Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
simonette spune:
Burticilor, ia cititi si voi povestioara asta:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=10740 Mie mi-a placut mult!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
26+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
danyelana spune:
Simo, eu am intrebat data trecuta doctorul daca pot manca brnza albastra pt ca imi place tare mult si stii ce mi-a spus? Ca daca nu o iau de la ciobani din Ardeni sau Pirinei
pot fara grija ca cele din supermarket sunt controlate.![]()
Deci, astept reteta
ca sa stiu ce cumpar c azi mergem sa facem cumparturile
Te
si eu si o zi usoara la munca
Acum
21+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
carmita_baby spune:
Catalutza mi-ai facut pofta de varza a la Cluj, da-mi si mie reteta plsssssssssss
As vrea sa fac azi, asa ca o astept 
Danyelana te pup dulce pe burtica, ca sa-ti treaca contractiile si sa fie bine. Si pe celelalte la fel, care aveti contractii 
Simonette daca e vorba de branza cu mucegai, ma lipsesc, pentru ca nu mi-a placut niciodata. Stii de ce am pofta? De sunca de aia feliata subtire italieneasca, na ca nu-mi vine numele in minte, numai ca este cruda si nu stiu daca am voie. Oricum daca nu e voie, nu e bai.
Nicoleta bun venit printre noi!
16+
cu Lorena
Mello motanelul iubit
miremia spune:
Pupici la toate burticile!
carmita_baby cred ca zici de prosciuto crudo. Eu am mancat destul de mult in primul trimestru....mereu pofteam si n-am patit nimic.:D
Mirela
19+
simonette spune:
Danyelana iti trebuie branza gorgonzola, unt, smantana cu UHT din aceea la cutie de carton, sunca presata, busuioc un pic de piper si bineinteles tortelini sau orice fel de paste!
Sosul: intr-o tigaie se pune un sfert d"e pachet de unt la topit in care se adauga sunca taiata cubulete! Dupa ce s-a calit sunca putin se adauga cubulete de branza gorgonzola si se amesteca incontinuu sa nu se lipeasca si se picura smantana din cand in cand! Eu folosesc cam jumatate de pachet de gorgonzola dar depinde acum cat de mare e pachetul si o cutie de smantana din aceea! Dupa ce ai termibnat de pus smantana mai lasi un pic la scazut amestecand mereu! busuioc si piper dupa gust! Pastele se fierb separat asa cum scrie in instructiuni! Reteta este inventata de mine si daca vi se pare ciudata asta e!!!! Io mor
Edit ca sa spun ca smantana o cumpar la cutiute mici de 100ml ca altfel ce ramane se strica in frigi! Imi place sa folosesc pe loc un produs odata desfacut
Carmyta ma bucur ca nu te-am starnit
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
26+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
carmita_baby spune:
Miremia da ai dreptate, de prosciuto zic. Stiam ca incepe cu 'p' insa nu-mi venea in minte nici sa ma tai. Mai ca as lua... sunt in dubii..
Simonette nu m-ai starnit, insa Catalutza da si acum nu-mi da reteta si eu astept
Glumesc, insa reteta tot o astept ![]()
16+
cu Lorena
Mello motanelul iubit
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel 'neatza, fete matinale si nu numai Fetele care aveti deja doi si asteptati nr. 3 (baly, simo, etc). Cum a fost la al doilea? Eu am uneori senzatia ca nu mai stiu multe, chiar nu imi pot aminti amanunte de la inceput de tot ![]() . Mi-am propus sa ma uit la filmuletzele cu Ana bebe, poate ma mai luminez. Ce vreau sa spun e ca nu mereu sunt linishtita ca "doar am mai trecut prin asta". ![]() ![]() ![]() We frumos ![]() Cris, 20+cu ,Ema si Ana(04.04.2003) |
macar la tine e justificata situatia de intervalul mai mare de timp trecut de la nasterea Anei.Dar eu am fost de curand la o prietena care are fetita de 2,5 luni si m-a lasat un pic cu cea mica sa faca un dus ,ca era disperata.Si m-am simtit asa neajutorata...si doar nu-s nici 3 ani de atunci
Mihaela
20+
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
danyelana spune:
Simo, merci mult de reteta.
Cred ca in seara asta o fac si eu.
Carmenutza, eu varza a la Cluj o fac cu carnea pregatita ca la sarmale si varza taiata fideluta. Pt ca aici varza nu e asa buna ca in tara (stii si tu ca e tare ca piatra) eu o tai in sferturi si o oparesc in apa cu sare, otet, busuioc si marar. Apoi o scot si o tai fideluta. Intre timp pregatesc carnea intr-o cratita (prajesc ceapa -eu asa fac sarmalele si ardeii umpluti cu ceapa prajita
, pun putin bulion, carnea tocata, cimbru, patrunjel, putin orez si ueori daca am chef si un morcov ras). Intr-o tava care merge la cuptor ung cu putin ulei si pun un strat de varza, unul de carne si tot asa pana la sfarsit, ultimul fiind de varza. Stropesc cu o cutie de smantana, acopar cu un aluminiu si dau la cuptor. Noua ne place f mult (chiar si familiei mele de belgieni) si am facut ultima data acum doua sapt. Sper sa-ti fie de ajutor si sa-ti placa. Te 
Acum
21+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
catalutza81 spune:
Carmita RETETA: varza se caleste pe foc ca la varza normala cu foi de dafin si cimbru, sare si pier. Separat se caleste carnea tocata (de porc amestecat cu vita)cu ceapa si ardei gras rosu (ca e mai gustos). Apoi intr-o alta cratita, se pune ca la musaca un rand de varza, unul de carne, musai primul si ultimul sa fie de varza. Se pune apa ca sa aiba cum sa fiarba si se baga la cuptor.
Pofta buna!!
Catalutza
17+ 
carmita_baby spune:
Va multumesc mult pentru reteta
fug la supermarket acum, abia astept sa pap varza a la Cluj 
16+
cu Lorena
Mello motanelul iubit

Ana(04.04.2003)