*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (74)*
Raspunsuri - Pagina 4
Amalia spune:
Monicus foarte dulce papusica ta!
Mi-au placut mult filmuletele!
Stie ce vrea!
Miky-ea si Luca e la fel ca Alexia.
E foarte incantat de copilasi. Noi avem o saptamana completa de cand, la fiecare plimbare, il dau jos din carut de 2-3 ori si-l tin de manute sa mearga (uneori si cate 30 de minute). E foaaarte incantat, se opreste sa zambeasca si sa vorbeasca cu toata lumea, culege frunze si betisoare, scormoneste cu degetelul in toate gaurelele din asfalt
...ce sa mai...distractie!
Asa ca atunci cand il pun il carut, nu protesteaza...ca-l pun cand e frant si apreciaza ca mai si sta
Singura mea reclamatie este ca deja sunt anchilozata de mijloc de la atat mers aplecata cu el de manute![]()
Deh....am mai trecut prin asta..stiam ce ma asteapta
.
Ma duc sa fac "cerere" sa-mi faca si mie careva un masaj scurt..![]()
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miky-ea marea ei iubire ramane David! ![]() ![]() ![]() |

Stai sa vezi dupa ce-ti cant o serenada

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
lauramiron spune:
Sa va fie de bine seara in doi si la mai multe, acuma ca aveti ajutor
Despre film si eu am auzit numai de bine, deci sigur il voi vedea cat de repede.
Daaaa, fara dulciuri de vreo 2-3 saptamani
, nici nu pot zice cata inghetata am mancat toata vara, ca mi-e rusine
Sper sa raman "clean" cat mai multa vreme, sa-si revina pancreasul sarmanul la functii normale![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
Inglorious basterds - tarantino, nazisti si brad pitt. super tare, recomand cu toata caldura. io vreau sa il mai vad odata cu titrare in romana. am lasat madamele cu sora lu tati (si o sa le mai tot lasam si zici ca ai slabit ai? te-ai lasat de inghetata, zi sincer in rest vreau sa va zic ca e mare diferenta cu om in plus in casa (adicatelea urechi de ros pentru laura), relativ la nivelul de stres, la cate am putut face azi. Vacanta cu Laura in Romania |
Miky-ea spune:
| citat din mesajul lui Amalia Miky-ea si Luca e la fel ca Alexia. E foarte incantat de copilasi. |
Ami,printesa mea nu mai sta nici dupa ce am alergat-o bine prin iarba
Solutia e clara: masajjjjjjjjjjjjjj.
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
babyzapi spune:
Nu am apucat sa citesc am vazut doar articolul despre olita. Nu am inceput sa-l pun la olita doar i-am prezentat-o si i-am spus ce se face cu ea...iar el si-o punea in cap. Oricum nu stiu cand o sa incep, nu vreau sa ma grabesc si asta datorita confortului meu psihic. Mi se par exagerat sa zici ca traumatizezi copilul daca il pui la olita mai inainte de 1 an si 6 luni sau 1 an si 9 luni. Cate dintre voi ati fost puse la olita abia la varsta de 1 an jumate? eu cred ca foarte putine, abia un 5%. Iar cele care ati fost puse devreme la olita cate ati fost traumatizate? Chiar sunt curioasa. Eu am fost pusa la olita de la 9 luni si nu am avut nicio reactie adversa...ceream chiar la WC direct.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Na, ieri am plecat dupa mocheta si-am venit cu 2 covoare
, acu are z aderenta la maxim. Laura, si eu o tineam incaltata dar derapa si uneori stranuta, ceea ce m-a pus pe ganduri ca e rece pe jos, oi vedea acuma cat de happy o sa fiu cand m-apuc de curatat covoare, cu parchetul doar era tzutz, aspirat, uneori chiar numai sters si era curat.
Alra, ce tare filmul
, ii vazusem prezentarea si e pe lista mea de must-uri, dar cine stie cand...oricum mai am pe lista si die hard 4, si ice age 3... astept clipa cand o sa am timp de-un film cap coada relaxata.
Ma bucur tare ca ai ajutor, cat de cat. 
Hera, si eu spun tot timpul ca daca merg la pediatra si-i spun cat mananca z se ingrozeste, cum zicea Alra, nu sar nici o masa, cu deosebirea ca gatesc degeaba, deseori. Ce are succes e micul dejun, si chiar azi m-am gandit ca-l accepta mai cu usurinta deoarece nu mai e lapte-n
dupa ce ma suge toata noaptea. Deja pranzul e distractie si cina e sarita fte des. Am o mica gainusa, cand se insereaza, ea pica, aseara a reusit performanta sa adoarma la 8 jumate. Prea devreme. Am incercat sa o mai lungesc dar nu obtin decat o z super maraila, care adoarme infinit mai greu.
Accepta cu usurinta iaurtul asa ca mai amestec una alta cu iaurt, si ... tot inainte.
A, si i le mai dau si din mana. Uneori accepta doar din mana. Bag mana in piure si i-l dau asa. Sau bucatele. Sau fructul, il musc eu usor daca stiu ca nu-l poate rupe si i-l dau direct, are impresia ca musca ea din el direct si-l accepta.
Micky, da, si noi. Adica ea. Tb sa ma dezobisnuiesc de folosirea pluralului cand vb de z. Ieri vocifera in carutz, am trantit-o in nisip. A fost super happy. Alteori in leagan. Alteori in brate. Alteori ii mai pun un covrig in mana si-o mai pacalesc c-o tine ocupata. Si urla si se intinde spre copii, vrea sa-i atinga, le rade, le povesteste... e teroare cum vrea socializare si povesti si atentie de la lume.
Monicus, am vazut o cozonacica cu personalitate. 
Babyzapi, nu stiu cat de devreme am fost pusa eu la olita, dar stiu c-am dat inapoi si-am facut in pat apoi muuuuuuuult timp... am efectiv amintiri de la cativa ani cum ma certa bunica `..tu-ti mamaliga ta, iar m-ai udat`
, dormeam cu ea.
O duminica magique!

Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Otiliav spune:
Neata!
Laura, bravo, bravo, 2 saptamani fara dulciuri
.
Vrem poze, poze multe ca stiu ca ai curaj.
Asa si Anca mai are de pus poze cu noua silueta
.
Eu am zile cand rezist fara, ba chiar nu mai cumparasem nimic insa acum ca a venit sotul am zis hai sa iau ceva in casa. Si evident ca bagai si eu bombonele Lion
asa ca la coarda cu mine. Trebuie sa ma pedepsesc singura cand fac abateri.
Apropos, sotul a zis ca sa nu cumva sa mai slabesc ca nu-i place sa-mi fie burta lipita de coaste (eu cred ca-i invidia ca a facut si el ceva burtica). Si ma enerveaza ca rade de mine. Aseara eram pe mocheta, Ana in spatele meu imi usca parul cu foenul, pasiunea ei, iar eu ma jucam cu ganterele ca ma plictiseam. Sicand ne-a vazut asa s-a pus pe un ras isteric de n-am mai putut face nimic. Am bagat abdomene cand dormea
.
Babyzapi, mie mi s-a spus ca de la 6 luni am fost pusa la olita. N-avem noi destule pe cap acum ca sa ne mai gandim la traume din copilarie. Eu nu imi propun o varsta la care sa incepem operatiunea colacelul, astept sa dea copilul semne. Ana nu a mai vrut sa poarte scutec si uite asa la 1,5 ani am pus-o pe colacel. De abia la 2 ani pot spune ca se controla bine de tot. Norocul meu ca a fost vara atunci si mama/tata s-au chinuit cu ea, la capitolul acesta nu am merite deloc. Macar daca accepta sa-i pun scutec noaptea in pat
. Bine ea nici chiloteii nu prea-i suporta, cica o gadila
.
Ideal mi se pare sa se dezvete in jur de 2,5 ani cand se poate controla bine, poate spune cand si ce anume vrea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Olivia26 spune:
Isa, uite ce am citit eu...
"Greseala care consta in a nu tine cont de mecanismul personal de declansare are deseori consecinte grave asupra dezvoltarii psihologice a copilului dumneavoastra. Va crede ca asteptam de la el sa simta ceva ce, de fapt nu simte deoarece miscarea maselor intestinale nu se produce. Acest sentiment ii distruge incet, incet, increderea in sine. In functie de gradul de agresivitate al mamei in lumina acestei pretinse curatenii si al caracterului mai mult, sau mai putin docil al copilului, pot lua nastere tot felul de reactii psihologice deplorabile.
Un copil docil se poate teme sa nu fie pedepsit daca nu-si reprima senzatiile biologice si intestinale. Va incerca din toate puterile sa va fie pe plac, dar pentru aceasta va trebui sa plateasca pre#355;ul: refuzarea senzatiilor viscerale care provoaca pierderea increderii in sine.
Este de asemenea posibil ca micutul sa se plieze cu usurinta obiceiurilor de curatenie care ii sunt impuse, dar sa transfere frustrarile si conflictele personale in alte domenii. Poate deveni brusc timid si fricos, sau poate avea cosmaruri. Mama se poate lauda fara grija ca si-a educat copilul, fara sa vada vreo legatur#259; intre aceasta si alte probleme care au intervenit treptat.
Copilul, poate de asemenea sa nu fie atat de docil. Poate sa fie rebel. Daca face ceea ce ii cereti, va va fi superior, deoarece ii sta in puteri sa va satisfaca. Daca nu face ceea ce trebuie, unde si cand trebuie, descopera ca va poate enerva. Atat intr-un caz cat si in celalalt, isi da seama ca poate actiona asupra dumneavoastra. Acesta este inceputul ostilitatilor. Copilul si-a creat o schema mentala de rebeliune care se va extinde probabil la multe alte aspecte ale vietii sale si care va va crea eventual, probleme. Toate aceste reactii neafaste pot fi evitate. Este suficient sa ascultati semnalul biologic particular copilului dumneavoastr#259; si sa-i indicati sa mearga la toaleta."
Acuma, ca sa raspund la intrebarea ta legata de traume...la cate frustrari avem cu totii cine mai stie care or mai fi si din cauza olitei
Inainte era si mai greu cu spalatul scutecelor, acum nu mai e cazul. Personal, am de gand sa observ semnele pe care mi le transmite el si cand simt ca e pregatit, we'll go for it
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicus spune:
Multumim frumos Miky-ea si Olivia pentru aprecieri.
Ai dreptate Olivia. Asa am sa fac. Multumesc de informatii.
| citat din mesajul lui Miky-ea Am constatat ca Alexia e innebunita de prezenta celorlalti bebelusi,azi cand am fost in parc dimineata nu mai era nimeni si nu era in forma,dar seara cand vedea ca vin copiii spre ea nu mai putea de fericire. Ea nu prea mai vrea sa stea deloc in carucior afara,mai sunt si alti bebelusi in aceeasi situatie? Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
amalia Multumesc de aprecieri la adresa printesei noastre. Intr-adevar este o nsatrusnica. Nu are stare deloc. Aseara am fost la o nunta si tare cumintiac a fost. Am stat vreo doua ore. Dar a fost super, a stat fara sa se agite f mult. SI aseara cand ne-am intors a fost frumos afara. O noapte de vara, plus ca a fost si zilele portilor dschise in Bucuresti.
Vrea si ea sa exploreze totul.. cand mergem la plimbare se duce la copii care se joaca cam de aceasi varsta cu ea.. sau un pic mai mari pana in doi ani si ii place si scoata vocalize si in acelasi timp si merge si se poate uita dupa copii. Este ff vesela cand face acest lucru afara.
| citat din mesajul lui Amalia Monicus foarte dulce papusica ta! Mi-au placut mult filmuletele! Stie ce vrea!Miky-ea si Luca e la fel ca Alexia. E foarte incantat de copilasi. Noi avem o saptamana completa de cand, la fiecare plimbare, il dau jos din carut de 2-3 ori si-l tin de manute sa mearga (uneori si cate 30 de minute). E foaaarte incantat, se opreste sa zambeasca si sa vorbeasca cu toata lumea, culege frunze si betisoare, scormoneste cu degetelul in toate gaurelele din asfalt Asa ca atunci cand il pun il carut, nu protesteaza...ca-l pun cand e frant si apreciaza ca mai si sta Deh....am mai trecut prin asta..stiam ce ma asteapta |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii