Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
stefany_p spune:
mai, eu recunosc ca ma asteptam sa stie alfabetul la varsta asta...el la 4 luni zicea mama...acum sta si mai prost
..zice mama cand e suprat, dar ne zice amandurora, mai zice tata dar asa cand vrea el, bye bye si cam atat..ma gandesc c-o fi ameteala in capul lui..acasa in romana , la gradi numai in engleza...or vorbi ei, zic
noi am fost duminica la o ferma, am cules mere, Iustin s-a prins de miscare, baga merele in sac, se mai baga in galeata, a vazut animale, ne-am dat cu tractorul...fain, nu?![]()
NICI AL MEU NU MA LASA LA CALCULATOR...deloc. il apuca crizele cand ma vede dar in rest e ok, pot bucatari in voie cu el langa mine...
care vrei 5 kile de mere?![]()
am facut placinta
Victoria_mami spune:
Doloress, imi pare rau ca nu poti avea nici 5 minutele ptr. tine; poate o sa se obisnuiasca Patrick sa se joace singurel cate 5-10-15 minute. Poate ca asa l-ai obisnuit tu, sa fii tot langa el; eu pe Victoria am obisnuit-o de pe la 8-9 luni ca dimineata ea isi papa singurica breakfest si mami iasa la cafea si la fumat. 15 minute nu ma deranjeaza nimeni. Fff rar cand maraie si intru inainte de a fuma 2 tigari si a-mi termina cafeaua. Apoi peste zi ne jucam tot impreuna tot timpul, dar daca am treaba, ea se joaca singurica si cate o ora-doua, doar sa ma vada si ma urmareste prin toata casa si eu imi fac treaba. Daca tre' sa cobor sa bag la spoalat, o pun in exer-saucer si ii spun ca tre sa cobor la laundry si nici nu ii aud gurita sa maraie... Nu ma laud, pe cuvant ca nu, doar iti spun sa fii mai optimista, poate daca il lasi azi 2 minute, maine 3 si tot asa, poate se obisnuieste si el...
Stefany, Victoria spune multe cuvintele, doar ca tre sa ai urechea formata sa le intelegi; Nu le spune clar... spune: hat, hot, bath, bad/bed, shoe, eye, ear, am spus eu intr-o zi "shit"! si a repetat!
dar a uitat, de atunci. Ce mai spune...??? Bang, Hi, Bye; sincer, cred ca mai sunt, dar nu mi le amintesc acum. + turuiala de rigoare
Sa nu crezi ca le spune foarte clar, de aia spuneam ca tre' sa ai urechea formata. Si daca ai bagat de seama, in general sunt cuvintele cu sunetele Ba si Ha... Au ei timp sa vorbeasca... are soacra-mea o vorba: "Abia astepti sa mearga si sa vorbeasca sa le poti spune <Taci si stai jos!>" ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simonix Si sa o felicit pe Desiree ![]() E minunata Victoria Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
Scumpa, multumesc de felicitari... dar pe cuvant ca nu-mi functioneaza neuronu' la ora asta... de ce ma feliciti? Am pus oare, poze recente? Ca stiu ca am tooooooot intentionat...
Oricum, multumesc de complimentele la adresa Victoriei. 
_

Victoria_mami spune:
STEFANY eu vreau placinta, nu doar mere... ca mere am si io, dar nu stiu sa fac placinta
![]()
_
simonacip spune:
Desiree hihi misto asta cu abia astepti sa mearga si sa vorbeasca sa le poti spune taci si stai jos..Totusi ...depinde si de copil. Uite David de cind merge si vorbeste nu i-am putut spune niciodata taci si stai jos...Are o fire neastimparata si o personalitate puternica...cam imi spune el mie fraza respectiva..
MsBB, si Mati a fost iritat fff urit la fund, i-am dat cu bepanthen de citeva ori pe zi. i-a trecut.Sper sa rezolvati repede funduletul saracutza. SI Mati plingea si se ferea cind il dadeam cu crema..din cauza durerii..
SIs, Dani, sper sa va treaca greturile, si mie mi se face rau cind citesc numai...
