Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)
Raspunsuri - Pagina 19
beatrix spune:
Xandrutza...si nu zici nimic?! noroc cu Lexi!
La multi ani Diana! Sa fii sanatoasa si o copilarie minunata iti doresc!

Lexi, nu stiu reteta de gogonele! Pt pete cu vanish cel alb ai incercat? mie m-i s-a parut mai bun decat cel roz! altceva sincer nu stiu!
Ramo, bine ai revenit! te cred ca nu ti-a priit deplasarea si-mi dau seama cat a fost de greu pt amandoua! cred ca si din caua ca momentul deplasarii a corespuns cu cel al gradinitei. Probabil Patri a fost mai sensibila in perioada asta! Insanatosire grabnica!
Gety, felicitari Mariei! eu cred ca isi va revenii dupa ce trece infectia!
...eu aterizai acasa dupa pranz din cauza durerii de cap sau mai bine zis de sinusuri! imi facui inhalatii si reusii sa-mi scot tona de muci iar acum stau cu un fular si saculeti de sare calzi pe frunte! pati si eu ca si Yoana! dusai niste lucruri in garaj si ma intalnii cu o vecina. nu stiam ce se uita ciudat la mine! ![]()
aa, pana nu uit, am vazut pozele cu mezinele lui Xansi inconfundabilul Mathias! Ma bucur ca a aparut si mamica lui! Sper sa intre cat mai des!
Mirabela, imi pare rau ca David plange asa mult! Poate ar trebui sa vorbesti cu educatoarele sa vezi ele ce solutie propun! Ideal ar trebui procedat cum spune Cristina, dar cum nu traim intr-o lume ideala cam greu de realizat! Sper sa ne aduci vesti mai bune!
Trischa, acomodare usoara si voua!
Crisnemes, am vazut si pozele cu Victor! Se vede cat a fost de incantat de torturi si de petrecere!
Adina, sper sa nu fie prea mare amenda! cum mai e Alex?
apropos de faza ca nu a plans cand l-a dus sotul! noi am trecut prin asta la cresa, cu sotul nu avea nici o problema, cand mergeam eu, se mai lasa cu maraieli/plansete! probabil pt ca sotii sunt mult mai relaxati decat noi si trasmit starea asta copiilor!
mai vroiam sa scriu dar trebe sa fug dupa Eric!
va pup pe toate
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
trischa spune:
Buna dimineta si la multi ani pt sarbatoriti!
Noi luam de azi o pauza de vreo 2 saptamani,plecam in concediu in Ro
Vrem sa-i tinem ziua copilei cu bunicii si prietenii de acasa si mai avem si noi ceva treburi,asa ca la noapte ne punem pe drum.Nici n-o mai duc la gradi azi sa se odihneasca si ea un pic ca-i varza cu oboseala.
Noi avem martea dupa gradi inot si miercuri sport si cum nu vrea sa doarma la pranz deloc se aduna oboseala.
Am cumparat cadoul pt ziua ei-o bicicleta lila cu pedale,cos si frana-asa a fost dorinta,si am hotarat cu copila ca atunci cand vine ziua ei si primeste o bicicleta aruncam toate pipele-suzetele-in apa.
Asa ca tre sa adun toata colectia de pipe sa se pun int-o punga si in bagaj.Nu e dependenta de ele dar la oboseala si la somn le cauta si pune dop.
Lexi,gasesti in drogherie solutie pt pete pe categorii de pete.se numeste, cred,,flekenwasser,,nu stiu cat e de buna ca nu am probat.
Eu va doresc sanatate tuturor,copilasi veseli si cu drag de gradi si mamici fericite
.
De mai am timp si de unde mai intru.

xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! 
Multumim frumos pentru urarile adresate mezinei noastre!
Drept sa va zic ieri am cazut in butoiul cu melancolie ![]()
La multi ani fericiti Bucuriilor Mario si Darius! Sa cresteti mari, frumosi sanatosi! 

Ramo, bine ai revenit! Dulce a fost Patri! Ii dorim multa sanatate!
Trischa, concediu placut in Ro!
Beatrix, sanatate multa!!
Lexi, noi gogonelele le-am pus intotdeauna impreuna cu diverse alte chestii, felii de pepene, conopida, castraveti, varza, etc. Simple nu am facut, dar banuiesc ca daca arunci in borcane gogonelele cu niste usturoi, felii de telina, un pic de morcov, poate si un pic de hrean, diverse condimente (piper si mustar boabe, coriandru) si torni o saramura peste ele nu are ce sa iasa rau.
Gety, cum mai e Maria?
Adriana mica spune:
Xan, multumim de intrebare Nu a mai facut decat un puseu de 38.2 (ieri pe la pranz) dar in rest a fost ok. Cred ca are putin rosu in gat, nimic grav.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Maria a ramas si azi acasa. S-a oferit mamaia sa stea acasa cu ea, sa se faca mai bine decat bine.
Trischa, ce cadou frumos! Eu mai am un pic, dar nu chiar asa de mult, pana sa-i cumpar cadoul si inca nu ne-am hotarat.
Eu zis sa mai pastrati o suzeta, sa o aiba amintire. Eu asa am facut.
Inot si sport dupa gradinita. Ce frumos si sanatos. As da-o si eu pe Maria la asa ceva, daca as avea unde.
Drum bun spre Romania si concediu placut!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
beatrix spune:
Neatza!
La multi ani cu sanatate si fericire Bucuriilor Darius si Mario!
Gety, e bine daca ai avut cu cine sa o lasi pe Maria! macar incepeti d eluni si mergeti continuu, nu o debusolati, o zi da la gardi, doua nu! sper sa nu va mai imbolnaviti!
Trischa, concediu placut in Ro si succes la operatiunea suzy!
Adriana, ce bine ca nu e mai grav! cu refacerea dupa operatie e bine?
Xan, te inteleg! eu efectuv nu stiu cum trece timpul!
sa va spun ca azi eram convinsa ca este miercuri? 

GETY spune:
Beatrix, miercuri?
Eu abia am asteptat ziua de vineri, adica de azi, ca sa vine vikendu sa stau acasaaaa!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
beatrix spune:
Gety, pai si eu astept ziua de vineri iti dai seama! numai ca nu stiu de la o vreme sunt intr-o continuua fuga! efectiv nu-mi ajunge timpul!
anangel_lexi spune:
La multi ani, Mario si Darius! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
Apropo, Elenia, pe unde umbli?
Gety, si eu la fel, de luni incep sa astept weekend-ul!![]()
Xan, multumesc pentru sugestia cu gogonelele!
Beatrix, Vanish alb nu am incercat, dar o sa incerc acum. Saru-mana si multa sanatate!
Trischa, drum bun in Ro si petrecere frumoasa! Succes si cu operatiunea suzi! Ce fain ca la voi in oras poti da copilul la inot de la 3 ani. La noi nu primesc copii decat de la 4 ani, la anul incepem si noi inotul. Tot la anul as vrea sa incep sa fac cu Maria engleza, daca e ceva ce nu-mi place la gradinitele de aici e ca nu fac limbi straine, cand tocmai in perioada asta ei invata cel mai bine. E un mister pentru mine, de ce nu se fac limbi straine in gradinite aici...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Adriana mica spune:
Beatrix, e mai bine! In fiecare seara incercam sa il decalotam; sotul zice ca este din ce in ce mai vizibil. Nu are dureri, ci doar o stare de discomfort cand umblam acolo. Inclin sa cred ca este generata mai degraba de teama, pt ca nici la WC nu mai cere (sta pana se scapa pe el dupa care spune "Da mami, ca doar nu ma mai doare!", ca si cum incearca sa se auto-incurajeze). Acum, ca a stat 2 zile acasa cu bona, a inceput sa isi revina si cu acest aspect. Oricum, mai important este sa nu se formeze din nou sinechiile.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...