine. Gata, fug la culcare.

Va las cu bine, pa!

Mergi la inceput

multumesc, crengu de vorba buna, asta-i cea mai importanta ca de restul incercam sa le dam noi de capat....
Claudia, faina treaba cu vomatul... sanatate

Iulia, eu stiam un leac simplu, sa iei o lingurita de orez crud cu un pic de apa (sa poti inghiti). Si ce zice Claudia, ca regim, tot asa aplic si eu cand e cazul.
Da' smecta precis ai voie si ala dintr-un plic ar tb sa te rezolve... numai sa nu fie vreo enterocolita, ceva virus, ca atunci chiar ca-i nashpa.

Noapte buna - eu azi mi-am ridicat moralul cu o ciorba de fasole cu ciolan si un tort de nuci cu crema de cioco...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Iarasi mi-e la pamant moralul - Paul e din nou rau de aseara, din cauza ca e din nou rece. Nu reusesc sa-i dau flixotide-ul pt ca nu stie inhala ventolinul il ajuta si nu prea.
Azi a plans cand am plecat - la camin - desi lui ii place de obicei, insa se simte f rau, n-a dormit decat ff putin (si rau) azi noapte.
Incerc sa nu va stric moralul ... dar asta e, mai ales cand stiu ca asta e cursa lunga, nu ma poate insenina mai nimik.

Oana e foarte important tratamentul. Nu am inteles de ce nu-i poti face flixotide-ul ? E nebulizator ?
Fetita mea nu sta, e micuta si intotdeauna i l-am facut in somn, o tineam in fund.
Noi cu cat incepem mai repede tratamentul cu atat scapam repede si fara complicatii.
La ultima raceala am inceput de la primul semn de tuse obstructiva si in 2 zile era ca noua.

Sanatate!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Softurela, aveam un dispozitiv pt puf care nu e prea grozav la copii mici - de aseara avem babyhaler si acum si-l pune singur si inspira, am reusit sa-i fac deja 3 reprize si acum poate vorbi fara sa se sufoce la fiecare silaba. Azi nu merge la camin, sper sa isi faca efectul flixotide
Moralul meu sper sa creasca, ieri am bocit gramada si mi-a permis asta pt ca acuma am terminat cu asta, trebuie sa accept si sa nu ma mai pierd.
Azi am si inceput un pic mai bine ziua pentru ca am reusit azi noapte sa-l ajut cu criza, asta ma face mai increzatoare ...
Multumesc pt gandul bun azi sper sa apuc sa scriu si la manifestari astmatice - ieri am tot citit si mi-a regasit puiul in multe cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Softurela, aveam un dispozitiv pt puf care nu e prea grozav la copii mici - de aseara avem babyhaler si acum si-l pune singur si inspira, am reusit sa-i fac deja 3 reprize si acum poate vorbi fara sa se sufoce la fiecare silaba. Azi nu merge la camin, sper sa isi faca efectul flixotide
Moralul meu sper sa creasca, ieri am bocit gramada si mi-a permis asta pt ca acuma am terminat cu asta, trebuie sa accept si sa nu ma mai pierd.
Azi am si inceput un pic mai bine ziua pentru ca am reusit azi noapte sa-l ajut cu criza, asta ma face mai increzatoare ...
Multumesc pt gandul bun azi sper sa apuc sa scriu si la manifestari astmatice - ieri am tot citit si mi-a regasit puiul in multe cazuri.

Da, din pacate asa e, l-ai regasit in situatia copiilor de acolo.
Cati ani are ?
Acum e la raceala sau e doar o criza ? Desi cred ca faci greu diferenta intre ele, la unii copii se confunda foarte usor.
De cate zile tuseste asa ?

Of, nu-mi place sa vad copii cu tuse. Ma ingrozeste.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare mamici si puiuti
Oana imi pare tare rau ca Paul e asa de bolnaviori
eu stiu cum e ca si eu eram asa in copilarie, dar cu timpul si un pic de grija mi-a trecut
important e sa nu alerge vsa nu sara si sa evitati cat de mult efortul fizic mare, praful- aspiratorul cu filtrare in apa ajuta
si ceilalti pasi care am vazut ca i-ai urmat deja- tratamentul si cat mai putine obiecte care sa stranga praful. Sanatate multa!

si acum sa va pove de bubele mele
eu sunt pe maternitate si am aflat ca m-i se desfiinteaza postul- nu numai al meu ci mai multe si sunt programe de plecari voluntare la societatea unde am lucrat- destul de mare firma.
asa ca decat sa ma intorc peste un an jumate pe nu stiu ce post nu stiu in ce alt oras am decis ca mai bine plec cu plecare voluntara si iau si niste bani
deci atunci cand va scriam eram in dubii daca sa plec sau nu sau daca imi va afecta indemnizatia-negativ sau nu
dar pana la urma am plecat, nu mi-a afectat indemnizatia- cel putin sper- teoretic.
am avut si destul de umblat sa depun acte, am fost si pana in TG Mures , si ambii puiuti bolnavi
de aia am zis ca am bube pe cap- adica multe probleme

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Softurela, am scris la "manifestari..."

Mergi la inceput