Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)
Raspunsuri - Pagina 20
GETY spune:
LA MULTI ANI!
DARIUS STEFAN
MARIO
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Xandrutza, in ce sens ai cazut in butoiul cu melancolie? Ai mai vrea un copilas?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
buna
multumesc de urari.
La multi ani ! cu sanatate si multe bucurii tuturor sarbatoritilor
noi am petrecut de ziua lui Vladone la acelasi loc de joaca unde am fost anul trecut, dar am invitat f putine persoane, ca de....e criza
a fost destul ok, copii s-au jucat
dar pt mine a fost obositor si costisitor ![]()
that's it, eu nu am vrut asa ceva, taxu' a insistat
in rest, sunt ffffffffffffffff ocupata, am mult de lucru
nu am timp de nimic....vin super obosita acasa
ajung pe la 7 !!! dar asta-i viata....noroc ca imi place foarte mult ce fac !!!
Vladone a fost putin racit, doar nasul infundat, asa ca a scapat de gradinita pt o saptamana, reincepe de luni
va pup si va doresc numai bine
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
princess spune:
Buna, fetelor!
Ca de obicei, eu reusesc sa scriu din An in Pasti, dar deja cred ca v-ati obisnuit cu asta. Am inceput sa scriu mesajul de marti sau miercuri (nu mai stiu exact) si l-am terminat abia astazi.
Acum sa ma apuc de povestit...
Va multumim din suflet pentru urarile voastre de bine si va pupam! Sunteti toate niste dragute!

La Multi Ani!

David-Stefan
Matteo
Andreea Narcisa
Vlad Alexandru
Roxana-Maria
Mario
Darius-Stefan
Diana Maria
Sa fiti sanatosi si fericiti! Sa aveti parte de o copilarie frumoasa!
Andreea, bafta la scoala si multa sanatate lui Sebicu!
Lexi, am vazut pozele cu Maria! A fost foarte fericita si incantata de cadou si de tortulet, asa se vede din poze. Foarte frumoasa rochita, de fetita ce sa mai spun? O papusica scumpa! Iar tortuletul a fost chiar deosebit.
Referitor la inaltimea copiilor, nici Rares nu este asa de inalt, cred ca nu are mai mult de 96-97 cm, dar printre copilasii din grupa lui este printre cei inalti. Sunt foarte multi care sunt mai mititei decat el, iar ca varsta sigur sunt peste 3 ani.
Cu limba engleza: la gradi la Rares se face optional, de doua ori pe saptamana. Doamna educatoare insa ne-a recomandat sa mai asteptam pana la anul cu limba straina si cum majoritatea parintilor prezenti la sedinta au fost de acord cu lucrul acesta, asa am hotarat si eu.
Multumesc pentru sfatul cu medicamentele. Eu am luat Ibalgin si Mydocalm, ceva asemanator cu ceea ce mi-ai scris tu. M-am simtit mai bine, dar inca mai simt durerea.
Adina, cat de diferiti sunt baietii tai, desi sunt gemeni! Dar, cred ca este mai frumos asa, fiecare cu personalitatea lui! Multa sanatate lui Alex!
Adriana, foarte frumos ati organizat si voi petrecerea, iar tortuletul cu Thomas cred ca arata super. Imi pare rau ca Dudu nu a scapat inca de dureri. Asa a fost si la Rares o perioada dupa ce i s-a facut decalotarea. A avut usturimi si dureri, dar incet-incet s-a vindecat. Chirurgul ne-a aratat cum sa facem decalotarea si ne-a sfatuit sa folosim si crema de galbenele.Sa aveti o petrecere frumoasa!
Xandrutza, ti-am vazut mandrele in poze! Esti o mamica fericita cu asa papusele langa tine! Sa va traiasca, draga mea! Sa fiti sanatosi! Un pupic sa treaca melancolia!
Yoanna, sanatate lui Mitzuc! Ma bucur ca tu esti bine, ca nu sunt probleme mai grave! Ceea ce spui tu despre contributiile banesti de la gradi, scuza-ma, dar mi se pare prea mult! Pai cu banii astia... mai bine la particular decat la stat. Ai discutat cu educatoarea? Sunt curioasa... ca la cate pretenti banesti are, ar trebui sa fie foarte ok, ca si comportament fata de copii si fata de voi, parintii!
De fiecare data ma binedispun mesajele tale, dar de data asta ai fost mortala! Am ras cu pofta la povestioara ta cu baboiul!

Cris, ma bucur foarte mult pentru ca ai reusit sa il muti pe Victoras! Fiecare copil merita toata atentia din partea celor care il ingrijesc si educa. Am vazut pozele de la ziua piticului. Foarte frumos tortuletul, dar si baietelul, la fel!
Gety, multa sanatate Mariei! Of, mititica: si infectie urinara si viroza, cam multe pentru ea.
Mamilili, ai o dulceatza de baiat,pe langa faptul ca este atat de istet!Felicitari!
Imi pare rau ca sunt copilasi care plang atat de tare la gradi: Dariutza si David si le doresc sa depaseasca sat mai repede faza aceasta de acomodare!
Credo, raspund si eu la intrebarea ta: Rares nu mai poarta pampers deloc, iar noaptea nu mai face pe el. S-a mai intamplat si cate un accident, dar rar. In schimb a facut pe el la gradi pt ca i-a fost rusine cu doamnele la baie.
Cristina, am citit cu atentie postarile tale, care sunt foarte utile si pe care eu una le gasesc foarte interesante.
Trischa, acomodare usoara fetitei tale la gradi!Drum bun catre RO si petrecere frumoasa!
Ramo, bine ai revenit din delegatie! Of, dragele de voi, ce v-ati mai jelit de dor!
Bine ca ati recuperat dupa aceea!
Beatrix, tu si cu Yoanna veti avea vecinele pe constiinta daca le mai speriati in asa hal!![]()
Despre petrecerea noastra de duminica: Rares a fost extraordinar de incantat de toate surprizele pe care i le-am pregatit de ziua lui. Inca de dimineata, cand a descoperit camera decorata cu baloane colorate si cadourile de la noi, a fost intr-o continua uimire: "Wow, mami, ce frumos!" La ora 13 l-am gatit, l-am parfumat si am plecat la "Paradisul copiilor", locul de joaca. A ramas mut inca de la intrare pt ca era un loc nou pt el. Dupa aceea au inceput sa ii soseasca invitatii, sa primeasca daruri, a inceput si programul artistic: muzica si dans ( toti copilasii au invatat un dans special al locului de joaca), ploaia de baloane colorate (Rares a tras de o sfoara si o multime de baloane au cazut peste copii), pictura pe fata si costume, baloane de sapun, sweet jumbo (un balon mai mare plin cu bombonele si alte balonase, pe care l-a spart intepandu-l cu un ac mare), clown-ul cu concursurile, tombola pentru invitati, servirea mesei, tortul. In final, Rares a primit o "diploma pentru cel mai frumos print".
De la locul de joaca am mers la o terasa frumoasa, unde si-a primit invitatii adulti. A fost foarte incantat de cadoul primit de la nasi (o bicicleta cu roti ajutatoare), dar si de tortuletul cu fotbalisti.
Am incarcat cateva poze de la petrecereAICI
Cu acomodarea la gradi, a mers din ce in ce mai bine. De fata cu mine nu a plans deloc, insa dupa ce l-am lasat dimineata plangea, dar se linistea repede. Luni si marti nu a mai plans deloc, a papat destul de bine si doamnele l-au convins sa stea la masa cu copiii. Nu stiu daca v-am povestit ca Rares nu vroia sa pape in sala de mese, alaturi de copii, ci in "sufragerie" (in clasa) singur.
De miercuri l-am tinut acasa din motiv de raceala. Nu mi-a facut febra, doar mucisori si ceva tuse. De luni, sper sa fie ok si sa mergem din nou la gradi.
Marti am avut prima sedinta cu parintii. S-a stabilit sa strangem un fond al clasei (50 lei de copil, anual). Lista de rechizite am primit-o separat, am cumparat totul si le-am si dus doamnei. S-a ales si comitetul de parinti. La fel ca si Xandrutza, m-am fofilat. I-a promis doamnei eductoare ca voi ajuta cu tot ce pot, dar nu din "functie de conducere".Taxa de gradi este de 6 lei pe zi si se
plateste pana pe data de 8 a fiecarei luni. Tot lunar trebuie sa ducem pahare de unica folosinta, servetele, hartie igienica si sapun. Am cazut de acord si pentru ajutorul de educatoare, pe care o vom plati lunar cu cate 15 lei/ copil.
Cam acestea sunt noutatile despre noi.
Va pup pe toate si va doresc o noapte placuta!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...