*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (74)*
Raspunsuri - Pagina 12
elilov3 spune:
Ginye no comment un vant imi bate in ceafa ...a e chiar ea....
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
Andy08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 cand ma gandesc la mamicile cu 2 copilasi, mi-e si rusine sa ma mai plang... |
Mamica dulce ce esti tu! E zic ca fiecare caz e unic.
Imi zicea o cunostinta ca ei i s-a parut f. greu cand a avut primul copil si s-a gandit ca daca vine al doilea va fi mai usor, ca deja e obisnuita. Dar a fost si mai greu cand a venit si al doilea pui. Si, ca o comparatie, zicea ca pasul de la un copil la doi este la fel de greu ca de la nici un copil la unul. Tind sa-i dau dreptate. Dupa viata de studenti pe care am avut-o pana acum, un copil aduce muuulte bucurii, dar si multe griji, oboseala, stres. Sunt convinsa ca cu 2 e si mai greu (si mai multe griji, oboseala, stres), dar si mai frumos. Dar mai cred ca si mamicile cu un copil si cele cu 2 sau mai multi au dreptul sa se planga, sa se ingrijoreze, sa se nelinisteasca pt. anumite lucruri in mod egal.
Malinas: Imi pare tare rau de problemele cu apartamentul. Te inteleg bine pt. ca si noi am avut ceva probleme anul trecut cand am luat casa. M-am stresat tare mult in perioada aia si imi pot da seama ce simti. Sper ca timpul le va rezolva pe toate.
Bertha: Cum a iesit tortul sotului pana la urma? Cu ce l-ai facut?
Gynie: Ai un pui luptator! Bravo Stefanut!
Nu mai stiu cine a scris ca puiul e cam scund la 76 cm si 10 luni. Eu stiam ca media e de 75 cm la 1 an. Deci 76 cm la 10 luni e chiar lungutz.
Andy, mami de Andrei
Olivia26 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andy08
Mamica dulce ce esti tu , de ce sa-ti fie rusine? Toata lumea este de acord ca cu doi e mai greu decat cu unul, dar aia nu inseamna ca mamicile cu un copil nu mai au voie sa zica nimic... Poate ca unele mamici nu rezista bine la oboseala (eu, de ex., din cauza celor 42 de kg rezist mai putin decat cand aveam 51 kg), poate ca unele mamici sau unii puiutzi au probleme de sanatate (eu merg si saptamanal la dr. cu Andrei, cel mai mult am stat 3 sapt. fara sa mergem la dr....nu stiu cum e aia sa mergi doar la controalele de rutina....), poate exista diferite surse de stres suplimentar in viata unora....fiecare caz e unic. Imi zicea o cunostinta ca ei i s-a parut f. greu cand a avut primul copil si s-a gandit ca daca vine al doilea va fi mai usor, ca deja e obisnuita. Dar a fost si mai greu cand a venit si al doilea pui. Si, ca o comparatie, zicea ca pasul de la un copil la 2 este la fel de greu ca de la nici un copil, la unul. Tind sa-i dau dreptate. Dupa viata de studenti pe care am avut-o pana acum, un copil aduce muuulte bucurii, dar si multe griji, oboseala, stres. Sunt convinsa ca cu 2 e si mai greu (si mai multe griji, oboseala, stres), dar si mai frumos. Dar mai cred ca si mamicile cu un copil si cele cu 2 sau mai multi au dreptul sa se planga, sa se ingrijoreze, sa se nelinisteasca pt. anumite lucruri in mod egal. Andy, mami de Andrei |
Dragii de voi, stiu cat de greu iti e, n-am vrut sa sune ca si cum cu un bebe e usor si nu ai de ce te plange doar ca imi imaginam ca atunci cand sunt 2 si grijile sunt duble...la voi e un caz special si tu faci eforturi de supraom dar scapati voi si de asta pana la urma...pupicei multi pt puiul dulce si mamica puternica.
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
Mi-e f rau...sunt la ovulatie, ma dor ovarele, mi-e greata si sunt fff slabita....al meu sot vine tarziu azi.
Mi-am facut o limonada, sper sa-mi mai revin un pic.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
anes spune:
Am murit de draG !! Ati vazut fetita Dianei21, Ianca la reclama pt. Vodafon, cea cu pitipoancele? Scumpa de ea!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
Olivia26 spune:
Nicio veste despre Rares? Tot dau refresh sperand sa citesc vesti bune despre piscotel
Laura, sunt convinsa ca iese super party si va fi fericita Rebeca, cum sa nu fie cand vede ca mami face atatea pregatiri. La multi ani pt maine, sa fie sanatoasa si fericita si sa va faca mereu mandri.
Vaaai, Anes, am gasit-o pe youtube, cat e de dulceee Ianca
Eli, mai poti cu soacra?
Eu m-am hotarat sa nu mai bat campii atat ca oricum la un moment dat vad lucrurile intr-un fel dupa care dorm 2 ore si totul e diferit Oricum intr-o situatie concreta fac ce simt in momentul respectiv, de obicei fac in asa fel incat sa nu am regrete, incerc sa privesc lucrurile asa cum le-as privi in viitor in asa fel incat sa imi amintesc cu drag de fieacre moment...asa ca va innebunesc degeaba cu aberatiile mele
Asta ca ma simt ambulante e motiv de distractie la noi ca ne inchipuiam ca Dav atunci cand ma vede, vede de fapt 2 tz mergatoare
Nu stiu ce m-a apucat ca eu nu sunt genul care sa desfaca firul in 4 sau care calculeaza orice si-si complica inutil existenta dar de la un timp vad ca asa am devenit, probabil din frica de a nu gresi de cand il simt asa mare, tot scriu in speranta ca ma trage cineva de maneca daca sunt pe cale sa gresesc Oricum raspunsurile voastre sunt de multe ori revelatoare, chiar daca poate uneori uit sa raspund si sa va multumesc
Stiu ca sunt incoerenta...daca n-ati inteles nimic, mai bine ca nici eu nu stiu ce vreau sa spun. Tre sa mai trimit eu ratiunea asta la plimbare ca prea se baga in seama
Azi a fost asa o zi trista si bulversanta, au murit si Nicu Constantin si Patrick Swayze
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
criss703 spune:
Ceau mamici
Otilia multu de articolul despre gluten
Bertha cat mai avem pana sa va ajungem ? cate kg are acum Ioana?
Nebunica_zapacica poate ai aflat deja cine a castigat miss Italia , o pustoaica de 18 ani Miss Calabria http://www.sport.ro/stiri-sexy/miss-italia-maria-perrusi-tine-cu-juventus-si-il-adora-pe-del-piero.html poze cu ea
Anes as fi vrut sa vad reclama dar nu stiu care e ...sunt convinsa ca e o draguta ca si mami ei si ca si toata familia de altfel
Ramo sanatate multa , acu vre-o 2 luni am patit si eu asa (eu care inainte habar nu aveam cand ovulez ) si chiar ma gandeam sa nu fiu iar gravi
ps.Malinas eu o tin pe Paula de manute sa merga atunci cand vad ca isi doreste (ea nu merge de-a busilea nici acum ) sa o ia din loc si e destul de bucuroasa cand se vede mergand , uneori nu are chef si atunci nu face nici un pas ..ca urmare o las in pace si o pun in fundulet sa se joace singura cu ce are pe langa ea .
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Olivia26 spune:
Ramoncita, cum te mai simti?
Flowers, bafta multa sa stea Bria cu sora ta si distractie placuta. Vezi, tb sa-i intalnim sa se oboseasca unul pe altul
Criss, si ce-are daca mai faceai un bebe, mai ales ca va ies asa frumooooosi
Ami, pe unde esti..."gust linistea" si ma gandeam la tine
alra spune:
citat din mesajul lui Olivia26 ... tot scriu in speranta ca ma trage cineva de maneca daca sunt pe cale sa gresesc... |
sau nu, ca suntem politicosi si ca nu vrem sa te facem sa te simti aiurea :)
(mie personal mi se pare ca o iei usurel pe aratura daca tot ai intrebat )
criss, genial cu paula cu greutatea! a luat excelent. pai nicolu cica avea 8 kile saptamana trecuta, si paula era cu mult in spate la un moment dat. super tare, felicitari!
Olivia26 spune:
citat din mesajul lui alra sau nu, ca suntem politicosi si ca nu vrem sa te facem sa te simti aiurea :) (mie personal mi se pare ca o iei usurel pe aratura daca tot ai intrebat ) |
Hai spune tot de-acum...nu ma lasa asa in aer