*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (74)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Pitica mea iar e pe antibiotic
Dupa 5 zile de paracetamol, picaturi in nas si leacuri babesti fara succes ne-am pricopsit si cu rosu in gat si raguseala si de aseara e pe antibiotic. Habar n-am cum s-a racit, de la cine a luat, ce... cum... asta e.
Ma enerveaza ca e a doua oara cand ii dau antibiotic si inca n-are un an.

Eu mi-s studenta din nou , admiterea de marti de care va ziceam a fost un succes total, se vede treaba ca mi-ati tinut voi pumnii .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

anca felicitari pentru cozanacica care nu mai sta locului. si frumoase poze.. sa va traiasca sa va aduca numai bucurii.
Bravo.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata

Noi n-am dormit mai deloc, pe la 12 noaptea dav avea temp 39,3 asa ca l-am bagat la o baita cu apa calda, i-am bagat rapid sosetele umede cu otet (tot de la dandusa stiam de ele si mi-am amintit) plus un supozitor de paracetamol si a cedat dar dupa vreo ora si ceva; intre timp nu i-am mai dat nimic ca l-am urmarit si nu a mai crescut temp, am fost mai inainte la dr si a ras cand l-a vazut, vesel omu' chiuia, mergea pe acolo, temp 36,2...ne-a zis cica "asa arata un copil bolnav"? M-am simtit si prost ca o sunasem la 1 noaptea, ne-am speriat rau, are totusi un pic rosu in gat.

Anes, ai dreptate cu pauza, cred ca toate avem nevoie de o mica pauza, probabil de aici si senzatia de prizonier cand nu ai pe nimeni de incredere cu care sa-l poti lasa si sa stai fara griji, si tot de aici si sentimentul de vinovatie...poate nici macar nu as iesi cine stie cat dar macar sa stiu ca daca as vrea, se poate... pai clar ca daca ar fi mama sau oricare din parinti langa noi si ar ramane cu ei cum e la carmen, ar fi alta situatia. Eh, crestem noi si se mai schimba situatia, incep si bunicii sa iasa la pensie, hi hi Tati tot zice ca ar mai sta el si sa merg eu singura sa-mi mai aerisesc creierul dar sincer imi place mult mai mult cand iesim cu totii. Si asa e, tb sa-i oferi independenta, incerc sa il fac sa se simta independent chiar daca sunt langa el.

Bertha, m-ai linistit cand am auzit ca a uitat repede Darius de tz...si eu cred ca voi suferi mai mult decat el Pana una alta, traiesc din plin momentele astea Si ai dreptate si cu gresitul dar macar sa incerc sa fie cat mai putine greseli sa fiu eu impacata...uneori mai invat si din ale altora

Bebecris, tare scump marinarasul tau, a crescut mult, e baietel mare acum si tu arati f bine, avem si noi set asa de la Ikea, tot verde, noroc de voi ca mi-am amintit de el ca il pusesem deoparte

Ancule, e asa frumusicaaa Zibe, nu-i de mirare ca Don Rapha s-a si bagat pe fir...se vede ca abia astepta sa scape de orteza, draga de ea, felicitari pt progrese (al meu inca nu bate din palme si e mai batran, doar face "pa").

Flowers

Ramo, sanatate multa

Flori, ce dulcel e piscotelul, sa-l tot pupi

Spiridusule, bebe3, ha? Razi tu razi...

Isa, super gagiul cum se catara, si noi am fost mai inainte la pediatra si se baga asta in seama la o fetita incat s-a rusinat saracuta desi avea vreo 2 ani, se uita fix la ea, ii zambea si baga el ceva acolo pe limba lui sau a dragostei

Of, Oti, nu stiu ce sa zic sa iei, sper sa dai de dr. Acum m-am intors si eu de la dentist Stiu jucaria aia, eu credeam ca e catel, parca si la Bertha am vazut-o

Aveti idee cat tre sa astept dupa anestezia de la masea ca sa-l pot alapta?

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Pitica mea iar e pe antibiotic
Dupa 5 zile de paracetamol, picaturi in nas si leacuri babesti fara succes ne-am pricopsit si cu rosu in gat si raguseala si de aseara e pe antibiotic. Habar n-am cum s-a racit, de la cine a luat, ce... cum... asta e.
Ma enerveaza ca e a doua oara cand ii dau antibiotic si inca n-are un an.

Eu mi-s studenta din nou , admiterea de marti de care va ziceam a fost un succes total, se vede treaba ca mi-ati tinut voi pumnii .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Bravoooo, Cami, fata desteapta! Deci se poate sa faci 2 fac. la fara taxa? Ca stiam ca daca ai facut-o pe prima la fara, nu mai poti face inca una tot la fara taxa...chiar m-ar interesa Sau esti masteranda?

Edit: Scuza-ma Cami, am pus eu intrebarea stupid, de fapt voiam sa te intreb daca stii cumva daca se pot face 2 facultati fara taxa. Master nu ma coafeaza ca si-asa am unul care nu-mi ajuta la nimic.

Of si voi cu rosu in gat, sanatate multa si insanatosire grabnica.

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

In caz ca mai intereseaza pe cineva

Dental Work and Breastfeeding
(x-rays, local anesthesia, sedation and more)
By Kelly Bonyata, IBCLC

Both x-rays and novocaine (and other drugs used for local anesthesia, such as bupivacaine and lidocaine) are considered to be compatible with breastfeeding.

Most medications used for oral and IV sedation are considered compatible with breastfeeding.

Nitrous oxide (laughing gas) sedation is also considered to be compatible with breastfeeding. It is virtually insoluble in the bloodstream, which means it goes from your brain to your lungs to the room air immediately after you stop breathing it in.

A mother who has wisdom tooth surgery should not need to interrupt breastfeeding at all (except during the surgery, of course). To minimize baby's exposure (and increase mom's comfort), mom can nurse just before she goes in for the procedure. There is no need to wait on breastfeeding afterwards or to pump and dump -- mom can nurse as soon as she feels alert enough to hold baby.

Daca si cand iti scoate maseaua de minte e ok ma gandesc ca la o plomba sau la o coroana nu-s probl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Otilia multa sanatate sa treaca repede durerea cu antibioticele care le iei. Cred ca nu are nimic daca iei tot ce ai prin casa, zic eu aia cunoscatoare . Doctorii sunt cam degeaba pe acolo ca pana ajungi sa te vada unu...nu te mai doare nimic
Camelia mii de felicitari studento si multi Alexandrei sa scape de rosu-n gat.
Olivia bine ai trecut peste vizita la dentist . Ma bucur ca scapat asa repede de febra Davlove si tinem pumnii sa nu mai faca. Cred ca doctorul se gandea ca nu ai vazut bine aseara cat indica termometrul

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Multumim pt aprecieri

Camelia,da,avut o perioada in care-i placea tare sa stea in rotobil,insa acum s-a cam plictisit.L-am pus la inceput cu balansoar si-i placea sa se legene,apoi cand l-am pus pe roti ii placea ca se putea misca prin casa(il lasam intr-o camera si-l gaseam in alta ).Doar ca,intrucat el nu se sprijina bine pe picioruse,din stand in fundulet,impinge doar inspre inapoi.
Sanatate Alexandrei,iar tie felicitari!

Spiridusule si multumesc si pt mesajul de la "vrancea".

Babyzapi ,ori noi ne-am obisnuit cu fizionomia lui Rares,ori intr-adevar trasaturile sunt mai usoare,pentru ca si noua ni se pare ca nu prea ar avea multe elemente fizice de down.Acum,grija noastra cea mare e sa trecem de operatie cu bine si sa se dezvolte cum trebuie motric si intelectual,mai putin conteaza trasaturile fizice.

Carmen ,asa e,copilasii cu SD sunt tare afectuosi.Si Rares este tare iubaret,asa mic cum este el,mereu ne alinta,ne zambeste...este dulce tare.

Otilia,Olivia va multumesc din suflet

Tocmai ce i-am dat papa Piscotelului mic si iubit si acum ne pregatim de nani.Dupa-amiaza s-a obisnuit sa doarma intre mami si tati si tare-i mai place joaca dinainte si cea de dupa somn in pat,intre noi

Pupici si o dupa-amiaza placuta.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Of, si noi cu febra... acu a mai cedat. Dar de azi-dimineata a tinut-o la 38.5 axial. Panadol si sosete umede. Si a mancat si mancare, s-a si jucat, un pic apatica doar si febra care n-a cedat fara antitermice deloc. As vrea sa-i dau doar homeopate dar nu gasesc un medic klumea aici in oras. O prietena a gasit la Buc unul si e fte mltumita. Si baietelul, care avea mai multe probleme, a progresat vizibil.

Multumim de urari , fetelor, Rapha venim, ca ne plac frantzujii cataraciosi!

Oti, of, si eu am o pardalnica de masea care-mi da semne de sub portelan ca exista, mi-e si groaza sa merg la medic, tot aman, pana isi face ea dreptate. Poate daca aude ca mergeti la chef, te mai lasa...

Flori, ce bucalat dulce aveti voi acolo! Va pupacesc tare-tare!

Ramule, esti sigura ca-i ovulatia? Nu dai o fuga sa vezi cam cat de anemica esti? Tot cu piticii nostri ne neglijam.... acum realizez ca inainte sa merg la ai mei sapt trecute, ameteam tot timpul, acu nu mai. Mi-am luat portia de mancare calumea si mi-am mai refacut rezervele de sunci si se pare ca nu mai ametesc. Acasa gatesc cand-cum, daca mi-aduc aminte mananc, daca nu...maine...

Aaaa, vroiam sa va intreb de masuta de infasat, voi o mai folositi? Z e asa mobila cand o schimb ca mi-e frica s-o mai pun. O pun fte rar, cred c-o strang... mai nou o schimb pe jos, nu mai are unde sa cada.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Anca, eu de pe la 6 luni si ceva il schimb pe jos si si-asa imi fuge cat ma intorc eu dupa pampi Si al meu era asa apatic cat a avut temp, de aia ne-am si speriat tare, imediat ce i-a cedat parca era alt om. Acum m-am blindat cu nurofen si paracetamol si stau la panda sa nu faca iar, tare stresant.

Chiar, Cami, ca zicea Anca de homeopate, ai incercat sa-i dai Oscillococcinum, eu i-am pus aseara in apa, i-am mai pus si dimineata in banana cateva granule, nu cred ca are cu ce sa dauneze, ii intareste imunitatea. Imi pare rau ca a tb sa ajungeti la antib, de asta ma tem si eu.
Nici eu nu pricep cum a racit, o fi luat de duminca de la cresa vreun virusel (sper macar sa fie virus) si abia acum sa se manifeste...cine stie, of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna ziua!

Noi raportam scaderea greutatii in ultima saptaman cu 200g. Ca si asa 8kg erau prea multe. . Ce-i drept a fost mucioasa si mai e si acum, mai nou se pare ca a furat si conjunctivita de la frate-so. Daca in 3 zile nu vad nici o ameliorare o trec pe antibiotic.

Camelia, multa sanatate cozonacelei.

Olivia, si puiul tau sa-si revina repede, repede. In privinta cartilor ... eu zic sa nu te stresezi prea tare. Un pediatru ne spunea ca bebeii n-au citit cartile lor de pediatrie si nu se comporta cum scrie pe acolo.

Ramo, multa sanatate . Ce se aude cu laptele?

Flori, e un dulce micul cozonacel. Si un vesel la baita.

Babyzapi, alpinist il faci.

Otilia, noi avem un catel vorbitor (uite aici) de care Teodora este foarte incantata. Inca nu e preocupata de partile corpului, in schimb cu el a invatat sa cante toata ziua ta-ta-ta.

Anca, m-am uitat la Sara si parca o vedeam pe Teodora mea. E o dulce , maine, poimaine le vedem si noi in picioare ca pe ceilalti cozonacei avansati.

Bebecris, "marinelul" durduliu.

Am mai pus si noi cateva pozici

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput