Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

"La Multi Ani!"

VLAD
si
ROXANA

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Victorie!!!- azi Victor a mers si a intrat singur in grupa . A si uitat sa-mi dea pupic si asta pentru ca-i place si pentru ca educatoarele sunt atente cu el .Ieri pentru ca a fost cuminte a primit un stiker cu un fluturas si a fost tare incantat de el.

Am pus cateva pozici . Nu sunt multe pentru ca doar acestea le-am avut pe camera foto.Restul sunt pe PC-ul de acasa, cand imi aduce barbatul stick-ul o sa pun mai multe pozici.

Multa sanatate mamicilor si bucuriilor bolnavioare.

Lexi - merci de intrebare . Victor e bine, doar ca continuam inca o zi tratamentul cu antibiotic.
Ma bucur mult ca Maria s-a simtit bine de ziua ei la gradi . Cu siguranta incet incet o sa se acomodeze si cred ca ii este greu.

Youannamarie- nasol tare cu buzile astea putine la gradi si asa multi copilasi.Azi o sa intru si eu sa vad cum e la baie - nu am intrat acolo.

Gety- multa sanatate Mariei.

Xan- am vazut pozicile cu Narcisa si cu Daria. Frumoase printese.L-am vazut si pe Mathias- adevarat barbat.

Roxana - sper sa se acomodeze Daria la gradi cat mai repede si sa nu mai planga.

Credo - Victor nu mai are scutec de vreo 6 luni noaptea , iar ziua de mai bine de un an. se mai intampla cate o data sa faca pipi in pat dar foarte rar.

Mira- cred ca David are totusi o problema - ar fi bine sa-l lase in grupa mai mare daca acolo nu plange, poate sunt de vina educatoarele de la grupa mica.Nu are ceva prieteni in alte grupe sa stea cu ei?

Trischa- foarte interesant controlul medical. In Romania nu am auzit de astfel de controale.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cris, foarte frumoase pozele, torturile arata mortal iar Victor a crescuuuut de cand l-am vazut ultima oara si e taaare frumusel. Seamana cu tine, nu? Asa mi se pare.
Da, Maria incepe incet-incet sa se obisnuiasca la gradi, cred ca deja incepe sa inteleaga germana, am observat si la medic ca urma indicatiile lui desi urla de mama focului. Deci e clar ca intelege si a inceput sa se joace cu copiii ceea ce e grozav. Mai plange doar cand o lasa sotul acolo, cand vine s-o ia, o gaseste jucandu-se cu ceilalti.
Gety , tare simpatica ai fost cu pozele.
Credo, multumim pentru aprecieri. Ce mai face burtica?
Referitor la scutec, cred ca fii-mea e singura Bucurie care inca mai poarta pampers atat ziua cat si noaptea. Nu vreau s-o fortez in niciun fel, sunt sigura ca pana la urma va renunta singurica.
Merg s-o adaug pe Trischa in listuta.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gata Trischa, sunteti pe listuta!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Lexi - multumesc de aprecieri stiu ca e frumos - si cioara isi lauda puiul. Da cu mine seamana iar Dragos seamana foarte mult cu Cristi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Crisnemes, foarte frumoase poze! Tare simpatic Victor, are un zambet cuceritor si molipsitor. Mi-au placut ambele torturi, cred ca au fost delicioase. Ma bucur ca te-am vazut si pe tine.
Tocmai mi-am dat seama ca e al nu stiu catelea eveniment, la care nu am facut poze cu fetele. Am uitat...
Lexi, si noi mai tinem pampersul de noapte; in ceea ce-l priveste pe cel de zi, pot spune ca Narcisa s-a comportat chiar mai bine mai ales de cand merge la gradi, rar a mai udat chiloteii.

Mergi la inceput

Xan - merci si pentru voi multi
Sincer tot eu fac poze de obicei iar eu nu prea apar in poze. Ma mai trezesc cate o data si-mi iau copii in brate si pun aparatul pe automat , sa vada peste ani copii ca au si mama.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Vlad nazdravanul si Roxana, La multi ani cu sanatate si numai bucurii!
..cu intraziere, La multi ani Adina, multa sanatate si fericire!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI!

ROXANA MARIA

VLAD ALEXANDRU

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Mamici de sarbatoriti, ce faceti voi si copilasii vostri azi?

Crisnemes, tare mi-au placut pozicile tale. Si alea cu copilasii la gradinita.

Voiam sa intreb dupa cate zile pot sa o duc pe Maria la gradinita?

Ea a facut febra vineri noapte, de luni dimineata e pe Augmentin si pe Biseptol de duminica dimineata.
Dr. mi-a zis ca o pot duce de maine dimineata, dar parca ezit. As duce-o de vineri dimineata.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutaaaareeee

dau si eu o felie de tort si o cupa de sampanie pt.fulgerul Vladone
let's partyyyy

multumesc pt felicitari, va pup pe toate

La multi ani si Roxanei

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput