Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vikinga Yasmine ma bucur ca totul e bine! Si la voi fetita, ce frumos! Tu ai deeja baiat si fata, nu-i asa? Citi ani au? Eu mai citesc cind si cind pe aici sa vad de se potrivesc starile ori de mai sunt noutati si uite asa am dat de tine si aici:) Carmita felicitari, de cind tot vroiam sa-ti zic! Si tot aici am citit trucul ala cu elasticul de par pt jeansi:)) A mers figura, lol la a treia sarcina si pe asta nu o stiam, uite ca se mai pot invata lucruri noi. De acum tre sa iau si eu o pereche de pantaloni de gravida, deocamadat ma descurc excelent cu leggings si bluzele astea la moda tunika ori rochiile in stil de camasa nush cum se explic, dar chiar asa le zice. Noroc mare cu moda asta ca am de unde alege, la sarcina cu Nadja erau la moda bolerourile Hai puneti-ma si pe mine pe lista: DPN 3 ian DN: 25oct 77 doi copii: Aldo si Nadja Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
Bine ai venit la pufoase! Sarcina usoara si la termen! Nu ai aflat culoarea caruciorului?
24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
larisel spune:
nemary Sarcina usoara si bb sanatos!
24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
alexia28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary intrebare pt fetele care sunt la a 2-a sau a 3-a sarcina: voi repetati toate analizele de sange sau doar pe cele uzuale? ma refer in special la cele f.scumpe, cum ar fi toxo, CMV, lysteria pupici si sarcini usoare in continuare. Mari de Daria Maria(29.01.2008) 10+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria POZE DARIA |
Spre rusinea mea eu nu le-am repetat desi mi-a zis dr. Mi-am promis ca o sa repet toxoplasma in trim III ca la asta nu am imunitate. Sarcina usoara si pupici Dariei

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
prietene DC .
nicoleta_ior spune:
Buna gravidutelor,
Sunt noua pe acest forum, sunt o graviduta de 22 de saptamani, mi-am facut si eu morfologia fetala de al II trim, totul a fost ok insa pe artera uterina stanga Ir-ul mi-a iesit cam mare adica 0.76. Am probleme si cu coagularea sangelui, fac tratament.
Nu stiu ce inseamna acest lucru, deoarece dr. a fost f precaut cu mine si mi-a spus ca o sa o urmareasca el de acum incolo, sa nu imi fac griji ca se poate trata daca valorile cresc.
S-a mai confruntat vreo graviduta cu aceasta problema? Ce inseamna aceasta valoare si cum imi poate afecta bebelusa?
Multumesc,
Nicoleta
adina_bulina spune:
Neata! Va spuneam aseara ca am vorbit cu doctora mea homeopata de carceii de la picioare si mi-a recomandat cuprum in dilutie mica. A functionat, poate fi placebo, dar oricum nu-mi pasa. Am scapat de carcei. Am dormit toata noaptea fara intreruperi.
20+ 
alexia28 spune:
Nik0le saru mana ca ma baga si pe mine cineva in seama la subiectul asta
Simonette iar vorbiti de mancare buna
o sa ma fac de o suta kg jur
Vikinga bun venit la odisee
Nicoleta ior daca ai IR marite stiu ca se face tratament, cel putin asa facea medicul care mi-a urmarit prima sarcina, mi-a dat tratament cu pregnyl injectii, magne B6. Artera marita inseamna ca nu poate sa-l hraneasca pe bb cum trebuie parca asa am inteles eu.
Bun venit la odisee, sarcina usoara si sanatate multa.
Yasmine felicitari pt fetita
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
prietene DC .
danyelana spune:
Buna dimineata burtici,
Si noi ne-am trezit de dimineata dar am mai stat in pat pt ca mami nu se simt prea bine.
Yasmine, felicitari pt caruciorul roz. Sa ai o fetita sanatoasa si la termen.
Simo, ce-ti mai fac nazdravanii? Pupici lui Iannis care tine companie mamei insomniace si lui Luca cel dulcel.
Cum ai facut tu tortelini cu sos de gorgonzola ca parca mi-ai facut pofta 
Carmenutza, inca mai am contractiile dar parca s-au mai rarit. Continui tratamentul si abia astept sa ajung luni la doctor ca sa ma consulte. Sper sa nu fie nimic grav.
Ma bucur ca ti-a fost de ajutor trucul cu elasticul. ![]()
Vikinga, bine ai venit la pufoase si sarcina usoara in continuare. Omul cat traieste invata si cateodata de nevoie nu de altceva. 
ici la burtici
Acum
21+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Tanaion spune:
Yasmine felicitari pentru fetita si pentru rezultatul bun de la testul Fitch.
Nicoleta, Vikinga bine ati venit la odiseea noastra!
Eu desi stau numai in pat si fac tratament tot am contractii 
Weekend placut va doresc,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
22+ 
catalutza81 spune:
Hello fetele, deci paste o sa mananc azi...o sa ma omorati. Sotul meu e plecat cu motocicleta si eu am toata bucataria sa ma desfasor. Cred ca imi voi face carbonara
.
Si eu am observat ca pentru ca nu am avut greturi am luat 3 kg in 3 luni
. Surprize surprize...am ramas constanta, ba chiar am slabit un kg, cu toate vitaminele luate si manact la fel ca si pana acum. Cred ca mi se reobisnuieste organismul
.
Decenuela daca nu ai facut deja varza a la Cluj da un semn ca pot cere reteta soacra-mii...si crede-ma ca o afce minunata 

.
Cris.dogarel in legea noua ar trebui sa existe dispozitii tranzitorii care sa spuna acets lucru. Daca nu vor exista aceste prevederi, e destul de greu de spus, in functie de cum e citit textul. Cred ca se vor pune totusi dispozitii tranzitorii. Oricum, intentionez sa urmaresc ff atent tot procesul. Momentan nu e decat o stire pe un site de stiri juridice specializate. Dar nu am gasit nici un proiect. Exista proceduri prin care se pot cere amendamente la o lege, prin care eu, persoana fizica pot face asta. Si cel putin voi spune ca am incercat
. Vedem, si eu sunt f interesata de asa modificari, va tin la curent.
Cea cu lipsa de vechime am vazut-o pe hotnews.
Larisel, Nic0le
multumesc pentru raspunsuri. Eu fusese luni la dr si ma vazuse si eco. Si marti au aparut durerile. Iar azi au trecut, de fapt de ieri. E posibil sa fi fost de la hm..
constipatie ![]()
![]()
. Ca acum ma simt muult mai bine, adik nu mai am nimic.
Catalutza
17+ 
simonette spune:
Buna dimineatza burtici!
Imi pare rau ca v-am facut pofta de sosuri..... Le-am facut eu in casa si daca vreti reteta eu va dau cu draga inima, se fac f usor insa mai intai intrebati dr daca aveti voie branza cu mucegai! Mie dr mi-a zis ca am voie sa mananc orice, dar orice numai branza de la tarani NU!!! Cum gorgonzola o iau din super-market am cam basculat in ultimul timp sosul asta ca imi place asa de mult! Deci.......cu draga inima dar mai intai intrebati!
Noi iar am avut un episod de insomnie azi-noapte si ma gandesc cu groaza ca va fi ritual de-acum
Andrelina am vazut ca de ieri nu ai mai postat........sper ca nu te-ai suparat
Danyelana te
si eu pe tine si ii
si pe nazdravani, dar, diseara cand ajung acasa!
O zi buna tuturor si sunt prin zona cateva ore!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
26+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

de Daria Maria(29.01.2008)