Piersicutze de iulie-august 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna!:)
Azi am avut ceva timp si am mai citit ce ati scris, m-am mai uitat si pe cateva poze..toate piersicutzele s-au facut mari,la fel si fratiorii sau surioarele,unde e cazul.:)
Si Razvan a crescut, si are grija in fiecare dimineata cand se trezeste sa se intinda si sa ne arate.:) La gradinita e bine, s-a acomodat destul de usor, a plans putin dimineata vreo 4-5 zile, dupa care a zis ca gata!nu mai plange, si asa a fost.E parolist.:)
A stat si acasa o saptamana si ceva, ca a facut o infectie la caile respiratorii asa ca s-a lasat cu antibiotice si injectii, dar eram pregatita psihic pentru evenimente de genul asta o data ajuns la gradinita.Am vazut ca si puii vostri au trecut si mai trec prin tot felul de raceli sau probleme.
In rest, sunt foarte multumita de gradinita, au mancare buna,fac activitati,si chiar daca sunt si ei o gramada(vreo 31) e in regula, nu toti dorm la pranz si fiecare are patutul lui.

P.S. Poze mai noi am aici, chiar daca vad ca nu mi le gaseste pe alea de la ziua lui Razvan de anul asta..:(:
www.dropshots.com/SARILLA1
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sabina,important e ca sunt bine,sacina usoara in continuare! Sarilla,v-am vazut in poze,niste frumosi,ce mai
Chiar zilele astea am tras un ochi pe blogul tau si am mai citit una-alta,ocazie cu care mi-am facut si eu timp si am mai citit cate ceva,ca eram in urma rau si inca sunt,nu stiu cum se face,dar trece timpul ingrozitor de repede.Aaa,ti-am admirat noile creatii,superbIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Sabina, felicitari, draga mea, sa fie sanatosi 2*
Sarilla, bine-ati revenit!atunci pot luat o poza de aici?
crissa, cum mai este Cipi?

La multi ani(cu intarziere) mada_mxm!

La multi ani, miti2004!

Mergi la inceput

:) Am reusit sa scot la suprafata si pozele de la ziua lui Razvan deci da, Anasia, poti lua de acolo una care ti se pare tie reprezentativa.:) Mersi
Julax,buna! Nu te-am mai vazut pe mess,ma bucur ca ai mai intrat pe blogul meu, te astept oricand.Si ma bucur ca ti-au placut si creatiile.:)Mi-am descoperit hobby-uri noi acum, la batranete.:)Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sarilla, bine ati revenit. Imi era dor de voi ca tu erau inima livezii alta data

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Anasia:sumtem mai bine...multumim de intrebare...am revenit la gradi, dupa 10 zile...parca e mult mai bine cu crizele,plange f. putin.Cu tusea nu e o.k...adica cand incepe sa alerge...incepe si tusea..puternica si seaca...nu-i mai dau nimic..depfapt s-a saturat sa mai ia el...cand vede seringa de sirop..incepe sa urle.Probabil ca totusi saptamana viitoare voi mai incerca sa ajung la pediatru din nou.Voi cum sunteti?
Sabina:ma bucur enorm pt. voi.sa fiti sanatosi!
Sarilla:pupici.
Raluca:pupici si voua.
Ne mai auzim zilele astea....
P.s.de maine ma intorc la lucru...de-abia astept..ca m-am saturat acasa nu stau o clipa..tot timpul e ceva de facut..VOm vedea ce va fi si cu serviciul(la noi e f.f. nasol!) si cu Cipi imi fac griji daca va mai raci...ce-o sa fac...Vom vedea.
Pupici la toata livda...sanatate multa la toata lumea.

Mergi la inceput

Va pup si eu!
Am incercat sa mai fac modificari pe la semnatura, sa mai actualizez una alta, da' cine mai tine minte?
Asa ca o sa lucrez manual cat intru, si o sa pun linkul cu pozele lui Razvan imediat ce termin de scris.
So... www.dropshots.com/SARILLA1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata fetele,

lume nou Sarilla bine ai revenit. Foarte haios piciul.
Cristina spor la munca.
Roxana super tare faza cu tipa cu gemenii. Astfel de situatii sunt rare.
Avem si noi cateva poze noi la semnatura.

Alexandra de vineri e la mama. E prima oara cand o las. De nu am plans vineri dupa ce a plecat. Zilele astea abia daca a vrut sa vorbeasca cu mine la telefon, e asa de fericita in deplasare. Azi ma duc sa o iau, nu mai pot de dorul ei. I-a zis mamei, ca ea mai sta si maine, sa nu se duca mama la servici si noi sa nu venim sa o luam. Iar eu ma topesc de dorul ei, casa e asa de goala fara ea .

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Anasia, Julax scuze, ca v-am uitat. Multumesc pentru urari. Am fost si la a doua ecografie si se pare si aici ca sunt bebeii cu cuc. Nu imi vine sa cred, ca voi avea 3 copii. Nici acum nu imi dau seama cum am reusit performanta de a avea gemeni. Intr-un fel abia astept sa vina aprilie sa nasc, parca nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

I-a zis mama ca vin sa o iau si a inceput sa urle. Mi-a zis la telefon, ca nu vrea sa vin sa o iau . A mai patit vreuna asa? O fi fericita, ca a scapat de mine?

Mergi la inceput