*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (74)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

[Chiar, Cami, ca zicea Anca de homeopate, ai incercat sa-i dai Oscillococcinum, eu i-am pus aseara in apa, i-am mai pus si dimineata in banana cateva granule, nu cred ca are cu ce sa dauneze, ii intareste imunitatea. Imi pare rau ca a tb sa ajungeti la antib, de asta ma tem si eu.
Nici eu nu pricep cum a racit, o fi luat de duminca de la cresa vreun virusel (sper macar sa fie virus) si abia acum sa se manifeste...cine stie, of.

Eu i-am dat oscillococcinum, o cutie (6 tubulete), tocmai le-am terminat, dar nu pot sa zic ca avut cine stie ce efect. Sau poate asta e motivul pentru care n-a facut febra. In schimb, mucinei la greu, iar acum respira ca greierasul pe gurita.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Aleinad, o scumpetee Teodora, are niste gene adorabile si parul pare ca vrea sa se carlionteze, dulce dulce Imi pare tare rau ca a slabit, sigur e de la boala si dav a slabit cand cu gastroenterita dar a recuperat luna asta Bafta multa se faca bine puiuta mica si sa creasca pofta de mancare.

Eh, nu de la carti mi se trage mie, bine ar fi sa mai am timp si de ele, mai frunzaresc cate ceva din cand in cand dar putin, desi e drept ca de multe ori cu cat citesti mai mult, cu atat devii mai confuz S-au adunat mai multe si de aia parea totul mai greu decat e de fapt, acum sunt mai zen, sper doar sa trecem cu bine si sa nu se agraveze la el. Asa patesc mereu, se tot aduna, rezist eroic dupa care expodez dintr-o chestie micuta dar dupa explozie imi revin Acum, parca nici nu ma mai inteleg nici eu ce ma apucase, adica inteleg eu dar nu mai simt la fel, momentan is dispusa sa fac orice numai sa nu mai fie bolnavior, nu-mi mai arde de nimic altceva

Flori, ce frumos povestesti tu acolo

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Bertha ma tot amagesc cu auto intarcarea in speranta ca asa va fi mai usor. Dar nu cred ca va urla...De ex acum trec printr-o faza in care nu o aud noaptea cum urla, desi doarme langa mine... Sunt super obosita.. si are un tignal de sigur o aud toti vecinii. Noroc ca ma trezeste sotul, trage de mine...Intr-o noapte urla langa mine si eu visam ca deja ii dadeam tz, iar sotul tragea d emine sa ma trezesc.
Faza cu biberonul, da e naspa nu-l accepta. Bea din canuta cu cioc, apa. De ex intr-o zi m-am muls si i-am dat laptele meu in canita cu cioc. Crezi ca a fost vreun pic interesata?...Nu normal Ea e indragostita de tz, de faptul ca o iau in brate si o mangai, sta lipita de pielea mea si suge. Si cum sa fac sa-i iau eu placerea asta?
O sa te rog cand ai timp sa povestesti un pic despre cum l-ai intarcat pe Darius.Sigur ma va ajuta si va ajuta mai multe mamici de pe aici.

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Hera, am tot vrut sa-ti spun ca nici Ioana nu prea mananca, suge din greu, m-am tot vaicarit eu pe-aici. N-am gasit nicio cale de a o face sa manance daca nu vrea, asa ca am lasat-o balta si m-am relaxat. Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu prea cred in auto-intarcare, am mai auzit, dar sunt rare cazurile, cel putin in cazul copiilor care nu prea se inteleg cu biberonul. Daca o faci sa bea ceva lapte cu biberonul, ai sanse sa renunte mai usor. La Darius, asa am sperat si eu, ca se intarca singur sau macar o mai rareste, dar el facea fix invers...l-am intarcat brusc la 1 an si 4 luni. El era trist cateva minute cand il refuzam, eu m-am jelit vreo saptamana si gata. Cu siguranta eu am suferit mai mult, ma mai apuca nostalgia uneori, el dupa o luna nici nu mai stia bine ce se face cu tzitzi.

[]

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Hera, pont: dormi cu la vedere si le gaseste singura. Al meu, daca nu sunt intr-o parte spre el ca sa ajunga direct cu gurita, ma prinde de tz si ma trage cum manuta si doareee de imediat ma prezint la apel, daca ajunge din prima, mai bine...oricum are acum o perioada de suge non-stop noaptea, daca incercam cumva sa-l punem in patutul lui e jale, iar ziua tot fff des. Si eu sunt asa obosita de nici nu mai stiu ce-i cu mine...mai dorm uneori ziua cu el.

