Mamici cu 2 pitici (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Gabitza, Ana mea a luat primul (deocamdata singurul) antibiotic pt otita, a avut muci mai bine de o sapt apoi a inceput sa se smiorcie si-mi tot arata urechea, asa ca ne-a gasit dn dr urechiusa inflamata si rosie, a facut si temp vreo 3 zile - numai dupa anitbiotic i-a scazut, ca-i era fixata pe 38.5.
Sanatate multa!!

Noi stim ce vrea Paul numai ca ne depaseste f tare bugetul... sa vedem cum ne-om descurca... a vazut o masa de lucru de la bosh, pt copii, cu tot felul de scule, de vreo 3 luni n-a uitat-o, imi tot spune, periodic, "stii la ce ma gandesc mama... la masa cu scule..." .. tare as vrea sa putem gasi resurse da'no... vedem noi.. Poate vb si cu bunicii si facem un efort comun ne pregatim pt lego care nu-i mai ieftin

Iar Ana... inca n-are preferinte anul asta s-ar putea sa scapam cu ce vrem noi sa-i luam

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Gabi,cred ca e bine de mers si la orl-ist caci acolo se vede mult mai bine decat la pediatru,noua cel putin asa ne-a spus cand am mers mai demult cu Alex.Interesant ca nu l-a deranjat urechea.Sanatate multa!Oana,dragul de el cu masa de sculeAr fi ceva sa participe si bunicii si poate ii aduce mosul ce vrea.La fel si noi cu Ioana,scapam cu ce vrem noi anul astaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,uite m-am uitat si eu dupa masa aia de scule,cam scumpa,uite ceva mai ieftin http://www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/arte-si-indemanare/masa-de-lucru-mini/Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Haideti la capitolul 12

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput