Piersicutze de iulie-august 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
bulinuta27 spune:
doniro asta m-am tot tinut si eu sa iti zic...si eu niste carcalaci in gat si fac tot timpul rosu in gat...dar eu m-am obisnuit asa cu ei
anasia am trimis pe mailul comun...de plecat plecam in fiecare vineri si ne intoarcem duminica...mai mult timp nu am eu cum
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
bulinuta, am primit!distractie placuta!
La multi ani, Misimica!
La multi ani, norocuta!
astept poze pt album!!!
doniro spune:
Da, fetelor, i-am facut inclusiv acum cand ne-am dus cu ea la spital si au iesit ok. Am inceput de azi dimineata sa ii dau miere cu granule de polen. Sa vedem...
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
julax spune:
La multi ani,Norocutza!
Buli,aiurea tare cu Rares.Oricum,ca idee,la incputul gradinitei n-am auzit pana acum nicio mamica sa nu remarce crizele de personalitate ale piticului.Ai incercat pur si simplu sa-l iei in brate(poate fortat la inceput)si sa-i spui ca-l iubesti ,poate iti accepta prezenta si mai rezolvati dupa cate ceva.
Doniro,face des rosu in gat de cand a intrat in colectivitate?Ca daca e asa,se intampla frecvent,mai problematic e daca se complica de la acest rosu.Sper sa fiti bine!
Alex a primit deja bulina nragra la gradi,pe motiv ca a jumulit vreo doua fete.Am fost sa vorbesc cu educatoarea,cica nu e grav,dar nu vrea sa incurajeze astfel de manifestari.Cred ca are cumva legatura cu Ioana,ca de baieti nu se ia,ci doar de fetele plangaciase,ca sor-sa.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julax Doniro,face des rosu in gat de cand a intrat in colectivitate?Ca daca e asa,se intampla frecvent,mai problematic e daca se complica de la acest rosu.Sper sa fiti bine! Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete A mai facut ea rosu in gat si inainte de a intra in colectivitate si culmea, de cand a inceput gradinita, s-a imbolnavit de 2 ori dar eu sunt sigura ca nu de acolo. Daca ar fi doar rosu in gat ar fi ok, dar se complica. Ultima data i-am dat nenorocitul ala de Augmentin si de la el a inceput sa verse tot, chiar si apa. Ma gandesc ca poate daca ii dadeam alt antibiotic pe care il tolera, nu mai ajungeam la perfuzie si la antibiotic intravenos... |
POZE
doniro spune:
Fetelor, l-am avut in week-end pe Victor acasa si a fost superb!!!!!!!! Mi s-a parut asa de schimbat... vorbeste mult, pricepe tot si e atat de dulce...Si au fost atat de cuminti amandoi... I-a mai scapat el cateva palmutze Dariei, dar baba l-a pus la punct "daca mai dai in mine eu nu mai sunt prietena ta niciodata! Nici ieri nici azi nu o sa mai fiu prietena ta!!!"... Ma simt groaznic ca nu il pot tine acasa; ma simt vinovata fata de el... asta e.
POZE
julax spune:
Doniro,doar am citit toate postarile,dar n-am reusit sa raspund decat atunci si am uitat din urma.Sper sa fie mai bine pe viitor,macar nu ii vei mai da augmentin si poate va fi altfel.
Imi imaginez ce frumos a fost cu ambii pitici acasa,mai ales ca au fost si cuminti....Nu e cazul sa te simti vinovata fata de Victor,nu ai de ales si in plus e pe maini bune,nu?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
doniro spune:
citat din mesajul lui julax Doniro,doar am citit toate postarile,dar n-am reusit sa raspund decat atunci si am uitat din urma.Sper sa fie mai bine pe viitor,macar nu ii vei mai da augmentin si poate va fi altfel. Imi imaginez ce frumos a fost cu ambii pitici acasa,mai ales ca au fost si cuminti....Nu e cazul sa te simti vinovata fata de Victor,nu ai de ales si in plus e pe maini bune,nu? Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete |
Stiu ca ai dreptate, dar nu pot impiedica sentimentul ala de vinovatie. Sunt constienta ca nu am de ales si ca lui ii e bine acolo, dar s-a simtit asa de bine acasa, cu noi, si e totusi micut, ar trebui sa stea langa mama lui . Vorbesc aiureli, nu? Ma contrazic.........
POZE
Ioana5255 spune:
Buna fetelor,
azi am fost la eco si am vazut bebelusii. Se pare ca sunt baietei. Inca nu e 100% sigur, dar totusi am incredere in medic si mai ales in alexandra, care sustine sus si tare ca sunt baietei.
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
doniro spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 Buna fetelor, azi am fost la eco si am vazut bebelusii. Se pare ca sunt baietei. Inca nu e 100% sigur, dar totusi am incredere in medic si mai ales in alexandra, care sustine sus si tare ca sunt baietei. Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20 |
Felicitari! Sa fie sanatosi.
Apropo de gemeni. Am o cunostinta, mama a doi gemeni (baieti) frumusei foc. Ideea e ca tipa asta a fost casatorita cu un nene, a facut baietii de care vorbesc, apoi a divortat. S-a recasatorit, al doilea sot a tinut neaparat sa aiba si el copii cu tipa. A ramas insarcinata, dar a pierdut sarcina; tot gemelara (fetite). Dupa ceva timp a ramas gravida din nou. Si a nascut. Gemeni (2 fetite). Jur ca nu e poveste auzita. Ii cunosc.
POZE