Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
babyangel spune:
Anya, bun venit la odiseea noastra, si te asteptam repede cu 10 mesaje ca sa apari in timp real.
Eu am avut probleme de dimineata cu forumul..mi s-a blocat pagina si ori de cate ori am incercat sa mai scriu ceva, tot blocata a ramas..Acum am trecut la laptop si vad ca e ok. Mi-o fi virusat calculatoul?
Anca
14+ si mami de
Lucas
kossir spune:
Freedelia, am 39 de ani si nu ma vaiet de batranete. Chiar nu ma simt deloc batrana. Doar ca incercam sa dau o explicatie oboselii continue pe care o simt. Si o alta ar fi ca la celellalte sarcini, chiar si la cea de acum doi ani pe care am reusit s-o duc doar pana la 22 de saptamani, nu ma simteam asa obosita. Sau poate m-a lasat memoria
. Oricum la singurul meu neuron care acum e ocupat, nu pot avea pretentii prea mari
.
Va pupic
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
15+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
samaria spune:
Servus,fetelor!
Inca o zi,noi povesti,noi intrebari...Sper sa reusesc sa scriu tot ce mi-am propus...
Annya9:bine ai venit!
Sa dea DD sa fie o sarcina usoara si fara probleme,si o nastere la fel!
Liliana:dobitocii te "storc", stiu, ca si eu am cazuri la servici,mai rar,dar exista.Linisteste-te,ca leac pentru prostie nu-i,nici nu va fi...Prostia e nemuritoare...
Noi sa fim sanatoase,si destepte,sa sesizam la timp prostia din fata noastra si sa o tratam cu maximul posibil de indiferenta...
pt tine si burtica!
Jeni: ce ma bucur cand citesc despre fete care se mai pot odihni dimineata!Tine-o tot asa,dupa nastere va fi doar o amintire,odihna de dimineata!Profita cat de mult poti!
Cat despre miscari de bb,stai linistita ca o sa isi ia el/ea revansa in lunile ce urmeaza!Iar in lunile finale,te boxeaza de numa'!N-o sa-i convina nici ca bei un pahar de apa,ca ii stramtezi garsoniera,sa vezi ce pumni si picioare iti da!![]()
![]()
![]()
freedelia:eu am hotarat ca doi copii sunt de ajuns,asa ca daca da Dumnezeu bine si nasc cu bine,gata cu facutul de copii,imi leg trompele,si gata!Tre sa ne gandim si la noi, cu fiecare sarcina corpul nostru e tot mai solicitat,si pana la urma ne "terminam".Eu i-am zis sotului,ca daca o sa mai doreasca un copil,sa il faca cu alta, si eu il cresc,ca imi sunt dragi copiii.In nici un caz nu as vrea sa mai trec printr-o sarcina!Nicidecum!
Cat despre faptul ca ai reusit sa scapi macar un pic de greturi,nu pot decat sa ma bucur!

Denisa:dureri si intepaturi si eu am,mai ales daca fac miscari bruste,dupa ce am stat un timp mai indelungat intr-o pozitie(de ex, pe scaun,la servici,sau intinsa pe pat, acasa).Chestia cu burtica "ghem" nu stiu ce ar putea fi,mi-a fugit gandul la o hernie,dar...tre sa vorbesti cu un doctor,mai ales daca se repeta...
burtica,sa fie cuminte si sa nu te mai necajeasca!
Dayanara:nu te forta, ca superi bebele!Ia carucior la supermarket,nu cara, te doboara greutatea,iti da dureri!Promite-mi ca o sa ai grija de tine , ok?

Stefimic:si eu o consider pe Delia o eroina,la al treilea copil...
Ilioarababy:nu am inteles eu bine(scuze-neuron singuratic de gravida!
) ,dar de ce tre sa cresti singura copilul?Orice ar fi,DD te va ajuta,din moment ce ti l-a dat!
si astept vesti!
Maria
11+
Mami de Sammy
samaria spune:
Dupa cum ziceam,am un singur neuron si probleme cu memoria...

Fetelor,voi,cele care va pricepeti la probleme juridice, va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea chestiune:am avut recent o discutie cu o prietena care m-a intrebat:"dar seful tau o sa te ia inapoi la servici pe postul asta de acum,daca vine cineva in locul tau?",Mentionez ca lucrez la un punct de lucru al unei firme care are sediul in alt oras,iar eu sunt singurul angajat de aici,deci daca eu lipsesc acum,de.ex., tre sa inchida punctul de lucru seful,si in legatura cu job-ul meu, seful mi-a zis ca ar trebui sa atau acasa macar un an,ca"familia e cea mai importanta"(ceea ce e adevarat,dar nu imi permit sa stau acasa,ca poate chiar ca ma da afara).E drept ca nu am vorbit inca cu seful despre chestia asta,adica mi se parea total aberant sa o fac,deoarece eu asa stiam ca el e obligat sa ma ia inapoi,fiindca cel/cea care imi va tine locul va fi ca un fel de inlocuitor,si nu ar avea voie sa nu ma ia inapoi la incheierea concediului de nastere si lauzie...Please,HELP!!!!
Asa o indoiala mi-a strecurat in suflet discutia cu tipa aia,ca imediat m-am gandit sa va chem in ajutor,voi ce stiti,ar putea sa nu ma mai primeasca inapoi, la intoarcere?Stiti careva care e solutia legala in astfel de cazuri?ASTEPT RASPUNSUL VOSTRU!

Maria
11+
Mami de Sammy
bluekidoo spune:
Buna fetelor... Ma bucur sa vad ca sunteti bine
Nu am mai scris de ceva timp asa ca voi incerca sa recuperez pe scurt. In primul rand, dupa fix o luna a binevoit si laboratorul sa-mi trimita rezultatul analizelor de sange (cele gratuite).Momentan stau bine.. o mica anemie (genetica la mine ), glicemia un pic sub limita, in rest totul este in limita. Am fost si la gineco doar ca dr era la raport iar noi trebuia sa plecam in delegatie asa ca ne-am reprogramat pt 14 luna asta cand se pare ca am de stat ceva ore pe la spital..la 8 tre sa fiu acolo sa ma vada dr ca dupa intra in operatii si abia pe la 10 fac eco..cica abia la ora aia se fac. Poate reuseste si sotul sa-si ia liber sa nu ma plictisesc singura. In rest suntem bine. Am avut acum vreo 2 saptamani o mica scurgere maronie (2-3 picaturi) si atat. Inca nu am scapat de gustul metalic, e adevarat il am mult mai rar dar este, mici dureri de cap, dar atat de mci incat pot fi ignorate, si greturi cand merg daca merg un picut mai repede. Toate drumurile mele trebuiesc facute la pas de plimbare. Dar trec imediat ce iau o gura de apa. Singurul lucru care ne mai da batai de cap este faptul ca nu pot manca nici macar atunci cand imi e pofta de ceva... dupa 2 guri pasez mancarea sotului ca altfel vars. Adica cantitatea care o mananc eu este cam asa: alaltaieri am mancat un carnat cabanos pe gratar si am baut o cana de lapte, ieri am mancat un sfert de sandwich dala in chifla iar seara o felie de paine cu unt si branza. Astazi inca nu am mancat nimic si nici nu mi-e foame.. sper sa reusesc sa mananc ceva mai incolo. Sambata ne ducem la o nunta unde sper din suflet sa mananc tot, asa ca sa recuperez ![]()
In rest suntem bine sanatosi si avem si zile bune.. ca astazi de exemplu cand nici nu ma simt gravida. Imi vine sa ma apuc singura de curatenia de toamna si sa-mi lipesc stelutele fosforescente pe tavan in camera unde o sa doarma bebe, dar ma opresc la timp spunandu-mi ca sunt gravida chiar daca ma simt bine si ar fi inteligent din partea mea sa-mi astept sotul sa ma ajute la toate astea ![]()
Va
si sper sa va aud numai cu vesti bune in continuare
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samaria Dupa cum ziceam,am un singur neuron si probleme cu memoria... ![]() ![]() ![]() Fetelor,voi,cele care va pricepeti la probleme juridice, va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea chestiune:am avut recent o discutie cu o prietena care m-a intrebat:"dar seful tau o sa te ia inapoi la servici pe postul asta de acum,daca vine cineva in locul tau?",Mentionez ca lucrez la un punct de lucru al unei firme care are sediul in alt oras,iar eu sunt singurul angajat de aici,deci daca eu lipsesc acum,de.ex., tre sa inchida punctul de lucru seful,si in legatura cu job-ul meu, seful mi-a zis ca ar trebui sa atau acasa macar un an,ca"familia e cea mai importanta"(ceea ce e adevarat,dar nu imi permit sa stau acasa,ca poate chiar ca ma da afara).E drept ca nu am vorbit inca cu seful despre chestia asta,adica mi se parea total aberant sa o fac,deoarece eu asa stiam ca el e obligat sa ma ia inapoi,fiindca cel/cea care imi va tine locul va fi ca un fel de inlocuitor,si nu ar avea voie sa nu ma ia inapoi la incheierea concediului de nastere si lauzie...Please,HELP!!!! Asa o indoiala mi-a strecurat in suflet discutia cu tipa aia,ca imediat m-am gandit sa va chem in ajutor,voi ce stiti,ar putea sa nu ma mai primeasca inapoi, la intoarcere?Stiti careva care e solutia legala in astfel de cazuri?ASTEPT RASPUNSUL VOSTRU! ![]() ![]() ![]() |
Angajatorul este chiar obligat sa te primeasca inapoi, pe acelasi post, chiar si daca o face doar pentru o luna. Din cate stiu eu, e ilegal sa NU te primeasca inapoi. Poti chiar sa-l dai in judecata si sa ii ceri despagubiri.
Persoana care va fi angajata in locul tau va primi un contract pe o perioada determinata, pentru perioada cat vei sta tu in concediu pre si post-natal.
In cazul tau, vorbeste clar cu seful si spune+i dinainte cat vrei sa stai acasa. Daca zici un an, nu te razgandi ulterior, sa vrei sa stai mai mult sau mai putin. Asa nu+i incurci nici sefului contractul pe perioada determinata pe care il da inlocuitorului tau.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui babyangel Anya, bun venit la odiseea noastra, si te asteptam repede cu 10 mesaje ca sa apari in timp real. ![]() Eu am avut probleme de dimineata cu forumul..mi s-a blocat pagina si ori de cate ori am incercat sa mai scriu ceva, tot blocata a ramas..Acum am trecut la laptop si vad ca e ok. Mi-o fi virusat calculatoul? Anca 14+ si mami de Lucas |
subscriu, abia acum pe seara am putut sa citesc din nou forumul, dupa mai multe restartari! nu cred ca e virusat (al meu nu e ca m-ar fi avizat) cine stie, e si netul asta in toane de gravida...
te pup
castelana fericita
10+
nemary spune:
| citat din mesajul lui jeni_h Buna dimineata burtici mai dragelor, vad ca unele dintre noi il simt deja pe bebe. Eu am implint deja 14 sapt. dar nu simt nimic iesit din comun. Cand ma ridic de pe scaun simt ca parca ma tine ceva de burtica dar isi da drumul imediat. In rest, nimic. Mi-au disparut starile de rau dar nu de tot. De dormit, rup patul dimineata. Dupa ce pleaca al meu sot la birou, adorm din nou Va pup si sa aveti o zi minunata ![]() 14+ |
si eu l-am simtit pe bb destul de tarziu la prima sarcina. eu zic sa nu-ti faci griji. in aceeasi perioada cu mine mai erau inca gravi care spuneau ca l-au simtit pe bb si eu nu.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
10+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
honeybaby spune:
culmea pe laptop merge mai bine foruml. Ciudat...
Am si eu o mareeee problema. Am niste creveti nedecorticati si nu stiu daca sa-i gatesc asa ( nu am mai facut-o pana acum) sau sa-i curat inainte de ai gati ??
Denisa,
10 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE