Mamici cu 2 pitici (11)
Raspunsuri - Pagina 17
crengu75 spune:
Salutare!!!!
Iulia, am fost cu Cristian sa-i sigilam molarii definitivi. I-a sigilat doi si mai avem inca doi in zilele urmatoare.I-am facut si fluorurare. Are dintisori asa de frumosi si curati si vreau sa-i pastreze asa cat mai mult timp posibil.
Si cu pozici o sa vin imediat ce fac cateva noi si mai frumusele.![]()
Ieri am facut si Priorixul, deci suntem cam gata cu vaccinurile, pana pe la 3 ani. Mai vreau Prevenarul dar mai incolo.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
OanaRusu spune:
Crengu, ce-i sigilarea asta definitiva?
Iulia, sa-ti traiasca motzata si fratiorul, desigur.
Sanatate Gabi, la feciori si voua, ca nu strica ![]()
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Oana, sililarea nu este definitiva. I-am sigilat molarii definitivi, adica cei pe care nu ii mai schimba niciodata, cu care ramane toata viata.
Sigiliul este ca o plombita pe masea, pe partea de sus, cea cu care mesteca. Se pune ca sa protejeze dintele, sa nu se carieze. Este o inventie super.
Mai poti citi mai multe daca dai o cautare pe google.
Crengu
julax spune:
Crengu,dar l-a verificat sa nu aiba carii inainte de a sigila?I-ai dat pastilute din alea ce fluor mai de cand era mai micut?Oana,multumim!
Cum mai e Paul?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Iulia, da, a verificat. Nu prea avea cum sa aibe carii ca de abia au iesit. Oricum a verificat si totul era ok. Nu i-am dat pastilute. Acum i-a facut o fluorurare , i-a dat prin gura cu un gel.
Crengu
julax spune:
Crengu,mi se pare o chestie interesanta cu sigilarea.Am mai auzit,dar la copii care luasera pastilute din alea.Super,oricum!
Azi a facut si Ioana vaccinul,a urlat,apoi s-a linistit.Speram sa fie totul ok.
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Ce-i cu pustiul asta pe aici? Ce faceti fetele? Inafara de Iulia, bineinteles.![]()
Da e foarte buna metoda de protejat dintii. Dar tu de ce stii ca se face numai daca ai luat pastile? Pe noi nici nu ne-a intrebat daca am luat.
Si pupa buba din partea mea.
Crengu
OanaRusu spune:
Iarasi mi-e la pamant moralul - Paul e din nou rau de aseara, din cauza ca e din nou rece. Nu reusesc sa-i dau flixotide-ul pt ca nu stie inhala
ventolinul il ajuta si nu prea.
Azi a plans cand am plecat - la camin - desi lui ii place de obicei, insa se simte f rau, n-a dormit decat ff putin (si rau) azi noapte.
Incerc sa nu va stric moralul ... dar asta e, mai ales cand stiu ca asta e cursa lunga, nu ma poate insenina mai nimik.
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
gabitzam spune:
Offf, Onutza, ce rau imi pare ca Paul nu e bine si nici tie pe linga el. Nici nu stiu cum sa te sfatuiesc, ca tu oricum le stii mai bine pe ale tale. Nu pot decat o imbratisare virtuala calduroasa pentru tine.
Ai mei sunt binisor, le fac aerosoli in continuare. Le dau in fiecare zi vitamina C si un siropel cu Echinaceea, doar-doar i-o mai intari. Andrei e programat miercuri la ORL, tare mi-e teama ca o sa-i trebuiasca scosi polipii. Este vesnic mucios sau cu nasul infundat, si de aici si tuse.
Alaturi de SEBI
julax spune:
Crengu,
stiam desigilare de la persoane carora dadusera inainte pastilute,de asta am facut eu asa asocierea
Oana,of,solutia aia nu i-o pui in aparatul de aerosoli?Ca asa cred ca poate fi inhalata.Acum nici eu nu stiu exact cum/cat trebuie sa inhaleze,dar daca te putem ajuta cu un sfat...
Gabi,sanatate multa si voua!Sub ce forma dai echinaceea la pitici?Eu sunt deranjata rau la burta,de ieri.Am incercat cu orez,sticksuri,covrigi,banane,nu merge nimic.De alaltaieri am avut si stari de greata si vad ca si astea persista.Stiti ceva medicamente indicate in alaptare?Azi,in disperare am baut si o cana de ceai cu menta,degeaba
N-as mai bea,ca cica scade lactatia.Of!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete