Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Alysh, Inais, Micaela, belleane merci mult de sustinere Prima veste: mi-a zgariat un copil si l-a muscat de oki.. ZIcea Bogdan ca e agresiv si ca o sa avem probleme cu el, dar sincer, am si uitat sa avertizez acolo la cresa educatoarea.
Sper sa nu mai faca, si vorba Alyshucai sa se mai domesticeasca. A plans nitel, cica in vreo 3 reprize cand isi amintea mai plangea..Doamne, daca eram acolo! Muream! cand m-a vazut a venit asa cu botul pus la mine, sa vad ca a suferit.
Dragostea lu mama. L-am luat la pranz, cica mi-a mancat f bine si cand a venit acasa a bagat supa de rosii cu galusti si macaroane cu branza... s-a culcat abia la 4! Mi-e tare greu sa-l mai culc...
Oricum, s-a descurcat onorabil, nici nu-l las mult, 3 -4 ore, cat papa si se joaca si el cu copiii.sper sa fie ok in continuare!
Micaela Dariuca, vai ce rau imi pare de vanataie! Sper sa nu se fi soldat cu nici o urmare grava cazatura! La cat de des cad in nas toti ar tr sa aibe nasul stramb..
DEsiree si pe mine m-a impresionat patania ta cu cele 6 sarcini, dar nu am reusit sa-ti mai scriu...oooof! oricum aveti 7 in 1 acum!
Lorich sa va fie de bine gratarelul!
Mihaser supervestea!
Melly semnat petitzia,Doamne ajuta!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura: Uff ...... Lasa ca se imblanzeste el in cateva zile. Dar l-a batut pe el vreun copil pana acum?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Laura: Uff ...... Lasa ca se imblanzeste el in cateva zile. Dar l-a batut pe el vreun copil pana acum?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Nuuuu...ca innebuneam! dar saraca mama copilului aluia...ce o fi zis cand l-a luat vanat de muscat??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Off, cu soacra-mea m-am enervat si mai tare week-endul asta, nici nu vreau sa-mi mai amintesc. S-a certat cu Gabi si nu vorbeste cu nimeni, eu nu support domnule pozitia mutului, am avut si in copilarie parte de asa ceva si mi-a ajuns. La noi in casa daca avem o problema o discutam si o ras-discutam pana dam totul pe fata. Mai tipam, ne mai enervam , apoi gasim o cale de intelegere si ne impacam, daca n-am gasi o cale de intelegere ne-am vedea fiecare de treburile noastre si gata, dar nu stam ca si cucii fara sa ne vorbim. Urasc treaba asta.

Soacra-mea cred ca a ajuns la o limita, e greu sa stai toata ziua cu un pitic, intr-o tara pe care nu o cunosti, departe de casa ta, fara sa intelegi o iota macar ce se vorbeste la televizor sau in jurul tau, cu un Gabi ca al meu super-dificl care o corecteaza la fiecare pas. Si se razbuna pe pitic, numai rastit vorbeste cu el, asta si in prezenta noastra de-acuma, am tot observat-o week-endul asta. O inteleg foarte bine insa de copilul meu mi se rupe inima. Nici n-a mancat mai nimic de sambata de cand s-a certat cu Gabi, mi-e si frica sa nu cada pe jos prin casa si sa ramana Patrick de capul lui, adica mi-e frica si de ea, insa copilul meu ce vina are ca are hachite de menopauza?

De ce s-a enervat sambata? Pai a plecat la plimbare cu piticul, dimineata, eu am ramas sa fac de mancare, aveam si musafiri pe seara. A zis ca atunci cand vine, o sa sune la usa, noi atunci sa ne ascundem si ea vine si ii da de mancare lui Patrick si-l culca. Pentru ca daca ne vede, nu mai doarme, si plange dupa noi. Eu am uitat sa-i zic lui Gabi de intelegerea noastra, cum eram bagata in oale pana peste cap si Gabi dormea. Asa ca atunci cand au revenit, au sunat la usa, Gabi nestiind nimic, a iesit inaintea lor. Soacra-mea s-a enervat la culme si a inceput sa tipe, ca sa-l culcam noi de-acuma. Normal ca l-am culcat eu foarte frumos, se mai intampla chestii din astea, e un copil, nu un robotel pe care sa-l intorci la cheie si sa doarma si sa manance la comanda. A adormit mai greu, ieri mi-a luat 2 ore sa-l culc, cand ne vede vrea numai joaca, insa cu rabdare a adormit pana la urma. Cu mancarea ma enerveaza ca il obliga sa manance chiar daca nu-i place, este foarte stricta cu mancatul si dormitul, trebuie sa se faca totul dupa planul stabilit de ea, daca nu o apuca niste nervi si nu mai vorbeste cu nimeni. I-am zis ca lasati-l, nu-i mai dati daca nu-i place si a inceput sa-mi tina teorie ca vreau sa-l vad bolnav, ca trebuie sa-l pun sa manace, ca daca ar fi dupa el n-ar manca nimic etc. Cateodata imi da senzatia ca e atinsa de un usor sindrom Asperger, daca lucrurile nu merg conform planului capoteaza. Ei cu un copil de 16-17 luni nu se poate sa ai plan bine stabilit ca la aramata.

Oricum m-am cam saturat, e bine sa vina bunicii sa stea cu copilul non-stop insa nu mai mult de 2-3 luni. O inteleg foarte bine ca a ajuns la o limita, e si ea un om si nu e facuta probabil sa fie bona. Ii e dor de casa ei, gradina ei, de prietenele ei din Germania, ar vrea sa se regaseasca in casa ei, printre lucrurile ei, eu am stat in vacanta doua luni si abia asteptam sa ma intorc acasa. Insa mor cand vad cum il repede pe Patrick, altceva nu zice decat il pune la punct, fa aia, fa cealalta, nu fa asa, mananca, dormi, etc. A ajuns copilul sa nu mai faca nimic in prezenta ei, puna mana pe un lucru si se uita imediat la ea si face A?? asa intrebator, ca si cum am voie? Apoi cand ramane cu noi face numai ce nu are voie, se exprima si el saracul.

Asa ca abia astept sa gasesc gradinita, cand vin din America il si dau, si poate incercam sa-i schimbam biletul sa o trimitem mai repede acasa. E o mare diferenta intre cum era la inceput si cum e e acum, se vede ca a ajuns la o limita, ca nu mai are rabdare. Nu o condamn, insa tare e bine sa ne vedem fiecare de viata noastra. Am sa-i raman mereu datoare pentru ca si-a sacrificat cateva luni pentru noi, nu sunt genul care sa nu vada si lucrurile bune din oameni, insa ce-i prea mult strica. Dar la bebe 2, o sa fie bineveniti, toti bunicii la noi, insa bebe va merge la gradi din momentul in care ma intorc la servici. Asta e mersul lucrurilor si asa e mai bine. Aici in Canada slava Domnului avem servicii bune in gradinite si crese, daca stii sa cauti si ai si putin noroc de ceva ca lumea. Nici parintii mei nu mai au rabdarea necesara, nici socrii. Cateva ore pe zi ar fi OK, insa o zi intreaga, zile de-a randul e greu pentru ei.

Ma iertati ca ma descarc aici la voi, insa nu mai pot! Nu vreau sa-i reprosez, nimic, nu vreau sa se simta ca si cum nu suntem recunoscatori pentru ceea ce a facut pentru noi. Cu Gabi am vorbit, si el e destul de stressat de toata situatia, mai ales ca e mama lui. A incercat sa o impace, l-a repezit si nici nu a vorbit cu el, apoi sambata a plecat toata ziua de acasa pe strazi, in parc, a venit noaptea, toata plansa, mi-era si mila de ea, nu mai vreau sa plece asa ca mi-e si frica, nici nu stie limba, ma tot gandesc pe unde o fi. Iata cum am eu 2 copii de-acuma in grija

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Laura lasa ca o sa fie bine, se da el pana la urma pe brazda. Si al meu sambata a stat ceva mai mult cu doi copii si pana la urma i-a caftit pe amandoi, nu tare, numai le tragea asa cu palmuta. I-am explicat ca nu e frumos, i-a explicat si copilul mai mare, sper ca a inteles. Am mers duminica la alta fetita, si nu au mai fost probleme, ba chiar fetita il batea si-l impingea si el nu zicea nimic saracul.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ia privitzi aici poate unii dintre voi deja frecventeaza chestia asta dar noi abia ne profilam pe ea iar eu sunt superrrrr

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Laura, deci ai acolo batausul clasei de acu trebuie sa inveti discursuri cu scuze pentru ceilalti parinti. Glumesc eu, dar cred ca pana la urma o sa renunte la muscat si batut. Cati copii sunt intr-o grupa? sunt tare curioasa cum e.
Doloress uf ce fire are si soacra ta, nici eu nu suport mutenia, imi mananca nervii. Eu cred ca fiecare suntem datori sa ne crestem copii cum credem noi de cuvinta, buncii au avut sansa la copii lor, acum ar trebui sa accepte 'regulile' noastre... sau cel putin asa ar fi ideal.
Lori, am fost la cei de la baby spa, mi-a placut, au si loc de joaca, trebuie sa facem niste analize, daca e vorbim pe mess sau la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

P.S. scuzatzi imbracamintea

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

sa mai dau si eu un semn de viata, ca sunt in pauza acum si oricum nu am nici un chef de munca azi, de fapt asa mi se intampla in fiecare luni

Andreea, imi pare tare rau de cum s-a intamplat, sa fii tare, asa a fost sa fie! multa sanatate!

Doloress, sa stii ca si noi intampinam ceva probleme de comunicare, si vorba aia sunt parintii mei, si sunt si amandoi, dar cred ca le e greu intr-adevar ca sunt pe teritoriu necunoscut si nu sunt intre ai lor, e drept ca mai gasesc romani cu care mai vorbesc in parc, dar totusi nu se compara. Ai mei se mai si complexeaza ca nu stiu limba, o faza haioasa, tata poarta ceas si a zis ca nu exista zi sa nu-l intrebe cineva cat e ceasul de saracul a zis ca nu si-l mai ia cu el de acum inainte.
Plus ca si noi suntem cu nervii incordati, nu stiu de ce, si eu si Gabi al meu nervosi si ma mai rastesc eu la ei si mama plange si eu imi cer iar scuze si tot asa o tinem, dar nu am ce le reprosa in ceea ce priveste copiii. Offf e grea convietuirea asta, trebuie sa fim foarte diplomati unii cu altii, sa nu ne ranim sentimentele reciproc.
Cred ca le mai trebuie si lor o pauza, eu o sa incerc sa-i mai trimit la spectacole, ca o sa vina destui cantareti pe aici, sa se duca ei singuri sa se mai recreeze, ca nici la cumparaturi cu noi nu mai vor sa mearga, ca ce sa faca, doar tot cu copiii stau, deci tot mai bine acasa cu ei, decat sa alerge prin mall dupa ei.

Iulia, eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare, daca nu simti nici o umflatura, asteapta sa vezi dupa ce mergi la doctor, daca o sa fie cazul, mie mi s-a mai intamplat asa cand m-a ros vreo bluza ceva si zona devenea fff sensibila dar imi trecea apoi.

Laura, adaptare usoara lui Mircisor, daca nu-l lasi decat cateva ore eu zic ca e ok. Asta cu agresiv n-are nici o sustinere...cum sa fie copilul agresiv, stai putin ca de-abia acum socializeaza, invata sa se comporte intre alti copii, de aici si pana la agresiv heheee cale lunga.

Noi am inceput scoala (Razvan adica) si am inceput cu virusii dar nu credeam chiar asa din prima zi. A venit el cu nasul curgand si a doua a inceput si Olivia, si ea saraca a facut si febra si a plans si toata noaptea, offf si nici medicamente nu vrea sa ia, trebuie sa o amagesc cu altele pana inghite.

In rest Olivia e fetita mare, ne intelegem de minune, nu vreau sa exagerez dar intelege cred aproape orice ii spunem, iar de vorbit, ne ameteste, mai mult pe limba ei dar vorbeste, si e asa de prietenoasa, n-am vazut asa ceva, la toata lumea face din manuta "hi", a invatat si ea hi si bye pe engleza si le zice toata ziua. Primul lucru cand se scoala dimineata vine si ne aduce hainele si papaucii sa mergem afara, e asa dornica de plimbat si mers pe afara...si danseazaaaa pe orice ritm, am si filmat-o, sper in secoul asta sa apuc sa pun si eu niste poze.

am mai citit ce ati mai scris capitolul asta, dar uite ca nu am timp sa zic si eu cate ceva pentru toate fetele, timpul asta a innebunit, e ceva ce nu mai exista in ziua de azi...

sarcini usoare gravidutzele si sa va treaca greturile!

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

OOf, DOloress, te inteleg perfect. Daca nu mai merge, nu mai merge si gata, e aiurea sa stai in stres cu gindul ca nu-i e bine lui Patrik. SPer sa rezolvati cit mai repede

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput