Mamici cu 2 pitici (11)
Raspunsuri - Pagina 16
crengu75 spune:
Buna dimineata la amiaza.![]()
Mai intai , ce fac copilasii bolnavi? Cum se simt? Insanatosire grabnica.
Iulia, am uitat , cu pachetul, nici eu nu-i dau dulciuri la gradi. Al meu nu manaca prea divesificat, ii dau crenvuste, sau cabanus ( nu sariti in capul meu
) sau branza topita, dar nu-i dau corn.Altii au sunca, cascaval, muschiulet, ce se mai poate pune pe paine.
Am vazut care au si cipsuri, asta mi se pare cu adevarat nasol.
Cris manaca crenvusti dar macar cipsurile i le-am taiat din radacina, pur si simplu nici nu indrazneste sa-mi ceara.
Oricum, nu stiu ce sa mai zic cu mancarurile astea, toate-s ca naiba, dar pana la urma ce sa mananci dimineata? Inafara de lapte cu cereale? Salamul , sunca, pateurile , branza topita, etc nu-s bune.......eu bors sau tocanita sau snitel nu pot manca la micul dejun.
Cristian papa inainte sa plece la gradi , lapte cu cereale.
Claudia, distractie placuta la prietenii tai.
Oana, sensibiliatea sau alergia asta a aparut dupa ce a inceput caminul? Ca stateam si ma gandeam, poate ceva de acolo a declansat. Asta nu inseamna ca sa nu-l mai duci, doar era intrebare incoltita in capul meu.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
crengu75 spune:
A, si poze, o sa incerc sa mai fac cateva noi ca ne vedeti cum mai aratam.![]()
Crengu
OanaRusu spune:
Crengu, prima criza de wheezing a facut-o in august. Insa eruptia de pe mana i-a aparut in aprilie, iar edemul alergic (de era sa dea coltul cu adevarat) a facut-o in februarie.
Deci, eu cred ca toata treaba a fost gestionata gresit de medici. Adica toti au asteptat sa mai creasca Paul si sa faca mai urat pana sa-l trateze... si dc nu mergeam eu la cabinetul particular al unui alergolog (nu m-am multumit cu consultatia de "la stat" din spitalul de ped) nici acuma nu stiam la ce-i alergic, numai cu singulair nu-i e bine deloc, deci ar fi fost o tampenie in continuare - nu va suparati pt cuvantul tare da' in esenta asta e, o tampenie in care ca mama tb sa stii o gramada de lucruri ca nu te poti baza pe o consultatie standard. Si m-am urat sa aud "a, da e firesc la stat sa nu fie consultat serios, tb mers la particular", pai frate, de ce mai exista spitalele??? care-i ideea?? adica daca nu ajungi la sapa de lemn dand bani in stanga si in dreapta n-ai dreptul la o consultatie profesionista?
Stiu ca nu-i normal asa, nepotul meu din bistrita a fost dus cu ambulanta la Cluj si acolo cumnata mea a fost impresionata grozav cat de profesionisti sunt oamenii. Dedicati meseriei lor si fara sa discrimineze pe nimeni.
No gata, nu ma mai intind ![]()
Deci, Crengu, nu-i din cauza caminului
el a mostenit terenul alergic de la mine si, din pacate, e mai vulnerabil. Poate si eu am avut pb de astea dar nu eram in contact cu atatea prostii cum e el acum - toate tampeniile din mancarea noastra zilnica, despre care si tu ai asa parere buna ![]()
we placut 
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Oana,dragii de voi,n-am crezut ca e asa neplacut...O sa fie bine pana la urma.Cica in general copiii mostenesc mai mult de la mama fondul alergic,oricum in zilele noastre sunt foarte multi copii alergici,iar pe langa aerul poluat alimentele nu fac decat sa complice mai mult lucrurile,din pacate
Crengu,foarte bine ca te-ai facut acasa ,e mai complicat cu deschiderea culorii ca altfel acasa ma faceam si eu.Sunt de principiu ca nu are rost sa dau banii aiurea cand pot face acelasi lucru acasa,motiv pentru care nu mai merg decat pentru tuns si vopsit(momentan,cred ca o sa incerc iar acasa,ca oricum nu-mi place prea mult ce mi-au facut),in rest m-am specializat la domiciliu![]()
Legat de mancare,ai dreptate,nu sunt deloc bune cele descrise,iar crenwustii cica nu sunt deloc sanatosi,mai indicat e o pastrama,ceva.E dificil,dar am tot observat in jur atatea probleme care apar de la o alimentatie neadecvata,incat incerc sa evit cat pot semipreparatele cu prea multi aditivi.Lui Alex nu i-am dat pana acum niciun fel de salam sau carnat de pe piata ,am zis ca o sa incerc sa-i fierrb niste piept de pui in ceva condimente,ati incercat?Posibil sa fiu putin exagerata,dar si asa tot cred ca nu mancam prea sanatos si macar stiu ca fac tot ce pot ca sa fie macar putin mai bine.
Astept poze cu voi!
Marianna,felicitari pentru minunea mica
,Oana,multumim de veste
Alex a venit azi cu doua buline rosii,l-am intrebat cum de le are si a spus ca i le-a cerut doamnei la plecare,I-a dat una ,apoi a mai cerut alta
Credeati ca si mine ca a facut ceva extraordinar?Nuuu,a cerut,ceea ce stie el cel mai bine sa faca
Dar cica azi a fost ok la gradi.
Va pup!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Ce tare-i Alex 

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Daa,Oana,zic si eu la fel
Ati fost plecate,nimeni pe aici?Noi prin zona,nimic deosebit.
Ia uitati www.youtube.com/watch?v=aa7NM3fqSsg" target="_blank">aici motzata mea.Iar pentru cine are mai mult timp avem si www.youtube.com/watch?v=9wy_I8H11C0" target="_blank">clip de la 1 an
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Cat e de dulce motzata mica, pupe mama pe ea 
Eu am tot tras cu Andrei, raceala, muci, tuse, prelungite la nesfarsit. Cand trecuse si ma relaxasem nitel, vineri seara a inceput sa tuseasca latrator, nu putea respira bine si era ragusit. A facut laringita. Iar du-te la doctor, aerosoli, prednison, antibiotc, dar din fericire si-a revenit nesperat de repede.
Uff, nu mai trecem de sezonul asta o data...
Sanatate multa la toti bolnaviorii.
Alaturi de SEBI
crengu75 spune:
Iulia, ai o motzaata tare frumosa
. E dulce foc.
Sa-ti traiasca!
Crengu
crengu75 spune:
Gabi, nasol cu laringitele, am "exersat" si noi cateva.
Cam de mult nu a mai facut si sper sa nu mai faca in veci.
Multa sanatate!
Noi suntem pe picor de plecare la stomatolog. Pana vine tati cu masina, mai citim pe aici.![]()
Crengu
julax spune:
Gabi,Crengu,multumim!
Gabi,pai cica cel putin in primul an de gradi e cam aiurea,bine macar ca acum sunteti ok.Crengu,cine e vizat la stomatolog?Ziceai ceva de poze,cand ai timp...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete