Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaser spune:
Neata!
Andreea imi pare nespus de rau! Iti doresc multa sanatate! Si o prietena de-a mea a patit la fel si dupa 9 luni a ramas gravi. Acum are si ea o fetita sanatoasa de aceeasi varsta cu Eli.
Iulia iti doresc si tie multa sanatate...sper sa nu fie nimic grav!
Anisiap sunt f dulci bebelunii...cea mai tare faza e ca doar surioara are suza
melly 68 nu-i chiar rau...eu zic ca e ok...la vacum nu mai mergi?
Noi am scapat de suzeta...nu i-am mai dat-o! Are o sapt cred de cand nu i-o mai dau!
Aseara am lasat 3 prajituri pe masa si am gasit-o pe Eli cand o manca pe ultima...Erau cu cioco...va dati seama cum arata...O sa va trimit poze!
Va pup!
MsBB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Aseara am lasat 3 prajituri pe masa si am gasit-o pe Eli cand o manca pe ultima...Erau cu cioco...va dati seama cum arata...O sa va trimit poze! |
Lasa-ma sa ghicesc! A incercat impachetari cu ciocolata ? Pariez ca are un ten de diva acum .
Tre sa fie tare haioase pozele, abia astept sa le vad
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
DanaH spune:
ziua buna fetelor!
in primul rand vreau sa o pup pe andreea si sa ii spun sa aiba incredere, o sa fie bine pana la urma. uita-te la puul mic, strange-l in bratze si o sa treci peste asta. stie el dumnezeu cum sa aranjeze lucrurile, eu am incredere in el.
si sa ii transmit un pupic si lui alysh. si o intzeleg foarte bine. shi eu am trecut prin aceleasi ganduri luna asta. s-a intamplat sa uit pilula intr-o seara si mi-am amintit abia a doua seara, dupa ce prestasem. credeti-ma ca iau pilule de ani buni si nicodata nu am uitat-o. ei bine, mi-am zis ca e un semn de sus, si ca asha vrea domnul. evident ca am aveut gretzuri, ca m-a durut foarte tare burta la un moment dat (exact ca la alex), toate semnele mai putzin sanii. si eu venit uratzii asa cum trebuia sa vina. nu stiu daca am fost bucuroasa sau trista. cate putzin din fiecare. sotzul mi-a zis ca daca tot am fost trista ca nu s-a intamplat, de ce nu incercam totushi. mi-e teama ca imi bat joc de copii, zau. nu am timp sa le acord cat de multa atentie vreau eu. si nu vreau sa ii am numa sa imi umple casa, vreau sa petrec timp cu ei, sa le explic, sa desenam, sa citim, sa scriem impreuna. ei bine, eu nu am timp sa fac asta acum cu alex. daca mai vine inca unul... ce ma fac? poate numa daca se face ziua de 30 de ore.
mai vroiam sa zic, dar sunt minte scurta. aaa, sa spun lui anisip ca are doi pui superbi si ca mi s-au inmuiat ochii cand i-am vazut dormind unul langa altul.
laura, draga mea, pupici sa treaca gretzurile. la fel pt danicris.
fetele cu intalnirea, va cam invidiez.
despre noi.... ne recuperam dupa petrecerea de ieri. am avut vreo 15 invitati + copiii aferentzi. noroc ca a fost cald afara si usile de la gradina larg deschise, lumea a stat mai mult afara.
joi, de ziua lu' tati am zis ca petrecem si noi in familie, mergem la restaurant toti patru. ei bine, un mare esec. am ales un restaurant frantzuesc, finutz, delicat. am intrat noi acolo cu o urlatoare din dotare si cu un nazdravan. am venit de acolo cu indigestie, si nu pt ca nu ne-a placut mancarea, ci pt ca am mancat-o foarte repede, nu stiam cum sa plecam mai repede, sa le inticneasca celorlalti sampania. defapt unul manca si celalt se plimba pe afara cu mandra. am zis ca de acum in colo sarbatorim acasa, dam comanda si gata. si zau ca sunt copii dusi la restaurant, dar din astea, mai de terasa, cu mai mult zgomot, nu cu muzica in surdina. dar de acum ne-am invatzat lectzia.
altceva.... imi vine sa plang ca iar s-a dus weekend-ul pe lanaga mine si nu am intzeles nimic din el.
va pupic si va urez un rest de weekend placut.
Poze
mihaser spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MsBB
Lasa-ma sa ghicesc! A incercat impachetari cu ciocolata ? Pariez ca are un ten de diva acum . Tre sa fie tare haioase pozele, abia astept sa le vad Cum a intrat Andra in viata mea... Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic... |
Aici sunt:
http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Septembrie%202009/
YLARI spune:
Mihaser, manca-i-as guritza aia ciocolatita de scumpa ce e!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Danicris spune:
Salutare, fete-cucuiete !
Andree, imi pare foarte rau si iti doresc multa sanatate, sa treci peste episodul acesta cat mai repede.
Anisiap, mi-au placut foarte mult pozele, ce frumos dorm amandoi ...
Gabitza, saru’mana, o sa incerc si eu o comanda ca au inceput sa mi se umfle sanii si nu-mi mai incap in sutienele vechi, iar in Buzau nu gasesc cupa mai mare. Noroc ca am un sutien de alptare, cu ala ma mai descurc pana imi gasesc sutiene pe masura.
Desiree, habar nu aveam prin ce ai trecut pana sa o ai pe Victoria, imi pare rau, fereasca Dumnezeu, cred ca este cumplit !
Alysh, stiu cum este, m-am perpelit si eu si am plans vreo saptamana dupa ce am aflat ca sunt insarcinata insa incet-incet mi-am revenit. Sunt convinsa ca nu e usor insa bucuria este mare. Deci asa, Mircica este bataus … hmmm … si n-ai zice cand ii vezi fetisoara aia frumusica. Nici Vlady nu riposteaza ? Nici al meu, in schimb el o fura numai de la fetite, pana acu’ n-a luat nici o scatoalca de la baieti.
MsBB,
Mihaser, misto faza cu prajituricile. Abia astept sa vad pozele. Aha, iata-le, ai doi copii minunati, iar Eli cu ciocolata la botic este delicioasa.
DanaH, saru’mana. Imi pare rau de seara ratata la restaurant, asta e, tre’ sa mai treaca ceva ani sa puteti iesi linistiti. Mda, legat de weekend am aceeasi senzatie din pacate, trece ca vantu’ si ca gandu’.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Reallaura spune:
scumpele
eu cu greturi, dar si cu restanta la postat pozele: scuze de intarziere
uitati AICI MUGURASII DE SEPTEMBRIE
M-a certat sotul, m-a facut cu ou si otet ca sa dau copilul la cresa, sa vedem cum ii merge, ca sunt in ultimul hal de nehotarata ca etc...sa incercam macar.
asa ca maine ma gasiti plangind in curte la cresa...sa vedem ce va fi...dupa ce dormisem asa bine aseara cu gandul ca nu-l tradez pe fimiu!
Mihaser tari pozicile. si celelalte mi-au placut...deci asta e secretul sa pape copii...uiti 3 praji pe masa la bucatarie...dar cum s-a cocotat ea acolo, daca Doamne Fereste cadea???
Alyshuca, danaH
DAnaH ce intamplare si cu pastiluta buclucasa!
fug a varsat ciorba pe jos si tipa: "a tiuriut"... a cazut, as spune el
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+
Alysh spune:
Hello fetele,
Azi am continuat racletta de aseara si am bagat la greu in ghiozdan. NU stiu la cate kg o sa ajung, tre sa intru unrgent pe regim. Off, mereu spun asta si niciodata nu ma tin de cuvant...
DanaH, Danicris, va multumesc mult pt cuvintele frumoase, nici nu va imaginati ce mult ma ajutati sa trec mai usor peste perioada asta mai ciudatica plina de ganduri si idei
Laurita, saru'mana pt poze! Atunci bafta maine cu cresa, daca Mirci se va adapta usor si tie iti va fi mult mai usor sa treci peste asta!
Mihaser ai niste dulceturi de copii! Am recunoscut lucrusoare de LR pe acolo
Vlady
YLARI spune:
Laura, Alysh, Piggy ce mugurasi + mladitza frumoasa am vazut eu in seara asta, Doamne cat de mari cresc...
Si inca un special ptr Alysh... lasa, n-a fost sa fie acum, o sa fie cand o vrea Dumnezeu. Eu asa am zis ca luna asta sunt No stress, impreuna cu fetele de la Aspirante optimiste... si sa vedem ce o iesi
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
Buna seara fete. Nu mai am timp de loc, ofof
Andreea, imi pare asa rau de sarcina. Dar stie DUmnezeu cum le aseaza pe toate, incearca sa intelegi lucrul asta si-ti va fi mai usor..
SIs, ce poze superbe, ce bine ii vin hainutele lui Mirci...cred ca cel mai bine ii sta in kaki..Sper sa dispari repede de linga el miine, dupa ce il lasi. Doamne Ajuta!Sa fie bine
Lorich, iti trimit un ppupic ca ai intrebat de mine.Nu am ramas inca si ma batea gindul sa nu mai fac acum, dar ma bate barbate-miu la cap acum, cica sa nu-mi para rau dupa aia ca dc nu facem acum peste un an doi trei chiar ca numai facem.. Hmmm..
Dani, Sis, sper s atreceti de greturile astea nasoale!!!
Alysh, fetelor, duminica dc e intilnirea vin si eu , ca-i las cu CIp..numai bine la prinz cind dorm ei...Deci la 1 ziceati? VIn!!Alysh..imi pare rau ca nu esti! Cunosc oscilatia asta sa fie acum sau nu sarcina..
Mihaser, e dulce foc ELi..nu ti-e frica cum se cocoata asa pe masa??Brrr, dar cred ca era prea ocupata cu impachetarile ca sa aiba chef sa se arunce..
Msbb, ai fost haioasa ca de obicei!
Noi incepem miine gradi si s-ar putea si Mati sa inceapa cresa, inca am ceva probleme din partea celor de la Asistenta sociala, dar am obtinut adeverinta pe care o vor, sa vedem daca asa le va convine..Daca nu..asta e, stau cu el acasa..si poate ramin insarcinata si nu-mi voi mai face atitea griji ca n-are cu cine ramine sau mai stiu eu. Vom vedea.
EU m-am ingrasat. Cred ca am 58-59..Asa ca de miine ma apuc de regim si sa vad ce rezolv cu cresa, daca reusesc sa-l dau merg la sala ceva. Vedem.V-am pupat, miine am o zi grea(ma refer la cresa lui Mati)Sper sa fie bine
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"