Piersicutze de iulie-august 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

raluca, am intelesmuuh, multumesc pt recomandare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Miruna, mi se pare ca se refera la adolescenti cartea, nu la copilasi asa micuti ca piersicutele noastre, nu ?

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ooo ce imi place sa gasesc atatea fete vechi
emilia super veste felicitari
raluca si noi i-am facut ghetute...si nu le-a purtat deloc...iti promit ca data viitoare cadn plecam la brebu iti fac niste poze de tablou...dar am vazut pozele anasiei care sunt super asa ca ai cu ce te delecta intre timp
michella rares bea din bibe inca si seara si dimi si la pranz....pana la scoala cred ca o sa bem cu bibe ..a si tot lapte praf
larissa eu am vb cu pediatra lui piti mai demult si acum si cu med de familie si mi-au spus ca la 4 ani se face vaccinul care se facea la 30 luni
crissa bine ai revenit...draguta eu nu ii dau lui rares decat niste bilute homeopate recomndata de hoemeopatul meu si nu am mai avut treaba cu el cam de prin februarie
genie
oanaalex nu ma lasa la gradi sa stau cu el...comunisti
julax cum a fost la motz?

azi am esuat iar cu gradi...l-am luat la mine la serv ca nu m-am inteles cu el..unde s-a plictisit groaznic, io am vrut asa, si mi-a zis: mami maine ma duc la gadinita ca nu imi place la servici ...acu s avedem

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

bulinuta, ai gasit solutia salvatoare, bravo! si noi suntem cu bibe, dimineata si seara...am renuntat la lapte praf din vara, noroc ca eram la tara, i-am zis ca nu am de unde lua decat din acela , de la vaca...s-a conformat.... de-ar fi asa si cu gradinita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Raluca pare pentru adolescenti dar nu este. Chiar si exemplele sunt cu copii de varsta alor nostri iar la mine au functionat de minune toate sfaturile la Alexei ca la Dimitri nu este cazul inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Raluca,mi te imaginez uitandu-te la "Iarba verde de acasa".Cat despre problemele de sanatate,ar trebui sa mergi la medic,nu suna tocmai roz ce spui.Sanatate multa!
Larissa,noi am itrebat mai demult depre vaccin la medicul de familie si ne-a spus acelasi lucru,ca se face la 4 ani.
Bysko,am admirat piersicutza si tortul
Anasia,uite asa am calatorit si eu putin,uitandu-ma la pozele tale
crissa,ii dau lui Alex osteocare,10 zile /luna si sirop de catina(am facut toamna asta,jumi juma cu miere,5 ml/zi).De ieri e racit,speram sa trecem usor peste episod si fara sa ia si Ioana,caci trebuie sa faca vaccinul saptamana asta.
Buli,sunt curioasa cum va reactiona maine Rares la gradi,dar supertare faza cu serviciulLa motz a fost frumos,vreme buna,deci am stat afara.Ioana a ales de pe tava intai stiloul,apoi telefonul,dupa care a oscilat intre seringa si ata,dar a luat seringa.Ambii copii au ales stiloul si seringa.S-or face medicii?
Vom vedea...
Buli,ce ti-a recomandat homeopatul pentru imunizare?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

hei, ce livada vioaie avem!
multumesc pentru raspunsurile legate de lapte! acum a revenit din nou la canuta de seara. cred ca, de fapt, saptamana trecuta a avut ceva emotii cu gradi.
Miruna, am comandat cartea, multumim de recomandari!
Emilia, felicitari, ma bucur din suflet pentru voi. cat despre ai tai.... poate doar Dumnezeu sa ii inteleaga!
Bysco, am admirat piersicuta ta. e asa de vesela si luminoasa!
Buli, tinem pumnii cu gradi!
Julax, cu doi medici in familie, o sa fi cea mai ingrijita mamica!
Raluca, te asteptam cu vesti bune legat de sanatatea ta!
Crissa, Teodora ia un tub de oscillo pe saptamana, ulei de peste zilnic si imunomix (acum, in septembrie).
eu i-am dat suplimentar, pentru ca a inceput gradi si un sirop de plante - helmiflores - preventiv, sa nu dobandeasca vreun viermisor ceva.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Ce mandra sunt cu asa livada "po****ta"! Asa da...
Am dus-o si eu pe Daria la gradi, doar dimineata zice timid ca nu vrea, dar ii explic ca nu poate ramane singura acasa si nu face scandal. Zilele urmatoare o las sa si doarma (pana acum am luat-o la 13), iar de la 1 oct incep si eu - in sfarsit! - munca, asa ca nu am incotro.
Fetelor, eu sunt cam rupta de realitate (la Snagov nu prea aveam cu cine vorbi) si tot am impresia ca poate mesele Dariei nu sunt cum ar trebui. Adica daca se poate sa imi ziceti si voi ce program de masa au piersicutele voastre. La Daria e cam asa:
-dimineata ii dau o cana cu lapte (Zuzu gras) cu o lgt de Nesquick; la gradi nu prea mananca, doar bea ceai
-la 12 papa la gradi, de obicei doar un fel
-la 19 ii dau ceva gen paste, mamaliguta cu branza si smantana sau felul doi
-la 22 bea o cana de lapte
O fi bine? Ea nu pare slaba, dar citeam ca aveti piersicute de 17-20kg... ea are doar 15, desi mi se pare ca arata ok.
In rest, ce sa va zic, de Pampers nu e chip sa scapam. Mai nou face si la somnul de pranz; o pun pe olita inainte de somn si se trezeste dupa 2-3 ore uda. M-am saturat sa tot schimb la haine si lenjerii de pat, asa ca ii pun iar Pampers si la somnul de pranz. Sa vedem ce o face cand o dormi la gradi...
Va pup, ca m-am intins.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

bravo, livada!....
doniro, cam asa sunt si mesele Alessiei, dimineata lapte (ii mai dau si acasa, ca la gradi nu mananca gem, unt....), au la pranz masa cu doua feluri-dar nu cred ca mananca tot (cate putin) , seara cand o iau, pe la 4 jum ii dau sa manance mancarica; seara poate mai mananca castravete, banana (cam atat); la culcare-lapte;
julax, sa dea D-zeu sa ajunga medici!
ieri mi-a recitat fata prima poezie invatat la gradi...am inceput sa zic eu "pisicuta, pis, pis, pis,"...la care ea, "nu, pisicuta necajita.."; "cum?" si incepe fata sa zica poezia, bine, a uitat sfarsitul, dar ce mai conteaza?

Mergi la inceput