Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Ca tot veni vorba de retzete mie mi-e dor de Esme pe care o si pupez

bine zis, ylari, si mie mi-e dor de Esme. sper ca tacerea ei e de bine.

si mi-a fost dor si de cleo, si ea a fost cam zgarcita cu vorbele in ultima vreme. dar vad ca acum s-a mai dezmortzit.

eu sunt pe fuga, tb sa plec cu alex la scoala. apoi am o lista lunga de trebi de rezolvat. multa administratie. si ceva cumparaturi. ca doar e ziua mea libera, nu?
va pup si cred ca mai intru maine, de la munca, acolo am mai mult timp, chiar si in aceste conditinuni de stres.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna mamici si pitici.

Ne-am intors.A fost frumos dar si obositor.
Concluzia: un concediu cu un copil e total diferit de ce stiam noi, dar nu as fi lasat-o pe asta mica acasa (sunt dependenta de ea).Julia s-a simtit extraordinar, si ar fi intrat si in apa daca am mai fi stat 2-3 zile Ii era frica de valuri, dar incepuse sa-si faca curaj sa intre pana la genunchi si-apoi sa alerge inapoi.
Prin tara e cam frig. Mi-e si groaza sa iesim afara.

Nu am timp de conspect ca trebuie sa strang de prin casa, sa fac mancare, sa spal, etc (stiti voi . Acum scriu cu asta mica in brate ca e tare geloasa pe calculator ).

O zi frumoasa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna dimi,
multumesc pentru raspunsurile cu imunizarea, am inteles ca imunobaby e cel mai folosit, nu stiu daca sa ii dau ceva sau nu, eu vroiam sa fiu pregatita de gradi . Acu ce sa zic, sper doar sa semene cu tac-su.

De vorbit si noi tot japoneza vorbim, da o vorbim non-stop, in romana spunem cam 10 cuvinte. Uneori repeta cate un cuvant spus de mine, dar cred ca i se pare ei amuzant, nu il si retine. Oricum eu cred ca fetitele sunt mai vorbarete decat baietii si nu putem face comparatii asa cum nu putem sa ii comparam pe cei carora li se vorbeste intr-o singura limba cu cei care aud cate 2. Pana la urma toti or sa vorbeasca si o sa ne mamance urechile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, is f. agitata.

M-a sunat shefa sa nu ma intorc la munca acum - sa astept pana in primavara.

Uof...

imi facusem planuri etc...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

fetelor, is f. agitata.

M-a sunat shefa sa nu ma intorc la munca acum - sa astept pana in primavara.

Uof...

imi facusem planuri etc...

Nasol.Nu sunt proiecte sau de ce?

Dupa ziua de astazi imi vine si mie sa ma intorc la lucru urgent.
Julia a urlat cand am imbracat-o, a urlat afara pt ca nu mai avea stare in carucior, a urlat ca nu i-am dat pufuleti (in ideea sa manance fructe acasa, dar nu a mancat ), a urlat in casa din diferite motive numai de ea stiute si intr-un final a adormit suspinand.
Vreau la birou unde e linisteee, sa mai povestesc si eu altceva decat papa, scutece, somn, povesti, etc
Cred ca ii e greu sa se adapteze de la vacanta la noul program, si o deranjeaza rau o maseluta, dar totusi asa circ nu a mai facut de mult.

Apropo de vorbit la varsta asta, ca tot am mai scris eu pe-aici si-am fost ingrijorata (acum nu mai sunt ) Julia vorbste un amestec de chineza-japoneza-araba Clar nu spune nici un cuvant.A ramas doar cu bum-bum, nene si bobo (pasarele si bobocul ei de jucarie). Mai spunea "ba" la mare, piscina, apa, bec, si la multe alte obiecte interesante.Toate is ba sau bo .De repetat nu mai vrea sa repete dupa noi.Dar sunt sigura ca intr-o buna zi va vorbi si romaneste si-atunci sa ne astupam noi urechile .

Hm...am auzit-o maraind. Cred ca s-a trezit de foame.Sa vad daca acum are ganduri mai bune fata de mancare

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

De ce mai Cleo ? N-au nevoie de oameni ?

Desiree pai te felicit ca parca intelesesem ca Victoria a venit dupa 6 pierderi de sarcina ... poate nu am inteles io bine Daca asa este, jos palaria Ai o rasplata pe cinste :)

Robert mi-a dormit toata noaptea, desi io ma gandeam ca nu o sa poata respira, saracutzul. Dimineata a si tusit un pic dar acum cica e mai bine. Totusi, stau cu frica in san Sa nu devenim si noi verzishori Vremea e de kko aici, cum se zice intunecat, ploios, vantuletz ... cam 15-18 grade. Tocmai buna de raceli :) Peste tot de altfel oamenii stranuta, tusesc, mucesc ... mda :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Desiree pai te felicit ca parca intelesesem ca Victoria a venit dupa 6 pierderi de sarcina ... poate nu am inteles io bine Daca asa este, jos palaria Ai o rasplata pe cinste :)

Robert mi-a dormit toata noaptea, desi io ma gandeam ca nu o sa poata respira, saracutzul. Dimineata a si tusit un pic dar acum cica e mai bine. Totusi, stau cu frica in san Sa nu devenim si noi verzishori Vremea e de kko aici, cum se zice intunecat, ploios, vantuletz ... cam 15-18 grade. Tocmai buna de raceli :) Peste tot de altfel oamenii stranuta, tusesc, mucesc ... mda :)

urmeaza o perioada agitata - schimbari mari la americani, si shefa zice ca se va lucra si noaptea etc. Ea imi recomanda sa astept pana in primavara,sa se linishteasca apele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

urmeaza o perioada agitata - schimbari mari la americani, si shefa zice ca se va lucra si noaptea etc. Ea imi recomanda sa astept pana in primavara,sa se linishteasca apele.

La fel si la noi. Suntem 3 fete care am nascut (eu prima) si in ianuarie am fost prima care am apucat sa ma intorc la birou, dupa care celelalte fete au fost sfatuite sa ramana acasa pana la 2 ani ptr ca se pun la cale restructurari, etc. Chiar inainte sa ma reintorc eu in CIC trebuiau sa o anunte pe o tanti ca o disponibilizeaza (ptr a echilibra raportul oameni care fac bani/oameni care ii ajuta pe aia de fac bani). Norocu ei ca m-am intors eu in CIC si a scapat. Momentan. In septembrie acum e board meetingul si sigur nu vor fi vesti bune ptr ca vinzari = zero... Asa ca mai bine bagam un bebe 2 Se mai linistesc apele, bla, bla... Lor le convine sa te plateasca statul, nici nu te pierd ca angajat. Pupici. O sa fie bine

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mey... si la mine s-a schimbat modificarea :) Plecam vineri la mama, eu voi ramane acolo pt o saptamana si ceva... asa ca dixtractie maxima la cinezarit, poze sa puneti (dar nu cu mancarea) si SPER sa reusesc next time. MsBB TREBUIE sa mai fie ocazii.

Lily welcome back! E nasorl cu reacomodarea pt toti dupa concediu. Poze?????

Simonix tinem pumnii sa nu deveniti ecologisti

Vianne pupam Stefana cu temperatura, sanatate multa, acum nu se mai poate vorbi de luat tzitzi de la gura, uite ca ma plangeam si eu ieri de nopti, azi a mai spart un dinte. Deci... que sara, sara

Nu stiu cine intreba de Gabitza: e la munte, se rasfata pe undeva pe la racoare, la aer curat.

Cleo bafta cu rezultatul, despre job, la cat sunt eu de Robert-dependenta... as vedea ca o mare bucurie faza asta.

Nu mai stiu ce voiam sa mai zic. Sa pap si eu nitelus, ca o ora m-am chinuit sa-l adorm la pranz.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DOLORES daca zici ca te ia deja drept suzeta,nu mai e ok. Hai sa zicem ca tu rezisti a doua zi,dar el nu doarme deloc bine,continuu,linistit,si a doua zi e si el zombi.
alaptatul merge si pana la 2 ani,dar sa fie odihnitor si linistitor.
Bafta orice ai hotari !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput