Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 16
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 M-a sunat sora-mea suparata foc; nepotica mea, cea care mai acu' cateva luni contactase mononucleoza, acu' a contactat scarlatina... si nici nu stiu de unde! Ca cica nici unul dintre copiii ciu care se joaca nu au, sora-sa nu are, la gradi nu merge... de unde, frate??? E la spital cu ea de luni... |
Vorbesc in cunostinta de cauza avand in vedere ca Lorelei a produs scarlatina cand inca nu avea 6 luni...si s-a lasat evident cu antibiotic. Scarlatina e boala streptococia si e datorata un streptococ care la adulti produce angina (amigdalita). Pana pe la 12 ani copii daca se intalnesc cu streptococul asta poa' sa faca scarlatina. Asa ca, noua ni s-a recomandat cand avea a noastra scarlatina sa ne facem extrudat sa vedem daca nu suntem noi purtatori de streptococ. Mai mult chiar, contrar unei pareri destul de generalizate scarlatina NU imunizeaza pe viata, in multe cazuri nici macar pe an iar un copil care a facut scarlatina e predispus ca la urmatoarea intalnire cu streptococul sa faca din nou scarlatina, pana depaseste varsta, de aia e bine sa fie eliminata din familie, de aia e bine ca aia cu amigdalite usoare, rosu in gat si alte chetsii din astea sa nu pupe copii... Vestea buna e ca scaraltina nu mai e asa o problema ca pe vremea lu' papura voda, antibioticul elimina bine boala si nu se ajunge la chestii nasoale. Sanatate multa.
Restul...mersi si va pup...
Lim(timp)=0
Da' zau ca va citesc!
Insa...totusi...vestea zilei...leneshuca mea, care mananaca singura cu lingurita/furculita/bea singura din cana normala (asa de lauda doar cateva din schilurile ei de mai bine de trei-patru luni), cataratoare inraita... ASTAZI 16.09.2009 a hotarat ca e cazul sa si umble de-adevaratelea. Interesant...cu papuci, ori care ar fi ei, nu vrea...in papucei de casa din aia gen soseta sau desculta alearga nu alta :)
O seara frumoasa,
Esme
Esme
Victoria_mami spune:
Esme, multumesc de informatii... da, citisem si eu dupa ce am postat... of, of. Si cealalta nepotica a mea a mers marti in clasa I... Sora-mea s-a impartit intre Andrada la spital si Desiree la scoala. Noroc cu soacra-sa.
Fetele, a inceput votarea la Cat e de fericit copilul tau. Ptr. cine vrea sa ne voteze, suntem la poza D1 (pagina 6) si Des1 (pagina 7). Eu prefer poza D1... parca e mai fericita acolo...
Va pup.
Azi am pus si eu sare pe tzitzi sa o intarc... sa va spun ce fetze a facut? M-a si amuzat mi-a si parut rau de ea, saraca, era asa de surprinsa. A incercat de 2 ori apoi a zis "Bad, bad!"
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Azi am pus si eu sare pe tzitzi sa o intarc... sa va spun ce fetze a facut? M-a si amuzat mi-a si parut rau de ea, saraca, era asa de surprinsa. A incercat de 2 ori apoi a zis "Bad, bad!" _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Of parca o si vad mititca, auzi, Bad, bad! M-ai facut sa rad

Fug sa votez fericita scumpa

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Edit: permiteti sa raportez: votat Victoria
Micaela06 spune:
Belleane am citit si m-am ingrozit. Te asteptam sa ne spui ce ai facut. Ai luat in calcul si varianta gradinita? Mie mi se pare mult mai ok, sta intre copii, educatoarele alea au ceva studii, sunt mai multe si nu cred ca isi permit 'iesiri'. Sper sa gaseste solutia cea mai buna pt Elena.
Noi am fost ieri la ortoped, la Jianu, mi se parea ca are cumva calcatura inauntru, concluzia doctorului 'e perfecta'.
Important e sa ii lasam cat mai mult desculti, chiar si pe afara, incaltamintea cu talpa flexibila, fara talonet, nu sa tina glezna. Cam astea sunt invataturile marelui profesor, macar mi-a scos piticii de pe creier (o parte din ei
)
Laura, ziceai ca o sa-l duci pe Mirciulica la cresa in luna cand apare bebele, ai grija sa nu asocieze despartirea de tine cu bebe si sa o traga de codite. E delicata problema, eu tot studiez sa fiu pregatita in momentu x ![]()
YLARI spune:
Miha bine ca e ok, noi oricum (mamicile) observam tot si ne facem mereu griji. Dar eu nu mai inteleg, unii zic sa aiba incaltamintea talonet si talpa tare sa poate merge copilul. Altii altceva... Of
Si eu ma gandesc mereu la Belleane, cum a gestionat problema.
Pupici multi.
YLARI
Micaela06 spune:
| citat din mesajul lui YLARI Miha bine ca e ok, noi oricum (mamicile) observam tot si ne facem mereu griji. Dar eu nu mai inteleg, unii zic sa aiba incaltamintea talonet si talpa tare sa poate merge copilul. Altii altceva... Of Si eu ma gandesc mereu la Belleane, cum a gestionat problema. Pupici multi. YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Da si eu ma intreb cum de uni zic intr-un fel alti altfel... Eu inclin sa il cred pe nenea asta, unu ca am auzit ca al fi cel mai 'bun' si in al 2 lea rand mi-a inspirat mie incredere.
Oricum pe afara nu o pot lasa desculta, prin parc... calca naibii pe chistoace aprinse, cioburi... ca doar la noi totul se arunca pe jos...
Am uitat sa imi refac stocu de inghetata cu fistic si acu sufar
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Micaela06
Da si eu ma intreb cum de uni zic intr-un fel alti altfel... Eu inclin sa il cred pe nenea asta, unu ca am auzit ca al fi cel mai 'bun' si in al 2 lea rand mi-a inspirat mie incredere. Oricum pe afara nu o pot lasa desculta, prin parc... calca naibii pe chistoace aprinse, cioburi... ca doar la noi totul se arunca pe jos... Am uitat sa imi refac stocu de inghetata cu fistic si acu sufar ![]() |
Lasa ca te invit eu la o portie

Eva numai desculta ar sta prin casa (ma refer fara ciorapi, e asa haioasa cum se trage ea de dresuri si tzipa ca nu reuseste sa-i scoata)
Am vazut copii desculti prin parc dar mie mi-e teama sa o las asa, mai ales ca Eva o ia la sanatoasaaaaa
YLARI
aelita spune:
SIMONA am experienta de la Sofia,care la fel a fost cataratoare si independenta,nu suporta sa o ajut.
daca ma duc la el sa il ajut,ma impinge.
DOLORESS cum zici si tu,as prefera cresa ,nu am incredere in astea familiale.bineinteles ca sun si invre ele foarte bune,cum e cazul Simonei parca?dar de unde stii sigur cand gasesti una buna?
asa la o cresa sunt mai multe educatoare,cel putin doua,e mai greu sa fie amandoua nebune,le-o fi si lor frica una de alta totusi .
au controale,e totul amenajat conform standardelor ,omologat.au o femeie care face curat,sau mai multe.
Acum,accidente se intampla peste tot...nu putem evita chiar tot.
DANICIRS daca el nu e pregatit sa se dea singur,nu il lasa,ajuta-l.Al meu a tasnit si a fugit direct la topogan,nu m-a lasat sa il ating,am stat aproape sa il prind daca e sa cada.adica daca te pui strategic si ai instincte rapide,il prinzi in orice pozitie![]()
cu BONELE-am mai citit la fete multe cand puneau camera sau telefoane in casa si auzeau bonele urland la copii !!!
DESIREE ce mila mi-e de ea ca o intarci
bad bad

MICAELA eu in casa ii in desculti.e super pt mers.
cum mersul lui a fost pe caldura,din luna mai,a mers numai in sandale ,nu i-am luat inalte pt glezna pt ca i-ar fi fost cald.
la Sofia s-a nimerit sa fie iarna si sa aiba ghete ,imiamintesc ca mergea mai greu incaltata in ele,iar el a mers foarte usor de la incepu.
concluzia mea e ca mai bine merg ei nelegati la glezne,sa fie mai flexibili.
eu i-am tinut fara sosete in casa toata vara,pana alaltaieri cand s-a facut mai frig.afara le mai dadeam uneori din alea subtiri in gaurele,ca le intra nisipul prin sandale si se frecau si le facea rani.
de multe ori si iarna,daca e cald in casa,stau fara sosete.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Lorich spune:
Belleane sunt socata, socata socata! Si pe deasupra sunt si socata! Doamner, vorba lui Inais, cum oi fi rezistat 2 ore? Cred ca ma imbolnaveam daca nu puteam iesi dupa cateva minutele... mai, aud in parc bone care vorbesc aiurea si urat cu copiii, bone care nu-i lasa sa faca nimic, dar nimic (uite una ieri nu lasa copil sa se aseze in genunchi!!!- poate pt ca se murdarea, nu stiu), bone care fumeaza si arunca chistocul aprins langa copil... br..., da, urasc bonele, Doamne ajuta sa nu am nevoie ever de ele. Ca nu pot sa spui niciodata niciodata; uite citeam la "parinti" despre un pui mic, dus la gradi particular care timp de 5 luni s-a imbolnavit non-stop..spitalizare la greu, deci uite sunt si cazuti cand trebuie sa apelezi la bone. Ufff...
Asteptam cu nerabdare sa vedem ce a spus jigodia!
Dani la Galati sta mama mea.
Desiree spor cu intarcatul, sunt curioasa daca noptile voastre vor fi mai bune dupa asta.
Doloress ce tare e faza cu Patrick care vorbeste direct moldoveneste; am ras singura aici 
Oare ce mai face Andreutza27?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mihaser spune:
Salut!
Miha asa ni s-a spus si aici...sa-l lasam sa mearga descul pe drum de tara, pe malul marii...in parc...vorba ta...fachiri ii facem!
Belleane te ajut sa o bati pe fiinta aia...Am niste nervi! Cum poti sa ai un grad asa de ridicat de nesimtire? Poate gasesti o gradi decenta! 
Cleo pai ziceai tu ca studiezi...dar gata? Deja la job? 
Eu tre sa plec joi la Barcelona si azi la stiri cica s-a intors una de acolo cu gripa
...oricum nu-mi anulez tripul nici daca se intorc 20 bolnavi...dar asa...sa nu se poata bucura omu`!