Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

haidetzi sa comentam umpic pe tema asta!!!stiti ceva de ea???

http://www.petitieonline.ro/petitie-p58422047.html

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Andree: E greu acum, dar cred ca Dumnezeu le potriveste cum stie el mai bine. Important este sa te concentrezi acum pe sanatatea ta si pe Eric si o sa fie totul bine. Ai sa vezi ca data viitoare o sa fie totul snur.

Melly: E bine fluturica la 12Kg e super bine; si e asa frumoasa. Si eu am probleme din ce in ce mai grave cu spatele si chiar ma intrebam unde sa ma duc la ce fel de medic.

Cleo: stiu ca tu ai fost la medic pentru spate. Am si eu de vreo luna probleme cu spatele seara ma apuca o durere ca nu pot sta decat culcata. Nu ma doare coloana ci undeva in stanga in dreptul plamanului. Oare la ce fel de medic sa ma duc?

Laura: Important este sa nu regreti alegerea facuta. Chiar daca-l duci chiar daca nu important este sa fii tu convinsa ca ai facut o alegere buna. Altfel ...

Simo&Alish&Ylari: Sigur va veni. Cand vrea el bineinteles. Imi dau seama acum ca daca va mai veni la mine inca o data sunt mai pregatita ca oricand. Bine, eu nu tin neaparat dar ...in orice eventualitate; O sa fiu capra cu 3 iezi ( iede) probabil.

Mihaiser: Am vazut-o pe Eli; ce satisfacuta era; bine ca n-a facut indigestie sau alergie; A mea cea mare a facut o alergie la ciocolata cat a fost la bunici. S-a umplut de bubite. Noi i-am dat cioco f putina si speciala pentru copii pana acum si probabil s-a trezit dintr-o data acolo la ditamai ciocolatele si a fost nasol. CUM AI REUSIT SA O DEZVETI DE SUZI?

anisiap: Ce frumos dorm ei asa linistiti; Nu-mi vine sa cred. De ceva timp incerc sa-mi fac curaj sa o mut pe aia mica cu patutul in camera comuna. Amandoua sunt niste foite. La cea mica avem n reveniri pana adoarme; Dupa ce o punem in patut ne striga: pe motan, pe sora-sa, pe mine, pe tasu si pana nu mergem toti sa o pupam si dragalim nu adoarme...sta acolo si bodogane in picioare in patut pe intuneric. Te si sperii....

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Doloress: Poate e un incident izolat; Si maica-mea la fel ridica tonul desi ea zice ca nu s-a enervat; dar sigur n-ar da in copii. Nici eu n-as alege o gradinita unde sa nu fie curat. E important desi unele natii dau importanta mai mica acestui aspect. Trebuie sa te iei si dupa prima impresie. Poate dorinta ta de a gasi ceva nu te lasa sa vezi ceva ingrijorator. Eu intotdeauna am sentimente ciudate cand ceva nu e in regula. Nu reusesc de multe ori sa le inteleg dar sunt mai atenta.

DanaH: Noi am renuntat complet sa mai iesim undeva sa papam toti. Cea mica nu sta deloc intr-un loc. La mare mergeam la masa sau comandam sa vina mancarea exact cand avea ea ora de somn. Si asa a fost super.... Ne-a tihnit masa.Altfel....horror. Cu cea mare in schimb nu avem treaba. E fan restaurant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Melly am semnat petitia. Ar fi grozav sa se prelungeasca, exact din motivele enumerate dar si din altele.

Mihaser grozava veste ne-ai dat!

Belleane multumesc de incurajare, sa vedem, am zis ca o sa fiu no stress dar deja mi-am cumparat teste de ovulatie si unul de sarcina... Cica sa le am aici in casa, just in case. De dimineatza am facut unul de ovulatie, a iesit negativ... of... desi perioada fertila ar trebui sa debuteze.

Pupici tuturor, fug sa dau la fata sa pape

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: Melly ce frumoasa e Amelia, pupici multi la fluturica

Mergi la inceput

merci Belleane, Ylari de complimentele la adresa lui Amelia cat despre spate eu m-am dus la medicul de familie mi-a dat un bilet de trimitere la Reumatologie si atat si multa sanatate

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna!

Si eu incepusem in verva ziua, cu masina de spalat si mai avem de aspirat&mop&calcat&&&& deci stam ca-i sarbatoare.
Ieri am fost la un gratar, la padure, langa CErnica, a fost o vreme super, Robert a alergat in lung si-n lat, m-am mai relaxat desi am venit obo rupta.

Andreea te imbratisez cu drag, stiu cat de rau e! Nu-ti vine sa crezi ce mult insemna samburelul, nu poti crede ca te poate durea atata. Dar trece, asta stiu. La mine a trecut repede cu venirea lui Robertel, la voi-il ai deja pe Bondarel, si oricand poate veni un samburel mic-mic. Fii tare si te rog, mai scrie-ne!

Anisiap minunate poze, de suflet, asa!

Mihaser foarte tare Eli! Parca-i pisica prinsa la smantana (sau la cioco)

Mirci+Vlady+Ilinca = mladite frumoase si scumpe! Alysh arati superb cu noua tunsoare! Buna decizia cu bebitzul!

Azi am facut chiftele de pui cu legume la cuptor, sper sa le pape Robert, fiind dietetice nu-s foarte yummy, plus ca am uitat sa cumpar usturoi..so..asta este.

Inca ceva: Melly si eu am piticul asta pe creier cu parazitii intestinali la bebeloi. Deci, ti-a dat suspensie fara analiza la kk? Si ce anume a dat, sper ca nu zentel din ala ca ala e rau-rau. Poate imi spui ce ti-a dat sa studiez problema si eu. Te pup si pe tine si fluturica mare!

Edit:Mihaela scriu aici ca nu ma lasa Robert pe mess: eu chiar as merge la un bazine (babyspa), asa din cand in cand, dar pe voi v-ar interesa in we sau vrei, ca fun in timpul saptamanii? Imi pare rau de julitura...oooffff belita mai e si Pri asta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Buna!

Melly si eu am piticul asta pe creier cu parazitii intestinali la bebeloi. Deci, ti-a dat suspensie fara analiza la kk? Si ce anume a dat, sper ca nu zentel din ala ca ala e rau-rau. Poate imi spui ce ti-a dat sa studiez problema si eu. Te pup si pe tine si fluturica mare!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

e vorba de ALBENDAZOL suspensie orala 10ml! e tratament de 5 zile si se dau 6ml/zi! a vazut-o incercanata si palida si i-a dat!tipa de la farmacie a zis ca de obicei dupa perioada de vara e bine ptr copii o deparazitare!rau n-are ce sa-i faca! si sanatate maxima!

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=EjtVDG0drG0&feature=related

edit: preventiv, sa nu ia chiriasi, se poate baga constant in alimentatie: usturoi, seminte de dovleac .. si nu mai stiu ce. la oamenii mari si ceaiul de pelin, dar la copii no way. Astea nu omoara 'chiriasii', doar ii anesteziaza si organismul ii elimina treptat. Deci un fel de prevenire.

Alte idei, va rugam, ascultam....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut again!

Fetele multumim mult de aprecieri...Eli sta cocotata numai pe masa aia de la bucatarie Cred ca se pregateste de o catarare profi pe Everest...vad ca si-a gasit si coechipiera in persoana D-soarei carliont Iasmi!

Belleane suza pur si simplu nu i-am mai dat-o...asa am facut si la baietel...i-o scot acum pana nu o defineste printr-un cuvant ca dupa va fi si mai greu...Mai sta ea cu mana in gura sau urla...dar mergem inainte.

Melly dar poti tine regim alimentar si se mai duc si asa din kg...chiar daca nu mergi la sala. Eu ma tot uit pe la csid ca au un calculator de calorii si acum cat nu e iarna sper sa ajung la greutate pe care o doresc si peste iarna sa ma mentin si sa consolidez rezultatul...Eu cand am avut pb cu coloana mi-au dat trimitere la fizioterapie ptr niste proceduri...Imi pare rau ca aia asa probleme...sper totusi sa se remedieze.

Am vazut si eu pozele puse de Laura si sunt minunate...mi-am dat seama ca Vlady seamana si cu mami (aveam impresia ca seamana mai mult cu tati), iar Mirci seamana cu Matei...cand erau micuti nu prea semanau.

Va pup ca urla printesa!

Mergi la inceput

Melly uite:

albendazol PRECAUTII:
Datorita posibilitatii aparitiei leucopeniei, pancilopeniei sau cresterii transaminazelor, mai ales in cazul
administrarii unor doze mari (de exemplu in tratamentul trichinelozei), se recomanda monitorizarea formulei
sanguine si a functiei hepatice la inceputul tratamentului cu albendazol si la fiecare 2 saptamani in timpul
tratamentului de lunga durata. Daca scaderea numarului de leucocite este moderata si nu progreseaza,
tratamentul poate fi continuat. Daca nivelul enzimelor hepatice este semnificativ crescut (mai mare decat
dublul limitei superioare a valorilor normale), tratamentul cu Duador 200 mg trebuie intrerupt. Tratamentul
se reia dupa revenirea la valorile dinaintea inceperii tratamentului si testele hepatice vor fi efectuate mai
des. Pentru ca albendazolul este metabolizat hepatic si s-a semnalat in unele cazuri hepatotoxicitate, pacientii
cu rezultate anormale ale testelor hepatice inainte de instituirea tratamentului trebuie evaluati cu atentie.
Deoarece in formele intestinale si larvare efectul se realizeaza mai ales in perioada de migrare tisulara, se
recomanda administrarea precoce a albendazolului, chiar la debutul infestarii, pentru a diminua simptomele
si complicatiile. Tratamentul ramine inactiv in cazul formelor larvare inchistate, in formele cronice sau daca
este initiat tardiv.

Este tot un fel de Zentel. Cand fata mea cea mare a luat probabil giardia de la gradi, doctora i-a dat ZENTEL pentru ca eu urma sa nasc si sa nu ia si cea mica. Ne-am facut analize toti. Aceste medicamente trebuie insotite de hepatoprotectoare gen Liv52, etc
O alternativa mai blanda este Helminflores Picaturi.

Mergi la inceput