Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Yasmine, felicitari. Ma bucur ca e bine si te-ai linistit.

Va tot aud de eco morfo de trim II, ba la Iosup, ba la Pop. Face cineva la Herghelegiu? Pe mine la el m-a trimis dr. mea, sper sa fie ok (la cate luni inainte mi-au trebit ca sa ma pot programa..)

Cris, 20+cu ,Ema si Ana(04.04.2003)

eu am facut morfo de trim 3, in sarcina trecuta la el si pot sa-ti spun ca mi-a placut. acum am reusit sa ma programez la el pt morfo de trim 2 si trim 3, iar pt morfo de trim 1 o sa merg la Iosup.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 10+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Larisel, scuze! nu m-am uitat si eu la localitate...acum am vazut ca esti din Constanta(frumos).
Eu am avut un avort spontan inainte de sarcina cu Rares, dar nu au facut medicii de atunci investigatii pentru trombofilii. L aceasta sarcina am mers la un alt medic, care a suspectat trombofilia ca fiind cauza avortului acela, si mi-a dat de facut analizele.....asa ca Rares a avut noroc ca s-a dezvoltat normal.....ceea ce e revoltator, cand ma gandesc ce s-ar fi putut intampla...
Trombofilia mea e usoara, si posibil datorata sarcinii.

LUMI 19+ si mami de RARES 27.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

al3csa, casa de piatra si multa fericire va doresc!

Vi4i, ma bucur ca v-a priit vacanta, felicitari pentru caruciorul albastru!

cris, m-am distrat teribil cand ai descris atmosfera de la birou, am si eu aceeasi senzatie uneori. Cat priveste prostioarele... mie mi-a interzis dr cu desavarsire pana nasc, a zis ca am sarcina cu risc crescut si amenintare de avort. Sanatate multa, sper sa-ti treaca repede tusea! Foarte buna intrebarea ta, astept si eu raspuns. Si eu fac eco la Herghelegiu, am auzit ca e bun.

Yasmine, felicitari pentru caruciorul roz!

larisel, neaparat sa-i spui medicului tau despre tensiunea ta in crestere, nu cred ca este o problema acum, dar trebuie urmarita. Despre injectii, brrrr, imi pare rau ca te chinui cu ele... Am vazut pozele cu trusoul bebeluselor. Felicitari pentru ca ai reusit sa te lasi de fumat, e o realizare!

catalutza, ai facut vreo miscare brusca atunci cand au inceput durerile? Ma gandesc ca e posibil sa-ti fi intins niste muschi abdominali si din cauza asta sa persiste disconfortul. Poate n-ar fi rau sa suni dr sa-l intrebi, poate vrea sa te si vada sa se asigure ca e totul ok. Nu cred ca sunt ligamentele, cele la care fac fetele referire sunt doua mari si late (figurativ vorbind) care sustin uterul si sunt dispuse lateral.

mariucasara de incurajare si sustinere! Sper sa reusesti ce ti-ai propus in privinta fumatului!

suflet, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!

alexia, imi place de tine ca te distrezi la mesajele haioase!

Nico de Isabela si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

intrebare pt fetele care sunt la a 2-a sau a 3-a sarcina: voi repetati toate analizele de sange sau doar pe cele uzuale? ma refer in special la cele f.scumpe, cum ar fi toxo, CMV, lysteria
pupici si sarcini usoare in continuare.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 10+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Yasmine ma bucur ca totul e bine! Si la voi fetita, ce frumos! Tu ai deeja baiat si fata, nu-i asa? Citi ani au?Eu mai citesc cind si cind pe aici sa vad de se potrivesc starile ori de mai sunt noutati si uite asa am dat de tine si aici:)Carmita felicitari, de cind tot vroiam sa-ti zic!Si tot aici am citit trucul ala cu elasticul de par pt jeansi:)) A mers figura, lol la a treia sarcina si pe asta nu o stiam, uite ca se mai pot invata lucruri noi. De acum tre sa iau si eu o pereche de pantaloni de gravida, deocamadat ma descurc excelent cu leggings si bluzele astea la moda tunika ori rochiile in stil de camasa nush cum se explic, dar chiar asa le zice. Noroc mare cu moda asta ca am de unde alege, la sarcina cu Nadja erau la moda bolerourile. Hai puneti-ma si pe mine pe lista:DPN 3 ianDN: 25oct 77doi copii: Aldo si NadjaVikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Yasmine ai vazut ca totul este bine? O fetita sanatoasa Felicitari! Bine ca nu a trebuit sa asteptati prea mult pentru a afla rezultatul

Vikinga nu am mai vorbit cu tine de un car de vreme. Deja al treilea bebe? Super!!! Felicitari! Stii deja ce va fi sau vrei sa fie surpriza? Mai vreau sa vad si eu poze cu puiutii tai, mai ales cu Nadja. M-am mai uitat din cand in cand, dar nu era nimic nou. Multumesc pentru felicitari btw!

Danyelana bine ca mi-a adus aminte Vikinga, mersi pentru tipul cu elasticul de par. L-am pus in functiune a doua zi dupa ce am citit si a functionat perfect

Simonette si eu am basculat ceva super , asa ca de data asta nu mai reusesti sa-mi faci pofta sac. Noapte buna

16+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Buna seara, fetelor. Cate probleme si cu tigarile astea. Eu am reusit sa le las. Cu toate ca parea de-a dreptul imposibil. Si cand ma gandesc ca sub un pachet nu reuseam sa scad... Fac in februarie pe 6 3 ani. URAAA!!!
Se pare ca o sa scap si de durerile picioarelor si nenorocitii aia de carcei. Am sunat medicul meu homeopat si mi-a recomandat cuprum. Am mare incredere in ele. M-au zapacit de 3 nopti carceii, azi-noapte chiar nu am scapat pana nu m-am ridicat in picioare.
Am schimbat si eu azi semnatura... 20 de saptamani...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza burtici....din nou sunt prima...ora 4 a devenit ceva uzual pt ritmul meu de viata. mi-as fidorit macar in we sa dorm mai mult dar...asta e. v-as invita la cafeluta ca e deja 5...dar voi dormiti toate..si bine faceti.

am descoperit ca, daca pun seara o perna sub picioare ) practic tot piciorul de la genunchi in jos sa stea pe perna)nu ma mai trezesc cu ele umflate...puteti incerca.

vreau sa fac o varza a la cluj...made in moldova..:))...am mancat la cineva si mi-a placut...nu mi-a vadut pontul asa ca, tre sa studiez netul ...si sa combin cu ceea ce stiu eu....sa vedem ce iese.

ma mai gandesc la kg in plus...stiti ce-am observat? cele care ati avut greturi...si inca mai aveti ati pus destul de putin pe voi...celelate...ca si mine de altfel...:(((...le-am pus mult mai repede....ieri nu-mi pasa...dar azi m-am trezit cu gandul ca tre sa-mi fac morala...

va pup si sa va relaxati i acest we

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata fetele!
o maare cu lapte si miere, si o zi insorita sa aveti!
mai tarziu cand ma dumiresc mai povestim, acum sunt inca chioara de somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

'neatza, fete matinale si nu numai

multumim ptr. impresii despre Herghelegiu. Merge cineva pe data de 5, la Euroclinic la el? Poate ne vedem in sala de asteptare si nu stim.

Simo, mie mi-ai facut o pooofta. Le-ai facut tu sau le-ai luat de-a gata. Eu nu stiu sa fac sosul, nici nu am incercat prin magazine. Mai sigur, mergem azi la un restaurant de paste, poate au (oricum nu am cand sa gatesc ptr. pranz).

Noi azi mergem la un botez, fetita unei prietene, nascuta pe 24 mai. Asa imi dau seama ce repede trece timpul si parca nu mi se mai pare ca mai avem o gramada. Ea, parca mai ieri imi zicea: "eu sunt gravi de 10 saptam, dar, nesimtita cum sunt, habar nu am avut". Nu avea deloc simptome de sarcina, ciclul ii tot facea feste de vreo 6 luni. Asa ca s-a dus sa-si faca super analize in sept anul trecut, sa vada de la ce e "dereglarea". Dr au zis: ori ai cancer, ori esti gravida, la ce valori aberante ti-au ieshit". Si uite asa a venit pe lume Raisa, la 9 ani dupa fratziorul ei, neprogramata, dar acum iubita si rasfatzata de toti

Fetele care aveti deja doi si asteptati nr. 3 (baly, simo, etc). Cum a fost la al doilea? Eu am uneori senzatia ca nu mai stiu multe, chiar nu imi pot aminti amanunte de la inceput de tot. Mi-am propus sa ma uit la filmuletzele cu Ana bebe, poate ma mai luminez. Ce vreau sa spun e ca nu mereu sunt linishtita ca "doar am mai trecut prin asta".

We frumos

Cris, 20+cu ,Ema si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput