*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*
Raspunsuri - Pagina 21
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Aici sunt |
Hai, hai Oti, lasa vrajeala ca esti gagica faina
, ai slabit o gramadaaa, si inca sa vezi cum o sa arati in cateva zile, acu ca vine sotul dupa atata timp
...aveti de recuperat
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Ma duc sa hranesc bebelusul.
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
Oliv nebunatica mica, stii tu ce sti
. Saptamana viitoare iau sigur coronita
, nici nu am concurenta, Pe Raphael il dor gingiile, Corina trebuie sa aibe grija de sot. Pfoai, am uitat de Anca, are si chef gagica, si deja e cu sotul.
Stiam eu de ce-mi schimb statusul ![]()
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Amalia spune:
Salutare fetelor!
Otilia slava domnului ca va reintregiti familia!
Cat priveste netul...cred ca o sa devii pasare rara, daca vine sotul acasa..
, ziceai bine ca iei coronita.![]()
Criss pupam dulce papusica umblareata!
Maine-poimaine o ia din loc si ea. E tare frumusica si delicata!
Ficateii de pui eu i-am pus si-n piureul de legume, pe langa pulpa de pui. Asa predomina gustul de pulpa.
Malinas grele nopti ati mai avut si voi!
Haioasa faza cu tortul. La cat de rapizi sunt de la varsta asta...sa-i vezi mai incolo.![]()
Si noi asteptam sa mai iasa dinti...dar cine stie cand o mai vrea sa iasa vreunul. A ramas intr-unul singur, al doilea parca nici n-a existat langa, efectiv nu se mai vede deloc sub gingie.
Noptile sunt unele mai bune, altele mai rele...in mare, ca pana acum. De vreo 3 zile e cam stricat la stomacel si tot dintii sunt vinovati de asta. Cam 90% din timp, Luca a ramas la un somn pe zi (de vreo 2-3 ore). Dimineata se scoala in jur de 8-9, ceea ce e minunat pentru mine!
Ziceati ca Mirtha e plecata pe undeva? Ca n-a mai scris de multa vreme si nu-i sta in fire..
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Otiliav spune:
Mirtha e maine nasa. Eu asa am retinut ca pe 12 e cumetria.
Carmendu, ii pun caciulita aceea cand ploua sau e frig rau. Imi e greu sa incui usa casei, sa deschid usa la garaj si la masina daca am si umbrela. Daca bate doar vantul merg si palariutele numai sa se prinda sub barbie ca am patit sa i-o zboare vantul. Oricum ai retinut tu bine ca a fost frig, nasol rau in august, sa vedem septembrie.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
ginye55 spune:
SI-A REVENIT PICIUL MEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De ieri misuna prin casa. E muuuuuuuuuuuuuuult mai bine. Cu mancarea e treaba urata in continuare, dar o sa treaca si asta. Cu dormitul noaptea nu ne impacam. Plange dupa biberon. Si o sa mai planga vreo 2 sapt. Dupa o sa aiba voie cu el.
Ieri s-a jucat o juma de ora in nisip si toata ziua a stat numai in copaie.
Naufragiatul din copaie...asta e fi-miu.![]()
Cam atat despre noi.
Bravegirl multa sanatate sotului! 

toate fetele!
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Bravo Stefanut!
Multa sanatate si-n continuare si refacere cat mai rapida!
Acusi trec si cele 2 saptamani si revii la biberon!
Bravegirl cum se simte sotul tau?
Otilia multumesc!
Spre rusinea mea, nu-mi aduc aminte, dar probabil asta este..
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
monicus spune:
Otiliav am vazut pozici ff frumoase. Esti o mamica extraordinara care are timp pentru toti. Ai timp pentru minunile tale si chiar si pentru noi, fetele de pe forum. Eu ma intreb cum de reusesti. Mie nu imi ajung cele 24 ore. Tot timpul ma vait ca nu am timp sa fac cate imi planiesc sa fac in ziua respectiva. Am respect pentru mamele care au doi copii si se descurca singura cu sotul. Toata stima in fata lor. Nici pe noi nu ne ajuta nici o bunica. Ele vin in vizita si atat. Nu stiu nici eu ce vom face dupa doi ani. Cred ca va fi cresa pe lisa, pentru ca nu am baza in nici o bunica.
Felicitari pentru cele doua printese, care sunt ca doua bomboane. Sa va traiasca si iti urez spor la lucru atunci cand vei incepe si sper din toata inima sa iti iasa asa cum iti doresti.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Malinas, multam de grija, da, teoretic saptamana viitoare ar trebui sa incep serviciul. Practic, intru in concediu de odihna pana pe 19 octombrie. Oricum consider ca am stat suficient acasa cu Elisa, am facut-o mare, pana incep munca efectiv cred ca o fac de 10 kg si poate si merge |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii