Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna dimineata burtici

mai dragelor, vad ca unele dintre noi il simt deja pe bebe. Eu am implint deja 14 sapt. dar nu simt nimic iesit din comun. Cand ma ridic de pe scaun simt ca parca ma tine ceva de burtica dar isi da drumul imediat. In rest, nimic. Mi-au disparut starile de rau dar nu de tot. De dormit, rup patul dimineata. Dupa ce pleaca al meu sot la birou, adorm din nou ; sunt in concediu prelungit Doctorul meu a spus ca pe la 4 luni si jumatate o sa incep sa-l simt. Aaaa, nu stiu daca am spus ca-i prima sarcina . Voi, care aveti experienta, ce ziceti?

Va pup si sa aveti o zi minunata

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Buna ziua!
Sunt noua pe aici si incerc sa ma familiarizez cu forumul. Am si eu o burtica de aproape 7 saptamani, deci voi naste pe la sfarsitul lui aprilie.
Pupici la burtici!

Bine ai venit!
Sa ai o sarcina usoara fara greturi, si cu un sanatos!
Aaa, scrie repede 12 mesaje, ca sa le putem vedea at cand le trimiti, primele mesaje sunt moderate si apar m tarziu.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oana merci frumos. Am reusit si am vazut muuulte lucruri interesante acolo.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 15+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata burtici!!!!

Azinoapte m-am trezit de 3 ori ca ma durea burtica. Nu stiu ce sa zic ca a fost dar durerile treceau repede. Nu m-au chinuit dar m-au trezit.

Azi dimineata m-am certat cu un dobitoc la servici. Chiar a reusit sa ma scoata din minti. daca mai gasesc doi din astia pe ziua de azi.......

Sper sa ma linistesc si sa nu mai agit bebelul.

Bun venit noilor burtici.

P.S: Pana am terminat de scris postarea am mai dat de unu nebun.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !
Ma chinui de la 8 sa trimit acesc mesaj si nu am reusit.
Azi dimineata am experimentat ceva ciudat. Eram in pat si am pus mana pe burtica, era toata stransa intr-o parte ca o galma, foarte vizibil, se vedea cum acolo era o umflatura care incapea in palma , iar in partea celalta era burta trasa. A tinut asa 10 min pana m-am dat jos din pat sa ma duc la baie.
annya9 - Bine ai venit ! Sarcina usoara si bebe la termen.
Jeni si pe mine la tine burta cand ma ridic dupa vine sau cand ma ridic dupa ce am stat culcata in pat. Nu cred ca are legatura cu bebe , e doar uterul care a crescut si il simtim cum se incordeaza cand ne miscam.
freedelia - Delicata problema ta . Eu nu as putea sa-l fortez pe sot sa faca asa ceva si nici nu as vrea ca el sa-i impuna sa-mi leg tromple. Fiecare face ce vrea si ce simte cu corpul sau. Eu zic sa mai asteptati , poate dupa ce o sa-ti treaca greturile o sa uitati de perioada asta ''neagra'' si o sa doriti si bebe 4.
Este u topic aici pe DC despre o mamica care a raman insarcinata cu trompele legate. Este a 4 a sarcina. Se pare ca exista o sansa de 2% ca tompele sa se desfaca. Sper sa gasiti solutia optima pentru voi.
Oana - imi pare rau ca ai asa mult de munca . Explicai sefului ca esti insarcinata si ca ai nevoie de multa odihna, pana la urma ai dreptul la prog redus de 6 ore / zi. Nu e vina ta ca el a dat colegei concediu fara sa ai in considerare toata problemele.

sper sa mearga sa trimit mesajul...

Denisa, 10 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Buna dimineata fetelor.

Din nou la servici, nimic nou sub soare. De ieri am inceput sa am si eu niste mici intepaturi in burta mai jos pe partea stanga, ma gandeam ca poate e un ovar am vazut ca si Oana se plangea de ovare. Oana, tu i-ai spus doctorului ca te inteapa ovarele, si daca da, ce ti-a zis?

Referitor la elasticele acelea, eu le-am gasit pe un site englezesc:
http://www.birthease.co.uk/pregnancy_essentials.shtml
sunt 2 chestii interesante: belly belt si maternity band. Ma gandeam ca cele ce se pricep la croitorie isi pot confectiona singure dintr-un elastic mai lat caruia i se cos nasturi la un capat si se fac butoniere la celalat. Am vazut pe site ca distribuie peste tot in Europa. poate se gaseste ceva similar si in tara.
va urez tuturor o zi buna.

Ina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

OOO a mers .
Revin ca mi-am mai amintit ceva.
Am vazut in Auchan '' jurnal de sarcina'' de care vorbea Oana , pt cine este interesat.
Liliana , nebuni sunt peste tot. Trebuie sa vezi partea plina a paharului. La un momendat sunt chiar amuzanti, desi pe moment nu pare asa.
Babyangel- aspetam vesti de la eco si carucior colorat.

Maine ma duc si eu la eco. Deja nu mai pot de nerabdare , sper sa fie totul ok. Desi sapt asta a fost cu greturi sani s-au mai lasat.. Dupa cum vedeti paranoia nu ma parasit inca

Denisa, 10 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burtici,
Vin si eu cu cateva cesti . Cine e amatoare sa pofteasca.

Anca babyangel, hai cu vestile si sa fie doar vesti bune . Daca e si carucior nu ne suparam .
Daynara, stai linistita si sanatatae, sa treaca toate neplacerile
Stefimic, am vazut ca ai nume la bebelina ta, Ioana e foarte frumos . Sa fiti sanatoase si sa ajungeti la marea intalnire .
De ce sunteti restrictionati la mancare?

Ilioarababy, sa-ti traiasca copilasii, sa ajungi sa te bucuri de ei. Totul sa mearga bine pana la 40 de saptamani, sa fie sanatosi si va descurcati voi. Doamne ajuta

Annya9, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara, fara greturi si sa ramanem impreuna pana la sfarsit. Scrie repede 10 mesaje ca sa te putem vedea in timp real .

Freedelia, la cat mai multe zile fara . Cat despre subiectul pe care l-ai abordat cu sotul tau, delicat, zau. Al meu nici n-ar sta la discutii. Sa le lezam noi barbatia?.

Nu stiu daca am raportat, eu nu mai dorm asa mult, nu mai mananc asa mult, nici greturi nu prea mai am. Doar oboseala este la tot pasul. De asta nu am cum scapa, tinand cont de varsta mea, ma cam solicita sarcina. Dar nu conteaza, doar sa fie bine
A, si in continuare probleme cu spalatul pe dinti. Vi se intampla sa nu suportati pasta de dinti?

O zi buna sa aveti

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 15+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Vasectomia ESTE REVERSIBILA!!!! Eu nu as avea treaba sa imi leg trompele daca s-ar putea dezlega. Pe bune. As lua pastile si mi-as pune si sterilet daca nu ar fi avortive, nu vreau sa am suflete nevinovate pe constiinta. NU inteleg ce motiv are un barbat sa nu isi faca vasectomie cand nu mai vrea copii. Este foarte usoara si se poate desface la fel de simplu cum se si leaga. In fine... om vedea...

Kossir, cati ani ai, de te vaieti de batranete????

Castelana -- tu esti intr-o situatie diferita, voi nu aveti a va face griji ca faceti prea multi copii. Totusi, eu desi mi-as mai dor copii, cred ca nu e cinstit sa ii traumatizez pe cei pe care deja ii am cu starea mea cumplita timpe de 2 luni cel putin. Asa ca inca mai cautam solutii...

Va pup si astept sa vad ce mai faceti azi... la noi deja e pe sfarsite ziua.

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cori ma bate si pe mine gandul de asa ceva
http://humanmed.bizoo.ro/vanzare/93809/Doppler-fetal-Sonotrax-Lite
se gasesc si mai ieftine, problema e ca va fi un stres cel putin la mine, as st toata ziua cu el in brate :)) si aca doamne fereste are o eroare mica iti dai seama stresul ce.ar urma

liliana dar unde lucrezi, de dai peste atat de multi nebuni intr.un timp asa scurt ?:))

annya bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos sa ai

kossir , la mine pasta dinti taia greata :)

denisa sa vii cu vesti bune maine, mie mi se intampla sa se adune bebe intr.o parte cum descrii tu, dar cred ca aveam mai multe luni

cu elasticele pt blugi....mie nu.mi folosesc deoarece nu.mi incap altele in fara de burta

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput