*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (74)*
Raspunsuri - Pagina 6
Flowers spune:
Am intrat sa urez SUCCES in noul an scolar tuturor fratiorilor/surioarelor de cozonacei in special boboceilor de clasa I : Maria de Julia, Brianna de Brie,Julia a mea ,Claudiu de Z_Iulia si nu in ultimul rand scolarelului David de Amalia.Sa aveti mintea limpede si deschisa la tot ce-i nou.
Camelia,bafta la examen.
Mami de Brianna si Julia
monicus spune:
Bafta, tinem pumnii sa iei examenul. Sa fie cu noroc. Si te asteptam la discutii mai dese.
Multumim frumos draga mamica pentru aprecieri. Intr-adevar am o printesa tare nazdravana.
Casa de piatra... si la mai multi ani fericiti alaturi de printesa voastra.
Citat: |
citat din mesajul lui cameliam Salutare, mamici Azi dau de baut si va invit la o felie de tort, ca am implinit si eu 'jdoi de ani! Sunt tot restanta cu vizionat poze, filmulete... am reusit sa o vad doar pe Ana de monicus, o minune de fetita! Asa... si am vazut pozele Otiliei: mami arati bine si costumul ala iti vine foarte misto , vreau si eu unul! Eu studiez la greu ca vreau sa ma mai scolesc un pic, marti am examenul de admitere (sa-mi tineti pumnii) si dupa aia vin pe capul vostru din nou. Pupici la toata lumea. Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
cameliam spune:
Multumesc frumos, 'jdoi de ani am implinit de cand m-am nascut nu de cand m-am maritat, da' urarea pica bine oricand .
anca, olivia
citat din mesajul lui monicus Casa de piatra... si la mai multi ani fericiti alaturi de printesa voastra. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
lauramiron spune:
Cami, La multi ani!! Spor la invatat si bafta multa la admitere! Ce scoli mai faci?
Am venit nu de mult din parc, frante toate 3 (pe tat-su l-am lasat la meciuri), fetele sunt in cada deja, pe Rebeca trebuie s-o culc mai repede ca maine dimineata incepe gradinitaaa!!!!!!
Succes mult in noul an scolar pentru fratiorii/surioarele de cozonacei!!
Apropo de chestiuni estetice, eu m-as baga la ceva ce sa-mi redea abdomenul plat Insa mi-e frica, asa ca muncesc sa slabesc si sa-mi lucrez putin muschii, si mai vedem mai incolo.
anca_27 spune:
Fetelor, Rares Teodor de Flori76 e programat poimaine la operatie, aici in oras. Nu mai stiu nimic, din iunie, de ei.(stie cineva ceva noutati despre ei?) Daca intradevar asa a ramas si maine e operatia, haideti sa inaltam un gand bun si pozitiv pt cozonacelul nostru si pt parintii lui.
Maine e 14 septembrie, ce zi cu emotii pt scolarei, parca mi-e dor si-mi dau lacrimile a nostalgie, am avut de trei ori clasa I, si-i vad timizi, cu emotii, cu verva, cu flori stranse bine in mana.... am avut si mai maricei, dar toti cu emotii, chiar daca nu vor sa para. Cine e proful nou de cutare sau cutare? V-au schimbat diriga?... Dragii de ei...
Noi maine mergem la Cj la sorela, revenim poimaine seara sau noapte. Si-apoi ne oprim din drumuri ca ne-ajung, e cazul sa-si reocupe z patutul si camera si sa reintram in normal.
V-am pupat! Night-night!
Edit ca-s planta, acu am vazut ca azi e 13, deci maine e 14 si poimaine 15... credeam ca azi e 14...varsta...
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Amalia spune:
Cameliam LA MULTI ANI si muuuulta sanatate! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si toate cele bune sa ti se indeplineasca! Spor la invatat si multa bafta!
LA MULTE LUNITE si pentru sarbatoritii zilei de astazi: Damian de Leeloo, Ana Maria de Monicabo, Miruna de Mamiseli, Razvan de Alexa-rozi, Sara de Portugal si Diana de Mirela_1! Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici si sa va bucurati parintii!
Multa bafta puiutilor mai mari care incep anul scolar maine! Sa fiti sanatisi, sa aveti multa bafta si sa fie presarat numai de rezultate bune!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Flori76 multa sanatate lui Rares! Sa va mearga toate bine si sa va intoarceti numai cu vesti bune! Dumnezeu sa va ajute!
Anca_27 multumesc ca ne-ai spus!
citat din mesajul lui anca_27 Fetelor, Rares Teodor de Flori76 e programat poimaine la operatie, aici in oras. Nu mai stiu nimic, din iunie, de ei.(stie cineva ceva noutati despre ei?) Daca intradevar asa a ramas si maine e operatia, haideti sa inaltam un gand bun si pozitiv pt cozonacelul nostru si pt parintii lui. |
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Olivia26 spune:
citat din mesajul lui alra edit: si cu somnul la san as incerca sa schimb, tot perseverand si incercand de zeci de ori daca e nevoie sa o pun in pat treaza sa adoarma, luata daca plange, incercat iara, etc. |
Vaaai, maiculita, si eu am crezut ca se poate dar ca nu stim noi cum, acum stiu ca e imposibil...am tot incercat tati in fiecare seara cu tot ce se se poate dar fara succes...in seara asta am avut confirmarea, am fost la o petrecere organizata de companie si au asigurat si baby sitting (cateva persoane specializate)(nebunico, tu stii, end of summer party), ei bine ne-au sunat la 23.30 ca plange de 20 de min si nu stiu ce sa-i mai faca (le zisesem sa-l plimbe in carut, am lasat si jucarii si tot ce tb, la noi functiona de fiecare data in caz de urgenta adica at. cand eram prin oras)...din cateva zeci de copii numai al nostru urla oooof, m-au si intrebat, imediat ce am ajuns sa-l iau, daca e alaptat
Nu vreau sa comentez dar in momentele astea aproape ca mi-e ciuda ca alaptez
...fara concluzie (in momentul asta ma simt prizoniera, mai ales ca s-a mirat rau tanti de la nursery cand i-am zis ca e prima data cand il lasam fara noi si ne promisese ca nu va fi nevoie sa ne sune...oare nu a mai avut asa specimen) Il iubesc din toate incheieturile dar parca totusi...nu e chiar normal...unde am gresit
Of, of, am uitat-o ieri pe Mirunica care mi-e tare draga La multe luniteeeee
Mult succes tuturor scolareilor in noul an
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!