Mamici cu 2 pitici (11)
Raspunsuri - Pagina 14
ClaudiaH spune:
Buna fetelor!
Ca de obicei la noi belelele vin in grup asa ca daca sotul meu e plecat toata saptamana in delegatie trebuia sa se imbolnaveasca si copiii. Aseara mi-au facut amandoi febra si peste noapte au facut cu randul de m-am trezit dimineata ca un zoombie. Am fost la pediatru si se pare ca e ceva viral caci Lucia are si pe piele ceva pete. In rest, gat, urechi, etc sunt in ordine. Mi-a dat totusi niste pungute care se lipesc pe putulica sa recoltez urina de la Lucia. Problema e ca nu reusesc; pun punguta dar o simte ca e acolo, o deranjeaza si se foieste intr-una pana cand o dezlipeste asa ca pipi n-am reusit sa obtin de la ea. Aveti idee cum as putea altfel sa conving un pitic de 15 luni sa faca pipi cand si cum vreau eu. As vrea sa mai incerc dimineata si alte metode poate reusesc sa recoltez sa duc dimineata o proba. Daca stiti vreuna va rog, sfatuiti-ma!
Colac peste pupaza, mi-a zis ca aude un suflu la inima la Stefan. Pana acum insa nu s-a auzit nimic niciodata. A zis ca e posibil sa fie de la febra ca multi copii au asa ceva cand fac febra insa o sa programam o ecografie sa verifice totusi. Ati mai auzit careva despre ceva de genul asta?
Va las acum, ma duc sa intind o serie de rufe si apoi pregatesc copiii de culcare. Va urez o seara buna!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Long time no see, am fost tare busy netu face figuri acu sper sa am timp sa scriu mai des.
Suntem bine ok, crestem nimic iesit din comun, a venit vremea rece is la noi si suntem la vanatoare de hainutze si cizmulitze si Ari de acuma e mare si vrea numai anumite chestii, aia nui place, aia nui place da na om gasi noi ceva si pe placul ei si pe al nostru.
Cam asta e pe scurt nu stiu ce sa va mai zic. Mai revin eu cu stiri si etc.
Pupam trupa.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
crengu75 spune:
salut fetele,
Pe repede inainte ca nu prea am timp, pentru Claudia: noua ne-au pus la spital o sticluta mica ca de de la penicilina( daca mai tii minte cum este) sau ca de la o esenta, sau de la un antibiotic din ala care se face pe vena. A lipit-o cu leucoplast. A stat super bine si a facut repede pipi in ea. Am pazit-o sa nu se loveasca.
Buba mai mare a fost cand am dat jos leucoplastul, dar a trecut.
La leucoplast, faci o gaura pe mijlocul lui si introduci capul sticlutei, o fixezi apoi la putuca si lipesti.
Sper ca ai inteles. Revin cu detalii daca nu.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
julax spune:
Claudia,eu am reusit cu Ioana spunandu-i sa faca pishu
,pish pish,stii tu cum.E destul de aiurea cu punguta aia .Daca nu merge ,poti sa-i sufli putin in zona inghinala,posibil sa o ia putin frigul si sa urineze.Oricum,dimineata cand se trezeste ar fi indicat,poate face repede.
Nu stiu ce sa zic cu suflul lui Stefan,sper sa fie ceva de moment
Sanaate multa!
Mada,ma bucur ca ai revenit!Ce mai fac printzesele?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Multumesc de raspunsuri fetele!
Cred ca o sa incerc ambele variante caci altele n-am. Marea mea problema e ca Lucia nu are stare nici cat sa o imbrac/dezbrac. Cand o schimb e ca o lupta, trebuie sa-i dau ceva in mana, o jucarie si sa schimb jucaria des caci nu are stare. O sa incerc sa pun pe pat dezbracata sa-l rog pe Stefan sa se ocupe de distractie si eu sa-i aplic cumva o punguta dar lipita mai zdravan cu leucoplast. Voi vedea ce voi reusi.
Noapte buna!
OanaRusu spune:
Claudia, sanatate multa!
Incerc sa-mi inchipui ca-i pun la Ana... si n-am nici o idee! Ana nu sta nici sa-i pun scutec.. Totusi, dc o tii putin mai goala, eventual cu picoarele in chiuveta, in timp ce curge apa, oare n-o apuca pishu?
Mada, ce mai fac fetele?
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Buna fetele!
Claudia, ai reusit sa iei proba de urina?
Si a mea este foarte energica si chiar ma gandeam cum o sa-i iau vreodata pipi pentru analize. Am vazut insa ca i-am luat foarte usor cu sticluta fixata la putuca si pampersul lasat un pic mai larg. Am avut un leucoplast mai lat si care s-a lipit foarte bine, deci nu din ala de matase sau de silicon. Cu din alea nu merge, caci se uda si cad sau cad oricum ca zona este mereu mai cremoasa de la cosmetice.
La noi nimic nou, toata ziua munca, munca si iar munca. Citesc cam zilnic dar nu prea am timp de scris. Noaptea dorm cam rau , ca micuta inca suge , ne trezim tarziu, apoi vine Cristian, urmeaza rutina, dezbracat, spalat, mancat, etc, etc. Rufe, baite, mancarici, curatenie, cumparaturi........uff. As vrea si eu o mica pauza dar nu se intrevede.
Macar cu bolile am mai stopat in ultimul timp, ceea ce ne-a usurat traiul.
Nu-mi place ca e frig afara si trebuie sa ne imbracam gros. Imi place insa ca am caldura cata vreau si asta ma bine dispune, ma simt ca intr-un cuib calduros.
Va inchipuiti ca la noi in bloc inca nu se da caldura la cei care-s bransati la oras, eu cred ca o luam pe aratura de mult. Chiar nu stiu cum supravietuiesc oamenii, ca e frig rau, rau de tot.
Mai revin ca asta mica trebuie schimbata.
Va puuuuuuup!!!!!!!

Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
OanaRusu spune:
Crengu, musai dintii sa fie, mi-a facut si mie Ana asa o perioada si i-au iesit deodata, dupa aceea, 4 masele, iar la f scurt timp, si 3 canini. Acum mai are un canin (stationar) si gata.
Avem un diagnostic pt Paul - dermnatita atopica si alergie la acarieni, o forma destul de urata. Am fost la alergolog, la cabinet particular, si toata treaba asta era evidenta pt dna doctor dupa ce am descris cam jumatate din simptome. Asa ca acuma nu ma mai poate convinge nimeni ca n-am fost tratati cu nepasare la spital.
Of, inca nu prea inteleg ce inseamna asta, stiu doar ca tb sa-i scot tot felu' din camera, sa-i cumpar asternuturi antialergice - si ce ne-om mai permite - si ca am de-i facut pufuri de 2 ori pe zi (cand nu-i in criza), si am de-i dat vreo 5 medicamente - zilnic - si ca el are 3 ani si daca 2-3 zile o sa fie ok, nu stiu zau ce-o sa fac dupa ce n-o sa mai vrea sa le ia ![]()
of... ma deprim de tot, de plans am voie numai dupa ce se culca pruncii.
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
julax spune:
Crengu,daca te consoleaza cu ceva si Ioana se trezeste foarte des noaptea si eu sunt zombie
Cum zice Oana,sper sa fie dintii,sa-i iasa odata si sa fie mai bine,ca uneori imi vine sa plec de=acasa
Claudia,ai reusit?Pai cu leucoplastul ala n-o fi dureros?Ca un fel de epilat cu ceara...daca nu doare nici la voi o sa preiau sii eu metoda la nevoie.
Oana,stresant diagnostic,in timp va fi mai bine,cred.V-au costat mult testele alea,ca m-am gandit sa-i facsi eu lui Alex.Lui ii curge nasul de multe ori fara sa fie racit,asa apos si cred ca e tot un soi de alergie.Sanatate multa si rabdare!
Noi am fost cu Ioana la medic,a zis ca e viral,i-a dat un sirop de tuse si apa de mare.Sper sa fie bine,oricum ma bucur ca merg la medicul asta,sper de asemenea sa nu fie cum mai zic gurile rele,ca prea ia totul usor ,adica e la extrema cealata.Pana acum,la prima raceala a copiilor a fost ok si fara antibiotic,sunt multumita,se pliaza pe stilul meu,vom mai vedea cum va fi.A,sa nu uit,am racit si eu.Nu e grav,dar nici placut.Sper sa treaca repede.
va pup!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Iulia, nici n-ai idee ce rau e diagnosticul asta
absolut tot il deranjeaza pe Paul - caminul e o sursa cumplita de praf pentru el, ar tb sa nu-l mai duc deloc, imi vine sa ma duc cat vad cu okii...
Incerc sa gasesc ceva materiale antialergice - dupa ce medicatia e scumpa de cazi pe spate, am gasit pe net ceva plapuma antialergica la 700 de roni...
pai stiu eu ca n-au pret copii, da' pe cine sa omor sa am atatia bani??
Of, am zis ca nu ma las... da' nu stiu zau.. tb sa scot din casa tot felul de treburie, acum vine iarna si faracovoare e foarte rece pe jos, Ana mea e toata ziua pe covor la joaca... vai si iar vai... plus ca tb schimbate toate hainele de pat pt Paul... of, nici nu stiu de unde sa incep... clar e ca inca n-am nici medicamentele toate - maine incerc la o farmacie unde mi s-a promis ca voi gasi dimineata...
Sanatate...
Aveti grija de puiuti... am crezut ca sunt doar raceli - asta iarna - dar a fost mai mult ![]()