*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (74)*
Raspunsuri - Pagina 5
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Asa si Anca mai are de pus poze cu noua silueta |
Crezi ca am curajul sa ma pozez in costum de baie? Dar de gura ta...ce nu face omul....
Mai am si pozici noi da n-am vreme, azi am musafiri, gatesc, maine o taiem la cj, de-abia le-am descarcat, of, timpul...Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Crezi ca am curajul sa ma pozez in costum de baie? Dar de gura ta...ce nu face omul.... Mai am si pozici noi da n-am vreme, azi am musafiri, gatesc, maine o taiem la cj, de-abia le-am descarcat, of, timpul...Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Nici eu nu aveam curajul dar nah Mirtha a avut initiativa, dupa care si Bertha a pus poze. Oltence curajoase si fara complexe
.Nu mai zic ca eu nici nu am fost la mare, altfel e cu pielea bronzata, dupa miscare in apa.
Chiar ma gandeam, in 2008 am defilat cu burtile, in 2009 cu asa-zisele siluete, in 2010 eu una ma gandeam la niscaiva retusuri estetice
. Sau macar sa-mi aranjez si eu buricul si vergeturile Are cineva experienta la aranjat buricul. O merge doar un piercing
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
nebunica-zapacica spune:
Otilia, Amalia, Olivia, Criss703, Bertha, Miky-ea, Babyzapi, Flowers, Aleinad.g multumim pentru cuvintele frumoase
Anes ai baiat mare
..sa-ti traiasca!
Bravegirl sper ca totul e bine cu sotul tau, refacere rapida 
Otilia tu arati super bine, n-ai motive sa te ascunzi. Despre retusuri..ce-as mai vrea si eu niste schimbari pe ici pe colo, in punctele esentiale
si
... Asta a fost al doilea soc dupa incetarea alaptarii, dupa ce 9 luni m-am obisnuit sa arat de parca as avea silicoane acum e jale mare, sutienele cu bureti sa traiasca 
Lauramiron multumim pentru primire, ne antrenam zilnic la chitara sa nu va dezamagim ![]()
Hera imi pare rau de problemele cu mancarica, mai insista, poate se razgandeste cozonacica..multa rabdare si perseverenta.
La noi a venit frigul si ploaia brr..noroc de caldura din calorifere..super faza: cand temperatura afara coboara sub 15 grade ei dau caldura..si vara au fost nopti cand era racoare afara(thank God) si ei dadeau caldura iar noi ne miram cum nu se mai racoreste in casa 
Azi am mai descoperit un
..jos. De 2 luni ii tot pandesc pe cei de sus, gingia mi se pare inflamata..si uite ca tot jos cresc. Bine si asa, macar stiu ca a avut motiv de maraiala 
La noi la plimbare se intampla unul din urmatoarele:
1. doarme cum il pun in carut daca e foarte obosit si acasa nu vrea deloc sa se culce;
2. daca tocmai s-a trezit si il scot la plimbare e cel mai fericit, vorbeste, tipa la copii, se uita curios la toata lumea, il pun in leagan sau in minunile alea de se clatina(calut, puisor,floricica, delfinas etc), intr-un final se plictiseste de toate si incepe sa maraie, moment in care il iau in brate, il mai pun sa mearga pana oboseste apoi iar in carut si acasa( toata povestea asta dureaza vreo 2 ore);
3. e obosit dar nu prea obosit, doar cat sa nu adoarma si sa fie suficient de irascibil asa ca maraie, il luam in brate, il punem sa mearga sau sa se joace putin, iar in brate apoi in carut unde mai maraie putin si pana la urma adoarme.
Amalia si la voi e cu 'cerere' pentru masaj? Ca si eu trebuie sa trimit request din timp, sa-si elibereze cateva minute in programul atat de incarcat si eventual si un reminder cu ceva timp inainte
Greu cu sotii nostri..
O duminica frumoasa tuturor!!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
Otiliav spune:
Nebunica, pai exact cum ai remarcat si tu. La
nu vreau sa umblu, sunt ok ca alaptez, mai incolo poate intra si ele pe lista. Se rezolva binisor cu un sutien bun, plus ca ale mele s-au reintarit/reingrasat la ceva vreme dupa intarcare.
Eu vreau buricul meu frumos si sa scap cumva de vergeturi. Dar operatii estetice inseamna anestezie, asa ca ...
Se vede ca o flendur, nu? Sotul taie iarba afara, Ana e cu trotineta pe langa el, Elisa doarme, mancare si curatenie am facut ieri, magazinele sunt inchise, spalat/calcat nu fac duminica.
