Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

micaela, al alex am incercat tot felul de licori, printre care si imunobaby. nu a functionat, decat dupa ce si-a facut el sistemul imunitar, adica dupa 2-2,5 ani. racea cam la fiecare doua saptamani, dar urat, cu febra mare, tuse si tot tacamul. antibiotic lua destul de des, dar nu pt ca ii dadeam eu (desi aveam presiune din aprtea soacrei, care e astistenta medicala si le stie ea pe toate, si a sotzului, pana am "uitat" sa mai aduc antibiotic din romania). ii dadea doctorul, si sincer aici nu se dau antibiotice prea usor. bine, nici analize nu ii facea sa vada ce fel de antibiotic ii trebuie. in fine, dupa 2,5 ani nu a mai racit baiatul. dupa 3 ani i-am mai dat miere cu propolis cand vedeam ca trage de nas, ca tuseste, si atat.

la teodora am aplicat tactica de calire. adica o imbrac mult mai subtire decat il imbracam pe alex, nu ii dau nimic de imunizare, decat ceva usturoi pe unde pot sa il ascund, ceapa la fel, si inr est multe fructe. noroc ca ii plac fructele. cat depsre raceli, sunt sigura ca vin ele, ma cam gandesc cu groaza la sezonul care va sa vie.
dar tb sa multumesc celui de sus ca pana acum (si merge din ianuarie la cresa) nu a racit decat o singura data sa faca febra. in rest, mucutzi are sia cum, ii curatzam pe cat posibil si pe cat ne lasa ea, si mergem inainte.

asta a fost,e vident, experientza mea. nu e lege generala.

altfel, va pupic si fug sa scriu rezumatul tezei. 200 pagini in patru maxim. si apoi multzumirile partidului (aknowledgments).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

HAi sa ne intalnim pe Bd Decebal la restaurantul Ruby Tuesday si de acolo mergem pe jos la chinezesc -1 min.

Restaurantul Ruby Tuesday se afla f aproape de Piata Alba Iulia, chiar pe bd Decebal, e greu sa-l ratati caci are o sigla mare rosie. Oricum ne mai auzim la tel pt detalii, va trimit imediat nr meu.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Danicris, iubita, am uitat sa-ti dau si eu un , imi pare rau ca nu te simti ok. Uite facem o intelegere: sa se ia si la mine gravideala si iti preiau ceva greturi, ce zici? , off, fac si eu ca Ylari zic ca nu ma mai stresez si abia astept ovulatia

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Pai mie pediatra imi zicea ca indicata ar fi o cura de imunizare toamna si una primavara, insa cum zice si Belleane acest produs "bio" contine destule chestiuni asa ca in primavara nu mi-a mai venit sa-i dau. Si eu prefer o imunizare naturala, pe cat se poatre, prin intermediul fructelor,legumelor si acum depinde si de felul omului, cum e lasat de la D-zeu.
Eu de ex am fost un copil care racea destul de des, avem mereu-mereu probleme cu gatul - asa incat si acum imi este pur si simplu teama sa beau/mananc ceva mai rece de teama ca a doua zi vb prin semne. Sotul meu pe de alta parte toata viata a fost sanatos ca - calu' Dar si cand se imbolnavea . Zicea soacra-mea ca era cel mai cumplit pacient - cadea pur si simplu din picioare. Racea odata dar bine.
Acum sa vedem Andra cum va fi - eu incerc sa nu o cocolosesc, sa evit chimicalele si antibioticul pe cat posibil si cu D-zeu inainte.

DanaH - 200 de pagini rezumate in doar 4 pagini? Tare greu imi era mie sa aleg ce este mai important, sa fac un rezumat - la cat vorbesc io , as fi in stare sa vb o ora despre o frunza . Cu atat mai mult in cazul unei teze unde toate informatiile sunt importante/interesante.
Succes!

Alysh - OK ! Sper ca nu ne trezim prin orashul Alba Iulia intreband unde-l gasim pe nea Decebal
Multumesc pt info - daca va mai fi nevoie de ceva ghidaj o sa va mai stresez cu un tel

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

MsBB, multumesc. La noi noptile sunt la fel, cu multe treziri, dar tot asa: bagam tzitzi si in 5 secunde dormim iar... am incercat si eu sa nu-i mai dau tzitzi, da' de unde?! ca urla pana primeste. Asta e, intr-un final o sa renunte ea... sau o sa gasesc eu putere sa "lupt" cu ea noaptea sa o adorm la loc fara tzitzi. De vreo luna-doua am lapte numai intr-o tzitzi(stanga), ca pe cea dreapta a refuzat-o categoric si s-a golit. Cred ca-i iasa si ei caninii, dar e asa cumintica... mai cere Nurofen (am din Ro), are ea un fel special de a-mi arata ca o dor dintisorii si suntem ok. A cazut in nas, a a vut ditai zgarietura pe o nara, a plans vreo 5 secunde...

Acum doarme, apuc si eu sa scriu putin. Toata ziua ma tine ocupata, desenam cu creta pe asfalt, o nebunie, ce-i place. E cea mai buna jucarie ptr. Victoria, desi ea e super-fericita sa tina o bucatica de creta in mana si sa se uite la mine cum desenez. Dar o tine ocupata si cate o ora-chiar doua. Sambata 2 ore i-am desenat pe asfalt si ea s-a tot plimbat pe langa mine si imi arata unde sa desenez... sa nu va spun ca se mai punea in fundulet chiar unde era cate un desen si arata dupa 2 ore ca un pictor veritabil...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Imi vine sa urlu ca Mirciu nu mai doarme la pranz...ce o avea...sau cu el cate 2-3 ore de adorm eu ii cant, il iau in brate ii pun muzica, nimic. nu vrea sa doarma si pace. asta e.

Danicris biata de tine, uuf, abia astept sa scapi ca parca mi se face rau cand citesc posturile tale...si mie mi-e rau, dar mai degraba ma simt bine daca mananc -paste fainoase si dulciuri. Oricum, sper sa scap si eu de starea de rau mai repede.
Ms Bb, China veniti cu barbatii?? hihi, poate il iau si eu pe al meu ca el ar vrea sa pape un chinez, dar sa vedem, sa nu se simta intimidat. ii spun ca mai vin 2 barbati. Mie -mi convine sa ma transporte cineva cu masina si sa nu mai gatesc... abia astept sa ne vedem
Sis tu ce faci???
Lorich hai ca nu ne-am mai vazut de la chinezul trecut!!. Se poate?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura: Si a mea a facut figuri destea. Ma chinuiam cate 2-3 ore de ma apucau toate alea. Apoi am inceput sa observ semnele de somn si am lasat-o sa adoarma singura. I-am lasat in patut suzeta si bibe cu apa si am disparut. Acum doarme dor 1 data pe zi 1h-1h jumate si seara adoarme mai devreme si mai mult. Inainte dormea seara cam 8h si ziua vreo 4-5 acum doarme noaptea vreo 10h. Inainte cu bona din 7h -4 dormea , 2 h erau masa deci in concluzie nu vorbea cu ea, nu se jucau, nu facea nimic decat masa si pregatirea pentru somn. De aceea seara avea chef de joaca pana la 12.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Ms Bb, China veniti cu barbatii?? hihi, poate il iau si eu pe al meu ca el ar vrea sa pape un chinez, dar sa vedem, sa nu se simta intimidat. ii spun ca mai vin 2 barbati. Mie -mi convine sa ma transporte cineva cu masina si sa nu mai gatesc... abia astept sa ne vedem

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Pai daca e asa ziceti repede ca vin si io cu Iuby Locul de intalnire stiu unde e dar nu stiu ora, ziua parca e duminica, nu? Aaaaaa, dar cu copiii? Ca io n-am cu cine lasa grasa... Of, e prea complicat la mine... As manca niste Furnici in copac. Are acolo? Hai lasa sa vb si eu cu Iuby si va anunt... oi gasi io un loc daca e sa vin neanuntata, macar in picioare

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANDREEA imi pare nespus de rau !!!!Multa putere iti doresc ,sa treci mai usor !

DOLORES-am citit despre soacra si despre gradinitele familiale
si acum citesc ca s-a inrautatit situatia la voi in casa.E normal sa te deranjeze tacerea asta !Imi place de tine cata intelegere ai,dar e logic ca si tu ai limitele tale,si desi e de inteles ca ea a clacat,nu e bine pt niciunul dintre voi ...Cat mai sta?
faptul ca tipa si spune " ei,acum sa il culcati voi !" pt ca nu i-ati facut planul,da de inteles ca e chiar o corvoada,copilul.
of,mai,acum ai si grija ei,ce naiba,se comporta ca un copil !! o inteleg ca nu mai suporta acolo,dar daca are un bilet de avion ,nu moare pana la plecare !!! chiar asa sa umble pe strazi numai sa se razbune pe voi si sa va arate cat e de suparata?? ca daca nu dorea sa va arate,nu vedeati ,isi ducea necazul ,venea avionul,va spunea la revedere si ura si la gara ,in gandul ei zicea ca nu mai vine pe la voi,si gata,fericiti !!!
dar astea sunt scene de copil !
Asta e,rezistati cat timp mai eSi eu sunt pt diplomatie.

REALLAURA cum te simti??vad ca merge Mirci la cresa,bafta !

va pup pe toate !!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor pentru ganduri si sfaturi! Intr-adevar, e si ea putin la capatul puterilor, mai ales ca ea sufera de insomnie, zice ca doarme cate 2-3 ore pe noapte, eu mereu imi zic ca poate doarne mai mult si nu isi da seama ca totusi nu cred ca ar mai functiona normal cu 2-3 ore. Insa oricum are insomnii, a incercat toate pastilele posibile si imposibile si toate ceaiurile si tratamentele naturiste, nimic nu a dat rezultate. Ia in continuare somnifere, dar tot nu doarme.

Imi dau seama ca il iubeste mult pe Patrick, insa asa au fost ei invatati, asa au fost ei crescuti si asa si-au crescut si copii, nu avem cum sa-i schimbam. Si cu socru meu m-am luat la un moment dat la harta, i-am zis ca a ridicat cam tare tonul la Patrick si mi-a zis ca nu e adevarat, ca a vorbit normal ca mi se pare, ca e baiat, cum vreau sa-l cresc, sa fie moale si plangacios ca o fata? In fine, alte mentalitati, eu nu le mai zic nimic, pentru ca nu ii poti schimba si pentru ca astia sunt ei. In definitiv asta a fost o situatie exceptionala, de scurta duarata, nu o sa se mai repete. Am acceptat numai pentru ca la spital mi s-a zis ca e bine sa-l tin pe Patrick acasa pana la 18 luni, fiind prematur, sistemul lui imunitar e mai slab. Si cum aici nu se prea pune accent pe igiena, ci mai mult pe lasa copilul sa se imunizeze prin virusi… am zic ca hai, sa incercam. Daca era iarna oricum nu o chemam, aici iarna innebunesti in casa zi de zi, cand nu poti iesi afara. Insa am zis ca e vara, o sa iasa, sunt activitati de facut o gramada, o sa iesim cu totii, o sa fie ca o vacanta frumoasa impreuna.

Oricum, ieri era mult mai calma si mai linistita, desi nu vorbeste in continuare cu Gabi, totusi mananca, vorbeste cu mine, rade, a vorbit frumos cu Patirck, deci i-au trecut oarecum nervisorii. Si pe pitic l-am gasit mai vesel si mai linistit. Numai ca prea gros imbracat saracul, avea 2 bluze cu maneca lunga , body si geaca. S-a mai racit afara insa nu a venit chiar iarna! Of, vorba lui Mihaser, ca mult mi-a plcut, cred ca nici cea mai supercalifragilistica bona nu ma multumeste !
Oricum nu mai e mult, cand vin din America, incepand cu 15 octombrie asa poate il si dau la gradinita. Tineti-mi pumnii sa gasesc una faina!

AELITA ea sta pana pe 13 noiembrie, deci mai sunt 2 luni, insa practic o luna cu Patrick, ca din octombrie il dau la gradinita. Nu gasesc in mediu familial la 7 dolari pe zi, il dam la una privata mare la 35 de dolari pe zi, e destul de mult, Guvernul ne ramburseaza o parte insa nu cine stie ce, dar de mers la merge oricum. Asa si mie imi da mereu senzatia, de adolescenta rebela. #61514;

MAGDONE sa stii ca ai mei socri cand erau amandoi aici erau mult mai fericiti, desi se mai sicanau cateodata, se luau unul cu altul, era altfel. Acuma insa cred ca ii suna si ei casa in cap, singura toata ziua. De aceea nici nu m-am mai dus la sala, cum am 5 minute libere ma duc acasa. Nici pauza nu-mi mai iau la servici, am renuntat si la cafeaua de dupa-amiaza, tot sa ajung mai repede.

Cu alaptatul sunt si eu satula pana peste cap. Numai bucuria lui la san ma face sa mai continui, eu azi de exemplu sunt zombie, toata noaptea m-a supt. S-a trezit de vreo 10 ori cred. Imi venea sa plang la un moment dat. Am incercat sa-i dau apa, lapte, ceai, nimic. Efectiv ma simt suzeta. Am zis ca incep si eu cu metode gen ceai de pelin si sare pe tzitzi, ca nu se mai poate. El papa lapte foarte bine, 3 sticle pe zi, eu simt ca nu mai am nimic in sani, efectiv ma ia drept suzeta.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput