Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 3
iulia83 spune:
fetelor, multumesc pt raspuns. deci daca nu e nodul, sa nnu ma ingrijorez...totusi, sunt in dubii nu stiu ce e. vad eu, merg la gineco luni. am intrat mai mult sa ii zic lui andree27 sa fie tare, imi pare rau din tot sufletul pt voi. e dureros, nici nu vreau sa-mi imaginez ce-i in sufletul tau. te imbratisez cu drag...
si lui ansiap am stat cateva min bune si am studiat pozica cu puiutii adormiti ma minunez cum reusesti. sunt superbi amandoi, ale bucalata si dragutul de kevin micut si dulce. felicitari, esti o super-mom!!!!
Victoria_mami spune:
Andree, special pentru tine am intrat, iubita. Imi pare tare, tare rau de sarcina pierduta, de bebe. Of, am trecut de 6 ori prin asta, inainte de a se naste Victoria si tot nu stiu ce sa zic... cred ca nu exista cuvinte sa aline in situatia asta. Iti doresc sa te linistesti cat mai repede. Indreapta-ti toata atentia spre Eric.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
andree27, imi pare rau pt situatie, fii tare, asha a fost sa fie.
anisiap, pozele cu bebeii tai m-au terminat. Sunt nemaipomeniti.
Melly, welcome bec. 67 kile?pai ai slabit ceva! Mai poti incerca cu electrostimulare, mai sunt unele abdomene care le poti face fara sa soliciti coloana (gen bicicleta etc). Mergi la kinetoterapie si te va invatza ce exercitii poti sa faci ca sa relaxezi durerea de coloana.
Plus - regim...plimbari lungi...
PS: adriana78 pleaca in concediu 2 sapt. Va pupa pe toate!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Andree27, si eu te sfatuiesc sa fii puternica, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa durere, te pup si iti urez ca bb2 sa nu intarzie
Melly, zilele trecute ma gandeam la tine, ce bine ca ai mai scris, imi pare rau ptr problemele medicale, of...
Noi suntem bine, dar ca de obicei ma plictisesc foarte tare, Eva e bine, va pupam pe toate.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
inais spune:
Andreea uofff...sa stii ca e o incercare. Un fel de lectie de viata. Dura, dar asa-i si viata. Dar ai vazut prin ochii lui Eric ca poate fi si frumoasa viata, nu? Asa ca o sa treci si peste asta. Mai ales cu ajutorul lui Eric. Si inca ceva: Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce! O sa fie bine, crede-ma!
Mai scrie-ne!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Doloress spune:
Andree imi pare rau! Multa putere sa-ti dea Dumnezeu, sa treci peste asta, stiu cat e de dureros! Ai grija de tine!
Anisia super faine pozele! Ma impresioneaza tare cand vad fratiori, si abia astept sa-i fac si eu lui Patrick unul! Mai ales cum e innebunit el dupa copii, sunt sigura ca o sa fie tare incantat.
Melly bine ai revenit, m-am uitat putin si la pozele tale de la semnatura, ce ochi frumosi are fluturica ta! E foarte bine, 82 de cm si 12 kg, al meu e nascut cu o luna jumate inaintea Ameliei si are 80 de cm si 10 kg (bine ca a fost si prematur).
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Alysh spune:
Neata scumpele mele,
N-am mai apucat sa intru.....am trecut si eu prin tot felul de stari aiurea. Mi-a intarziat CM 3 zile, n-am zis nimanui, am trait 3 zile cu impresia ca sunt insarcinata.....dar mi-am propus sa astept pana la test sa fiu sigura. Ei bine, mi-a fost greata , m-au durut sanii, eram balonata , tot tacamul. Sambata noaptea m-am dus sa fac testul asa doar sa-mi confirm.....si chiar in secunda aia a aparut si CM.
Ideea e ca in astea 3 zile am fost atat de confuza, intr-un fel eram fericita dar nu in totalitate pt ca ma gandeam cu groaza cum ma voi descurca cu 2 mici si cum o sa stau eu inca 3 ani acasa de-acum inainte.
Cred ca am imbatranit zilele astea de la atatea ganduri.
Asa ca il las pe Dumnezeu sa decida cand si cum si daca.....m-am stresat mult pe tema asta luna asta chiar dc n-am spus nimic....nu mai calculez ovulatia, nu mai programez partidele de amor, nimic, las lucrurile sa decurga natural.
Boooon, ramane intalnirea pe duminica? Ora 13 e ok? Cine mai doreste, pofteste sa adaug la listutza.
Andree, tare rau imi pare de vestea pe care ne-ai dat-o, poate ca asa a vrut Doamne Doamne acum ca sa nu se complice lucrurile mai tarziu. si iti doresc un bebitz sanatos cat mai repede!
Laurita ai pus pozicile undeva?
Vlady
Reallaura spune:
Alyshuca ooooof, si tu mai scumpa, ce bcurie mi-ai fi facut...asa ma intreb si eu cum ma descurc cu 2 si cum mai stau aproape 3 ani acasa, dar trebuie, e si multa bucurie aici...
Ieri am decis ca nu-l mai dau la cresa. NU pot. e ok sa aman, dar de ce sa tot tin locul ocupat. Asa sunt eu. deci il tin cu mine acasa...o sa fie o mica nebunie, dar trece si asta.
acusi pun pozicile. si dau link
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+
MsBB spune:
Andreea - doar timpul te va ajuta sa te simti mai bine! Fii tare si capul sus! Cuvintele sunt de prisos!
Alysh - te cred! Eu ma simt coplesita doar imaginandu-mi cum ar fi daca...Dar usor-usor de adaptezi, te mobilizezi si uite asa le faci fatza la toate. Este normal sa iti pui intrebari, sa vizualizezi cu ochii mintii, sa faci strategii si planuri dar , vorba ta , poate e mai bine si usor sa te lasi purtata de val, sa le iei pe toate asa cum vin.
Cred ca ai trecut printr-o perioada f framantata, zilele astea, dar mie imi pari deja pregatita si, zic eu, suficient supermom sa te descurci cu 2 bb . Trage o privire la Vlady si vezi ce treaba buna ai facut .
In legatura cu intalnirea : pe noi ne aranjeaza cel mai bine ora 13 . Zilele astea vedem ce zice si Chinabulina, dar eu sper ca vom fi acolo amandoua.
Sper sa ne vedem cat mai multe
Anisiap - fff frumoase pozele! Sa-ti traiasca comorile ! Ale zici ca are 3 anisori . Pare atat de matura cu parutzul lung si atat de frumoasa
Iulia - te asteptam cu vesti luni! Cum mai este acum? Tot roshu/dureros? pt tine si Mufy!
Laura - lasa, mai bine asculta-ti instinctul. Nu vei da gresh chiar daca iti va fi mai greu. Abia astept
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Alysh spune:
Laurita, sincer, ma bucur ca nu-l dai la cresa. E micutz iubita si daca poti sa-l mai tii acasa tine-l. Trebuie doar sa-l domesticesti putin sa nu-l mai bata pe fi-miu. DAr lasa ca-l dau eu la karate sa vezi ce ti-l cafteste dupa cu dor!
MsBB, saru'mana pt cuvintele frumoase, mi-au mers la inimioara sa stii! Abia astept sa ne vedem!
Hai fetelor, sa ne inscriem cat mai multe pt intalneala!
Vlady