Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Nu-i nimeni pe aici? Unde v-ati ascuns?

Gata, fug sa alimentez tzunamiul . Imi e asa mila de ea . Are vreo cateva zile de cand face kk de 5-6 ori pe zi si s-a iritat rau la . Ce amarnic a mai plans saracutza aseara la . Se vedea ca o ustura tare la putzi si tunduletz, mai ca-i tremura carnea pe ea cand o atingeam sa o dau cu crema . Ii scot fructele zilele astea sa vedem cum o fi.

Va si sunt cu pe voi!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Buna dimineata.
Eu sunt prin zona da' abia apuc sa citesc, stau mai mult in pat, imi este foarte rau, nu stiu ce sa mai fac, sunt pur si simplu epuizata, ma rog sa treaca mai repede ca nici de Vladuc nu ma pot ocupa.
Ooof, mititica ce sufera, pupam fundicul sa treaca iritatia, imi pare tare rau.
Daca nu mai intru iti urez drum bun, distractie placuta si mai ales intalnire placuta cu fetele, sa faceti poze sa va vad si eu.

Pupaturi tuturor fetelor, sper ca data viitoare sa vin cu vesti mai bune, acu' sunt pleostita rau de tot. Nici Vladuc nu este chiar ok, are dureri mari, toata gingia este umflata, iar mucii sunt in continuare prezenti pentru ca am fost la parinti duminica si la soacra-mea toate geamurile din casa erau deschise, pana ne-am dat noi seama, deja incepuse mititelul sa stranute. Am sunat pediatra, ii dau niste picaturi, daca nu-i trec mucisorii mergem sa-l vada vineri.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Dani - ce rau imi pare ca te simti asa! Parca sunt eu in primele luni de sarcina. Cu cat inaintam in zi cu atat mai rau ma simteam. Nu-mi doream nimic altceva decat sa stau ghem.u.ita, sa vina seara cat mai rpd, sa , sa nu mai simt. Mai greu in cazul tau cu Rasfatzel si asa chinuit de zana maselutza si bestia cu chip de muci .
Nici nu stiu ce sa-ti recomand - pe mine ma mai ajuta sa iau din cand in cand cate o guritza de apa si pe moment senzatia aia de mai trecea. La fel si cu inghetata. Era singura chestie care ma mai calma. Culmea insa, la cat imi era de rau, greatza pofta de mancare tot aveam - doar sa nu miros nimic din calea mea ca .
Iti doresc sa treaca cat mai curand si sa reusesti sa te bucuri de restul sarcinii iar Vladuc sa scape cat mai curand si de mucisori si de .

Bine ca mi-ai adus aminte . Sa nu uit camera acasa, sa incarc bateria si sa formatez cardul . Normal, saracul card a dus cat a dus dar la final, satul de mutra mea a inceput sa dea chix. Chiar la plecare, in aeroport a vrut omu' sa ma traga in poza si dupa blitzu' de rigoare in loc de mutra mea aparea pe display: ERROR . Halal! Bine am ajuns sa-mi spuna camera ca-s o eroare

Ah, P.S. - urarile de drum bun nu le accept inca , vreau sa mai aud de la voi pana plecam, pana vineri, macar asa un rand-doo, sa stiu ca sunteti mai bine. Iar drept cadoo la intoarcere vom veni cu multe poze - sa-ti taie greatza

Mergi la inceput

Hallloooo !

Daca mai scriu un mesaj primesc si io ceva? Un fursec, un cico ceva? Ori vreo pereche de kiloti ca tot se poarta acum ( am primit de la cineva niste budigai suvenir , din tara chilotarilor, crec , asa tam-nesam - poate pe motiv ca-s rupta-n )

Bine ca nu ma vede nimeni - pot sa ma dau in spectacol in voie

Sac-sac ma delectez cu niste greci deliciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

MsBB ai cazut peste tastatura azi Ieri intr-adevar iar au fost probleme cu DC-ul dar s-au remediat repede. Pupam pe Andra, of saracutza ce cred ca o ustura, baga Revikem sau cutaden e super bun, Evei imediat i-a trecut.
Dani, of sper sa treaca repede perioada asta, stiu ce greu mi-a fost si mie la Eva, as fi vrut sa dea astia prenatalul in primul trimestru, asa de rau imi era...
Noi am fost pe afara, ne-am intalnit cu nasha care mai are putin si naste, are si ea un burtoi maaaaaare, abia astept sa-i vad bebeluna
Am uitat sa-i trimit un pupic vindecator lui Mirciulica... Sa treaca repede raceala.
Vianne pupam dintzoasa frumoasa, ce m-am bucurat cand am vazut ca ai postat

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vianne eu da, mai alaptez inca; noptile mele sunt gemene cu ale tale, adica acum ca are 2 masele care au spart, 2 care stau sa sparga si un canin care sta si el sa sparga si 2 incisivi laterali care nu stiu de ce stau acolo albi si umflati, dar nu sparg... da, am peste 3 treziri, cine le mai numara, ca dupa prima il iau la noi in pat si incerc printre supturi sa dorm si eu pana l ora trezirii - 7!!!

La cat de norocoasa sunt eu de felul meu, probabil daca il intarc azi, nu are nicio legatura cu somnul hihihi... si raman si fara aliatul nr. 1 Tzitzi! El de fapt imediat readoarme daca il pun la san...altfel urla, se trezeste... e jale, cum as mai functiona eu ziua in conditiile astea? Asa ca nu-l intarc inca, sa mai iasa din dinti, apoi reevaluat situatiune. Te pup, mi-era dor de voi! Si felicitari ca ati spart gingiutzele!

Melly wow, bravo, pai Robert nu ar manca sau sta in scaunel atataea minute... nici daca i-as da eu! Daca ii dau lingura, mi-o pune la loc in castron si o lasa acolo in semn de "e gata!" cat despre substanta aia, e chiar zentel, cum zicea si belleane, eu nu i-as da nici dupa analiza de kk; as mai incerca si ceva mai light (helmiflores, ala); oricum neaparat baga un hepatoprotector, liv e natural si o ajuta mult-mult! Ma oftic totusi ca v-a dat fara analiza de kk!!! E cea mai neinvaziva analiza ever! Hai, pup, ca m-am lungit si latit!

Laura of, sanatate multa lui Mirci, si lasa ca incet-incet invata el ca nu muscam, nu batem etc.

Magdone ma bucur sa va revad, sanatate multa la puiutzi!

Andreea pup mami si Eric dulce!

Doloress neplacuta situatie si te inteleg perfect, mi s-ar rupe inima sa aud un ton mai nu stiu cum la adresa lui Robert; Doamne ajuta sa gasesti cresa cum trebuie!

S-ar putea sa ma inscriu pe lista de duminica, nu sunt 100% sigura, dar cred ca vine mama la Bucuresti si poate improvizez ceva, sa-i trimit pe ei in parc si sa vin sa-mi fac de cap.

Cleo am o revista de la Hofigal cu multe retete contra vermushilor, o sa incerc sa scriu si aici daca ma lasa "timpul" (I mean Robert), desi personal nu am putut aplica nici una.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna,
voi dati ceva copiilor pt imunizare? Nu stiu vreun sirop ceva? Ma gandesc sa ii dau si eu ceva ca sa nu mai adunam toate bolile copiilor din parc.

Si de mult ma tin sa ma iau de Ylari ca m-a invatat la inghetata cu fistic si de atunci tot bag, imi cumpar mereu si o basculez singurica, chiar ma supar daca atenteaza cineva la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Buna,
voi dati ceva copiilor pt imunizare? Nu stiu vreun sirop ceva? Ma gandesc sa ii dau si eu ceva ca sa nu mai adunam toate bolile copiilor din parc.

Si de mult ma tin sa ma iau de Ylari ca m-a invatat la inghetata cu fistic si de atunci tot bag, imi cumpar mereu si o basculez singurica, chiar ma supar daca atenteaza cineva la ea

Si eu vreau si eu vreau... mi s-a terminat si inca n-am ajuns sa mai cumpar. Hai nu te lua de mine ca e buna, te rooog

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpele,

CA tot vb de restaurant si intalnirea de duminica de la ora 13, sa scriu lista de mamici care vin cu scuzele de rigoare daca am omis pe cineva, va rog sa ma si sa ma atentionati:

-MSBB OASPETE DE ONOARE
- INAIS
-LAURITA
-CLEO
-SIMO
-BELLEANE
-LORICH
-MICAELA
-MOI

Vine si CHINABULINA? M-as bucura mult!

LIsta ramane deschisa, bineinteles!

Stie toata lumea unde se alfla chinezescul sau bag detalii?

Vad ca vremea tine cu noi, sper sa nu se insele site-urile de meteo! Deci, am putea sta pe terasa.
Fig sa-l culc pe Vlady.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alysh: da , da-ne detalii.

Inghetata cu fistic:

Doloress: Ar fi bine sa-i acordati soacrei mai mult timp liber; O sa-i treaca, poate a obosit saraca. Si eu am momente cand imi vine sa ma duc..... si sunt copiii mei. Ideea e ca parintii nostri au trecut prin multe in trecut si un lucru care mi se pare cel mai rau este ca au fost obligati sa devina parinti. Si asta cred ca a dus la multe frustrari. Si ma gandesc ca pe undeva avem si noi inradacinata acolo in creier o teama de a oferi toata inima copilului sub aparenta bunastarii materiale.

Micaela: nu stiu daca sa-i dau sau nu. Noi anul trecut i-am dat imunobaby si apoi m-am enervat ca scrie ca e un produs bio si altele si contine un conservant dubios.
In trecut i-am dat celei mari Septilin, baraka si in lunile de iarna calciu, fier si multivitamine. Cred ca trebuie sa avem grija la antibiotice ca distrug sistemul imunitar si sa-i ferim de contactul cu virusachi. A si daca putem sa le oferim hrana cat mai putin procesata industrial ar fi minunat ....dar aproape imposibil.
Sa evitam fructele in import sau de la fermele mari ca sunt stropite cu tot felul de prostii, ouale de la magazine si carnea dar e aproape imposibil. Ca in carnea si ouale cumparate sunt urme de antibiotice. pesticide, hormoni etc.
Sa manance iaurturi naturale eventual facute in casa fara adaosuri de lapte praf sau pasteurizate. Sa-si creeze sistem imunitar natural.

Melly: vai ce fetita mare ai! A mea nu papa singura. Nu ca nu vrea dar nu prea nimereste.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Mda, zi si tu Ylari , taman astazi cand sufar de limbarnitza n-am avut cu cine ma conversa . Sa vezi ce sufera acusi Chinabulina, cad toate-n capul ei , tre sa asculte tornada asta de cuvinte ce-mi joaca pe limba
Auzi, da' matale ce faci? Nu vii la intalnire? . Pai da-o in colo de treaba - imi misc vreo 400 de km si nu te cunosc? NTZ-NTZ-NTZ

Lori cum? Ii cumparam mamicii bilete la vreun spectacol, chemam vreun circ in orash, organizam o festivitate prin parc, trimit barbatu' sa-o scoata cu tot cu Robertzel la plimbare ....
Tre sa vii - cine stie cand mai ajung pe acolo, cand apuc si io sa te cunosc?
Mai e pana duminica - numai bine aranjezi tu lucrurile

Micaela - eu anul trecut, prin toamna, am inceput sa-i dau Imunobaby. Acum nu stiu cat ne-a ferit DD, cat a fost efectul siropelui dar a racit de 2 ori, evident, in primavara cand s-a incalzit. Am mai auzit de alte siropele dar doar pe asta l-am incercat. Sa fiti feriti de virusozauri si boleshnitze

Alysh - am smuls aseara de la sotul Georgianei un DA! deci vin . Poti sa o treci si pe Chinabulina pe listutza !
Noi vom avea sigur nevoie de informatii si detalii, nu de alta dar s-ar putea sa ajungem mai degraba in China, decat la chinezesc, pe baza lu' a meu

Poate Cleo o aduce si pe vecinica Socrate

Mergi la inceput