Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 15
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Salutare, Stau si ma uit de 2 ore pe camera de acasa si observ cu stupoare ca bona asta noua e o cretina. Se uita la tv incontinuu si nu se misca de pe canapea; Tipa la fata si o face in toate felurile.Jigodia. Ce sa-i fac? Pot sa plec acasa dar mi-e frica ca o bat. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
Of, of! Eu zic sa te calmezi si apoi sa te duci acasa; dar repede! Adica, nu vreau sa te sperii, dar nu e ok sa o lasi sa urle la fata. Sau sta cu amandoua? Indiferent, du-te acasa!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
M-a sunat sora-mea suparata foc; nepotica mea, cea care mai acu' cateva luni contactase mononucleoza, acu' a contactat scarlatina... si nici nu stiu de unde! Ca cica nici unul dintre copiii ciu care se joaca nu au, sora-sa nu are, la gradi nu merge... de unde, frate??? E la spital cu ea de luni...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
BELLEANE-cum tipa la copil???
ea crede ca a fi angajat intr-o casa inseamna sa te uiti la tv si doar fizic sa fii acolo?
daca o suni si ii spui "te vaaaad!!!!!" sa ii inghete inima.
DESIREE imi pare rau de nepotica ta cu scarlatina...Poate intre timp apar si ceilalti bolnaviori..nu stiu cat e incubatia.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
inais spune:
Belleane calmeaza-te si du-te acs. O dai afara scurt...si cauti alta. Cum ai rabdat sa te uiti 2 ore, ma mir! Eu cred ca dupa primul urlet la fiica-mea eram in drum spre casa. Da' io-s mai impulsiva asa.
Imi pare rau de experientele tale cu bonele astea. Nu mai bine o dai la o cresa? Eventual una unde au si sistem video sa o poti vedea de acs/servici. Eu asa as face. In bone nu am incredere. Uite azi mi-a venit o femeie pe care vreau sa o iau sa-mi ajute la menaj. Si cum stateam eu si o asteptam ma gandeam...Doamne cum o fi sa intervievezi femeia care sa-ti aiba grija de copil cand eu am emotii si la una care vine sa faca curat cand si cand (cu mine-n casa)? Sunt curioasa ce ai facut in final. 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
simonacip spune:
Belleane, nu o lasa asa..bai ce femei...si primesc si bani sa se poarte urit cu copiii. D-aia prefer statul, institutionalizarea...nu orice oarecare sa faca ce vrea cu copilul meu...OOf, succes sa rezolvi
CLeo, tin pumnii la papanicolau. Eu mi-am facut joia trecuta, stau si eu cu inima strinsa pana aflu. CIt despre serviciu...ieri am fost si eu acolo colegii superok, abia ma asteapta(spuneau ei), dar nuuu..pe mine m-a dezamagit treaba la sv.
Ylari, ALysh, sporul despre care vorbeam este strict la sv meu.Noi lucram cu fonduri europene si avem un spor de 85%. Daca il scot si pe ala...si asa am doar 15 mil ca m-au incadrat prost inainte sa nasc...Deci nu se mai merita din punctul meu de vedere. EU azi am terminat utrogestanul, astept miine sau poimiine ciclul si apoi ovulatia. Va urez succes si voua
!!!
Sis, eu nu pot veni cu CIp din pacate ca e tocmai prinzul cind trebuie culcati astia mici ...si sti cum e CIp cu programul ...
Lilly, sa va fie de bine concediul! Asteptam poze!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Desiree oof sanatate nepoatei!
Vianne, sanatate s STefanei, intarca fata, eu zic ca ai alaptat-o destul, mai ales ca te simti slabita...
Aelita, ce curajoasa esti, imi venea sa-l prind eu de teama sa nu cada...AL meu e mai din topor asa si impiedicat de nu se poate..stau mereu linga el sa nu cada..
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:
eu cu niste greturi. le potolesc cu goffre de la mega
rau, rau!!
Aelita asa face si Mircea, se da pe burta
dar la el e de data recenta, de luna asta...
Belleane nu-mi vine sa cred. Ce mizerii de oameni, tipa la copilul de pe urma caruia mananca pana la urma. si se mai uita si la TV!! Doamne, ce incredere sa ai in femeile astea! Imi pare rau de toate experientele tale neplacute cu bonele... sa ne spui ce ai facut pana la urma
vorba lui Cleo nu ai platit-o in avans, nu??
Desiree sanatate nepoticii...eeei, nu are rost sa te gandesti de unde a luat...asa ma gandeam si eu mereu, de unde a luat...nu ai de unde sa stii.. important e sa se faca fata bine
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
7+
Doloress spune:
Nici eu nu suport bonele, oricat ar parea de OK, niciodata nu stii peste cine dai. Macar in gradinite educatoarele au totusi niste studii facute, nu sunt singure, e altceva. De accea acuma duc munca de lamurire cu Gabi, el vrea in mediu familial, eu vreau gradinita mare. Gradinita mare pe care am gasit-o e mult mai scumpa, insa nu ma intereseaza, eu vreau sa-l stiu in siguranta. Mai este si colega mea care a luat baiatul cu sechele neurologice si aproape orb de la o gradinita de asta si ma strange in spate!
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Danicris spune:
Salutare, fete-cucuiete !
Gabitza, te-am visat, ai venit cu Raducu la noi, s-au jucat frumos copiii nostri, seara s-au culcat amandoi. Raducu stia foarte multe cuvinte si avea parul foarte bogat si mai lungut. Data viitoare sa-l iei si pe Andrei. 
Alysh, saru-mana pentru gandurile bune. Sa-ti dea Dumnezeu cat mai curand un bebe mic, da’ fara greturi ca sunt oribile. Cat mi-as dori sa scap de ele, tie nu ti le-as da ca imi esti draga. 
Ylari, saru’mana pentru cuvintele de incurajare.
Laurita, scuze, n-am vrut sa-ti fac rau cu postarile mele. 
Doloress, imi pare rau de problemele cu soacra ta si iti doresc bafta in gasirea unei gradinite ok pentru Patrick. 
Simonix, saru’manaaaaaaaaaaaaaa. Ce frumos povestesti de felul cum te joci cu Robertel ! Eu sa stii ca i-am dat oscillo lui Vladuc si preventiv dar si cand a avut muci si a reactionat bine la el. 
Vianne, multumim frumos. Multa sanatate Stefanei ! 
Cleo, saru’mana. Sa dea Dumnezeu sa fie bun rezultatul la papanicolau, sa ne spui ce si cum. Esti o gospodina desavarsita daca iti pui si de iarna, eu sunt pe langa subiect, sa traiasca mama, ea saraca face pentru toata lumea. Pana si verdeata mi-a tocat-o si pus-o la pungulite, numa’ s-o bag la congelator. 
Simonacip, nasoala treaba cu serviciul, si colegii mei imi povesteau ca isi iau salariile cu 2 luni intarziere. 
MsBB, ce tare faza cu carnea ! 
DanaH, spor la treaba ! 
Lorich, drum bun si sa te intorci relaxata de la parintii tai. Unde locuiesc dansii ? 
Aelita, ce mult mi-a placut de Andres cum se dadea pe tobogan. Vladuc nu stie sa se dea singur, il tin eu. Ce-i drept nici nu am avut curaj sa-l las singurel. 
Belleane, iar ai dat peste o bona naspa ?!? Vai de mine, ajung sa cred ca toate-s o apa si-un pamant numai ca nu sunt prinse, nu pun toti parintii camere. 
Desiree, imi pare rau de nepotica ta. Multa sanatate ! 
Saptamana viitoare am o intalnire de afaceri cu niste spanioli, m-a sunat domnu' sef sa-mi spuna ca ar vrea sa mergem si am fost de acord. Sa vad cu ce ma imbrac, nu vreau sa-i spun ca sunt insarcinata da' nici sa se prinda. Din cauza faptului ca mananc multe fainoase mi-a crescut o burtaaaaaaaaa ... O sa inceapa iar cu tirul de intrebari legate de intoarcerea mea la serviciu, nu stiu ce o sa-i spun, cred ca ma scuz frumos ca pana in octombrie nu-i pot da un raspuns. Sunt convinsa ca o sa recationeze nasol de tot asa ca mai bine aman momentul.
In rest ... o zi obisnuita, dimineata foarte cald, am iesit in parc, dupa-amiaza n-am mai avut chef, am stat in casa. Va pup si va doresc noapte buna.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
stefany_p spune:
Belleane, mergi acasa si da-o afara...nu vb la telefon ca nu stii cum reactioneaza jivina...