Doloress, sa stii ca si Matei e la fel, nu ma lasa sa-mi consum timpul cu altceva. Nu-ti spun cum am spalat bucataria acum 2 zile (ca nu se mai putea, am tot zis ca va merge la cresa si am asteptat, erau aragazul, cuptorul, microundele..totul de nedescris). EI, mi-a varsat ibricul plin de pe masa, mi-a tras servetelele, a bagat mica pina la cot in gunoi. Si desigur n-a vrut deloc sa se culce la prinz...stia ca avem treaba
Hai ca mai ai putin de asteptat,va fi mai bine la cresa,s unt sigura...DOar cu imunizarea...hmm
SImonixai dreptate...cel putin 6 luni dureaza imunizarea asta. Noua insa ne-a mers f bine cu imunobaby (am vazut ca scrie Belleane de un conservant naspa
)Eu i-am luat deja si am inceput sa le dau. Da, antibioticele sunt mereu de evitat. Eu de cind am descoperit aerosolii si vad ca functioneaza la ei...e mare lucru. Bine, noi n-am mai patit nimic de multicel ..Sa vedem acum ca vine vremea urita..Va urez succes cu chiriasii!
Alysh, merci ca m-ai trecut pe listutza, succes cu ovulatia
!
EU mai am miine 2 pastile de utrogestan, apoi ar tb sa-mi vina ciclul..Nu stiu ce sa fac, mai fac sau nu sis spune sa nu, CIpian spune sa da..
Am fost si la serviciu ieri si vestile sunt de mai rau, mai rau adica sa scoata si sporul de 85% pe care-l avem in prezent..Munca multa, bani tot mai putini..Nu stiu ce sa zic Parca imi vine sa mai stau acasa inca 3 ani in perioada asta ca si 2011 se anunta dificil...In plus daca nu-l fac acum pe bb3 atunci cind??Cu cit trece timpul mi-ar fi mai greu...
Lorich, ma bucur ca vii, hai fa tot posibilul si vino. In mare vad ca suntem cam aceleasi d edata trecuta. Am s-o sun si pe Andreeap sa vad dc vine si ea.
N-am somn..Stefany, da si la noi niste placinta.Mmm
Mere avem.![]()
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Vianne spune:
Cami, Simona, Laura, MsBB, Lorich, multumes frumos de raspunsuri! Ma ajuta mult!
Ylari
MsBB, asta as vrea si eu, sa o fac sa nu mai suga noaptea dar nu sta nicicum cu al meu sot, plange amarnic daca plec. Poate si pt ca trece acum prin faza asta, cu dintii.
Asta noapte si azi Stefana a avut febra, 38.9, 39. Am ajuns cu ea la doctor pana la urma pt ca febra nu ceda. Doctora spune ca febra asa mare nu e de la dinti, ci poate fi o infectie. Deocamdata nu a gasit nimic. O voi suna maine sa ii spun cum e Stefana iar in timpul asta eu incerc sa tin febra sub control.
Danicris, Laura, am inteles bine? Sunteti insarcianate?
Daca da, felicitari din tot sufletul! 
Va pupam!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Desiree hihi misto asta cu abia astepti sa mearga si sa vorbeasca sa le poti spune taci si stai jos..Totusi ...depinde si de copil. Uite David de cind merge si vorbeste nu i-am putut spune niciodata taci si stai jos...Are o fire neastimparata si o personalitate puternica...cam imi spune el mie fraza respectiva.. ![]() MsBB, si Mati a fost iritat fff urit la fund, i-am dat cu bepanthen de citeva ori pe zi. i-a trecut.Sper sa rezolvati repede funduletul saracutza. SI Mati plingea si se ferea cind il dadeam cu crema..din cauza durerii.. SIs, Dani, sper sa va treaca greturile, si mie mi se face rau cind citesc numai... Doloress, sa stii ca si Matei e la fel, nu ma lasa sa-mi consum timpul cu altceva. Nu-ti spun cum am spalat bucataria acum 2 zile (ca nu se mai putea, am tot zis ca va merge la cresa si am asteptat, erau aragazul, cuptorul, microundele..totul de nedescris). EI, mi-a varsat ibricul plin de pe masa, mi-a tras servetelele, a bagat mica pina la cot in gunoi. Si desigur n-a vrut deloc sa se culce la prinz...stia ca avem treaba SImonixai dreptate...cel putin 6 luni dureaza imunizarea asta. Noua insa ne-a mers f bine cu imunobaby (am vazut ca scrie Belleane de un conservant naspa )Eu i-am luat deja si am inceput sa le dau. Da, antibioticele sunt mereu de evitat. Eu de cind am descoperit aerosolii si vad ca functioneaza la ei...e mare lucru. Bine, noi n-am mai patit nimic de multicel ..Sa vedem acum ca vine vremea urita..Va urez succes cu chiriasii!Alysh, merci ca m-ai trecut pe listutza, succes cu ovulatia EU mai am miine 2 pastile de utrogestan, apoi ar tb sa-mi vina ciclul..Nu stiu ce sa fac, mai fac sau nu sis spune sa nu, CIpian spune sa da.. Lorich, ma bucur ca vii, hai fa tot posibilul si vino. In mare vad ca suntem cam aceleasi d edata trecuta. Am s-o sun si pe Andreeap sa vad dc vine si ea. N-am somn..Stefany, da si la noi niste placinta.Mmm Mere avem.Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
treci si dormi, ai 2 cupii!
/Pun de
. Ca in vremurile deeee muult apuse.fetelor, am mai facut acu 10 zile un PapaNicolau. Mi-e frica sa ma duc dupa rezultat
Simonix, si noi va uram succes cu chiriashii
Vianne,
si cred ca tre sa ceri consilierea un dr/persoane avizate. Daca la inceput te-ash fi sustinut 100% cu alaptatul, in situatia data am ezitari. Ca la 9luni, cand a trecut mara pe bibe, a trecut la somnul de toata noapteaa.... bine, uite acu s-a trezit si a plans, dar asta se intampla arar (sper ca nu e regula desi a mai fo in ultimile nopti...Si fiica mea sta numai dupa mine. Dar eu mai reusesc sa fac alta-una, sa pun pe iarna, sa fac piatza, sa bag la spalat, scot-bag in balcon, ma ajuta si la ordine in dulapuri (trage tot jos -dar e un inceput, da?) etc. Sunt terminata fizic seara, cand a trecut de la adormitul la 21 la 22 a fost un shoc, plangeam aproape de oboseala. Aseara stiti cum am obosit-o? Am fo in Carfur. Si am pus-o in coshul mare de cumparaturi, si le redecora acolo, le muta din stanga in dreapta. Pana la urma i-am dat o punga de pufuleti si s-a pus cu fundu pe o piine mare, rotunda, o piine neagra.
despre vorbit, stefany, fiica-mea vb japoneza. E o limba tare grea, eu o apreciez f. mult pt talentul asta
Laurita, Dani, va urez greturi putine si oboseala cat mai lejera. AM si uitat cum era...
Vianne, sanatate maxima,uf, asta mai lipsea... La voi cum se identifica infectiile? Si cum scadeti temp?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Neatza si de la noi 
Vianne imi pare rau de temperatura Stefanei. Sa ne tii la curent, Doamne ajuta sa treaca repede. Si mie mi se pare cam caldutza Eva in dimineata asta. Dar poate doar m se pare, o sa pun termometrul acusica.
Simonacip, la fel zic si io sa fac pe bb 2 acum ca dupaia, cine stie ce comoditate m-o apuca. Ieri m-am intalnit cu nashika si m-a luat un dor de burticaaa, ea mai are putin si naste. Cum adica sa scoata sporul de 85%? Nu prea inteleg... scuze... Sau e vorba numai de la tine de la servici?
Stefany, wow, 5 kile de mere? Nu, merci, mie imi ajung cele 2 mere pe care le am ![]()
Desiree, la voi nu se gasesc foi de placinta facute gata? Ca in rest, compozitia e super simpla de facut, razi merele si le calesti cu zahar si esente pe acolo pana se inmoaie merele.
Ca tot veni vorba de retzete
mie mi-e dor de Esme pe care o si pupez 
Cleo du-te si ia rezultatul, tzin pumnii sa fie bine. Eu nici acum n-am ajuns cu rezultatul la doctoritza mea
Ce pui ptr iarna? La mine a fost soacramea zilele astea, saraca a muncit ca o sclava, mi-a pus castraveti, a copt vinete si le-a pus la congelator si mi-a facut si suc de rosii cu ardei si cu morcovi (ptr ciorba) special ptr Eva fara conservant. Ca sa nu va mai spun ca am frigiderul pliiin cu bunatati. Stiti ca acum avem o relatie superbuna noi doua, nu? Asa, ca invatzamantul la distanta ![]()
Simonix, ce povestesti tu cu imunizarea, aoleu... exact ce zicei tu, eu credeam ca Eva e beton la imunitate, dar ai dreptate, in casa numai cu noi e mult mai protejata. Asta e, ma pregatesc si ptr momentele astea, cand or veni. Zic sarumana Doamne ca totusi pana acum a fost ok... Vroiam sa-i dau Oscilo preventiv. Am auzit ca face minuni. Zic ca totusi paza buna... decat sa ma invinovatzesc dupaia ca n-am facut nimic...
Pupici la fete. Testul meu de ovulatie tot negativ si azi... of.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Edit: Gabitza, ce faci? Mi se pare mie sau ieri n-ai scris? Sper ca sunteti ok. pupici multi 
Reallaura spune:
Azi ma simt mai bine, dupa ziua deprimanta de ieri...cand mi se parea ca m-am tampit si tr sa mai folosesc si capul. O sa incep sa mai fac la engleza, 2 ore pe zi, vad eu cum le prind: cand doarme - seara ca vad ca la pranz s-a dus, cand e la cresa dimineata, daca nu gatesc, eu stiu
Cleo aoleu, sper sa fie bine cu papanicolau, si eu tr sa-mi iau pe 23 rezultatul. Rezultatul este, dar tr sa fac o vizita la Medicover sa mi-l citeasca si mie. Hm. In fine
Ylari ia si grasa si sotul daca nu poti altfel, cum sa nu. preferam sa fii acolo!! ah....au niste furnici in copac bestialee!
fetele celelalte: e vreo problema daca mai sunt si soti prin preajma???
poate asa sunt sanse sa vina maimulte fete...
Simonix uite ca al meu a fost racit si cat am stat cu el acasa, de mic, desi vorba aia a papat san pana la 1 an si 1 luna. ce sa zic?? acu insa mi-a racit f usor de fiecare data a trecut in 3-4 zile. Slava DOmnului!
Inais si eu i-am dat Immunobaby cand era mic si n-am constatat nici o mare smecherie. sa mai incerc ceva acum, ca merge la cresa. Se poate sa vrea sa petreaca timpul cu mine ca la soacramea doarmesi cate 3 ore, la mine nu 
Stefany nici al meu nu zice mare lucru, dar ieri am auzit un copil in parc repeta tot ce zicea maica-sa: tanti, scara, etc etc.
Am intrebat de curiozitate cat are: 1 an si 3 luni. Wow!!! F suparata am fost pe Mirci, el nu vrea sa zica scara...![]()
vianne ms de felicitari, succes si tie cu intarcatul. vaq fi sensibil mai bine!
Sis tu vii la chinezi, nu???i-al si pe Cip, scapi de gatit...
Belleane wow, fatuca ta are inca 2 reprize de somn??
suuuper. Am incercat si eu sa-l las in patut singur, e jale, plange de mi se rupe sufletul. nu se poate. el trebuie leganat, cantat etc...maaare greseala. Iar bona ta avea trai neneaca!
Aelita ms de intrebare, uite azi chiar ma simt cu mai utine greturi de m-am sculat cu frica sa nu fi patit bb ceva
. mi-e teama ca tot il ridic pe Mirci, il mai iau in brate, nu am incotro. dar cred ca si tu ai trecut prin asta, nu?? sper sa fim ok!
puiutii tai ce mai fac/
Alysh ce faci, iubita?
Noi azi mergem la dr iar ca dam din una in alta; are niste ganglioni in zona inghinala. probabil o inflamatie de cand l-am decalotat, nu stiu...oooof, sper sa nu fie nimic grav...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
7+
MsBB spune:
Neatza!
S-a schimbat modificarea. Nu mai vine Chinabulina la intalnire
S-ar parea ca a intervenit ceva ce-i retine peste weekend acasa si n-au cum sa vina. Tocmai China-bulina sa n-apara la chinezesc, uh? ![]()
Noi ramanem pe felie
, asa cum am stabilit. Duminica la ora 13.
Vianne
asa a fost si la noi. Urla amarnic de am zis ca pana la facultate sigur nu se dezvatza de
.
Eu ii dadeam seara dupa baitza, la culcare pt ultima data sa suga iar de la prima trezire eu dispaream complet din peisaj. Bine - nu se pune ca eu eram dupa usa, imi venea sa
si sa mananc tocul usii de suparare ca plange asa dar deja in a 3-a noapte a fost multttt , mult mai bine. In a 5-a noapte de exemplu m-am dus, i-am facut lapticul, l-am plasat sotului la usa, ea a luat o gura-doua si s-a asezat pe partea aialanta la
, cu sotul care o mangaia usor pe spate.
Eu,sincer, nici nu ma asteptam sa fie bine atat de rpd. La felul in care plangea ea cand aparea omul meu incercand sa o mai linisteasca
. Jur, am crezut ca-n veci nu o voi vedea sa o doarma o noapte cap-coada.
A trebuit sa promit solemn ca nu intru peste ei, ca voi fi tare si-l las pe el sa se descurce cu ea - nu ma asteptam nici intr-un milion de ani sa se dezvete atat de usor. Si acum fac cruce si-i multumesc lui D-zeu!
Poate nu o fi exact asa si la voi dar cine stie, merita incercat. Nu in perioada asta cand e mai greu incercata cu febra si per total de dintisori - cand, se stie, ca tzitzi ii calmeaza acum tare mult, ii linisteste si probabil de asta se si trezeste des, dupa comfortul pe care-l regaseste la sanul tau
( Doamne, ce bine suna!).
Eu am vazut si o diferenta extraordinara la Andra, vizavi de comportamentul ei, dupa ce a inceput sa doarma noptile. Ea de unde dormea agitat noaptea si trezea de 78576475 de ori - nici ziua nu era mai bine. Avea zile cand se trezea la ora 5-6 dimineata iar pana la ora 10-11 seara nu dormea decat 2-3 min la san
. Evident ca era ffffffff plangacioasa, urla din toate pozitiile, la orice ora, din orice motiv, indiferent cum o tineam, ce-i faceam. Ei bine, dupa ce a inceput sa doarma noaptea parca a devenit un alt copil. Si-a format un program de somn si pe parcursul zilei ( acelasi timp de luni de zile ) mananca mult mai bine, este mult mult mult mai calma, plange dar nu asa de mult cum plangea inainte si per total am sesizat modificari in comportamentul ei imediat : zambit mai mult, mai atenta, mai jucausa..etc.
Hai ca iar ma lungesc ...ideea este ca amandoua aveti nevoie de odihna.
Multa sanatate, sa scapati de febra si de multele-treziri nocturne.
Sa ne tii la curent cu ce mai faceti 
Simo - din ce spui imi fac impresia ca trebuie sa treceti la
, combateti criza, luptati cu ea
. Lasand gluma la o parte va urez mult succes - sa fie asa cum va doriti voi!
Cleo - va fi bine
! Sunt convinsa de asta!
Desiree -
, ce tare replica soacrei!
Dulcea mica
, stie cum sa-si ceara Nurofenul - mititica scumpa
! Bai ma omorati! Doamne pe zi ce trece sunt mai dulci, mai dragalashi si mai isteti!
Stefany - idem, singurul cuvant pt care chiar se sforteaza, si vad ca-si doreste sa-l spuna este : CARNE
. Este exact ca taxu
- ar manca la micul dejun carne, la pranz carne si seara carne
.
La pranz cand ii dau sa pape se chinuie din toti rarunchi sa zica carne, sa-i dau carnea mai rpd sa nu o mai aburesc cu legume. Ov cors ca iese mai mult ca-ca, car, ori aaa , da' ea se chinuie.
In rest mai zice : mama, tata, caca, pis, pishu , la un mom dat zicea shase, acum s-a razgandit... shi cred ca ... cam atat 
Simonix - sanatate multa lui Robertix in prag de toamna, gradi si alea-alea 
Inais - intotdeauna creatza ta m-a uimit cu istetimea ei
!
Nu serviti un chinezesc duamna?![]()
Da, Laura, vin cu sotul neaparat. Daca la cadane l-am lasat cu fetitzele din Bucuresti nu ma risc
.Glumesc, evident. Habar n-avem nici unul de B, nu suntem prea familiari cu strazile pe acolo, asa ca e mai putin riscant sa ne despartim, macar ne ratacim impreuna
Ia-l si pe Bogdan, sunt sigura ca or gasi ei ceva de vorba acolo.
Bafta cu somnul lui Mirci. Tare greu te mai intelegi cu ei cand sunt obositi 
Hai Ylari si tu! Vino cu barbat, cu grasuna, cu cine vrei tu - numai hai! Nu-i asa ca ar merge un chinezesc la fix, duminica la ora pranzului? ![]()
OOO lume noua, Aelita
, ma bucur sa te revad 
Doloress - poate se mai linistesc apele pe acolo dupa ce pleaca soacra si-l inscrii pe Patrick la gradi.
Gata, fug si eu la
, ca iar cred ca am scris un roman
. O zi buna sa aveti!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

noastra!