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

multumim pt complimente...

david poarta o manseta la manutza dreapta pt ca s-a nascut cu un hemangiom...care trebuie protejat de soare...si evit si privirile curiosilor....cand s-a nascut era fff rosu...acum deja s-a retras vizibil...

am slabit si eu de cand nu mai alaptez...am ajuns la 63 kg si un pic...de la 66...

flori....e dulce foc rares...cei cu Sd sunt fff iubitori, afectuosi....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am reusit sa ajung la doctor. Mi se pare asa aiurea sa te zbati o zi pentru o vizita de 5 minute. In fine, mi-a dat acelasi antibiotic, aceleasi doze, si mi-a zis sa am grija de mine sa mananc mai bine . Si ei i se pare ca e sub masea umflatura mai mare dact la urechi asa ca m-a trimis la dentist, n-a vrut sa ma trimita la o radiografie de ureche. Plimbare de voie de la Ana la Caiafa.

Da aceea e jucaria, ce repede ati reperat-o , sper sa si fie de ajutor ca altfel nu stiu cine mai sta de explicatii.

Flori, sunteti amandoi acasa pe langa Piscotel, waw ce rasfatel. Ca si a mea in mare parte. Si mie mi s-a parut ca fizic, la prima vedere, nu se poate spune clar ca are SD si crede-ma ca am vazut foarte multi si aici dar si in Ro. Voi ati facut analiza de cariotip, nu e cumva mozaicism?
Daniela din Craiova, mai mai ce frumoasa ai tu acolo si ai ferit-o de privirile noastre.
Anca, eu de mult am dat cadou masuta de infasat, alaltaieri a nascut prietena mea asa ca numai bine o va folosi ea. Pe pat o schimb.
Hera se va intarca singura daca si productia scade si ea simte ca se chinuie degeaba. Insa la cum spui tu ca a fost in ultima vreme cred ca te-a stimulat bine Lorena asa ca profita fata.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Oti,da,am facut cariotipul si din pacate e 100% down....Si noi am sperat ca e mozaicism,insa cand i-am spus geneticienei ne-a zis sa nu ne facem iluzii,pentru ca a cunoscut foarte multe persoane cu mozaicism care s-au dezv muuult mai nasol decat cei cu down complet...
Ce sa mai zic?!? Cu fiecare zi ce trece ne facem sperante ca evolutia lui sa fie una satisfacatoare.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nici noi nu mai folosim masuta de infasat de multisor.Il schimb pe jos,in pat...Mi-ar fi frica deja,pt ca in fractiune de secunda se rostogoleste.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Olivia habar nu am cum e cu doua facultati fara taxa (parca asa stiam si eu ca tine ca doar prima o faci gratis). Eu nu la facultate am dat, ca nu vreau sa-mi schimb meseria, doar sa ma fac mai desteapta in asta de mi-am ales-o deja .
Da' tot studenta se cheama ca sunt, o senzatie pe care n-am mai trait-o din 2001

Fetelor, multumesc pentru urarile de sanatate la adresa Alexandrei. Mi-e asa ciuda ca a racit de nu va imaginati. De fapt nu ca a racit, ci ca e pe antibiotic iar. N-am incercat homeopate, nu mi-a dat prin cap.
Ieri seara desi era mai rau parca nu vroiam sa chem medicul iar ca ma gandeam ca sigur o baga pe antibiotic. Azi dimineata cand am vazut ca era mai ragusita, cu tot cu antibiotic, deci mai rau cu gatul am zis ca totusi bine ca am inceput antibioticul, e clar infectie pe-acolo...

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Am inteles, Cami, bravo tie. Asa e, super senzatie, m-au trecut fiori de emotie cand ai spus Asa mi-as fi dorit si eu sa retraiesc senzatiile dar la ce scoruri sunt pe aici iar locurile de la guvern am inteles ca sunt numai pt ciprioti. Nu-i nimic, e timp...cand ne intoarcem in tara Felicitari inca o data si bafta multa in continuare

Edit: Sa nu-ti para rau ca ii dai antibiotic, daca ai luat decizia asta, ai incredere ca e cea mai buna, nu puteai nici risca, macar acum stii ca se va vindeca.

Laura, cum a iesit petrecerea Rebecai?

Mergi la inceput