Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 14
aelita spune:
Stefany-sigur glumesti cu vorbitul la varsta asta si mai ales cu alfabetul![]()
acum ei pot sa spuna doar mama si tata sau cateva in plus,e NORMAL ! e ca si cand unora le dau dintii la 4,la 6 sau la 12 luni,fara sa insemne NIMIC.sau cu mersul la 11 ,12,15 luni.
Bilingvii vorbesc mai tarziu.
Andres spune cateva,nici nu am stat sa ma gandesc bine pt ca mie mi se pare destul,putea sa fie deloc si nu ma preocupam atat timp cat vad ca intelege orice ii spun si executa .mama,tata,apa,tzitzi,didi la suzeta biberon putza si la multe altele,titi la diferite nume cum ar Cristi Lili etc,saluta oa(hola),pa-pasi face din mana,Dada o striga pe Sofia,DA desi prefera daul din cap mai des,in loc de nu da din cap ,...si or mai fi....
In rest,duce pampersul la gunoi,face ce ii spui...arata orice.Bea apa din orice ,pahar,cana,pai,biberon,sticla de plastic mica o tine cu o mana,sticla mare i-o tin,face gura ventuza si nu da pe el.dar cand se satura,varsa apa pe jos intentionat si fuge,
ii place sa bage mana in wc cand prinde usa deschisa.
sa dea drumul la apa la bideu(ar da peste tot dar doar acolo ajunge) si sa se balaceasca.
sa mature,sa dea cu aspiratorul,cu mopul,sa stearga cu carpele .
sa dea la buton la masinile de spalat vase si rufe,cand le pun.sa scoata vasele din masina si sa mi le dea sa le pun in dulap.si apoi sa inchida el usa.
sa imi dea rufe din masina ,si eu le intind.
sa manance singur ,tipa sa ii dau lingura lui,asa ca mancam la doua linguri.ii place sa bea ciorba cu castronul si apoi sa bage mana dupa legume si carne.
se da pe topogan de la 12 luni,urca singur si se pune pe burta,ca pe fund i se duce capul pe spate.
video din luna mai
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Alysh spune:
MMMM, mi-am luat o cafelutza si un snickers si v-am citit cu placere....si in liniste
, chiar am atipit si eu mai devreme langa Vlad ma simt ca noua.
Ziceti ca veniti cu barbatii la inatalnire? Hmm, sa vad daca-l conving si eu pe al meu.....
Doloress, parca ai fi sor'mea si eu la fel incerc sa-i impac pe toti sa ma impart in mai multe astfel incat sa fie toata lumea multumita......cu Vlad super energic (dar multumesc lui Dumnezeu se mai uita la desene de la un timp si scap de el cat fac o mancarica, o curatenie).......asa ma mir si eu de unii copilasi cum stau ei in carutz linistiti cat mamicile lor stau de vorba....Doamne pai nu-mi amintesc de VLad nici la 5-6 luni sa fi stat asa stana de piatra.....dar asta e semn de sanatate si atunci ma declar multumita.
Oricum iti doresc multa rabdare si putere!
Simo, atunci si eu tin pumnii ca peste doua zile sa ne anunti ca ai un test pozitiv! Abia astept sa ne vdm duminica! Ah, inca ceva: e serioasa treaba cu desfiintarea celor 85%?
Laurita, off, imi pare rau ca ai avut stare nasoala ieri....sie u vreau sa-mi pun mintea la contributie dar cred ca s-a lenevit de tot....acum incerc sa scriu un proiect si n-am deloc inspiratie...am inceput sa fac un pic de engleza si chiar maine ma duc la British C sa-mi fac un abonament la biblioteca.
De ce oare nu doarme Miric la pranz....se trezeste tarziu dimi?
Bafta la dr sa nu fie nimic!
Ylari, esti pe lista iubita! Abia astept sa ne vdm!
Lilly, , bine ai revenit, asteptam pozici!
Vlady
Reallaura spune:
Aelita nu pot sa vad clipul. cica sa accept friend requestul de la tine????? SI Mirci e disperat sa bage mana in WC si in orice caldarusa cu apa, pahar, etc... la fel cu mopul si aspiratorul..![]()
Cleo naspa cu serviciul, macar sunt sinceri. Lasa, tot raul o fi spre bine!
Alysh scumpa, Mirci se scoala la 6, cel tz 6 jumate... nu stiu de ce nu doarme...Nici azi nu doarme, tranteste sertarele pe aici. Eu astept sa se faca 5 jumate sa plecam la dr. Intre timp ii fac niste galuste cu prune, poate ii plac sa pape la 5.
Si eu am fost ieri la British. Am vrut sa ma inscriu la cursul ala. Nu mai erau locuri. NU-i nimic, imi fac abonam si studiez acasa singurica, seara, dimineata cand doarme MIrci - ca la pranz vad ca nu e chip.
Cred ca la cresa il voi duce ff rar, mai bag o minciunica e racit etc etc si pastrez locul pt luna mai cand nasc si el va fi maricel deja
smechera!
Lily bine ai venit! Ma bucur ca Julia s-a simtit bine!!! poze ceva?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
7+
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simonix De ce mai Cleo ? N-au nevoie de oameni ? Desiree pai te felicit ca parca intelesesem ca Victoria a venit dupa 6 pierderi de sarcina ... poate nu am inteles io bine Daca asa este, jos palaria Ai o rasplata pe cinste :)Robert mi-a dormit toata noaptea, desi io ma gandeam ca nu o sa poata respira, saracutzul. Dimineata a si tusit un pic dar acum cica e mai bine. Totusi, stau cu frica in san Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
Ah, da, Simona, doar ca nu pricepeam eu despre ce vorbesti. Multumesc!
Asa e, am o rasplata pe cinste... s-a meritat asteptarea._
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
STEFANY si al meu e din aceeasi tara cu majoritatea mladitelor si mugurasilor de pe aici, vorbeste o limba inca necunoscuta mie, dar ce ma distreaza e ca vorbeste numai cu she-shi-ce-ci-je-ji-ge-gi, deci deja o sa vorbeasca o moldovineasca neaosa, chiar ieri ma intrebam cu Gabi, oare ar trebui sa incepem sa vorbim corect romaneste, fara accent moldovenesc, ca sa invete corect sau nu… Pana la urma am zis ca nu o sa ne strofocam daca asta ne e vorba. Sper numai cand ajunge in Romania sa se inteleaga cu un ardelean sau cu un regatean. ![]()
In rest zice mama, tata, caca, papa, ata (pentru asta), a-da (pentru up-down). E un mare smecher, zice caca la orice nu-i place, exact cum facem noi cu el, cand vrem sa lase ceva jos din mana, ii zicem caca. Asa el, cand nu ii place ceva de mancare face caca si arunca, apoi i-am pus ieri caciulita si la fel a dat-o jos si a zis caca, rad de mor.
Apoi canta toata ziua cantecul alfabetului A-B-C-D-E… etc. Face A-SE-E-JE, ma distreaza la culme!
Unde ai fost la mere? Si noi voiam sa mergem la Pommerie d’or insa nu a vrut Gabi, era prea lenes duminica. Dar o sa mergem sigur toamna asta.
AELITA parca vorbesti de-al meu, exact asa face si el, curatenie, spala rufe, imita tot ce facem. Intr-adevar nici eu nu mai cred ca are rost alaptatul, am sa incep incet incet , dupa ce vin din America sa-l dezvat. Am retinut sfaturile lui MSBB, foarte bune. Adevarul e ca nici el nu se odihneste ca lumea, azi noapte vreo 2 ore s-a invartit prin pat, de pe la 3.30 pana pe la 5 si ceva. Si bineinteles cu tzatza in gura din 5 in 5 minute. Se vedea ca nu are ce trage, o lua de doua ori, o tocaia, o lasa, iar o lua si tot asa. Nici eu nu pot vedea clipul!
SIMONIX – nici eu nu prea ma plang, imi plac dupa-amiezile de joaca cu el, sunt cea mai fericita. Insa daca as sta toata ziua, nu cred ca as fi la fel de fericita. Cum zicea si LILY, am nevoie de timpul asta petrecut la servici, sa fac si altceva, sa ma odihnesc, hihihihi, eu chiar ma relaxez la servici spre deosebire de ce ma asteapta acasa. Aseara de exemplu : scotea telefonul din priza, desi am pus o masuta in fara prizei, tragea masuta cu totul, era sa-i vina ditamai veioza de sticla in cap, apoi scotea routerul din perete, il smulgea pur si simplu asa incat smulgea si capsele din metal care tineau firele, a dat play-station-ul jos, a luat o jucarica si batea cu ea cu toata forta in televizor, a smuls usita de la carcasa calculatorului cu totul, tragea de oglinda sa o smulga din perete si tot asa. Si sa nu zici ca noi stateam ca loazele si ne uitam, eram amandoi, doi oameni dupa el, cu o armata de jucarii, tot sa ii distragem atentia, le arunca pe toate si intr-o fractiune de secunda se ducea si facea pozna. Am inceput sa tipam la el, ca nu mai stiam cum sa-l potolim, rade de moare cand ridici glasul, face si mai si, ii place reactia care o produce. Asa ca nu mai tipam, nu mai zicem nimic si-l luam de-acolo, el se duce iar si tot asa.
Cand sta dimineata cu bunica-sa e cel mai cuminte cica, nu face nimic din toate astea. Eu cred ca simte tensiunea din casa si asa o exprima el.
CLEO intr-adevar asa am fost toata viata, mereu a trebuit sa impac pe toata lumea, altfel nu s-a putut, nu pot dormi noaptea . Chiar asa ALYSH, poate asa suntem noi, leoaicele. Ca am mai cunoscut. Sa vezi in ultima vreme cum fac ca titirezul prin casa, soacra-mea sta intr-o camera, Gabi in alta, eu cu piticul ne plimbam cand la unul, cand la altul, sa nu se simta nici unul lezat sau cum ca i-as lua partea cuiva. Timp de mine n-am mai avut de prin aprilie 2008
De aceea ma bucur dimineata in tren sau cand vin de la servici, jumatea aia de ora am si eu timp sa citesc 2 randuri si sa ma relaxez. Si de aceea am refuzat sa lucrez de acasa, desi am o gramada de colegi care tare ar vrea si nu pot, mie care mi s-a oferit ocazia, nici nu vreau s-aud.
Si dus fac la foc automat, ca-l aud pe pitic cum zgaraie la usa si urla. Cu Gabi sta ce sta insa el nu are rabdarea mea, chiar el, cand sunt la dus vine si ma striga : Mai ai mult?
DESIREE – intr-adevar, asa l-am invatat eu de mic. De la 6 luni se dadea cu capul de pamant. La baie mergeam cu el, il puneam in cada in perna de alaptat. Altfel pana veneam urla de se invinetea, apoi intra in transa si urla si cate o ora. Acum mai nou si el face spasmul hohotului de plans, nu mai respira. Ne-am speriat intr-o seara, mi-a stat inima, a inceput sa urle, deodata i s-a oprit respiratia, s-a facut vanat tot, vreo 30 de secunde asa,, m-am racit toata cand l-am vazut. Deci mi-e frica tare sa-l las sa planga, asa ca e mereu lipit de mine. Singura data cand e cuminte si linistit, e cand e cu alti copii. Nu am treaba cu el efectiv. In parc, in vizita, toata lumea imi zice ca e cel mai simpatic si mai cuminte copil. De aceea vreau sa-l dau la gradi cat mai repede.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
inais spune:
MsBB multumesc! Cat despre intalnire...cred ca am fost prima care a spus ca vine. 
Aelita vazut videoclip. Un baiat destept si descurcaret ai tu acolo. Sa nu mai zic de frumos. Ce face Sofia "mea"? 
Eu azi am gatit cu copilul printre picioare. A fost super-mega suparata pe mine ca n-am scos-o afara, asa ca mi-a facut un taraboi in toata regula. Mai nou nu plangem cand suntem suparati, ci o tinem intr-un fel de cearta: "ne-ne-ne-ma-ma-ma-ba-ba-neeee-neeee, etc, etc"! La final eram cu nervii pe moatze. Imi venea sa o incui in casa si sa plec in lumea larga...Acum doarme. A adormit relativ ok si rpd...macar atat! A fost prima data cand nu m-am putut trezi inaintea ei sa gatesc. Efectiv nu am putut. Si uite asa mi-am stricat si i-am stricat ziua. Sa-mi fie invatatura sa minte.
Merg sa ma intind langa ea.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
aelita spune:
am pus video public.cred ca nu era setat.
e de acum 4 luni.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
belleane spune:
Salutare,
Stau si ma uit de 2 ore pe camera de acasa si observ cu stupoare ca bona asta noua e o cretina. Se uita la tv incontinuu si nu se misca de pe canapea; Tipa la fata si o face in toate felurile.Jigodia. Ce sa-i fac? Pot sa plec acasa dar mi-e frica ca o bat.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Salutare, Stau si ma uit de 2 ore pe camera de acasa si observ cu stupoare ca bona asta noua e o cretina. Se uita la tv incontinuu si nu se misca de pe canapea; Tipa la fata si o face in toate felurile.Jigodia. Ce sa-i fac? Pot sa plec acasa dar mi-e frica ca o bat. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
poti sa o inregistrezi ? sa ii dai in fatza cu ce ai?
zic ca sa mergi si sa o dai afara - nici intr-un caz sa nu o lasi cu fata. Sper ca nu i-ai dat banii inainte...
si mai am oproblema: ce shanse ai sa gasesti alta bona repede?
La agentii ai incercat?
edit: deci is shocata de chestia asta... de aia zic, sa incerci o bona prin agentie - care tre sa iti ofere o oaresce garantie.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
BELLANE mi s-a strans inima! Si eu as strange-o de gat! 
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Daca asa este, jos palaria