*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (74)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

copiii care merg de-a busilea merg mai greu in picioare...
Codrin nu a mers deloc de-a busilea...direct in picioare si la 10 luni jumate singur...
In schimb Diana ..sta tarnata de tot ce poate si cand vrea sa plece o ia de-a busilea...nu isi da drumul ..
aa..le-am facut analizele la amandoi..Diana are giardia...asta inseamna mainile bagate in gura..

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Dandusa, sora mea cat de bine ma intelegi...m-ai facut sa rad, mi-am si imaginat toata nebuneala (crede-ma ca exact la asta visam cand imi doream mult un bebe si inca mai vizez), oricum la tine e infinit mai greu cu 2 copii, ambii foarte solicitanti, dar cine e cea mai mandra si fericita mamica din lume...cand ma gandesc la mamicile cu 2 copilasi, mi-e si rusine sa ma mai plang...
De fapt ce mi-a venit ca un pietroi in cap nu a fost faptul ca ne-a sunat sa-l luam ca oricum statusem deja 2 ore jumate (si alea numai cu ochii pe telefon) si aveam de gand sa ne intoarcem ci faptul ca atatea femei cu experienta in cresterea copiilor, nu au reusit sa-l adoarma...Jesus, deci chiar nu se poate si m-a durut rau cand l-am gasit rosu de plans, apoi cum ne-a vazut a tacut instantaneu. Nu fusesem acolo cand el a avut nevoie de noi
De multe ori si eu am impresia ca sunt doar pt el, am momente cand sunt geloasa pe relatia cu tat'su, parca pe el chiar il vede, cu mine, fie ca ne jucam, ne dragalim, cantam, ii citesc povesti, totul se termina prin inhatat de maieu Chiar radeam dimineata cand sugea, ia niste pozitii frate, isi ridica in sus, imi scapa cate un cap in gura, se muta de la o tz la alta si imi mai baga cate un cot in stomac, parca nici nu exist, el vede numai tz si tz.
Daaaar, cand il vad cat e de fericit si multumit cu tz lui, jur ca sunt si eu fericita, la mine nu functioneaza faza cu mai bine o mama relaxata decat obosita, eu sunt relaxata si impacata cand stiu ca am facut tot ce se poate ca sa-i fie lui bine chiar daca asta inseamna sa stau numai treaza, sa nu am timp sa mananc etc...altfel nu-mi tihneste nicio relaxare nimic si nu fac decat sa ma simt vinovata.
Probabil depinde si de copil si de situatie ca daca s-ar intampla sa stea si el si sa am si cu cine-l lasa in siguranta...uhuuuuuu.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Olivia, pt poza l-am tinut si noi pe David de manute 2 -3 minute, cat a durat sedinta foto .

dandusa, asta voiam sa stiu, daca sunt bebelusi care manifesta dorinta de a merge intr-un anume fel.Daca iti arata prin gesturi ca vor sa mearga. Vad ca Raducu stie ce vrea si cum sa obtina.David vrea doar sa stea in picioare, asa ca se agata de tot ce prinde, sau, bineinteles, vrea in brate.

bertha, sar'na de aprecierile la adresa gogosicii.Da, problemele sunt cu apartamentul cumparat si din pacate nu putem si nici nu mai avem forta sa facem nimic.Sa speram ca intr-o buna zi totul se va rezolva si ca Dumnezeu va avea grija de noi pana atunci.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

Malinas, am admirat si eu pozele cu David, pai tu ai golan mare si mai merge si la agatat, foarte dulce!

Dandu, am priceput cum e cu exprimarea dorintei de a merge sustinut, nu intelegeam exact pt ca al meu nu-mi daduse vreun semn, cum ai zis si tu la Crinuta, acum am inteles

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli cum te-ai pricopsit cu soacra-ta pe cap?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Olivia, mami, ma bucur ca ti-a trecut supararea. Eu cred ca asa-s unii copilasi, cu ritualuri, tabieturi. Darius a fost crescut in preajma bunicilor, dupa varsta de un an statea lejer 2-3 ore fara mine, insa NU LA SOMN. Intotdeauna trebuia sa-l adorm inainte sa plec, altfel se lasa cu scandal mare, lacrimi si suferinta maxima. Am mai povestit ce greu s-a desprins de mine, insa nu l-am fortat niciodata, noi mereu ne-am facut prog dupa copii, fara regrete si resentimente. Mai avem cate o nostalgie uneori, de ex, in we am trecut pe langa o terasa in parcul Carol si ne-am fi aruncat in fololiile alea, sa lancezim o ora langa un suc incalzit deja...dar mai avem de asteptat, sa fim sanatosi ca ajungem si acolo. A! Ioana e crescuta numai cu noi, vede numai prietenii care mai vin in vizita si f rar bunicii, cu toate astea se imprieteneste cu oricine mult mai repede decat Darius.

Ma iau cu altceva si uit sa raspund, imi aduc aminte dupa un timp

Exact asta avem si noi de gand, incercam cumva sa impacam si capra si varza, practic nu o sa ne refuzam iesirile doar ca le vom face in 3 ca si pana acum mai ales ca asa toata lumea e fericita, deh aia a fost asa o experienta. Daca ceva nu se poate intr-o zi, mai sunt si alte zile, cel mai bine e fara prea multe planuri ca apoi si dezamagirea e mare. Totusi, nici n-as vrea sa ajung sa ma plang ca nu mai am viata din cauza copilului, mi s-ar parea tare trist si nedrept fata de el asa ca la golanit cu totii. Sincera sa fiu, parca mai degreaba facem nu stiu cate si mergem peste tot acum de acnd e el decat inainte...o seara totusi cu fetele tot o sterg de acasa insa cred ca mai pe la anul dar ramane pe maini bune cu tat'su, asa intre barbati

Edit: Ma bucur ca ochiosul e prietenos, cred ca depinde si de personalitatea fiecarui copilas, nu numai de circumstante si de mediu. Nu mai e sclifosel, ha? Pe al meu l-a apucat iar acum, nu mai accepta deloc sa fie hranit, omu' vrea sa manance singur asa ca ma conformez, numai ca e vai de bucatarie si de stomacul lui care ramane tot gol

Mergi la inceput

Eu ma declar bolnava de forumita...cum doarme un pic bebelusul, hop pe DC.

Gata, am plecat ca prea aberez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

criss703 multumim de aprecieri....
Si printesa voastra este o amatoare de calatorii.. o invatati ff bine.. Felicitari...

Dam de baut astazi facem si noi 9 lunitze ff frumoase.. cet rece timpul...

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim, multumim frumos draga mamica. Doamne ajuta la toata lumea.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Victor de Nebunica

Victor de Carmendu

Ana de Monicus

Andra Sara Otilia de Isaelena

Andrei de caterinas

Sa fiti sanatosi si mancaciosi.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Am fost tare prinsa zilele astea cu ziua fii-mi aia mare, care maine face 4 ani Cautat cadouri, comandat torturi (o serbam si la gradi si acasa), pregatit meniuri, curatenie in casa etc Sper sa iasa bine si sa-i vad fatzuca fericita si bucuroasa

Dandusa, Doamne cat de bine te inteleg Doar ca tie iti este mult mai greu, pentru ca Crinuta e mai mica decat Rebeca, plus ca esti singura, fara nici un ajutor Te admir si te respect pentru cat de bine rezisti in conditiile date

Malinas, si pitika mea face exact cum a povestit Dandusa, adica vine la mine, se catara pe genunchii mei si efectiv ma trage de mana sa merg cu ea, se supara daca vede ca nu dau semne sa-i fac pe plac, se arunca in fata, se agata de hainele mele etc Deci asta inseamna ca "cere" sa fie ajutata sa mearga. Oricum, merge singura din ce in ce mai bine, dar numai in casa, afara nu are inca siguranta si ma trage de mana in toate partile

Am pus un ghiveci de legume la foc pentru Catica, ma duc sa vad daca nu se arde Am fost ieri la doctor cu ea, ca eu, mama nebuna, mi s-a parut ca creste prea mult Doctorul m-a linistit, a masurat-o si a iesit foarte bine. Concluzia: este un copil mare si precoce la varsta ei Daaar, ca masura de precautie.....cereale doar de 2 ori pe saptamana, si Aptamilul scos din peisaj. Ori schimb cu alt lapte praf ori lapte de vaca (mi-a recomandat ultima varianta, cu suplimentare de fier). Si carne o zi da, o zi nu, iar macar o zi pe saptamana fara carne.

Mergi la inceput