Piersicutze de iulie-august 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Sabina:super...2 baieti si o fetita!Extraordinar!Sarcina usoara!In ceea ce priveste faza cu plasul...nu stiu ce sa zic...super naspa!Dar nu te gandi la ce e mai rau...ei interpreteaza cu totul altfel fata de noi!!O sa ramai surprinsa ce explicatie are!!!
De ex.:aseara...vin cu Cipi din parc...aproape de casa incepe sa urle ca vrea in brate...si urla...si da din maini si din picioare...circ...eu ii explic pana ma doare gura si gatul(ca am si ridicat tonul la un moment dat...ca nu mai puteam!),el nimic...Circ...vmult timp...pana ma gandesc desi eram muci de oboseala si de nervi, ca poate are altceva...si-l intreb vrei sa faci pipi...si pana la urma facem pipi...si-i trece subit toata criza!!
Deci...cine stie care e defapt explicatia, nu cea pe care o dam noi cu mintea pervertita de trecerea anilor!
Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Sabina, noi suntem in aceeasi situatie, cand la mine, cand la ta'su: "nu veau la tine, du-te..."" veau cu tati, nu cu mami"; cu mine numai la baie , la somn mai vrea cateodata si pe ta'su...dar in rest..."tati..." cand nu-i convine ceva, "du-te de aici";
tocmai vorbeam pe tema asta; cand incepe o criza, incepe de obicei de la un lucru absolut banal (in drum spre casa)...se supara si nu mai vrea sa apese pe buton in lift (asta este placerea ei)..apas eu...continua cu plansete ca de ce n-a apasat ea...si tot asa, intram in casa si ii trece subit....cand vede o jucarie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina e un semn ca are nevoie sa socializeze si cu alte persoane. Si ca ii este bine la mama ta. Bucura-te si roaga-te sa o tina si dupa ce nasti pentru ca vei avea nevoie de astfel de pauze de respiro.
Alexei il iubeste numai pe tatal lui de o luna, eu practic nu exist. Daca indraznesc sa zic ceva imi zice scurt "Vorbeam cu tata nu cu tine" orice e cu tata. Dar ce sa zic nu imi pare foarte rau pentru ca stiu ca este o faza care va trece si cine stie ce mai apare. Psiholoaga de la gradi ne-a zis ca este perioada atasamentului fata de tata si sa il las in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Sabina felicitari pentru beietei

Emilia te asteptam si pe tine cu vesti despre burtica

Am mai adaugat si eu la emnatura in albumul mara cateva poze noi cu trupa mea. Pupam livada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sabina,se vede bine burticaMi se pare asa interesant cu gemeni,dar greu...frumos oricum
Oanaalex.am vazut si piticii,cel mare vad ca ajuta cu ce poate,frumos!
Anasia,parca l-ai descris pe Alex cum nu vrea ceva si fac eu lucrul respectiv,dupa care mare jale ca vroia el,apoi ii trece din te miri ceIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Cristina multumim.
Oana am vazut si eu pozele, sunt foarte frumoase.
Anasia, Miruna si Iulia, ce sa zic si Alex a mea mai are faze din astea, acum parca mai rare, cand apare soacra mea in peisaj. Numai cu ea vrea, numai ce zice ea, numai cu ea afara, cand scapa din mainile ei abia ma mai inteleg cu copilul meu, parca ar fi altul.
Weekendul asta imi fac din nou curaj si o trimit la mama. Ea abia asteapta. Daca ea e fericita si ii place acolo, pana la urma oricat de greu mi-ar fi, mai respir si eu. Tare bine m-am odihnit saptamana trecuta. Azi mergem la o petrecere. De cand nu mai mai fost la un "baieram" nici nu mai tin minte.

Am o mare problema cu ea. A inceput sa vb urat sau sa ne scuipe. De pilda i-a spus lui taica-su boule si ieri a scuipat-o pe bona. Am luat imediat masuri, i-am explicat ca nu e frumos si am pedepsit-o. Mi-e teama sa nu sa repete episoadele.

Va doresc un weekend placut si copii cuminiti si sanatosi.

Sabina 14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Sabina,as zice ca e un fel de a va atrage atentia.In urma cu aproximativ o luna si Alex obisnuia sa petreaca majoritatea weekend-urilor la bunicii din partea mea,iar unele nopti din timpul saptamanii la bunicii de aici(stam cu socrii in aceeasi curte).A coincis oarecum cu inceputul gradinitei,dar nu mai reuseam sa ne intelegem cu el.Nici la pedepse nu mai reactiona si am schimbat foaia.Am petrecut cateva zile mult mai mult timp cu el,ca sa evit sa mai faca n pozne,timp in care am hotarat ca la bunici sa mearga doar in vizita(fara sa ramana peste noapte),macar pentru o perioada.La inceput a fost mai dificil,dar deja situatia s-a imbunatatit in ultimul timp,ne asculta mult ma mult.M-am gandit ca bunicii se comporta intr-un fel cu el(de multe ori sunt mai permisivi),noi altfel si el aduna frustrari si nu mai stie cum sa procedeze in anumite situatii.A fost un pic mai greu la inceput sa stea doar acasa,dar ne-am organizat mai bine si acum chiar e superok.O sa-l mai lasam cand vom mai pleca pe undeva ,dar mult mai rar.Nu stiu daca la voi e oarecum aceeasi situatie,pe de alta parte acest gen de ajutor iti face si tie bine tinand cont de faptul ca nu prea e indicat sa faci efort,m-am gandit totusi sa-ti spun experienta noastra,ca idee. si sa auzim de bine!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Hei aici e o adevarata livada de piersicutze! Nu am mai intrat de mult pe aici si acum vad ca mai toate piersicile au fratiori si surioare de aceea vreau sa dau raportul: m-am conformat livezii si am operat si eu un bebe 2. Cum timpul trece repede bebe are acum 2 luni si in curand urmeaza botezul! Ne-am conformat si cu gradi si a mers Ale plina de elan, trei zile intr-o saptamana, inca trei zile intr-o saptamana apoi... a lovit-o virusul! Tuse, multi mucisori si intr-un final otita de la nesuflat nasuc. Doresc pentru toate minunile noastre bolnavioare insanatosire ca vine acum zapada si se cade sa ne intalnim la o bulgareala . Emilia, Sabina .

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra Victor Cristian si mami

Mergi la inceput

Greiere,sa fiti fericiti impreuna cu noul membru am familieiCu gradi,cam asa e,loveste virusul,mai ales in primul an...Toate buneIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput