Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)
Raspunsuri - Pagina 17
Crisnemes spune:
Gety- poti sa o duci dupa 3 zile de antibiotic.
si multa sanatate.
Lilina- petrecere frumoasa.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
yoannamarie spune:
Sal'tare, dragutelor!
La multi ani, VLADONE!!! 

La multi ani, ROXANA !!!

Multa sanantate, bucurii si impliniri...
Mey...la cat mi-s de drogy...
si sarita de pe traiectorie... azi, mi-a venit chef de facut sarmale si...
... tocmai ce am inchis aragazul...iar sarmalutele asteapta, aburinde, sa fie gustate... Deh...vorba sotului; Te dereglasi, ''fomeie"?!
...
Si...apropos...azi...am purtat, iar,alta masca de unica folosinta
... SI... era sa-mi "defectez (de tot
)" -"vecinica" (baboiul...)... azi, cand m-am dus pana la boxa de pe casa scarii si...am iesit cu masca pe fata... Am uitat (tat normal...
) de ea...si cand m-am intors sa raspund, baboiului, la salut...s-a albit deodata... Deh...dupa un sfert de ora... de ascultat povestea-i...cum ca e bolnava cu inima etc...am sfatuit-o sa ia o pastila...sa bea un ceai...si sa nu mai iasa din casa...decat dupa ce se asigura, pe vizor...
Credo, multumesc, draguta! Fusei la doctor si, multumesc lui Dumnezeu, sunt ok, cu exceptia vanatailor...
Acomodare usoara la gradi' lui Sophie si fara lacrimi...
Cat despre memorie?!... ce e aia, maica?!

... nooo...ca ma abtin de la orice comentariu despre mine...
Azi...am facut-o, iar lata...![]()
Adina,
... sper sa nu ai probleme mari cu permisul...
Offf...ce pot sa mai spun...ma bucur pentru ca Alex s-a acomodat la gradi'...dar, imi pare tare rau ca s-a imbolnavit... Multa sanatate, sper ca Fabi sa nu se molipseasca...
Xandrutza,
!!! Mey....Doamne...ce fetite frumoaaase aaaai !!! 

... Sa va traiasca!!! Sa mai pui pozici cu ele ca sunt tare dragi... si, chiar asa...tu?! in nici o poza?!
Despre torturi?...
Foarte faine...cum ne-ai si obisnuit, dealtfel... Si gustarile... 
Ehe...micuta Diana...sa inteleg ca va fi o "patroana"
, cocheta, de echipa de fotbal?!
... Ea si cu Ana-Maria Prodan... Ehe... Doamne ajuta!!! 
Cum a fost la sedinta?
Roxana,
...cum a fost, azi,la gradi'? Imi pare rau pentru Dariuta... Sper sa treceti cat mai repede si mai usor si peste aceasta etapa din viata! 
Trischa, interesant ce presupune controlul de 3 ani... Vorba Xandrutzei...la noi nu se practica asa ceva... cel putin in Bacau, nici macar la cabintele particulare... Deh...mai are rost sa spun ca locuim in Romania, tara mea de glorii...
Gety, ce facusi, soro?! Te-ai imbolnavit, si tu?! Insanatosire grabnica... Eu, si acu'...port masca de unica folosinta pe fata...nici c-o las...
Totusi...ma intreb...oare... ma ajuta la ceva?! In afara de a baga oamenii in sperieti...
Crisnemes, minunat si frumusel "fecior" ai...
Sa va traiasca!
... No...chiar ca are un zambet...fain...
... Mey...asa fiu...asa mama...
... Faine si torturile, masinuta...
...Asteptam...restul pozicilor...
Beatrix, asa "scurta"?!
Princess, Ramo, Ancuta, va
, dragutelor! Da'...pe "undie suntieti" ?! 
Va imbratisez si...gata...la inchilotare...ca tre' sa dispar dupa fii-mea...
Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
AdinaF spune:
LA MULTI ANI! Roxana si Vlad.
Sa avetzi o copilarie fericita si sa petercetzi frumos astazi!
Floricel, pe unde esti? Ce mai face bebelusul? Cunoastetzi deja culoarea caruciorului?
Crisnemes, ai fost tare simpatica : " e frumos, seamana cu mine"
.
Gety, si eu as mai lasa-o cred o zi acasa, mie pt tusea lui Alex ne-a dat dr-ul 2 zile liber
. Sanatate multa!
In legatura cu pozele (sau lipsa lor), m-am hoatarat ca o data pe an, in jurul zilei lor de nastere sa facem poze la fotograf profesionist, cu intreaga familie, am gasit in sfarsit o tipa faina care nu te chiar jegmaneste cu totul.
Acum plec sa-mi curatz putzin gradina, ieri m-au ajutat copilasii care mai de care, sper sa ramana asa harnicutzi si pe viitor.
O zi frumoasa !
MamiLili spune:

Multumim de complimente si aprecieri.
As vrea la randu-mi sa vad si eu poze recente cu Bucuriile voastre, sper ca daca ma voi tine de treaba si voi intra pe DC mai des o sa-mi satisfac si-aceasta dorinta.
Fug acum sa-mi iau pruncul de la gradi.
La multi ani sarbatoritilor de astazi, mari si mici! 
A! Sa nu uit! Lexi, intereseaza-ta si de "partea intunecata" a tratamentului cu fluor si abia apoi hotaraste-te daca ii vei da sau nu Mariei acest supliment.
credo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 [b]Buna dimineata! Credo, eu recunosc, cand navighez pe DC, de multe ori am alaturi o foaie de hartie pe care notez raspunsurile, sa nu uit ceva. |
Asa procedez si eu acum
(caci scriu numai de la servici - timpul nu-mi permite acasa) -
credo spune:
Buna dragutele
Cristina - cum ai resuit sa-l inveti sa nu mai faca noaptea pipi? Sophie inca isi bea sticluta de lapte 1.5 ore inainte de a merge la nani si bineinteles ca ne asiguram sa faca pipi inainte sa se suie in patut. Daca ai sfaturi/experienta de impartasit le accept cui placere-valabil pentru tosate cele citesc si au sfaturi.
Xandruta - mare grija cu viteza, succes cu amenda (sau ce ai primit) sper sa nu te afecteze la sigurare ca la noi (creste ca painea la dospit).
Gety cred ca faci confuzie (eu sunt lazy) nu stiu unde ai vazut-o pe Sophie (nu am dat nici un link la poze) caci eu sunt lenesa de felul meu - nu spun de cand nu am mai tiparit efectiv o poza- e adevarat ca seamana cu mine doar la sex, e totusi e frumusica.
Crisnemes - faine torturile , amandoua cred ca au fost yummy yummy si copilasi parea inmarmuriti de surpriza.
Si noi in primul an i-am facut un tort special - dar nu a fost prea bun(copilasii au fost dati pe spate), si tot din cel de ciocolata sau dobos luam de atunci caci ala se duce repede repede.
AngelLexi - burtica e bine, multam de intrebare, ziua fiind prea ocupata cu serviciul nu prea o bag in seama si chiar ma gandesc mai e bebe acolo sau nu
.
Uite tocmai ce am aterizat de la controlul de 3 ani pentru Sophie.
Ma bucur ca am citit cum se face asta in Romania in unele parti.
La noi a fost f simplu: 14.53 kg, 99 cm circumferinta capului nu mi-o amintesc.
Ideea e ca nu e slaba - subtirica cu mijlocel de d-soara (chiar are talie f bine definita) si inaltuta (ne-a aratat tanti doctorita unde se incadreaza ea pe graficul lor - average-ul canadian cred).
in plus de asta ne-a intrebat: intrebari?
Si zic da:
1. se balbaie (repeta prima silaba a primului cuvant din propozitie) i-am dat exepmlu - la asta ne-a dat trimitere pt :speach assesment"
2-probleme cu invatatul la oala noaptea si ea de colo "take it easy as the develop in a strange way - differently"; culmea e ca ziua tine pipi si 5 ore (face la olita la 4-5 ore) si noaptea dupa nici 2 ore are pampersul plin - so las-o moarta Adina for now.
Altfel ni s-a spus sa mearga la dentist (prima vizita se face in jurul varstei de 3 ani), sa aibe un "eye assesment" (sa mearga la ochi) si ca va merge si la un ultrasound (electrocardiograma) la inima caci se aude un murmur (aici am incremenit) desi ea nu vede ceva serios "better safe than sorry".
In plus de asta a cauta-o in urechi, gura, ochi , stomacel si a pus-o sa mearga (i-a rumarit pasii) si sa sara intr-un picior (cand cu stangul cand cu dreptul).
Din povestile voastre -nimic despre desenat sau alte testari.
La noi e mai "rustic" - sau poate in alte orase sau clinici mai mari se efectueaza si astelf de teste.
M-am lungit o gramada - gata il trimit.
Pupici la voi si numai bine - v-ati culcat deja multe din voi.
AdinaF spune:
credo, cred ca la mine te refereai cu amenda (sper sa se reduca la atat). Cu asigurarea nu-mi fac probleme, ca merge pe numele sotzului si el e "clean"
.
Lili, stiu ca s-a mai discutat candva de pastilele cu fluor, aici totzi copiii iau asa ceva , insa ni se spune sa folosim pasta de dintzi fara fluor, Vreau totusi sa cred ca doza e astfel calculata incat sa nu dauneze copiilor, cred ca s-ar fi sesizat cineva pana acum, zic eu ...
am zburat si eu la nani, Alex din fericire vad c-a adormit fara atacul de tuse de ieri seara, deci suntem pe drumul cel bun, multzumesc de urarile de sanatate
.
noapte buna!
Adriana mica spune:
La Multi Ani pt toate Bucuriile si mamicile de Bucurii ce si-au aniversat ziua in ultima perioada!
Multa sanatate Bucuriilor bolnavioare!
Referitor la virozele de sezon, noi stim de la pediatra ca si in cazul faringitelor uzuale, este de preferat ca piticul sa stea departe de colectivitate pt o saptamana, chiar daca nu mai face febra. Este adevarat ca dupa 3 zile este vindecat, dar imunitatea lui este slabita, acest lucru fiind teren propice pt a lua alte viroze.
Nu vreau sa sperii pe nimeni, o colega a patit ceva de genul asta; copilasul avea oricum o imunitatea mai scazuta, dupa o faringita a fost dus imediat la gradi. Urmarea: a facut o pneumonie foarte grava, complicata cu otita; a stat 3 saptamani in spital, streptococul in cauza a cedat numai la o schema foarte puternica de antibiotice (medcii au spus ca era un streptococ "antrenat", adica luat de la un alt copilas care primise tratament si care venise la gradi fiind inca purtator). Si inca ceva: streptococul i-a fost gasit in nasuc, iar in analizele uzuala de gradi nu se cere decat exudatul faringian; noi intotdeauna il facem si pe cel nazal.
Apropo de viroze, Dudu a facut ieri seara un mic puseu de febra si l-am lasat acasa; nu de alta dar nu as vrea sa fie racit chiar de ziua lui.
In rest, suntem foarte prinsi cu pregatirile pt duminica; de fapt vom fi ocupati si sambata seara, intrucat nasii nu au reusit sa isi convinga fetele (de varsta scolara) sa vina la petrecere de prikindei.
In ceea ce priveste dimensiunile, Dudu are 98-99cm si doar 14-14.3kg. Si asta desi mananca destul de bine la gradi. Asta e, deja incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca este mai slabutz.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui credo [quoteAm si eu cateva poze. |
Frumoasa printesa ai o
, sa-ti traiasca, si tortul yummy
.Cred si eu ca i-a placut.
Sa va bucurati de ea zi sa va aduca numai bucurii.
Adina
[/quote]
Credo, uite, de aici! Dar abia acum deduc ca ai dat un "quote" la mesajul lui Lexi.
Cred ca ajuta Paracetamolul pe care l-am luat!Maria sta si azi acasa, am batut palma cu unul din bunici.
A fost si sotul la gradinita si a anuntat-o in convalescenta si a zis asistenta de acolo ca a mai intors cativa copilasi acasa, tot din cauza ca erau bolnaviori. Atunci cum s-a imbolnavit Mariuca mea, ca tot n-am inteles?

Tot azi am aflat ca de pe 2 pe 8 noiembrie este vacanta si mai este una de pe 17 decembrie pana pe 3 ianuarie si ca trebuie sa dam 60 ron la rechizite.
Yoanna, ce culoare avea masca?
Azi noapte iar am dormit rau, am tot incercat sa inspir aer cald, ca ma simteam mai bine.
In rest, sa dea Domnul sa ne facem bine ca sa ne putem pregati pentru ziua Mariucei noastre.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Adriana_mica, multumim pentru informatii. Maria face azi 6 zile de stat acasa si maine e doar o zi de stat la gradi, poate vorbim cu mamaie sa o ia inainte de somnic.
Acum am googalit dupa niste tratamente naturiste pentru a intari sistemul imunitar a copilasilor nostri.
Am gasit:
- sirop din muguri de pin si brad;
- picaturi de echinaceea.
Mai cunoasteti vreun produs pe care l-ati recomanda (inafara de Septilin, Imunice, Imuno Royal ?)
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!