*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (74)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Olivia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Innebunesc. De azi dimineata z e cand febrila, cand subfebrila. Da-i cu panadol, nurofen, orez cu mar copt, banana, ceai de menta si tz cat cuprinde. Pediatra m-a programat s-o vada maine dupa masa. Nr de mobil eram sigura ca-l am, bineinteles ca nu-l mai am, s-a vaporizat.
L-am trimis pe I dupa smecta si saruri de rehidratare. A ajuns la 6 scaune apoase, asta e diaree nu? Deci supozitor nu. Sosete ude, tz, panadol, nurofen, smecta. Saruri sa-i mai dau? Au concentratie fte mare de sodiu ce stiam ca nu e buna pt ei.
Am vb cu nasa lui z, asistenta medicala a unei pediatre, imi zice ca astea doua combinate nu sunt a buna si daca la noapte nu dovedesc, sa merg cu ea la spital. Si eu nu vreaaaaaaaaaaaaaaaaau!
Si mi-au venit si rusii in nr mare, mai nainte fug la baie ca dadusera pe langa, cand ma ridic, uitasem usa de la dulap deschisa, buf cu capul fix in colt, mi-a venit sa plang.
Soata, il rog sa ma ajute sa-i mai bag cumva si smecta pe gat, e cu ochii la teroare in paris, pe hbo, ca vrea sa-l vada neaparat.Fiecare cu ce-l doare.... Cand insist, se uita tamp si ma intreaba `poftim?`
Dupa de toate, acu 10 min avea 38.6 rectal...
Stau cu ochii pe ea, si pe voi, mai spuneti-mi din experienta, recunosc ca disper pt ca nu stiu ce sa fac, cand o sa ma mai intalnesc cu asta probabil o sa stiu....
Ma duc sa i-o mai plantez pe tz, e singurul mod cand simt c-o pot ajuta cumva, s-o hidratez macar si sa-i fiu aproape. Geme in somn.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ooof, Anca, draga de tine

Cred ca are vreo gastroenterita, enterocolita, ceva prin zona asta

Iti spun ce ne-a zis noua dr cand a avut dav gastroenterita (ai grija ca daca e asta luati si voi, nu o pupati, spalati-va bine bine dupa ce o schimbati etc):
Regim: orez fiert, morcov fiert, mar copt, banana
Saruri de rehidratare, nu are nimic ca au sodiu tocmai asta e ideea sa retina apa in corp, da-i cu incredere
Probiotice ca sa refaca flora
Lichid din 10 in 10 min cateva lingurite, noi i-am dat ceai de menta, ii si placea, si tot asa tz la greu, e import sa o tineti hidratata, verifica-i pielicica pe burtica sa nu fie uscata
Pt diaree nu ne-a zis sa-i dam medicam, cica trece mai repede fara, oricum la el mai mult voma era probl si ne-a dat ceva pt voma
Pt temperatura, bag-o in cadita in apa calduta si las-o mai mult timp, sosetele cu otet, alternezi nurofen cu panadol din 4 in 4 ore

Mare parte din chestii vad ca le faci deja, sper din suflet sa treaca, e cumplit, stiu ce simti, exact asa eram noi azi-noapte cand avea 39,3 si era mai mult lesinat, imi venea sa disper, sincer.

Daca imi mai amintesc ceva, revin.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Anca, sper din suflet sa aveti o noate linistita. Daca nu se opresc scaunele apoase, te rooooog, du-te la spital, indiferent cat de greu ti se pare, cu deshidratarea nu-i de glumit.

Am luat formula de soia, am facut orez cu "lapte" si a mancat vreo 10 lingurite, adica ii place.

Revin maine cu alte povesti, sunt datoare si cu raspunsuri, dar mi-e somn de nu mai pot.

Somnic usor tuturor.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

anca....SUPOZITOARE NOVOCALMIN pt copii si scad febra imediat...ceai de menta, smecta...dar sa nu-l combini cu ceiaul de menta (asa m-a sfatuit o farmacista).

si David la plimbare pe malul marii:

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

eu cred ca am fost inconstienta sa visez ca al doilea bb sa vina mult mai repede.pe vremea aia,imi doream sa se intample cand Crinuta avea 8 luni(sa raman gravi),pt ca mergeam intr-o vacanta la Claudiu vaporean.ne-am razgandit pe ultima suta de metrii sau n-am picat in perioada fertila...,jur ca nu-mi mai amintesc... cert este ca ma bucur ca nu s-a intamplat atunci,as fi fost epava de mult,asa macar mai am sanse de recuperare
adevaru-i ca doi copii,este sublim din punctul meu de vedere.nu ma imaginam mamica de un prunc.tot timpul visam la trei,acum santem f fericiti cu doi.dar voi,mamici cu drag si posibilitati de ajutor/financiare...,de ce nu?!noi avem fiecare cate un frate si probabil din cauza asta nu concepeam sa avem doar un copil.apoi,sant n momente de pe acum...,dar mai tarziu...,cand se joaca/iubesc si dau pe afara de drag.sant atat de scumpiii.nush ce am asteptat atata sa-i am...iar greul, treceee si se uitaaaa....
..........................
Flowers,
de cand am sling cu inele,sant f multumita si numai asta recomand.daca vrei detalii,spun mai multe.iti pot da si poze cu explicatii detaliate.
daca n-ai nunta sambata,iti pot imprumuta slingul meu de ocazie,ca sa fii eleganta si cu bb in sling.este negru satinat,superbbb.cu ocazia asta il si probezi,vezi cum te simti...
Bertha,
vroiams sa zic...,dar nu mai stiu ce.pana atunci trimit pupici

Flory,
am admirat puiul mic si scumppppp.este asa de luminossss si expresiv.poza in premergator este supercand ai timp,mai pune poze cu piscotel
Hera,Olivia,
vorbeati de intarcat.la mine este devreme pt asta.nu pot sa alaptez nelimitat,adica pana cand o decide el sa renunte...,pt ca nu ma simt in stare.aaaaa,daca doarme noaptea...,nu am nici o prpblema...din contra,voi fi f fericita sa alptez mult si bine...,dar daca ma freaca cu noptile si cu trezirile la 7...,ma pierd pe drum.am zis eu AMR 8-9 luni ca sa nu fac diferente intre frati...,dar de oboseala...mai scad una,doua,d-zeu stie!
Ramo,
sa-ti faci si urocultura,sanatate multa

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

anca....SUPOZITOARE NOVOCALMIN pt copii si scad febra imediat...ceai de menta, smecta...dar sa nu-l combini cu ceiaul de menta (asa m-a sfatuit o farmacista).

doar 1/2 supozitor cu novocalmin.unul intreg este recomandat copiilor peste 4 ani din ce stiu eu!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu am fost cu david la camera de garda la budimex....si dr de garda asa mi-a zis....david avea febra 39 cu 1...1 supozitor daca trece de 39....cand a mai avut stari febrfile eu i-am bagat paracatamol...incerc sa evit panadol, nurofen...etc...nu sunt asa bune pt ficat

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

eu am fost cu david la camera de garda la budimex....si dr de garda asa mi-a zis....david avea febra 39 cu 1...1 supozitor daca trece de 39....cand a mai avut stari febrfile eu i-am bagat paracatamol...incerc sa evit panadol, nurofen...etc...nu sunt asa bune pt ficat

eu administrez paracetamol 125mg, daca febra trece de 38.5.si 1/2 novocalmin,cand febra trece de 39.5.
niciodata unul intreg.daca o face dr.,cum mai face si altele...,stie ea.dar eu,acasa...asta fac,plus binecunoscutele balaceli,sosete ude,dezbracat copil,aerisit camera,bla,bla...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

anca du-te la urgente, cheama salvarea acasa, nu sta asa peste noapte

Mergi la inceput