In sfarsit ma dau pe net cat am chef.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Amalia spune:
Otilia ma bucur sa vad ca mai ai timp si de ce ai tu chef sau pur si simplu "timp de pierdut". Era si timpul sa fiti toti 4 impreuna!
Cu retusurile...hmm,..eu sunt mai de moda veche si singurele schimbari pe care le voi face la mine in timp, vor fi la nivel vestimentar, la coafura si culoarea parului....eventual schimbat machiaj, etc. N-am de gand sa-mi fac vreodata nimic care sa implice o operatie si asta nu din teama, ci pentru ca am invatat sa ma accept asa cum sunt (si mi-a luat ceva..
).
Tu esti o mamica tanara si frumoasa. Parca nu ati exclus de tot ideea celui de-al treilea copil...esti sigura ca vrei sa faci schimbari de acum?
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
cameliam spune:
Salutare, mamici
Azi
dau de baut si va invit la o felie de tort, ca am implinit si eu 'jdoi de ani!
Sunt tot restanta cu vizionat poze, filmulete... am reusit sa o vad doar pe Ana de monicus, o minune de fetita!
Asa... si am vazut pozele Otiliei: mami arati bine si costumul ala iti vine foarte misto
, vreau si eu unul!
Eu
studiez la greu ca vreau sa ma mai scolesc un pic, marti am examenul de admitere (sa-mi tineti pumnii) si dupa aia vin pe capul vostru din nou.
Pupici la toata lumea.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Olivia26 spune:
Ooooo, azi e rost de petrecere 

Cami, la multi ani fericiti cu sanatate si multa iubire si intelegere!
Spor la invatat si bafta muuuulta marti
La multe lunite si tuturor cozonaceilor nascuti intr-o zi de 13 si in special lui Damian de Lacra
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
anca_27 spune:

Camelia, La MUUUUUUlti Annnnni cu Sanataaaaate
, vin si eu la o felie de tort.
Mmmmmm, ce pofta mi-e! Poate fac ceva bun... Si bafta la examen! Haide cu scoala sa nu fiu doar eu care ma tot plang cand vin examenele ca nu mai pot, si mai era cineva...
Oti, la fel cum spune Amalia, si eu ma suport asa cum sunt, ca mai comentez, ca am vergeturi pe burta, ca fund nu mai am, ca...., astea se regleaza cu sportul daca vor si daca nu, asta sunt. Nu-mi plac piercing-urile, tatuaj mi-as fi facut un delfinas acu cativa ani da nu stiam unde sa-l pun
, asa c-am renuntat. Silicoane, departe gandul, cate altele nu fac cu banii aia... Astea, adica lasaturile si umflaturile si scobiturile, ca vergeturile, m-oi uita cu drag la 70 de ani ( sa vreau mai mult? 80 atunci
) si mi-oi aminti de z in burtica, pardon, burtoaie.
Ce fain c-a venit soatza
.
Musafirii au plecat, i-a dus soatza la gara cu masina, si pe z la plimbare cu-o treaba
, eu mananc, si raspund intre felul 1 si felul 2![]()
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
monicus spune:
Bine ai facut ca ai luat ceva de pus pe jos. Si eu am facut acelas lucru, pentru ca pe jos este rece. Intr-adevar era comod inainte.., ttttsstt gata stergeam parchetul si gata era curat in camera. De cand cu ea mergand de-a busilea sau in picioare am spus gata trebuie laut ceva de pus pe parchet astfel incat sa ii fie cald.
Am citit si ce ai scris despre ca mananca printesa ta. Deci stiu ei, cozanaceii cat se pape, cat le este lor de ajuns.
Multumesc de aprecieri la adresa printesei.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Na, ieri am plecat dupa mocheta si-am venit cu 2 covoare , acu are z aderenta la maxim. Laura, si eu o tineam incaltata dar derapa si uneori stranuta, ceea ce m-a pus pe ganduri ca e rece pe jos, oi vedea acuma cat de happy o sa fiu cand m-apuc de curatat covoare, cu parchetul doar era tzutz, aspirat, uneori chiar numai sters si era curat.Monicus, am vazut o cozonacica cu personalitate. ![]() |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
ancaoradea spune:
Hera 25 Cunosc un baietel care nu manca mancare solida. Pediatrul i-a gasit o afta in gurita. Sunt f dureroase si nu putea mesteca. La fel ar putea sa o doara gatul si sa-i fie greu sa inghita. A vazut-o un medic? Sau pur si simplu vrea sa manance singura...si Sara e la faza in care se chinuie cu manuta si culege firmiturile de paine. Va pup