*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Camelia, m-ai facut sa rad. Cred ca ma declar multumita de stelutele mele, si de baia minuscula ...noi aveam usa la baie si geamul dadea in terasa (geam a carui toc era mancat, asa vechi era)

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am terminat si eu smotruiala prin casa si zic hai sa intru pe forum sa ma binedispun, poate dorm mai bine.
Si cand colo va spargeti in stele si destinatii de vacanta, asa sa ma oftic eu ca am migrat catre tarile "calde" fix in mijlocul verii Bucurestene. Nici nu cred ca v-am zis dar ieri a fost lapovita pe aici asa ca bucurati-va de soare cat mai puteti (zicea cineva de o blana, eu, eu am nevoie).

Alra, as scoate eu tabelul dar fuse vorba ca dupa vacante si tocmai matale anunatasi de curand inca o vacanta neprogramata, asa ca te asteptam, nici o grija.
Si by the way, eu cu copil cu tot sunt acasa sigur la 16:50 ca la 16:45 se incuie gradinita. Mai liciteaza cineva ?
Corina, eu daca as arata asa ca tine as umbla pe strada numa in costum de baie, pe cuvant. Ti-am vazut si slipul rosu "de baba" si e chiar ok (ti-e clar ca eu doar asa am in garderoba, ba si mai rau, nu cumva sa fie vreo fasie mai ingusta sa aibe loc de intratprintre sunci )
Bag de seama ca Ariannei ii place la nebunie sa stea pe burta lui tati, tare frumos rade.
Camelia inca o manechina, vorba lui Criss, stie ea care. Cum de-oi fi nimerit eu tocmai in grup cu fetele astea 90-60-90.
Lacramioara, ucide-ma dar eu am fost convinsa ca ti-am urat LMA. Se pare ca n-am si scris, mai primesti urari intarziate ? Sa fii sanatoasa si iubita, norocoasa si mereu voioasa!
Oceanico, distractie placuta in Romanica si papa bun.
Ginye, ma bucur ca totul merge bine. Il scoti afara sau nu are voie o perioada?

Si pentru ca deja e 1 noaptea chiar si la mine fac cinste.

si tuturor care serbeaza azi de Sf. Marie si maine de Sf. Ana, sa fie voiosi, santosi!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La multi ani Mariilor!!!!(si mie, binenteles)

Corina, am vazut pozele, sunt foarte frumoase. Nu stiu care spunea ca Arianna seamana cu tati ca mie mi se pare chiar pe dos,seamana cu tine tare bine. Ia spune cum e de fapt Sa va fie de bine vacanta si sa nimeriti mai bine anii viitori

Camelia, hai ca m-ai distrat de dimineata cu patania voastra cu hotelul Si eu am fost in sudul Frantei si stiu ce scumpime e pe acolo, dar chiar asa!?

Alra, te-am inteles foarte bine si e normal sa mai ai cate o iesire, cate un nerv, un drac, un chef de "iarba". Oricum mi se pare ca gestionezi foarte bine situatia si mai faci si haz de necaz cateodata, ceea ce e de apreciat. Foarte buna alegerea cu venitul in Ro si plecatul in vacanta Sper sa fie cum iti doresti si sa te intorci remontata. Ia arata-ne unde plecati ca sa ne ofticam de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata! Va invit la !

Bravegirl, sa va fie de bine concediul! Ma bucur ca te-ai intors mai relaxata! Imi pare rau de faza cu hotelul! Cum zicea si Carmendu, parca, se mai intampla din pacate.... Dar in final, cine s-a distrat in Creta???

Otiliav, te admir sincer cum poti tu sa ai grija de bebelinele tale singura. Nu multe multe mamici ar putea... Eu zic ca faci o treaba super ok.

Camelia, mi-au placut tare mult pozele voastre din concediu. Iar Alexandra e o minune de copil (nu ca ceilalti nu ar fi!!!)

Alra, ma bucur ca privesti partea plina a paharului. Normal ca mai poti sa o iei si pe aratura cateodata (asa in gand...). Una peste alta, cred ca totusi esti foarte multumita de viata voastra cu toate giumbuslucurile facute de Laura. . Sa va distrati in vacanta si sa va intoarceti cu bateriile incarcate ca vine iarna....

Spiridus, ce m-am amuzat cand l-am vazut pe Cris.

Babyzapi, tare bine se distreaza Raphael in topogan. Si Iuliei ii place mult sa o dau in leagan pentru bebelusi (exista unul special pentru bebelusi sub forma de galeata cu locuri pe unde se scot picioarele), pe topogan si in balansoar.

Amalia, am vazut ce mandru era David cand isi plimba fratiorul.
http://good-times.webshots.com/photo/2941929640104281140QqgOFK

La multi ani tuturor Mariilor si Marioarelor!!!

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Foarte frumoase fete am vazut! Te-ai cam schimbat la costume de baie, nu?
Imi pare mie sau Arianna seamana lei tati?

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

PPOOZZEEE: http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005/AriannaInLume#

Astept complimente... , evident la adresa mea.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata mamicute dragi si LA MULTI ANI pentru cei care se serbeaza astazi.
Va servesc si eu cu o felie de tort si un pahar de sampanie.
Sa aveti o zi minunata!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI, tuturor Mariilor, mamaici si cozonacei! , ,

Camelia, hai ca m-ai facut sa rad la prima ora cu bicicleta si cu hotelul in Franta! CU bicicleta asa am patit si eu in Austria, norocul meu ca nu eram pe drum public, imi faceam incalzirea pe camp.

Alra esti o mamica de apreciat! Inteleg faza cu 'alta lume' prin casa ta, mai ales permanent.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

la multi ani mariilor

arianna MAria
Diana MARia lorellay
ANa maria monicabo
sara MAria Ramo
diana maria ziulia
elena maria ducky

maiana 28 ..pe unde umbli?
pup amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

LA MULTI ANI MARIILOR !
Arla vrem sa vedem unde meeeergi , hai da link !daca vrei iti arat si eu la schimb
Cameliam ce m-am distrat cu hotelul tau din Franta , eu chiar cautam pe net un hotel ceva mai ieftin la Nice pt. 1 noapte dar cred ca vom merge doar in vizita (dus/intors in aceeasi zi) din Italia , noi vom sta destul de aproape de granita cu Franta .
Bravegirl si noi am avut o dezamagire cu hotelul-locatia in Grecia la Posidi dar acum ne amintim cu drag .Hotelul avea 4 stele si multe alte facilitati in brosura ..daaaar era intr-un catun si hotelul ffff vechi (curat si spatios de altfel) semana oarecum cu o manastire (trebuia sa facem liniste ) ..noi venisem dupa 1 saptamana de stat la hotel de 2 stele in Hanioti care a fost super fain , asa ca asteptarile noastre pt. 4 stele erau duble normal

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Amalia si tuturor Mariilor

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput