Piersicutze de iulie-august 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
doniro spune:
Am scapat de antibiotic, Daria e bine, dar azi nu am avut incotro si am dus-o la gradi. Sper sa nu o luam de la capat. In ultimul timp vad ca face des amigdalita. Imi spunea cineva sa incerc cu granule de polen dizolvate in miere. In mod sigur o sa ii dau, pt ca nu are ce sa ii faca rau. Ma gandeam si la ceva pt imunizare si am auzit de Broncho Vaxom. Stiti de el?
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
am scris un mesaj si mi l-a stersdoniro, noua pediatra ne-a recomandat broncho v , 10 capsule pe luna/3 luni consecutiv, apoi intrerupi; sunt si la pliculete pt cei care nu vor sa inghita pastilele, cum este Alessia, degeaba le-am luat ca am aruncat 2 (nici intreaga nu vrea, nici dizolvata); se iau dimineata, pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de masa;muuh, cand ramanem singure toata sapmatana, nu mai are cum sa fuga la tati, dar ma atentioneaza cand nu ii sunt indeplinite toate mofturile "nu vreau la tine";noi stam acasa de doua zile, cu tuse (si azi cu muci), nu stiu daca o s-o duc maine sau luni la gradi, depinde cum se prezinta...
....mai trimiteti poze pt album????
doniro spune:
Am trimis si eu o poza de la ziua Dariei de la 3 ani pe mamiciiulaug2006@yahoo.com; sper sa fie adresa buna.
POZE
oanaalex spune:
Doniro ai incercat sa-i dai Dariei sa consume bauturi reci de la frigider si inghetata? Din cate stiu eu ajuta la gat. Aici de la 8 luni spune pediatrul sa oferi copilui inghetata si gheata (stiu cae sf pt Romania) si Alex are portia zilnica de inghetata, indiferent de anotimp, plus ca laptele si fructele ziua le mananca de la frigider. Numai seara inainte de culcare vrea sa-i incalzim laptele, care nu e cald e dezmortit. El nu a avut niciodata rosu in gat si vreau sa fac si cu Mara la fel
oanaalex spune:
Bulinita sa-i treaca lui Rares supararile.
Anasia poze de la noi ai?
Si Alex e la faza in care tati e mai important. Nu odata ma scoate afara din camera cand sunt numai ei doi nu cumva sa-i deranjez. Noroc ca la cata treaba si oboseala am chiar nu m-a deranjat chiar m-am distrat. Uite asa mai prind si eu cate 10-15 minute de liniste
anasia spune:
am poze de la oanaalex, babee, norocuta, julax, doniro si cred de la genie, ca este Antonia; a mai trimis cineva poze?
oanaalex, da
bulinuta27 spune:
pup fetele
anasia am trimis...eu eram convinsa ca am trimis de asta vara cred ca sunt dusa rau
sunt suparata lucrurile se inrautatesc...rares e de nerecunoscut...a facut pe el..ptr ca 'asa vrea el', se tavaleste pe jos si face isterii daca nu fac cum vrea el, nu dorme cu noi nici macar nu vrea sa stea o secunda la mine in brate..si cu taica-su la fel...numa cu mamaie, pe care cred ca o pune pe butuci
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
bulinuta, sunt, dar am crezut ca sunt pt cel de 1 iunie, le pun pe acelea? ai mai trimis si altele ca nu le vad?
of, imi pare rau...nu stiu cum ati putea remedia situatia, poate daca mergeti undeva impreuna, numai voi, mai mult timp, sa vada ca nu-l abandonati...cu tavaleli suntem si noi obisnuiti, nu e ceva iesit din comun; daca i se pune pata pe ceva, incepe si urla, pe uma isi aminteste de altceva si continua....(din amintiri) pana oboseste si zice "gata, m-am potolit";
haideti, poze pt album
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaalex Doniro ai incercat sa-i dai Dariei sa consume bauturi reci de la frigider si inghetata? Din cate stiu eu ajuta la gat. Aici de la 8 luni spune pediatrul sa oferi copilui inghetata si gheata (stiu cae sf pt Romania) si Alex are portia zilnica de inghetata, indiferent de anotimp, plus ca laptele si fructele ziua le mananca de la frigider. Numai seara inainte de culcare vrea sa-i incalzim laptele, care nu e cald e dezmortit. El nu a avut niciodata rosu in gat si vreau sa fac si cu Mara la fel Oana mamica fericita de Mara Ioana(05.14.2009) si Alex(05.08.2006) http://picasaweb.google.com/oanaalex21 |
Nici nu stiu ce sa mai cred cu gatul asta si alimentele reci... Pana nu demult i-am dat fara retinere din frigider tocmai ca sa nu o sensibilizez si nu a avut probleme de la rece. Dar de la o vreme vad ca una-doua face rosu in gat. Nici nu stiu daca are legatura cu ce si cum bea/mananca...
POZE
Ioana5255 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui doniro
Nici nu stiu ce sa mai cred cu gatul asta si alimentele reci... Pana nu demult i-am dat fara retinere din frigider tocmai ca sa nu o sensibilizez si nu a avut probleme de la rece. Dar de la o vreme vad ca una-doua face rosu in gat. Nici nu stiu daca are legatura cu ce si cum bea/mananca... ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE |
ai incercat sa ii faci un extrudat faringian? poate avea un microb, de care nu mai scapa si asta sa explice puseurile de rosu in gat.
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20