Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Gety, noi ii dam lui Dudu doar BronhoVaxom si VitaminaC (picaturi). Oricum, siropul de muguri de brad este foarte bun, Dudu il bea pe post de "suc" (ne-a adus cineva facut in casa, cu miere inloc de zahar).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Gety- eu le-am datu baietilor sirop Imunorezistan Junior care e tot din plante si acum le dau Septilin - tot pe baza de plante.

Victor cred ca deja e Ok cu mersul la gradi. Azi a fost foarte fericit ca merge la gradi.Educatoarele spun ca e foarte cuminte. in 1 oct avem sedinta cu parintii,sunt curioasa cum v-a decurge.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Gety, eu cand eram mica primeam atat pt imunitate cat si pentru regenerarea ficatului (la ce porcarii bagam in noi pe atunci, cand nu se gaseau de niciunele) tinctura de propolis si polen. Au un gust tare nasol e drept, iar eu eram mai maricica si mai cooperanta in a le lua. Totusi poti incerca, macar tinctura de propolis. Mie mama mi-o dadea cu o lingurita de miere sau de zahar.
Lilinaaaa, cum ati petrecut ieri? Hai ca te asteptam cu povesti si poze!
Mamilili, Maria nu foloseste pasta de dinti la spalatul pe dinti, o refuza cu incapatanare, de aceea m-am gandit sa-i dau pastilute cu fluor. Am luat si eu copil fiind Zymafluor si nu am avut niciodata probleme grave cu dintii, doar la 2 masele am avut carii, in rest nu am avut probleme. Daca ea ar folosi pasta de dinti, nu m-as gandi sa-i mai dau si pastiluta, dar asa...
Vad ca majoritatea Bucuriilor sunt inaltute, 98-99 de cm, ba chiar Dariuta am inteles ca e si mai inalta. Se pare ca a mea e printre cei mai micuti, dar nu face nimic. Nici nu are cu cine semana inalta. Ei inca ii vin hainute de anul trecut.
Mamici am si eu o intrebare intrebatoare: cum scot petele de ciocolata de pe o rochita de satin? Maria si-a murdarit rochita de ziua ei, cu tort, si tare rau mi-ar parea sa ramana patata, mai ales ca a fost prima oara cand a purtat-o. Vanish am incercat cu alte ocazii si nu am fost multumita deloc, altceva ce-as putea folosi?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza si de la mine!

Yonna, scurta ca nu e loc de detalii! si acum la repezeala ca iar apare unul altul! m-am distrat teribil de faza cu masca!
In primul rand insanatosire grabnica bucuriilor bolnave!
Cu imunitatea, ce sa zic, eu nu-i dau nimic lui Eric special pt asta, insist doar pe fructe! ceva d egenul, daca nu mananca mancare nu-i problema, n-am nici un stres, dar fructele sunt obligatoriu!
cu pampers-ul de noapte, iar la fel, nu ma stresez! sunt dimineti cand e uscat, dimineti cand nu! daca bea doar 300 ml lapte seara si face pipi inainte de a adormi, de regula e uscat, daca bea 500 ml chiar daca face pipi e ud pampersul! nici nu ma gandesc sa ma trezesc noaptea si cu atat mai mult sa-l trezesc pe el ca sa faca la olita!
asa cum acum chiar daca ii pun ziua pampers imi cere sa faca la wc, sunt convinsa ca atunci acnd va fi pregatit se va trezi singur noaptea sa mearga la baie! eu doar astept momentul!
eu ma gandesc la cat de nasoala terbuie s afie si pt ei senzatia, luati din pat d ela caldurica si pusi pe olitza rece adormiti, cred ca fac instant doar din cauza socului termic nu ca ar realiza ce fac! nu cred ca vreunul isi aminteste dimineazta ca a facut pe olitza noaptea! cred ac e doar un chin inutil atat pt mama cat si pt copil trezitul asta din somn si pus pe olita noaptea! generatia noastra la 3 ani nu mai avea scutec cu siguranta, dar s anu uitam ca sub cearceaf era musama sau un sac de plastic pus! asa ca eu zic, sa aveti rabdare si sa lasati copii in ritmul lor si va asigur eu ca niciunul nu va ajunge sa se insoare cu pampers pe el! asta e parerea mea, clar ca fiecare face cum crede de cuviintza!
noi avem 15 kg si 98 cm! suntem un pic mai sus de curba medie si la una si la alta!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, a scris o mamica despre un produs de scos petele de la firma Sano, parca, sper sa nu incurc din nou borcanele.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Hop si eu cu niste completari.

Maria nu mai face noaptea in pat, ma trezeste rar si-mi spune "hai caca pute", nu mai traduc, ca nu-i cazul.

In schimb in ultimele 3 nopti din 5 a facut de 2 ori pe mine, si cu plansul de rigoare, iar ieri s-a scapat un pic, apoi a zis "caca pute". Cred ca si din cauza infectiei respective.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Am intrat repejor sa va salut, dupa care fug la treaba. M-a scutit consortul de mers la gradi si vreau sa profit de ocazie.
Gety, mi-ai adus aminte, am facut si eu sirop din muguri de brad, sa fie la nevoie; dar asa de "fresh" sunt ca am uitat de el Si cred ca mi-ar prinde bine putin sirop, avand in vedere cum ma simt.
Ioana, la sedinta a fost ok, s-a ales comitetul de parinti, si m-am ferit cat am putut de bine Nu am timp si de asa ceva. Ne-au dadacit un pic educatoarele; rechizitele le-am rezolvat, nu au costat mult, mai ales ca educatoarea mai in varsta mai are materiale din anii trecuti si nu ne-a mai pus la cheltuiala cu unele lucruri.
Credo nu-s eu cu amenda, noi nu avem masina. In legatura cu controlul de 3 ani, eu noroc ca i-am facut Narcisei analizele necesare la gradi si am vazut ca e, vorba Ioanei, "tat normal". As vrea sa merg cu ea, de capul meu, la cardio, la oftalmo, la stomato, etc...
Apropo, Adina, sper sa nu fie mare amenda; sau chiar sa nu primesti deloc.
Lexi, eu pentru pete am folosit in ultima vreme doar Vanish. Cu rezultate destul de bune. Ai lasat solutia sa actioneze, direct pe pata? Si aveam pe undeva o carticica dedicata scoaterii petelor... habar nu am pe unde o fi...
Gety, sanatate Mariei!
Adriana, sanatate lui Dudu. A mai facut febra?
Lilico, poze??

Fetelor, mii de scuze, dispar, ma duc sa-mi termin treaba. Va doresc o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

salutare dragi mamici de Bucurii!

In primul rand vreau sa urez tututor Bucuriilor care au implinit 3 anisori LA MULTI ANI, multa sanatate, fericire, sa creasca mari, sa fie cuminti si sa aduca numai impliniri parintilor:
Mihai Sebastian
Eric
Ioana
Alexia-Maria
Matei
Cosmina
Yagi Alesio Tsubasa
Rebecca-Riana
Ada
Erik
Nicolas Mihai
Sarah-Rebecca
Victor
Maya-Maria
Maria-Cornelia
Rares-Nicolas
David-Stefan
Matteo
Andreea Narcisa
Vlad Alexandru
Roxana-Maria

De asemenea, LA MULTI ANI mamicii noastre dragi, ADINA, mult noroc si bucurie!

La multi ani DIANA! puiului mic de xan! tare dulce si mare s-a facut. E leita Narci cand era mica! Sa-ti traiasca minunile si sa te bucuri de ele!

Am citit asa pe diagonala, dar pozele nu le-am ratat: am vazut papusa MARIA , in rochita de printese, savurand tortul la greu; pe MATTEO, care a crescut mult mult de cand nu l-am vazut, cu plete mari, dar a ramas la fel de frumos si cuceritor (apropo Ioana ma bucur mult ca ai aparut!); pe cele doua printese mai mici ale xandruntzei NARCI si DIANA , dar si pe fermecatorul MATHIAS! (mamilili sper sa nu mai dispari! ); pe VICTOR, un dulce si un simpatic , dar si tortuletele lui frumoase!; pe COSMI cea zglobie, zambareata si la fel de frumoasa ca si mamica ei!
upss, sper ca nu am omis pe nimeni.

ma bucur mult ca au aparut: MIRA, LILI, SEPHORA, CRISNEMES, CRISTINA!!!!

CristinaGoji, iti doresc multa putere si sper ca cele zise de medici sa nu se adevereasca!

yoanna, esti o simpatica incurabila, chiar daca tu ai trecut prin momente grele, citind mesajele tale imi apare instantaneu zambetul pe buze. Imi pare rau ca te-ai ales cu vanatai si dureri in urma accidentului. Sper ca acum esti bine! si multa sanatate!

As vrea sa raspund la toata lumea,dar nu imi permite timpul, oalele de pe foc ma striga.

lexi ca ai intrebat de mine. Am disparut ca musca in lapte, vorba aceea, fara sa zic nimic. Am fost plecata, intr-o delegatie si cred ca a fost cea mai grea din viata mea si sa va zic si de ce: dupa 5-6 zile Patricia a inceput sa-mi zica la telefon: "tu nu vii acasa mami? dar de ce nu vii, nu ma mai iubesti, esti supaiata pe mine?" si pune-te pe plans si eu si ea. Nici nu pot sa descriu cat de greu mi-a fost in ultimele zile si mai ales seri pana adormeam.
Cand se trezea il intreba pe taica-sau: "a ajuns mami?", iar cand auzea raspunsul nu, ii zicea: Patri mai doarme un pic, pana vine mami.
La gradi e ok, nu a plans deloc cand am lipsit eu, doar luni dimineata cand am lasat-o, a inceput sa planga, sa-mi spuna sa nu plec si ca ea vrea acasa cu mine; i-a fost frica ca plec din nou.
Bun...marti de dimi cand sa mergem la gradi Patri avea febra, asa ca de marti stam amandoua acasa si recuperam timpul pierdut. Pacat ca trebuie sa stam pentru o amigdalita acuta... Azi puteam sa o duc, ca e mult mai bine, febra nici nu a mai facut, dar tot mai bine e acasa cu mama, sper doar sa nu ne luam lumea in cap

am vazut ca multi gradinari si chiar mamici sunt bolnaviori! Va doresc multa sanatate si insanatosire grabnica!

pup pe toti si toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

LA MULTI ANI, DIANA de Xan! Sa fii fericita si sanatoasa si sa-ti bucuri parintii alaturi de surioarele tale! Xan, sa-ti traiasca mezina.
Gety, o sa caut si aici Sano, desi nu-mi amintesc sa fi vazut. Tin minte ca o mamica spunea mai demult ceva de apa rece cu zeama de lamaie dar nu mai stiu pentru ce fel de pete.
Ramo, ne-a fost dor de voi! Offf, cred si eu ca ti-a frant inima micuta cu intrebarea ei. Mi-au dat mie lacrimile citind, imi inchipui ce ai simtit tu. Imi pare rau ca acum recuperati timpul in acest mod, dar oricum bucura-te de orele cu ea pentru ca din pacate nu avem parte de prea multe ore cu puii nostri in timpul saptamanii. Mie ieri mi se facuse asa un dor de Maria, de imi venea sa plang, era abia ora 14 si nu mai suportam sa mai stau la servici. Multa sanatate lui Patri!

Edit: Mamici, va rog mult, cine are o reteta buuuna de gogonele, o rog sa se indure si de mine. Saru-mana!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Lexi, eu am scris de scos petele cu lamaie si apa, Roxanei01 parca i-am raspuns, dar nu stiu pentru ce fel de pete, parca de inghetata?????

Ramomar, multa sanatate si Patriciei!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput