*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*
Raspunsuri - Pagina 5
monicus spune:
Mihai de Simona_1402,
Leyre Alexandra de mar_ysa_28,
Nicole Sophie de Alra,
Sara de Anca_27 ,
Rares Teodor de Flori76,
Nora Ioana de Alé si
Thea Sofia de stewi. L acat mai multe lunitze fff frumoase.
tuturor Mariilor de pe acest forum. Sa fiti santoase si sa aveti parte de tot ce va doriti in viata.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
LA MULTI ANI, mamicilor si cozonaceilor ce poarta numele MARIA! 
La multi ani, cozonaceilor nascuti in zi de 8. 
Noi am avut un weekend plin, si cu bune si cu rele. Au venit socrii sa stea cu pitica sa mergem la o nunta. Numai ca domnisoara a binevoit sa urle non-stop si s-a cam ales praful de distractia noastra. In plus, e mucioasa, aspiram la greu, a facut si eritem fesier, asa ca ne-a cam tinut in priza. 
Incerc sa citesc din urma si revin. 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Amalia spune:
Am mai pus pozici noi la semnatura.
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
BraveGirl spune:
Multumim pt urari si pt aprecierile la adresa pozelor! Arianna mea seamana cu tati, dar cd zambeste/face mutrite seamana cu mine.
Uram si noi
tuturor cozonaceilor nascuti in zi de 8 si tuturor Mariilor!
Dam de baut si de mancat la toata lumea!
Amalia, am vazut pozele. Asa imi place sa ma uit la pozele cu cei 2 fratiori. Se vede ca au o relatie speciala. Se simte iubirea dintre ei....si David pare asa ocrotitor.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Olivia26 spune:
Ami, ti-am admirat pozele, sunteti o familie minunata si imi place asa mult cand vad cat e de grijuliu David fata de Luca, un scump curios care pare ca vrea sa cerceteze totul. Ce frumos ca va plimbati, asa mai zic si eu relaxare mai ales in hamac
Tu, sarbatorito cred ca stii deja ca ai un corp senzational
. Cum petreceti azi?
La multe lunite cozonaceilor nascuti intr-o zi de 8
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
carmendu spune:
amalia- foarte frumoase pozele cu voi. david este un frate minunat pentru luca. mi-a placut cum ii citea povesti si cum il distreaza de fiecare data. foarte frumos unde ati fost la bran. in we trecut amfost si noi si am vizitat castelul bran. eu nu l-am mai vazut de vreo 20 de ani. castelul si gradina arata foarte frumos.
ce mai face astazi stafanut de ginye? sper ca sunteti bine si ca zambetele devin tot mai dese.
la multi ani mariilor! va dau si eu de baut.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Corina, eu daca as arata asa ca tine as umbla pe strada numa in costum de baie, pe cuvant. Ti-am vazut si slipul rosu "de baba" si e chiar ok (ti-e clar ca eu doar asa am in garderoba, ba si mai rau, nu cumva sa fie vreo fasie mai ingusta sa aibe loc de intratprintre sunci Bag de seama ca Ariannei ii place la nebunie sa stea pe burta lui tati, tare frumos rade. Si pentru ca deja e 1 noaptea chiar si la mine fac cinste. si tuturor care serbeaza azi de Sf. Marie si maine de Sf. Ana, sa fie voiosi, santosi!Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetelePozele noastre |
Hihihih....Otilia pai sa stii ca umblu prin casa, in incercarea de a resuscita viata sexuala
Dar perseverez. Nu ma las eu cu una cu doua. Arianna e inebunita dupa taticul ei. Rade toata cd il vede, ca stie ca o asteapta o repriza de gadilat, smotocit.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
Olivia26 spune:
La multi ani, Carmen, sanatate si iubire alaturi de baietii tai.
(n-am gasit jucaria aia la ELC aici, si nici de pe amazon nu o livreaza
...mama ei de jucarie ca asa mi s-a pus pata pe ea. Imi poti spune, te rog mult
, in ce zona e mothercare-ul de unde ai cumparat-o si cat a costat ca vine un coleg de-al sotului in Buc si sa vad poate o ia el cumva, bine ar fi sa fie aproape de unde va fi el cazat(inca nu stiu unde)
, ma rog, sanse minime dar cine stie, poate am noroc)
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Ami, ti-am admirat pozele, sunteti o familie minunata si imi place asa mult cand vad cat e de grijuliu David fata de Luca, un scump curios care pare ca vrea sa cerceteze totul. Ce frumos ca va plimbati, asa mai zic si eu relaxare mai ales in hamac Tu, sarbatorito cred ca stii deja ca ai un corp senzational . Cum petreceti azi?![]() La multe lunite cozonaceilor nascuti intr-o zi de 8![]() de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Am tras si eu cu ochiul la poze. Am vazut ca Luca deja face curatenie, nu mai vrea caruselul, se ridica pe varfuri, se pupa in oglinda si probabil multe alte prostioare
.Si-am remarcat aceeasi poza ca si Olivia, vrei tu sa te ascunzi dar avem ochiul format
Mami de
Ana Maria(18.12.2004) si
Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetelePozele noastre
nebunica-zapacica spune:

Va mai amintiti de noi?
Cra cra si noi mergeeem: http://www.youtube.com/watch?v=uY5IGV3RMvI cra cra ![]()
tuturor Mariilor si cozonaceilor nascuti in zi de 8
Amalia 
Dau si eu tort si niste must 
Revin cu noutati despre noi..ca multe s-au intamplat
..
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit

si
tuturor care serbeaza azi de Sf. Marie si maine de Sf. Ana, sa fie voiosi, santosi!