Piersicutze de iulie-august 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
doniro spune:
Daca va era dor, hai sa va arat cateva poze sa vedeti ce mari ne-am facut.
AICI e Daria prin iunie si AICI e prima zi de gradinita...
Iar AICI sunt piticii impreuna.
Asa-i ca s-au facut mari?
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doniro Daca va era dor, hai sa va arat cateva poze sa vedeti ce mari ne-am facut. AICI e Daria prin iunie si AICI e prima zi de gradinita... Iar AICI sunt piticii impreuna. Asa-i ca s-au facut mari? ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE |
Foarte draguti, wow ce mare pare Mihai. Lasa impresia ca sunt de aceiasi varsta in poza aia cu ei doi. Sa va traiasca si tie spor la munca.
doniro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Muuh
Foarte draguti, wow ce mare pare Mihai. Lasa impresia ca sunt de aceiasi varsta in poza aia cu ei doi. Sa va traiasca si tie spor la munca. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Mersi mult! Intr-adevar, Victor e bine dezvoltat, desi nu a fost niciodata gras, dar se vede ca e "barbat"...
POZE
Ioana5255 spune:
Neata fetelor,
ce harnicutze.
Roxana ce copilasi mari ai. Sa iti traiasca.
Buli cum merge azi gradi?
Eu ma stresez pentru ca Alexandra mea are o vanataie la degetul mare de la picior, destul de proeminenta, care nu da de aproape o saptamana inapoi. Eu am descoperit-o miercurea trecuta. Cred ca si-a prins cumva degetelul sub pat. E normal sa tina atat o vanataie? Voi ati patit asa cu copilasii? Isi fac vanatai? Vreau la sf saptamanaii sa o duc la medic sa o vada.
Sabina 9+, mamica Alexandrei
nicolica spune:
Buna dimineata,
am intrat sa va salutam.
Sabina felicitari pentru sarcina
Dorino, ce mari sunt splendorile tale
Bysco, de cand merge Philip la gradi, vorbeste mai mult germana. Daca il intreb ceva in romana, raspunde in germana, desi sta doar 4 ore acolo. Pupic Bushrei
Muuh, multumesc pentru recomandare. Sper sa o cumpere sotul, ce in moment e la BV. Chiar am nevoie de ceva idei si exemple clare pentru educatie
Philip nu prea mai vrea la gradi, zice ca vrea sa stea si el cu mami si Marc. Se pare ca s-a instaurat gelozia, dar continuam cu explicati si sper sa si coopereze...
Va pupam
crissa71 spune:
Fetelor multumesc pt. primire!Va pupacesc pe toate!
Muuh:exact despre asta vorbeam si eu cand am zis ceva scris de o frantuzoaica, nu stiu daca e frantuzoaica de fapt!!Eu o gasisem pe librarie.net,la 22,40lei cu tva cu tot, cred..deci putin mai ieftina, daca preturile sunt actualizate pe site.Deci tu zici ca e buna?O.k..o s-o comand.Multumim f. frumos.Ce faceti..in rest...v-ati facut mari..ce va pasa?!!
Va multumesc frumos fetelor pt. gandurile bune...nu enur pe nimeni ca vreau sa scap pe cineva.
Pupici..ne auzim mai tarziu!
P.S.Azi avem sedinta cu parintii!!!!!Prima sedinta din viata noastra....minunat(probabil ca o sa ne ceara bani,rechizite, jucariii), dar nu asta conteaza, e prima seninta!!Iupiii...
Va scriu dupa...
michella78 spune:
doniro, ce repede cresc copii! si ce frumosi sunt amandoi!
sabina, nu stiu ce sa spun, daca persista vanataia e mai bine sa verifici la doctor. dar culoarea si-a schimbat-o? stii, ca vanataile isi schimba culoarea, arata intr-un fel cand le faci, apoi treptat se schimba spre un galben urat, dupa care se retrag. poate asta sa fie un indiciu.
crissa, si noi saptamana asta cu prima sedinta ..... si fluturasii de rigoare, la mine si la taica-su!
noi mancam cam asa: dimineata lapte (o canuta) cu un ou fiert, sau unt cu miere ori alte combinatii.
la gradi un sandwich si fructe
la pranz ciorbita si felul 2 (daca mai cere felul doi, daca nu ramane cu ciorbita)
dupa somn un iaurt si apoi felul 2, daca nu a mancat devreme. daca a mancat felul doi budinca, orez cu lapte, diverse din categoria.
inainte de baie inca o canuta cu lapte.
ah, si are 14,5 kg.
michella
Ioana5255 spune:
Michella parca vanataia incepe sa dea in galben. Mai stau cateva zile si o sa o duc si la pediatra ei sa o vada.
Sabina 9+, mamica Alexandrei
ralucaspm spune:
Salutam livada !
Miruna, daca tu zici ca merge si pt ai nostri o sa ma duc sa caut si eu cartea (in greaca). Poate dupa amiaza daca am putere sa merg in centru cu piticii sa-i iau hainutele de balet ale Ioannei si sa trec si pe la niste librarii mai mari. Multumim !
Iulia si Michella, la dr nu cred ca ajung saptamana asta pt ca acum sunt singura cu copiii, iar dupa ce vine sotul trebuie sa ma apuc serios de munca pt ca vineri avem sedinta la serviciu si Proful sef a spus ca la sedinta sa prezentam toti ce am facut pana acum, inclusiv eu. Adica nu mai am circumstante atenuante. Tot e bine ca o sa fie sotul acasa cu copiii ca la sedinta trecuta am fost cu Iorgos dupa mine. Am luat niste jucarii cu noi si am stat cu el intr-un colt pe covor. A fost destul de linistit, iar la sfarsit chiar a adormit la mine in brate.
Iulia, daca se fac medici o sa iti scriem ce probelem avem cu sanatatea si o sa ne dai sfaturi pe DC. Asa o sa scapam de mersul la dr.
Roxana, programul de masa al Ioannei e cam asa (nici eu nu sunt sigura ca e cel mai bun) :
- dimineata 8-8:30 lapte si jumatate de ou. Cand e sotul acasa poate sa-i faca si paine prajita cu miere si unt. F rar, de obicei in we poate sa manance un pic de cereale, daca nu mananca miere.
- 11:30 la gradinita mananca o jumatate de tost cu cascaval si un pic de fruct dus de acasa.
- 14:30-15 masa de pranz acasa, doar un fel II (eu nu fac supa, ciorba ) si salata
- cand se trezeste fructe.
- pe la 20:00 budinca sau gris cu lapte sau orez cu lapte sau pizza, clatite, gogosi etc
- 21:30-22:00 -lapte
Asta este ce ii dau eu, nu-ti inchipui ca asta si mananca. De exemplu acum am avut peste la cuptor cu legume (cartof, morcov, dovlecel, rosie, anghinare) si am fiert si niste sfecla separat, pe post de salata. Ei i-a mirosit sfecla cum a intrat pe usa si a mancat un castron plin de sfecla goala, nici macar cu paine, branza nu am apucat sa-i dau si de peste si legume nici nu s-a atins.
Ioanna are 16 kg.
Si Ioanna de vreo 2 saptamani se tot scapa in pat la 3-4-5 zile. Si nu se mai scapase de f mult timp. Am zis ca poate ii e un pic racoare si ieri i-am dat o paturica, sa vedem daca ajuta. Doar ca ea se dezveleste in somn.
Uaaaau, chiar ca Victor pare de aceeasi varsta cu Daria. Iorgos e doar cu 2 luni mai mic decat el si pare mult mai mic.
Sabina, daca s-a ingalbenit vanataia e pe trecute, nu te speria.
Cristina, sa ne spui cum a fost la sedinta. Uaaau, parca mai ieri se duceau parintii nostri la sedinta si noi asteptam cu inima cat un purice ce or sa ne spuna cand veneau acasa. E adevarat ca nu de la gradi
Nico, pupam baiatul gelos . Ioanna vorbeste cu mine romaneste, cu sotul greceste si cu Iorgos cum ii vine pe moment. La inceput cu Iorgos vorbea numai greceste si nu intelegeam de ce pt ca in casa eram mama, bona si eu si vorbeam toata ziua romaneste. Sotul era atunci in Atena la specializare si il vedem numai in we.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Neata fetelor, ce harnicutze. Roxana ce copilasi mari ai. Sa iti traiasca. Buli cum merge azi gradi? Eu ma stresez pentru ca Alexandra mea are o vanataie la degetul mare de la picior, destul de proeminenta, care nu da de aproape o saptamana inapoi. Eu am descoperit-o miercurea trecuta. Cred ca si-a prins cumva degetelul sub pat. E normal sa tina atat o vanataie? Voi ati patit asa cu copilasii? Isi fac vanatai? Vreau la sf saptamanaii sa o duc la medic sa o vada. Sabina 9+, mamica Alexandrei |
Mersi la fel. Si Daria cand se loveste mai serios face vanatai care trec f greu si sunt tari. Eu zic sa nu te ingrijorezi.
POZE