Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 5
inais spune:
Seara buna!
Vazut poze...ce copii mari si frumosi avem!!
Eli bag seama ca-i viteaza ca fiica-mea daca s-a catarat pana pe masa!
Iar Mirci cel chipes, Vladi cel dulceee(imi place mesajul de pe bluzita lui) si Ilinca ca o printesa intre doi baietei...ce sa mai!
Alysh eu zic sa lasi lucrurile in voia lor...asa cum ai si decis. E cea mai buna abordare. A propos de slabit...asa-s si eu. Tot imi popun...intre timp mananc!
Laura tinem pumnii juniorului pt maine...dar mai ales mamicii!
Simona deci asa...nici la al 2-lea nu esti mai tare?
Dau send sa nu dea cineva Esc!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danicris Desiree, habar nu aveam prin ce ai trecut pana sa o ai pe Victoria, imi pare rau, fereasca Dumnezeu, cred ca este cumplit ! Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
Dani, multumesc; asa e, a fost cumplit, inca mai doare uneori... dar daddy zice ca de-aia e Victoria atat de perfecta , ca cica e 7 in 1... De asta nici nu as mai avea curaj sa mai incerc, desi tare mi-as mai dori un fratior sau o surioara ptr. Victoria.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Reallaura ...dupa ce dormisem asa bine aseara cu gandul ca nu-l tradez pe fimiu! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+ |
Laurita, de ce te gandesti ca-l tradezi? Eu zic ca-i faci un bine, ca il lasi sa-si faca prieteni, sa socializeze, sa interactioneze cu copii de varsta lui. Si sa vezi ce multe o sa invete de la copilasii mai maricei putini! Si ce repede. Linisteste-te.
_
stefany_p spune:
Doloress, m-a enervat soacra-ta...zau..Gabi ce zice? cum mai sunteti?
Desiree, asta da curaj...
Andree, imi pare sincer rau
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui stefany_p Doloress, m-a enervat soacra-ta...zau..Gabi ce zice? cum mai sunteti? Desiree, asta da curaj... Andree, imi pare sincer rau |
Scumpa, cred ca a fost mai mult disperare decat curaj... eram de-a dreptul disperata s aam un bb. Si am!
_
cleo78 spune:
niatza fetelor, o sa va servesc.
vreau sa ma laud. De dimineatza m-am apucat de treburi: schimbat lenjerii, ales/dus haine murdare la spalat etc. stiti voi. Si Mara ma ajuta, mi-au cazut neshte sosete murdare - nu e bai, ca le-a adus ea imediat!! draga de ea, mi-au dat lacrimile...
m-a apucat harnicia in zi de sarbatoare!!! . Nu stiam de ce am asha elan..... totusi, o sa dau cu mopul sa strang praful ca e groaznic- iar stranut in serie.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
melly23 spune:
'neatza tuturor!!!multumesc tuturor ptr gandurile bune!
incep prin a zice ca imi pare rau draga andreea27 ptr cele intamplate!fruntea sus si mergem inainte!!!
cleo as face io multe dar electrostimulare nu!!!nu ma incanta ideea deloc iar de umblat pe la kineto nu prea am cand ca na, piti e mereu cu mine, nu am unde o lasa si sa o car cu mine sigur nu o car!legat de regim sa stii ca zic eu ca e ok daca stagnez totusi!!!ca miscarea sigur lipseste si de aici si lipsa de slabit!in rest plimbari bag aproape zilnic cu piti!!! merci de sfaturi
alish nu te mai stresa cand vezi ca nu apare CM decat dupa 10 zile intarziere!!!bine ca pana atunci banuiesti tu ceva!dar chestia asta mi-a zis-o o dr. si eu asa fac!nu ma stresez numa dupa ziua nr. 11
reallaura sa stii ca si eu stau cu acelasi gand sa o dau sau nu la cresa!!!!???? sincer nici nu stiu cum sa fac!!!nu am nici cu cine o lasa, la job cam tre sa ma intorc iar bona e cam scumpa!!!dar mi se pare mult prea rpd sa o las intre straini!deci cred ca voi plange si io intr-un final!
mihaser e ok cat de cat 68, asa cat sa nu ma faca lumea grasa ci putin plinuta cat despre vacuum, nu draga nu mai merg ca e scump si dureros!o tura de 10 sed. mi-a cam ajuns si sincer de rezultate nu pot sa zic ca am fost super multumita!adica 2 cm in minus si o piele mai fina nu chiar meritau 350 lei!ceea ce zic ca si sala a ajutat la chestiile astea! si pe mancacioasa de prajiturele!!!
noi am avut un weekend plictisitor, cu cumparaturile de rigoare, plimbarea in parc si mersul la tzara offff ce as merge undeva buuuu sau ia datzi-mi ceva idei zilnice!!!voi ce facetzi toata ziua inafara de strictul necesar!!!??? aaaa. si inca ceva sa dau sau nu cupilul la cresa ????
Amelia primul anisor
Amelia
melly23 spune:
P.S. cleo si eu sunt o pacatosa azi in zi de sarbatoare fac curat si spal hainele!Doamne iarta-ma!
Amelia primul anisor
Amelia
Micaela06 spune:
Neata,
Tinem pumnii azi boboceilor si mai ales mamicilor lor Laura si Simona
Daria are o forma usoara de conjunctivita, ne lupatm cu picaturile, dar faza cea mai rea e ca a cazut si si-a julit nasul, plus ca e cam vanata, imi e teama sa nu i se strambe
Noi in we am fost la ferma animalelor, ei i-a placut foarte mult, e inbebunita dupa animalute , nu va spun ca afara strangem toate pisicile si toti cainii, ii mangaiem, vorbim cu ei...
Doloress, in legatura cu soacra ta sa stii ca si mie uneori imi vine sa-i zic sa ma lase in pace si doar e fata mea, uneori te ajunge oboseala, acumulezi frustrari, asta cred ca a fost, un episod izolat. succes in gasirea unei gradinite bune pt Patrick.
Andree nu stiu daca as putea spune ceva care sa iti aline durerea. Gandeste-te ca il ai pe Eric si va veni si ziua in care ii vei face un fratior sau o surioara.
Va pupam