Mamici cu 2 pitici (11)
Raspunsuri - Pagina 15
OanaRusu spune:
Va rog aruncati un oki aici
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Off, nasoala treaba asta cu acarienii Oana. Nici nu stiu ce sa zic, pare foarte greu de indeplinit conditiile alea si costisitor. Practic peste tot poti intalni chestii in care sa fie acarieni. Dar oare chiar este adevarat? Asa, dintr-o data? Pana la 3 ani nu a avut nimic si a aparut acum alergia?
Ati facut teste din alea scumpe?
Imi pare rau ca te confrunti cu asa ceva, pe langa asta, toate problemele mele palesc, chiar nu mai conteaza nesomnul, nemancarea si altele. De ar fi copiii sanatosi si noi , ca sa-i putem creste.
off, revin ca ma cheama Cristian.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
crengu75 spune:
Iulia, Riri a cam plans cand i-am smuls leucoplastul, dar a uitat repede. Oricum, are doar un pufulet acolo, deci, nu potae sa o doara chiar asa de tare.
Rianna suge destul de mult si acum, nu mai zic cand e suparata , ca numai cu tzatza in gura vrea. Noaptea suge des, nici nu mai stiu de cate ori, ca uneori is asa de obosita, ca chiar nu mai conteaza, pur si simplu ii desfac sutienul si o las sa-si faca de cap. Abia pe la 5- 6 in ziua simt ca adoarme linistita.
Claudia sper ca esti bine , si tu si copii.
Am iesit si noi azi afara.
Scriu telegrafic ca deja ma preseaza si copiii si timpul.
Am cumparat papuci de iarna, haine, geci, pantalaoni, nu mai zic cati bani s-au dizolvat , ca ma apuca iar durerile de cap. Numai la papauci am crezut ca lesin ce preturi sunt.
Noi de acum ne apucam de sigilat dintii lui Cristian, incepem sambata, sa vedem cum merge. Si acolo, costa 100 ron un dinte, deci......
super tare. Elare deja inafara de cele doua maselute definitive si vreo 6 dinti definitivi. Ne luam campii.
Avem si nunta, fratele lu barbatu-meu se insoara in curand, deci....fara numar.
Ce sa va mai zic? Mai revin , ca asta mica a facut un ou de aur si ma duc sa o schimb.
Crengu
crengu75 spune:
Mada, bine ai revenit, ne-am luat cu bolile astea si am uitat sa-ti urez bun venit.
Iulia, am uitat ca si eu vreau uneori sa evadez, sa plec undeva, off, uneori strig prin casa ca-mi dau demisia si plec. Dar Cristian e asa de dulce si ma roaga sa nu plec , ca ma bufneste si rasul , dar si el stie ca nu plec dar se mai alinta asa. Oricum este asa un imbarligator, imi spune ca-s cea mai frumoasa mamica. Acum m-am vopsit iar roscata si mi-a zis ca-s ca o vulpita frumoasa. Mama, ce texte are.
Voua va vine sa credeti cum a trecut timpul? Parca mai ieri eram cu stresul cu burta si acum fata asta-i asa de lunga cand ma bag cu ea in pat si suge. E ditamai fetitzoiul, ....... indata incep servicul. O Doamne!
Crengu
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
In primul rand copiii sunt bine amandoi. Nu i-am mai recoltat Luciei caci toata noaptea nu a mai facut febra in schimb a aparut o eruptie cutanata pe tot corpul deci... a fost un virus, n-avea sens s-o mai chinui cu luatul urinei (trebuia sa recoltez ca sa vada daca nu cumva e ceva renal). Stefan nu mai are nimic, a disparut febra la fel de repede cum a aparut.
Oana, e nasol cu acarienii astia. Legat de materiale pentru lenjerie, haine cred ca sunt ok tesaturile din bumbac. Pentru covoare citisem undeva ca e bun mopul ala cu aburi ca efectiv dezinfecteaza cu abur la cca 100 grade celsius. Poti sa verifici informatia daca crezi ca vrei sa cumperi asa ceva. In locul tau as continua sa-l duc la camin caci e important pentru el sa-si dezvolte si latura socio-scolara. As face tot ce pot acasa si atat. Oricum cred ca greutatea se pune pe medicatie care probabil e menita sa-i reduca sensibilitatea. Imi pare rau, nu stiu ce alte sfaturi sa-ti dau!
Crengu, cred ca e tare interesant sa alaptezi un copil de peste un an. Lucia nici nu-si mai aminteste ca se poate suge la san. Cred ca in felul asta impartasiti o intimitate minunata. Incearca sa te bucuri de aceste clipe de apropiere dintre voi cat mai poti si cand nu... o s-o intarci. Stiu ca poate fi si greu dar cred ca e si frumos asa ca atata timp cat inca mai vrei s-o alaptezi savureaza clipele.
Iulia, vad ca si voi dansati dupa aceeasi melodie: "virusul vesel". Lasa ca trece.
Mada, asa scurt? Hai vino si mai povesteste ce fac domnisoarele tale!
Noi plecam din nou peste week-end, avem o sfintire de casa la niste prieteni asa ca iarasi n-o sa dau pe aici vreme.
Va urez numai bine si muuuuulta sanatate puiutilor!
ivanoiuadela9 spune:
Sal fetele
, de abia mai apuc sa va citesc ca nu mai termin cu pregatirile ... ce repede a trecut timpul
. Sper ca duminica sa fie vreme frumoasa si sa nu ploua . Ma duc repede ca bb se trezeste si mai am de facut niste marturii ...
v-am pupat pe toate 
julax spune:
Oana,cu adevarat stresant tot ce e legat de dermatita atopica.Imi amintesc ca si noua ni s-a spus sa scoatem covoare si restul pentru ca nu ii fac bine.Na,nefiind prea grav,am incercat sa curat mai des,dar n-am renuntat la covoare,el statea destul de mult pe jos si e foarte rece(stam la casa),asa ca am continuat asa.Bine,la noi a trecut la un an,dar pediatra de aici a zis ca e predispus la astm sau alte soiuri de alergii,sper totusi sa fie bine.Ma gandesc ce praf e si la camin si ca petrece mult timp acolo,e vreo posibilitate sa mearga la gradinita cu program normal?Oricum si eu cred ca medicatia e cea mai importanta,dar te inteleg de asemenea ca vrei sa faci totul ca la carte,cat depinde de tine.O sa fie bine!
Crengu,parca o descrii pe Ioana cu suptul noaptea.Nici eu nu mai stiu de cate ori ma trezesc.Oricum,s-a invatat cu mine in pat si trebuie sa recunosc ca mi-e draga cum se cuibareste,dar cum s-o dezvata...vom vedea. Am si eu vorba asta cu"imi dau demisia"
Dragalas Cristian,stie el ce/cand/cum sa iti spuna ca sa te simti bine
.Poate mai arati ceva poze.Cat despre vopsit,hmm,cam nemultumita,ca am tot incercat sa-mi deschid culoarea si desi la lumina de la coafor nu se vedea ,la lumina soarelui e un blond roscat care nu-mi place
Deh,ce mai problema,dar ca tot veni vorba...
Claudia,super ca sunteti bine,iar plecati,foarte frumos!
Adela,spor la pregatiri!Azi ,la gradi educatoarea i-a sugerat soatei sa-i diversificam pachetul,caci cere de la copii...Stiu ca are acest obicei,am mai patit cand am mai mers pe undeva,acasa nu mai zic,e pofticiosde fel.I-am explicat ca noua ne poate cere,dar la gradi fiecare mananca ce are si ca daca vrea ceva sa vine sa-mi spuna.Azi cand l-am intrebat ce vrea a zis corn cu ciocolata.Nu stiu ce parere aveti voi,dar pentru mine sunt o bomba.Am fost azi cu el la magazin,am citit ingredientele si are tot ce poate fi mai rau:conservat,alcool,aditivi care mai de care,i-am spus ca sunt niste porcarii(el stie ca citesc de fel ingredientele si m-a intrebat daca e bun)si ca ii iau daca vrea,dar e posibil sa-l doara burtica dupa(a zis ca nu vrea).I-am propus sa luam ceva mai sanatos si am cumparat niste covrigi,stiu ca ii plac.La pachet incerc sa-i pun destul de diversificat(diverse modele de biscuiti,simpli sau cu nuca,mar,banana,paine cu unt si cascaval,cozonac,placinte),dar chiar nu am de gand sa-i pun corn cumparat,doar pentru ca asa au ceilalti copii.O sa=i spun si educ.cam cum stau treburile si o sa caut si o reteta de corn cu ciocolata,eventual o sa umplu cu finetti,ca exceptie.Ca idee,m-a deranjat pe undeva sugestia doamnei,daca eram acolo cu siguranta o intrebam lace se refera cu diversificarea,am o banuiala ca ceva legat de cornuri sau napolitane
Hai c=am scris,nu gluma...Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Multumesc de gandurile bune fetelor 
La camin il duc in continuare precis, program normal, acarienii sunt peste tot pur si simplu.
Da, Crengu, a aparut asa, din senin. Iarna trecuta a racit cam des, insa am pus asta ca e el mai sensibilos. Insa in aprilie i-a aparut dermatita pe maini, iar in august a facut prima bronsita cu wheezing.
Am crezut ca exagereaza doctorita noastra cand ne-am prescris singulair (la a doua repriza de wheezing, doar dupa 3 sapt de la prima) insa e nevoie.. am primit si ceva din fam cortizon (mi-e rau
dar asta e). I-a facut test cutanat - desi se astepta (Dra) sa fie ambiguu (asa sunt cica la varsta asta) a fost atat de puternica reactia ca m-am speriat, abia l-a zgariat si a inceput sa se frece ca disperatul, asa mi-a plans (cu gemete..) in brate ca as fi putut zmulge cu dintii caramizi din zid ... groaznic.
Nu se mai odihneste noaptea de vreo 2 luni, cred ca nu poate respira si are crize de anxietate, plange tare-tare rau si abia reusim (impreuna, eu si tata) sa-l trezim.
Suntem cu nervii gelatina toti trei .. acum, de cand am inceput o parte din medicatie (restul inca n-am gasit la farmacie, pe luni vom avea) se simte mai bine, nu stiu dc nu-i si de la vremea placuta de afara.
Of... sper sa reusim sa tratam, sa nu ramana pe viata cu asta, am inteles ca la multi copii sensibilitatea asta puternica dispare pur si simplu pe la 6-7 ani.
De acomodat s-a acomodat asa bine si frumos la camin
i-am vazut desenele si creatiile din plastilina
merge cu placere si povesteste la toata lumea ca e mare
si Ana mica...
Apropo de Ana mica, Claudia, si a mea suge de numa', da' asa joaca face uneori, ca zau ca va trebui sa ma intzarce pe mine cineva de ea.. nu eu pe ea... si are asa o fericire ![]()
Va pup, fug la nani...
Pup pe frunte toti puiutii - sa dea DD sa fie sanatosi, sa faca trasnai si sa ne scoata sufletul cu alergatu dupa ei ![]()
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
OanaRusu spune:
Ia uitati ce-am gasit la burtici:
20.09 ora 11:30 Ana-Maria(3800g, 54 cm, Apgar 9/10), Tg.Mures - dr.Usurelu Sergiu, cezariana la 38s de mariaana (DN:16.03.1979)
Sa va traiasca papusica, Mariaanna 

crengu75 spune:
Nu ma plang nici eu ca ar fi greu sa alaptez, este superb , chiar traiesc clipa, insa uneori, doar uneori, parca sunt si eu obosita si as vrea o mica pauza.
As minti daca as zice ca totul este roz mereu.
Dar nu cred ca vine prea curand acea pauza, asta mica nu prea da semne ca ar vrea intarcata, nu uita prea mult timp de tzatza ei iubita.![]()
E foarte frumos , se cuibareste si suge, insa daca sunt in oras si ea e obosita si mereu ma trage efectiv de sutien , intr-una ,intr-una fara pauza, parca imi cam trece. Dar, doar pe moment.
Oana, va doresc sa iesiti la capat cu nenorocitii astia de acarieni si sa se simta mai bine Paul.
Mi se pare un sfat bun , cel al Claudiei, cu mopul ala H2O. Si eu mi-as fi luat dar mi s-a parut scump. Insa poate o sa-mi iau si eu unul cand ma mai redresez cu banii.
Iulia, eu m-am vopsit de data asta acasa. O sa razi, dar sotul meu a fost stilistul, el a ales vopseaua, si tot el m-a vopsit.
Nu am avut chef de nici un coafor de data asta. Mi-am facut o culoare care mi-a placut. Cred ca am cam exagerat dar asta e, indata ma fac baba si nu ma mai pot face asa de rosie.
Am uitat sa va zic, ca de nemancata si obosita si supta ce sunt, am ajuns la 56 de kg, greutatea de cand eram domnisoara fara griji si plina de fitze.![]()
Mariaana, sa-ti traiasca fetita!
Sa creasca mare si sanatoasa.
Crengu